scholl

Jäsen
Uberin Travis Kalanick jätti firman alkuvaiheessa tyttöystävänsä kun huomasi, että duuni kiinnostaa enemmän kuin se nainen. Ilmoitti, että palaa asiaan sitten kun löytyy nainen, joka kiinnostaa sen verran kuin duuni. Toi on hyvä ohje. Jos akka on sellainen, jolle ei muista lähettää esim. mitään viestiä vaikka viikkoon, niin se ei ole kauhean kiinnostava silloin.
 
Tiedote: scholl is back!

Goxim Marky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hiroshiman karpit
No niin. Mullehan kävi noin eksän kanssa ja, voi vittu, hän oli vielä kertonut minulle, miten oli toiminut (samalla tavalla) edellisen ukkonsa kanssa. Nuoret miehet! Varoitan taas teitä näistä ihmisistä. Ei nainen rakasta kuin mies, nainen pystyy aina laskelmoimaan, ei nainen hullaannu, nainen vaistoaa ja tekee suunnitelmia.

Miehillä, myös itselläni, olen huomannut sen, että kun akka on lähtenyt niin otetaan nopeasti siihen joku toinen, joka sitten kuppaa loputkin. Siinä surussa, vihassa ja vitutuksessa tekee viimeiset virheet.
Joo, sama kokemus muutaman vuoden takaa. Kyllähän se vitutti, mutta tinderin lohtupanojen kautta oli loppuunsa ihan kasvattavaa nousta pinnalle taas. Nykyisin muuten ihan parisuhteessa uudelleen, mutta x100 fiksumpana, paksunahkaisempana ja omaehtoisemmin. Eikä se tosiaan niin ikää katso, naisilla on omasta mielestään aina pohjimmiltaan "oikeus" pelata ottein jotka miehen suorittamana olisi filunkia tai sikamaista. Kyllä nainen on paljon miestä kyynisempi ja raadollisempi oman edun ja nimenomaan materiaalisen hyvinvoinnin ehdoilla pelaaja 9 kertaa 10. Perus kuviohan on, että ensin halutaan se pahis tai cool runopoika, sitten alkaa keskiluokan charmi viehättää sietämättömän paljon ja tossun alle päätyy joku perttuperusinsinööri. Tällöin hommataan myös äpärät ja eletään mielellään mahd paljon Kuin Kaikki Muutkin, äitikin tykkää. Kun penikat sitten kasvaa ja insinöörillä maha kasvaa, niin sitten iskeekin hillitön tarve "elää" tms. Nyt vuorossa on sitten joku toyboy, mamu, prätkäjätkä tai muu sovinnaisuutta sopivasti rikkova kiihotus.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Mulle kerran yksi nainen sanoi että "koska minä olen nainen, niin minä saan tehdä tämmöisiä juttuja". En ilkeä edes kuvitella minkälainen paskamyrsky olisi tullut jos itse miehenä olisin vastaavat temput tehnyt. Olin joskus katkera, enää en semmoista jaksa. Mutta siis tuo logiikka ei ole vielä tähän päiväänkään mennessä auennut. Tasa-arvoa vingutaan kaikessa, mutta sitten on kuitenkin näitä ehtokohtia, missä tasa-arvoisesti ei itse tarvikkaan käyttäytyä koska nainen.

Noh, mutta kuten sanoin, en jaksa enää kauheasti yrittääkään ymmärtää. Nämä jututhan kyllä tapahtui hiukan päälle parikymppisinä. Eihän sitä tiedä miten hän nykyään asioista ajattelee. On sitä itse kullakin varmaan ajatusmaailma vähän parikymppisestä kypsynyt.
 
Viimeksi muokattu:
"Minulla on taskussani laite, jolla pääsen käsiksi koko ihmiskunnan keräämään tietoon. Käytän sitä kissakuvien katseluun ja riitelyyn tuntemattomien ihmisten kanssa."

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Mutta siis tuo logiikka ei ole vielä tähän päiväänkään mennessä auennut.
No on siinä tietyllä tavalla se logiikka että miten miehet ovat valmiit toleroimaan ja hyväksymään naisilta tiettyä käyttäytymistä. Sanoisin että noin isossa kuvassa miehet ovat vähän tyhmiä näissä asioissa, suostuvat aika helposti naisten temppuihin, että jos miehet yleisesti monia asioita eivät hyväksyisi mitenkään niin kyllä naistenkin käyttäytyminen todennäköisesti muuttuisi. En tarkoita tätä sinun tilannetta pelkästään ,kun en tiedä mistä siinä on kysymyskään, mutta noin yleisesti.
 

scholl

Jäsen
Lämpimät ilmat laittavat pimut sekaisin. Huomasin selvän eron viime viikolla verrattuna aiempiin viikkoihin ja ihmisille siitä kerroin. Sellainen pokailu ja tsiigailu on lisääntynyt joka paikassa. Osittain se johtuu varmaan kesävaatetuksesta. Nyt kun vielä olen ruskettunut vähän, niin näytän superhyvältä. Tämä on jokakesäinen ilmiö. Voimailin salilla peilin edessä ja mietin: piru, että olenkin hyvännäköinen ja se johti sitten myöhemmin siihen, että juttelin seillä parhaimman näköisen naisen kanssa ja tutustuimme. Kun myöhemmin asiasta eräälle nimimerkille mainitsin ja kerroin, etten seurustele, koska siinä pitää etsiä se kaikilta detaljeiltaan täydellinen henkilö, niin hän ei ymmärtänyt, miten voi olla naisen seurassa seurustelematta. Niinpä jaan nyt tietoutta Jatkoaikaan, kun saattaa olla, että täällä tietämys naisasioista on vähäisempi.

Jos tapailee, ei tarvitse seurustella. Ei siis lähde treffeille, niin ei ole sellaisia seurusteluaikeita. Voi käyttää hyväkseen vahvaa markkina-asemaansa ja hengata vaikka useammankin neitokaisen kanssa, jos haluaa. Yhden kanssa voi pelata vaikka tennistä ja jonkun toisen kanssa jotain muuta, jos haluaa. Tai ihan miten vain, mutta vaikka olisi jotain enemmänkin siinä, niin ei ole pakko seurustella kuten Jatkoajassa ehkä luullaan. Minusta seurustelu ilman rakastumista on huuhaata, koska siitä seurustelusta tulee niin paljon negatiivisia sivuvaikutuksia. Se on paljon parempi vain tapailla, jolloin voi päättää itse asioista, eikä ole sidottu kehenkään.

Monet naiset ihailevat lähes kaikkea mitä heille kertoo. 35 kilometrin lenkit esimerkiksi kuulostavat heiltä käsittämättömiltä. Kun he pitävät jo alun perin miestä jonkinlaisena supermiehenä, niin se on tietysti positiivinen ongelma. Enää pitää sitten löytää siitä naisesta jotain vahvuuksia tai kiinnostavaa. Tässä tapauksessa se oli se, kun hän veti leukoja ilman kuminauhaa. En arvosta yhtään niitä naisia, jotka laittavat sen hemmetin nauhan jalan alle. Se on vähän kuin ajaisi fillaria apupyörillä. Mieluummin tekee vähän ja yrittää kuin ettei yritä ollenkaan.

Tänään laitoin paidan, jossa lukee der Kaiser. Parikymmentä vuotta sitten yksi pesulan pitäjä kuittaili minulle kutsumalla minua Beckenbaueriksi. Se johtui siitä, että meillä oli samanlaiset lippikset. Siis minulla ja Franzilla. Se ärsytti minua. Nyt se olisi vain hyvä, jos minua tituleerattaisiin keisariksi. Niinpä jalassa on nyt pinkit siistit shortsit ja der Kaiser -paita. Saa nähdä tuleeko keisarista päivän aikaan keskustelua. Saatan pyörähtää vähän eri paikoissa päivän mittaan.
 
Tiedote: scholl is back!

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Minusta seurustelu ilman rakastumista on huuhaata, koska siitä seurustelusta tulee niin paljon negatiivisia sivuvaikutuksia. Se on paljon parempi vain tapailla, jolloin voi päättää itse asioista, eikä ole sidottu kehenkään.
Nyt on taas aivan kummallista höpinää. Eiköhän useimmat seurustele sen takia, että haluaa olla sen ihmisen kanssa eikä kiinnosta panna ympäriinsä jonkun tennispelin jälkeen. Ja minkälaisia tyhjäpäitä punttisali on muutenkin täynnä.

En kyllä todellakaan haluaisi seurustellla tai edes tapailla jotakuta mitä kiinnostaa pinkit shortsit.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Nyt on taas aivan kummallista höpinää. Eiköhän useimmat seurustele sen takia, että haluaa olla sen ihmisen kanssa eikä kiinnosta panna ympäriinsä jonkun tennispelin jälkeen. Ja minkälaisia tyhjäpäitä punttisali on muutenkin täynnä.

En kyllä todellakaan haluaisi seurustellla tai edes tapailla jotakuta mitä kiinnostaa pinkit shortsit.
Jos veli @scholl in viesti ei ollut provo, niin ihmettelen. Tai mistä sitä tietää, sen verran monisyinen persoona on kyseessä. Tennis, punttisali, pinkit shortsit ja hetkeä aiemmin mainittu purjehdusseuran terassi johtavat siis "vahvaan markkina-asemaan". Lähinnä DTM:ään ne johtavat ja ikuiseen poikuuteen ja uskallan vahvasti epäillä, ettei scholl ole homo eikä kokematon, joten provo tässä oli. Ja sellainen sanainen iloittelu.

Taustalla soi Madagascar, kun kirjoittelin tätä viestiä. Tiedoksi.
 
Melkein.

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
juttelin seillä parhaimman näköisen naisen kanssa
Taitaa olla ihan yleismaailmallinen ilmiö että erityisesti kauniit naiset hakeutuvat homomiesten seuraan. Niiden kanssa voi kenties jutella kukkakimpuista, muodista ja kaikesta sellaisesta mitä niiden miesten, joita haluaa panna, ei oikein pysty.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Where were you while we were getting high?
En kyllä todellakaan haluaisi seurustellla tai edes tapailla jotakuta mitä kiinnostaa pinkit shortsit.
Pinkeillä shortseilla haetaan varmaan vähän samoja mielleyhtymiä kuin punaisilla housuilla, joita on pitänyt esimerkiksi Nalle Wahlroos. Miesten punaiset housut liitetään yläluokkaan, joten pinkit shortsit ovat nekin vähän sinne päin, varsinkin jos istuskellaan jossain espoolaisen pursiseuran terassilla. Eli jos haluaa rakentaa itselleen yläluokkaista imagoa, niin pinkit shortsit sopivat siihen hyvin. Mainittakoon kuitenkin, että shortsien malli on tärkeä, pinkit pyöräilyshortsit eivät luultavasti toimi toivotulla tavalla.

Taitaa olla ihan yleismaailmallinen ilmiö että erityisesti kauniit naiset hakeutuvat homomiesten seuraan. Niiden kanssa voi kenties jutella kukkakimpuista, muodista ja kaikesta sellaisesta mitä niiden miesten, joita haluaa panna, ei oikein pysty.
Kauniit naiset hakeutuvat homomiesten seuraan myös siksi, että näiden kanssa he ovat - tai ainakin olettavat olevansa - turvassa niiltä lukuisilta iskuyrityksiltä, joita muuten tulisi. Ja sitten valitetaan, kun miehet eivät lähesty.
 
KooKoo - Meister Der Herzen 2019-20.

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Pinkeillä shortseilla haetaan varmaan vähän samoja mielleyhtymiä kuin punaisilla housuilla, joita on pitänyt esimerkiksi Nalle Wahlroos. Miesten punaiset housut liitetään yläluokkaan, joten pinkit shortsit ovat nekin vähän sinne päin, varsinkin jos istuskellaan jossain espoolaisen pursiseuran terassilla. Eli jos haluaa rakentaa itselleen yläluokkaista imagoa, niin pinkit shortsit sopivat siihen hyvin. Mainittakoon kuitenkin, että shortsien malli on tärkeä, pinkit pyöräilyshortsit eivät luultavasti toimi toivotulla tavalla.
Tänään kävin avovaimoni kanssa tuossa lähiterassilla. Siinä mies hengaili auringonraiskaamissa Bianchin pyöräilyhaalareissa. Maailman omistajana se oli, kalliit aurinkolasit ja tavarat levällään. Naisia ei ollut missään. Pyörääkään ei näkynyt. Siitä se sitten luikki matkoihinsa ilman naista tai hajua. Ehkä vielä joku päivä, ainakin rahalla.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Maataan sohvalla ja katotaan änäriä kaikki yöt. Lisäksi se ulkomailla eläminen vahvistaa yleensä perhettä. Kun tänne tullaan takaisin, miehelle tulee dokauskaverit ja nainen haluaa, että joka vkl rampataan jossain kirsin häissä tai jossain sukulaisten järkkäämissä kissanristiäisissä, mihin kukaan mies ei lähde vapaaehtoisesti.
Minä lähden aina vapaaehtoisesti emännän bileiisiin. Toki toinen kulttuuri, missä ei ole mitään Kirsin häitä. Perusjuhlat, missä täytyy olla paikalla ja that's about it. Hauskaakin on ollut.
 
"Kärjistetysti jos puolet mamuista syö tulonsiirroilla McDonaldsissa ja puolet työskentelee siellä, niin se on kansantaloudelle parempi kuin että mamuja ei olisi ollenkaan" -kahden suunnan sentteri

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Where were you while we were getting high?
Tuonne toiseen ketjuun kirjoitettua, mutta mielestäni tärkeää valistusta täälläkin:

Pieni vihje kaikille sinkkumiehille: Marttoihin kuuluminen on naisen CV:ssä todella suuri plussa. Martat ei ole nykyisellään mikään junttikerho, se on tae siitä, että nainen osaa monenlaista tärkeää. Parhaat tuntemani naiset ovat olleet nimenomaan Marttoja tai muuten vain samat taidot hallitsevia. Martan kanssa seurustelen nytkin. Ja se ei tarkoita mitään nyrkin ja hellan välissä oloa, Martoissa on paljon koulutettujakin naisia, jotka vain haluavat osata perinteisiä taitoja. Näissä naisissa on aikamoisia kultakimpaleita, toivon että heitä arvostetaan. Upeita naisia, jotka ovat fiksuja ja moderneja, mutta silti myös tietyllä tavalla perinteisiä. Hattu päästä näille naisille!
 
KooKoo - Meister Der Herzen 2019-20.

Birchman

Jäsen
Kuukausi sitten tuli ero avovaimosta kuuden vuoden jälkeen. Tällöin tietona oli erilleen kasvu, ei kolmansia osapuolia, ei aikaa seurustelulle, ei romanttista tunnetta enää. Ok, melko paskana mutta samalla helpottuneena. Eipähän ollut mitenkään likainen ero..

Ollut kiinnostunut, olenko jo mennyt deiteille. Olen sanonut, että tulen vähän perässä näiden tunteiden käsittelyn kanssa - aloite eroonhan tuli avovaimon suunnalta. Perjantaina ex lähti radalle, oli jotkut etkot isommalla porukalla. Oli kutsuttu parhaan ystävän aveciksi, kun ystävän miesystävä oli estynyt. Kysyin aikooko tulla tänne edesmenneeseen kotiin yöksi? Ei kuulemma tarvetta, eiköhän seuraa löydy heh heh - vitsi vitsi menen vanhemmilleni yöksi, kun asuvat samassa kaupungissa.

Itsekin ajattelin lähteä kavereiden kanssa yksille, mutten tästä maininnut. Noh, olen ollut baarissa kymmenen minuuttia. Ex tulee jonkun miehen (en ole koskaan nähnyt) kanssa sisälle. Muuta seuruetta ei näy missään. Nopeasti katseet kohtasivat ja that's it. Vähän ajan kuluttua alkoi tulla muita yhteisiä kavereita samaan mestaan. Melko erikoista, ettei ollutkaan parhaan kaverinsa kanssa, joka oli syy koko juhliin menolle. Tiskiltä lähtiessä huomasin, että mimmin käsi heiluu melko lähellä tämän miehen lannetta siinä rupattelun ohessa. Tässä vaiheessa oli pakko vetää vichyt naamaan ja lähteä menemään.

En mä oikeastaan ole edes vihainen siitä, että siellä on jotain sutinaa uuden tyypin kanssa. Enemmän mä olen vihainen ja surullinen siitä, että oon uskonut hänen paskanjauhannat ihan kirkkain silmin viime metreille asti ja voinut pidempään vitun huonosti tässä paskassa parisuhteessa. Ottanut tässä erossakin ihan kohtuu hyvin paskaa vastaan siinä, miten huono mies olin ja vittu alkanut itsekin uskoa ja miettiä "oi miksi olin niin tyhmä enkä aikanaan toiminut toisin". Ollut ihan helvetin naivi ja uskonut sen enempää kyseenalaistamatta 99% kaikesta mitä mulle on selitetty. Välillä jutut on olleet ristiriidassa vähän, mutta siltikään en ole viitsinyt lähteä tekemään mitään tutkimusta. Tällä hetkellä mielessä pyörii vaan kaikki ne kerrat, kun intuitio on sanonut että nyt menee kyllä jutut ihan valehteluksi ja silti on vaan luottanut.

No onneksi hän tekee tämän tavallaan mulle helpommaksi näyttäessään todelliset kasvonsa. Onneksi en ole hänen kanssaan mennyt naimisiin tai hankkinut yhteisiä lapsia. Vittu sitä riitelyn määrää.. Ex ei ole mikään penaalin terävin kynä, mutta helvetin hyvä manipuloimaan ja saamaan ihmiset puolellensa. Lisäksi on helvetin hyvä jyräämään verbaalisesti, jos alkaa äly loppua kesken. Tullut äitiinsä, joka on ihan samanlainen pirttihirmu - Jekyll / Hyde.

Aika syvät itsetutkiskelut on kyllä edessä, että tällaista kuraa ei tarvitse jatkossa kestää ja saa olla itse kuskin paikalla. Paljon saa lukea, että mies sitä ja mies tätä. Naiset ovat näissä asioissa ihan vitusti kylmempiä, laskelmoivampia ja raukkamaisempia verrattuna 99% tuntemistani miehistä.

Meidän suhteen alussa mulla oli ihan ok draivi elämään. Sitten tapaa mimmin, jatkan kuten ennen. Mimmi alkaa nopeasti valittamaan miten on niin ikävää, kun häntä ei huomioida ja pitäisi olla kiltimpi ja enemmän kotona ja rakentaa yhteistä elämää. Vuodet vierii, nainen pikkuhiljaa väheksyy ja mitätöi sanoillaan ja teoillaan miehen siitä alkuperäisestä versiosta kastroiduksi puudeliksi, joka hyvä jos uskaltaa oman mielipiteensä sanoa. Sitten se mies onkin yhtäkkiä "menettänyt sen draivinsa naisen silmissä ja romanttisia tunteita ei enää ole". Sitten vaan uutta kiertoon ja äijä jää miettimään, että mitä vittua tässä oikein tapahtui. Ei oo kovaa hinkua mihinkään suhteisiin just nyt..

Millä helvetillä ihmisiin oikeasti voi luottaa? Onko parisuhde kuten työelämä, jatkuvaa sotaa elintilasta ja siitä, ettei toinen kadota "romanttisia tunteitaan" ja ala kohdella kuin tiskirättiä. Miten kokea läheisyyttä tai rakkautta, jos ei halua päästää naista lähelle. Koska tällöin on oikeasti mahikset olla neutraali ja pitää riittävä etäisyys, että tajuaa milloin toinen alkaa viedä liikaa.
 
Viimeksi muokattu:

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
@Birchman ex-akkasi ei halunnut kusipään leimaa tai "satuttaa sinua" kertomalla totuutta, eli että nyt olisi aika miehen vaihdolle. Tuo teidän ero olisi mennyt sutjakammin ja sinulle varmasti henkisesti helpommin, jos hän olisi saanut sen heti kakistettua suustaan. Aika monella jää kuitenkin tuon totuuden kertomisen kanssa kuti piippuun.

Tuo uskon menettäminen naisiin tuntuu hyvältä patenttiratkaisulta, kun tulee lunta tupaan, mutta elämä käy vähintään henkisesti aika yksinäiseksi, jos kyynistyy hommaan kokonaan. Yritä asettaa tilanne laajempaan perspektiiviin, eli että tällaista käy eikä siinä mitään. Nyt on niin, että käytit 6 vuotta elämästäsi sellaiseen henkilöön, joka etsii uuden parisuhteen aikana, tai vähintään pitää varalla. Sillä lailla inhimillistä, että totta kai kaikilla(?) on päässä jonkinlainen lista niistä, joita voisi käydä sipaisemassa eron koittaessa.

Tiedän tunteen, että ei huvita naiset YHTÄÄN eron aikana / jälkeen, mutta kyllä se luonto tikanpojan puuhun ajaa. En minäkään meinannut viitsiä hoitaa ensimmäistä panoa eron jälkeen, mutta kun vaatteet alkaa vähentyä, alkaa se kiinnostuskin hommaa kohtaan lisääntyä ja naissukupuoli tuntua taas paljon mukavammalta. Minun ohje on siis, että lähde panemaan, niin et katkeroidu. Nyt jos kolme vuotta nuolet ensin haavoja kotona ja juot kaljaa, niin helposti käy niin, että naisen saanti vaikeutuu. Sitten ajaudut siihen luuppiin, että vitun naiset ja etenkin exä! Minulla oli mahdollisuus onnellisuuteen, mutta se kyykäärme vei sen!
 
Tell me something, boy. Aren't you tired trying to fill that void?

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Aika monella jää kuitenkin tuon totuuden kertomisen kanssa kuti piippuun.

Minun ohje on siis, että lähde panemaan, niin et katkeroidu.
Tuo on se mikä satutti tavallaan eniten. "Ei se ole aina niin helppoa jättää.", kertoi hän. Voi vitun vittu, sinullako tässä pitäisi helppoa olla, tekisit vain sen mitä pitää tehdä etkä valittaisi uuden miehesi kanssa.

Minun ohje tuosta panemisesta on se, että tarkkana tuon kanssa. Ensimmäisestä panosta tuli minulle vain entistä pahempi olo. Olin vain niin surullinen.

Sen jälkeen onkin sitten ollut mukavampaa, mutta ei sitä kannata kiirehtiä vaan se ottaa sen ajan minkä se kestää.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Birchman

Jäsen
^ Joo eihän tässä nyt enää mitään epäselvää ole. Ex halusi upgradettaa tai sitten kokea vielä villin sinkkuelämän. Sitä vaan uskoi ne kaikki paskanpuhumiset omasta tilasta, työntäyteisestä elämästä, miten hän tässä iässä ottaa suuren riskin erotessaan ja ettei seurustelulle ole yksinkertaisesti aikaa. Toki tämän kaiken vielä teki vain minua ajatellen, kun olen niin huonosti voinut. No joo, olen voinut huonosti kun toinen pitää blokin päällä niin, ettei 2m säteelle ollut viime kuukausina mitään asiaa eikä suostu puhumaan mistään. Sitäkin enemmän kyllä sain kuulla, miten oma elämäni on ihan hukassa ja en ole tavoitteellinen eikä minulla ole intohimoa mitään elämänaluettani kohtaan ja miten toisaalta hän ei ole luovuttajatyyppi, kun olen ehdottanut eroa. Ja meikä kuuntelee ja nyökyttelee epäuskoisena. Vituttaa, että kuuden vuoden jälkeen toinen ei pystynyt yhtään parempaan suoritukseen.

En ajatellut kyynistyä, mutta realismia on pakko ottaa hattarakuvitelmien tilalle. En enää ikinä aseta yhdenkään naisen etua oman etuni edelle.
 
Viimeksi muokattu:

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Miksi nämä menee aina näin, viittaan yllä olevaan @Birchman in päivitykseen, joka, näin jälkiviisaasti sanoen, oli odotettavissa, mutta eihän sitä tahdo kuvitella mitään tuollaista kenellekään tapahtuvaksi. Mulla on ikää sen verran ja toinen avioliitto menossa (plus jokunen muu suhde), että tiedän, että päivä voi tulla milloin tahansa, että ovea osoitetaan "kun sä oot sitä ja tätä eikä oo kolmansia osapuolia" ja huomenna se sitten tuolla on käsikynkässä jonkun jätkän kanssa. Sanon tämän, vaikka rakastan vaimoani ja luotan häneen, mutta huomiseen en luota ja mistä vitusta sitä tietää, mitä se puuhailee, on ne puuhailleet ennenkin mutta silti tahdon uskoa että tässä on poikkeus. Millä sitä muuten jaksaisi? Toisaalta olen takonut kovaan kallooni, että yllätyksiä voi tulla. Olen onnellinen jokaisesta päivästä, että meillä on tämä koti.

Tässä on tätä naisten tasa-arvoa takana ja siitä huumaantumista, myös. Noi elää kuin siat pottupellossa ja tekee mitä huvittavat ilman sanottavaa vastuunottoa. Lukekaa uutisia niin näette tämän trendin, ja se ulottuu myös yksityiseen elämään. Heillä on oikeus. Tiedän yhden todella vittumaisen akan, jota äijä lopulta (mies on mielentervyspotilas, en tiedä mistä saakka) veti pataan ja sitten tuo vasemmistovässykkä oli "väkivaltainen". Näin se menee.
 
Melkein.

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
@Birchman ex vaikuttaa hyvin paljon omalta exältä. Alkusyksystä selitteli miten epäilee olevansa aseksuaali, mutta jännästi eron jälkeen muna alkoikin taas maistumaan urakalla. Tästä menin hölmönä huomauttamaan ja sekin kääntyi jotenkin minun syyksi. Verbaalista pahoinpitelyä kestin enemmissä määrin suhteen loppuvaiheessa. Olen paska ihminen, luovuttaja, en omaa intohimoa mihinkään ja kaikin puolin luuseri. Jossain kohtaa sitä itsekkin jo alkaa tuollaista paskaa uskomaan. Veti myös loppuvaiheessa sukulaiseni riitoihin mukaan.

Eron jälkeen tulimme huomattavasti paremmin toimeen. Ensi viikolla muutetaan vihdoinkin erilleen ja olo on varsin helpottunut. Ei tarvitse jatkuvasti keksiä tekemistä päiviksi, kun ei halua olla toisen seurassa. Mitä yleisesti tulee erotilanteisiin niin etenkin naiset ovat yleensä useamman kuukauden käsitelleet eroa ennen kuin ottavat asian esille. Sinä aikana on helppo käsitellä omat tunteet ja siirtyä eteenpäin. Miehelle uutinen tulee yllätyksenä ja ekat pari kuukautta menee niiden tunteiden käsittelyssä ja sen jälkeen alkaa taas se oma elämä.
 
KUBE #26

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
@Birchman

. Minun ohje on siis, että lähde panemaan, niin et katkeroidu. Nyt jos kolme vuotta nuolet ensin haavoja kotona ja juot kaljaa, niin helposti käy niin, että naisen saanti vaikeutuu. Sitten ajaudut siihen luuppiin, että vitun naiset ja etenkin exä! Minulla oli mahdollisuus onnellisuuteen, mutta se kyykäärme vei sen!

Tässä on hyvä osatotuus.
Kannattaa ehdottomasti lähteä tsekkaamaan tarjontaa. Mutta se että panee kaikkia kokoajan ei välttämättä ole se paras ratkaisu. Erosin puolitoista vuotta sitten 15vuoden suhteessa ja mopo karkasi aivan täysin panemisen suhteen. Sitte tulikin vähä tautia. Vahinko raskautta. Ajelin mafioson vaimoa ja viimeiseksi nyt keväällä kun en suostunut vakavampaan erään kanssa siitä seurasi ketjureaktio joka päättyi siihen että nainen makaa kellokoskella...Ja paljon muuta. Että ei se kaiken paneminen kuitenkaan ole mun mielestä ole oikea ratkaisu.. Ehkä...
 

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mitähän ton akan kanssa tekis ku sanoin jo suhteen alussa hyvissä ajoin että jos haluaa mun kanssa olla, niin mistään naimisiin menosta on turha haaveilla koska en halua naimisiin ikinä. Ja sillon sanoi että ei halua hänkään, joten eiku lusikat yhteiseen laatikkoon.

Noh nyt on vuodet vieriny ja koko ajan se enemmän ja enemmän vihjailee siihen suuntaan että haluis kihloihin/naimisiin mun kanssa.

Perkele nuo on hankalia otuksia. Tämänkin kun ottaa puheeks että en halua kihloihin/naimisiin niin joka kerta alkaa saatanallinen riitely ja mökötys.

Helvetin hieno nainen muuten ja tykkään olla ja ei siinä mitään. Ihan mun puolesta soitellaan toistemme viuluja vielä 2080 luvulla. Mut väistämättä on tullu ajatus että näinkö tuo tulee esteeks. Siitä ei voi ilman riitelemättä/mykkäkoulua puhua ja sit kun on vähän aikaa riidelty niin asia taas on jonkun aikaa unohdettu kunnes taas alkaa se kihloihin ja naimisiin menon vihjailu.

Sitä koittaa aina varovasti näistä puhuu ettei loukkaa toista mut saatana ei näköjään auta vaikka tein jo suhteen alussa selväks että mihkää sormushommiin en lähe.

Ehkä sit oon tähän mennessä liian hellävaraisesti ilmottanu asian. Jospa se lähtis semmosen ukon matkaan kuka voi sen sormusfetissejä tyydyttää.

Lyhyesti pikku vuodatus, ahdistava tilanne välillä kun haluaa olla toisen kaa ja toinen sun kaa mut se toinen sitten haluaakin helvetisti jotain mitä et voi tarjota
 

MacRef

Jäsen
Suosikkijoukkue
KuPS - elä laakase, naatittaan
Ihmiset ja heidän halunsa ja mielensä muuttuvat elämänkokemuksen karttuessa. Se on ihan normaalia ja olisi oikeastaan hullua, jos niin ei kävisi. Naisesi kohdalla lienee sitten käynyt noin ja on muuttanut mieltään naimisiinmenosta.

Oletko onnistunut selvittämään, haluaako hän nimen omaan (vain) naimisiin kanssasi vai onko kyse niistä hääjuhlista, mitä hän halajaa?

Avioliitto tuo tiettyjä taloudellisia tukiverkkoja tässä yhteiskunnassa ja naimisiin menolla on siihen peilaten ihan järkisyitäkin. Useimmat noista liittyvät tilanteeseen, jossa puoliso / kumppani menehtyy. Leskeneläke, jäljelle jääneen oikeus jäädä asumaan yhteisesti asuttuun asuntoon jne. Ikävä ylläri, jos vaikka asuu miehen nimissä olevassa vuokra-asunnossa ja yllättäen mies kuoleekin, niin nainen (voi se toki olla mieskin) joutuu muuttamaan asunnosta pois, kun olivat vain avopuolisoita. Näitä voi toki testamentilla ja muilla sopimuksilla järjestellä, mutta harva niin tekee.

Miksi itse et halua naimisiin?
 
Kielipoliisi - prkl... päivämäärään kuuluu piste molempien numeroiden perään!

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Sitä koittaa aina varovasti näistä puhuu ettei loukkaa toista mut saatana ei näköjään auta vaikka tein jo suhteen alussa selväks että mihkää sormushommiin en lähe.

Ehkä sit oon tähän mennessä liian hellävaraisesti ilmottanu asian. Jospa se lähtis semmosen ukon matkaan kuka voi sen sormusfetissejä tyydyttää.
Tunnen useamman mitkä ei käytä sormuksia, mutta ovat avioliitossa. Sovit asian sillä lailla, niin et joudu sormushommiin.

Tuossahan noita syitä jo listattiin miksi se voisi olla järkevää. Listaa sinä nyt ne syyt miksi et voisi olla avioliitossa. Se ei todellakaan ole mikään kahle vaan siitä pääsee halutessaan huomenna eroon. Niin, siinä on se harkinta-aika luonnollisesti, mutta muuten se ei juuri mitään vaadi. Sitä en tosin muista maksoiko erohakemus jotain.

Siitä voisi kyllä tehdä kansalaisaloitteen miksi helvetissä monissa typerissä kaavakkeissa on vaihtoehtona "eronnut". En koskaan ruksaa sitä, koska se ei kenellekään kuulu.
 
"So never mind the darkness we still can find a way"
- Axl Rose

Freya

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, TPS & M.Koivu
Niin, mikä siinä naimisiin menossa tosiaan on niin kamalaa?

Jos se on ihan mahdoton ajatus syystä x, niin kerro asia tarpeeksi selvästi naisellesi, jolloin hän voi sitten päättää lähteekö vai jääkö.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Avioliitto tuo tiettyjä taloudellisia tukiverkkoja tässä yhteiskunnassa ja naimisiin menolla on siihen peilaten ihan järkisyitäkin. Useimmat noista liittyvät tilanteeseen, jossa puoliso / kumppani menehtyy. Leskeneläke, jäljelle jääneen oikeus jäädä asumaan yhteisesti asuttuun asuntoon jne.
Minun mieheni isälle kävi niin että avovaimo yllättäen kuoli ja tuli lähtö muijan asunnosta. Muutti sitten poikansa yksiöön asumaan kun ei ollut muutakaan paikkaa.

Minä itse ajattelin ettei parisuhde ole minua varten että elelen ihan vanhanapiikana. No päädyin sitten seurustelemaan, asumaan yhdessä ja nyt olen lupautunut menemään naimisiin. Kosinta tuli kyllä ihan puskista. Siitä olen pitänyt kiinni etten lapsia halua. Mies vähän haaveili lapsesta kun aloimme seurustella mutta tajusi pian että olin tosissani ja halusi mieluummin pitää minut kun alkaa etsiä naista joka haluaa lapsia. Joku kyllä vihjasi että avioliitto voi olla miehelleni jokin tapa vähän vihjata että kun ollaan nyt naimisissa niin hankitaan lapsi. No joo, nämä tais olla näitä miesasioita mutta tuli naisasioista mieleeni.
 
Mistään en mitään tiedä mutta sanon silti...

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksi itse et halua naimisiin?
Siihen on niin yksinkertainen syy kun se että en ole ikinä ymmärtänyt sen tarkoitusta. En oo myöskään vierestä seuraamalla nähny yhden yhtä parisuhdetta joilla ei olisi alkanut alamäki siitä kun menivät naimisiin. Kait se on omaan mieleen pesiytynyt jokin pelko sitten. En tiedä? Eikö voi olla yhdessä ilman että joku taho sanoo teille että nyt olette aviopari?

Mun mielestä se on epävarmuutta jos halutaan naimisiin. Pohjimman mielen epävarmuutta suhteen kestävyydestä. Huom tää on vaan mun mielipide.

Mun mielestä naimisiin ei pitäs vasten tahtoaan mennä. Ja kun tää on tähän ikään asti ollu tämmöstä niin tuskin se muuttuu.

Oletko onnistunut selvittämään, haluaako hän nimen omaan (vain) naimisiin kanssasi
Ei häntä kuulemma ne hääjuhlat kiinnosta pätkän vertaa. Eli ilmeisesti näin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy