Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana nabaloo, 23.04.2017 klo 15.36.

 1. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Weber on "game time decision" ja Drouin "questionable" ensi yön matsiin. Price aloittaa maalilla. Detroit sirklaa jälleen vastaan ja kyllähän tämän hetkinen Dead Wings pitää voittaa 9/10 kerrasta.
   
 2. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Ihan kelvollinen esitys ilman Drouinia ja Paciorettya. Byron on kyllä käsittämättömän nopea ja ketterä kaveri, luikkii karkuun kiekon kanssa pirun pienistä koloista ja viimeistelykin toimii hiukan eri tasolla, kuin tästä aikanaan tehdyllä parjauskoostevideolla. Deslaurierilla olisi ollut hyvä sauma Gordie How hat trickiin, mutta hanskojen tiputtaminen tuollaisessa murskatilanteessa ei taida olla kovin arvostettava teko.
   
 3. Grainger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  la Duodécima
  Kirosin jo yöllä korkeaa ikääni ja sitä, ettei saa enää viikonloppuisin nukuttua, mutta eipä tuo enää harmittanut, kun pisti pelin pyörimään. Enpä muista moista Canadiens-iloittelua hetkeen nähneeni, jääkaapilla ei ehtinyt käydä ilman, että kiekko olisi ollut Wings-repussa. Huikea esitys, mitä tietysti auttoi umpisurkea vierasjoukkue.

  Tiedä sitten kauanko tätä lentokeliä jatkuu, mutta jokainen voitto otetaan ilolla vastaan. Pääasia, että pudotuspelijuna ei mennytkään huonoon kauden aloitukseen ja Pricen loukkaantumiseen.
   
 4. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Davidson lähti sitten waiversin kautta takaisin Edmontoniin. Ei sinänsä mikään suuri menetys ja cap-avaruuttakin tuli taskun pohjalle polttelemaan 1,425 miljoonaa lisää, mutta hieman ihmettelen miten Davidson oli telineissä ennen Morrow:ta. Jälkimmäisen eduksi en äkkiä laskisi muuta kuin laukauksen ja luulisin, että tämä olisi valahtanut waiversista helpohkosti läpikin.Yhtäkkiä se tuttu puolustussyvyys onkin varsin ohut, kun seiskapakiksi voi laskea joko Meten tai Morrow:n, joista kumpaakaan ei voi varsinaiseksi puolustuspään spesialistiksi moittia.

  Juulsen näkyy saaneen Lavalissa vyölleen kolme matsia, toivottavasti tämänkin ehtisi kauden aikana nähdä isoissa valoissa.
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Samaa hieman ihmettelin, että kun Bergevin on tykännyt hamstrata noita kolmosparin pakkeja yli oman tarpeen, niin nyt sitten päästetään ilmaiseksi pois. Davidson tosin näytti olevan selvästi 8. pakki ja tuohon rooliin Davidson oli ehkä hieman kallis. Ehkä Bergevin ajatteli, että ei Davidsonille ole ottajia tai sitten halusi tuostakin caphitistä eroon. Kyllähän tämä viittaa entistä enemmän siihen, että Mete jatkaa NHL:ssä. Mete, Jerabek ja Morrow selvästi ovat jonkinlaisessa rotaatiossa, jossa kaksi pelaa ja yksi huilaa. Raporttien/juttujen perusteella Morrow on parantanut viime aikoina, kuten koko joukkue, pelaamistaan. Mikäli tulee loukkaantumisia, niin AHL:n puolelta pystyy nostamaan ilman waiverseja ainakin juulsenin (palannut vähän aikaa sitten loukkaantumisesta), Learnoutin, Bourquen ja Parisin. Käytännössä AHL:n parhaisiin puolustajiin lukeutuva Taormina on sellainen jota ei pysty nostamaan ilman riskiä menettää hänet sitten waiversien kautta. Eli jos tulee pidempi loukkaantuminen jollekin, niin Taormina saattaa päästä taas NHL:n puolelle, mutta parin pelin stinteille nousee sitten joku muu, epäilen että Learnout on listan kärkipäässä. En tosin yllättyisi, jos Bergevin yrittää naarata waiverseistä nyt jonkun varapuolustajan. Lähiaikoina varmaan ekat jengit alkavat myös myydä pois tulevia UFA-pelaajiaan, kun pudotuspelit alkavat olla vain kaukainen haave.
   
 6. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Kolmen pelin viikko ja kaikki matsit Centre Bellissä. Vastassa lännen kolmikko Blues, Flames ja Oilers. Kovia pelejä ja isoja pisteitä jaossa. Blues ollut koko kauden hyvässä iskussa. Flames ja Oilers ovat pelanneet ailahtelevasti mutta eivät ole varsinkaan Habsille mitään pisteautomaatteja.

  Price aloittaa Bluesia vastaan. Drouinin paluu on Julienin mukaan kiinni muutamasta päivästä. Drouin on tämän päivän joukkuetreenit jättänyt väliin mutta on luistellut itsekseen.
   
 7. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Daniel Carr kauden kolmessa NHL-pelissään tehot 1+4. Kapeteeni Pacioretty viimeisessä viidessä pelissä 1+3. Toinen pelaa neloskentässä ja toinen tulosvastuullisessa kentässä.

  Valitettava tappio St. Louisia vastaan. Taas vastustaja rokotti kaksi maalia alle seitsemään sekuntiin ja voittomaali meni Schlemkon luistimesta sisään. Schlemkolla kuitenkin kauden neljään peliin +8.
   
 8. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Korotan, Paciorettyn tehot ovat itse asiassa samat 1+3 viimeiseen 11 otteluun. Peliä en jaksanut katsoa, mutta raporttien mukaan lopputulos mairittelee Habsia.

  Shaw - Weber -akselia kannattaisi varmasti hyödyntää hyökkäyspään aloituksissa niin paljon kuin mahdollista.
   
 9. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
 10. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Asioissa on yleensä kaksi puolta. En usko koko tarinaa mutta uskon että Markovin ja hänen vaimonsa kommenteissa on paljon totuutta.

  Itse haluaisin unohtaa koko Markov&Radulov saagan mutta eihän se unohdu ihan puolessa kaudessa.

  Ensi yön matsiin. Price aloittaa jälleen, Drouin on jälleen kokoonpanossa.
   
 11. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  NHL:n eniten kapteeninsa näköinen joukkue jatkaa tuttua kulkuaan. Silloin kun harvakseltaan kulkee, meno on hyvän näköistä. Kuitenkin valtaosin peli on täysin munatonta ja hampaatonta, kuten viime yönä. Jos Canadiensin ja Oilersin välillä on tosiaan ollut jotain kauppasuhinaa, eiköhän Chiarellille ole jo käynyt selväksi, ettei Casperettyyn kannata mitään nugenthopkinseja tuhlata.

  Lainaus:
  Asiaan tuskin tullaan koskaan Canadiensin puolelta vastaamaan yhtään sen paremmin, kuin mitä Mr. Molson rahojen laskemiseltaan viitsi jargonia ladella, mutta jos tarina pitää paikkansa siltä osin, että Markov sai tasan ja ainoastaan tarjouksen, eikä asioista keskusteltu lainkaan, niin hienoa! Näin 16 vuoden seuralegendaa kuuluukin käsitellä vs. vaikka Nicklas Lidström vm. 2010. Kuusi miljoonaa poikii paljon paremmin sijoitettuna Alzneriin, Hemskyyn ja Streitiin, jotka eivät enää edellisisten joukkueinsa kokoonpanoihin mahtuneet.
   
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Se on varmasti kaikille selvää, jopa Bergevinille, että Markov olisi varmasti ollut tämän kauden Habseihin selvä vahvistus. Mielestäni tällä asialla on enää turha vatvoa. Emme kuitenkaan tiedä mitä Habsit on tarjonnut ja mitä Markov pyytänyt. Nyt olisi tärkeämpää keskittyä siihen, että mitä seuraavaksi. Tämä joukkue ei selvästikään ole tarpeeksi hyvä pudotuspeleihin. Pitäisikö siis tankata ja yrittää saada mahdollisimman korkea varausvuoro vai yrittää tehdä treidejä, jotka vahvistavat joukkuetta lyhyellä tähtäimellä? Itse suosittelen tankkausta, koska edes treideillä ei välttämättä saada tarpeeksi vahvistuksia. Lisäksi treidien tekeminen on äärimmäisen vaikeaa ja huonon joukkueen pelaajien treidiarvo on alhainen.
   
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Upea alustus Hudonilta Plekan jatkoaikamaaliin. Hudon veti kaikki kolme Delvils-pelaajaa kimppuunsa laidan viereen ja heitti sitten lätyn Plekalle, joka oli aivan yksin maalin edessä. Varmasti tärkeä voitto!
   
 14. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Ei ollut ilmeisesti ihan ansaituin mahdollinen voitto, mutta pisteet kotiin ja kelluttelu playoff-viivan tuntumassa jatkuu. Liigan pohjalle alkaakin olla jo turhankin paljon matkaa, jos asiaa haluaa tulevan draftin vinkkelistä katsoa.

  Hudon tosiaan väänsi hienosti koko kentällä olevaa Devils-nippua vastaan, mutta ottamatta mitään tältä pois, mitähän helvettiä Devils-kolmikko mahtoi miettiä tuossa triplauksessa? Hienon nepin päätteeksi Plekanecille ensimmäinen maali 18 otteluun.

  Galchenyuk on kaikista puutteistaan ja peliajastaan huolimatta naputtanut viimeiseen yhdeksään peliin niukasti yli pisteen per peli. Joskohan sittenkin vielä? Suuri johtaja taas on 14 edellisen matsin ajalta tehoillut yhden maalin ja kuuden pisteen verran. Joskohan Edmonton sittenkin olisi vielä niin epätoivoinen, että erehtyisi paikkaamaan maaleja sylkevien laiturien [SIC] vajettaan vaihdossa jompaan kumpaan kakkoskorin senttereistään? Tuskinpa sentään.
   
 15. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kyllä Paciorettyn tehot ovat taas sitä tasoa, että hyvä jos käytettyjä kiekkoja hänestä saa. Toisaalta maisemanvaihdos voisi piristää, mutta kuka haluaa ottaa riskin ja maksaa vielä jotain ihan merkittävää?

  Mikähän Lehkosella on, kun ei ole oikein mitään kuulunut?
   
 16. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Nivusten kanssa kai ongelmaa mikä ei ota laantuakseen. Luistellut kyllä jo yksinään.
   
 17. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Edullisella sopimuksella pelaava maalintekijä, jonka laukaisuprosentti on tällä hetkellä miltei 5 prosenttia alle uran keskiarvon. Edelliset neljä kautta mennyt jokaisella 30 maalia rikki. Ehkä tuolla saisi jotain, kun voisi veikata kiekonkin alkavan menemään verkkoon jossain kohtaa.
   
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Ulkoilmapelistä tuli sitten hienosti 0-3 kärsään ja Pacioretty veti -3. Saas nähdä missä vaiheessa Bergevin tekee jotain vai istuuko vain käsiensä päällä ja toivoo ihmettä? Nyt Habsit ovat liigan seitsemänneksi huonoin joukkue ja pienellä "petraamisella" alaspäin, niin olisi mahdollisuus päästä jopa tuonne kolmen huonoimman joukkoon. Arizonalle Buffalolle tuskin mahtaa mitään, mutta toivottavasti tuolla Atlantic-divisioonassa pari joukkuetta petraa, niin tipahtaisi kivasti muutaman pykälän alaspäin. Tietenkin tiputusta alaspäin helpottaisi esim. Plekan treidaaminen jonnekin, tai sitten pitäisi tehdä jotain, että jengi vahvistuu ja yritetään päästä oikeasti taisteluun pudotuspelipaikasta.
   
 19. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Grant McCagg (entinen NHL amatööriscoutti) twiittaa, että hän treidaisi Plekan ja Alznerin varausvuoroihin/prospecteihin, Paciorettyn sentteriin ja nostaisi McCarronin/Scherbakin ylös kehittymään. Alas lähtisivät taas Deslauriers/Froese. Muuten kuulostaa hyvältä, mutta raporttien mukaan neloskenttä on toiminut hyvin ja Deslauriers/Froese ovat pelanneet hyvin tuossa roolissa, kun taasen McCarronin ja Scherbakin taso ei meinaa riittää NHL-tasolla ja en tiedä onko neloskenttä heille oikea paikka "kehittymiseen". Varsinkin erittäin isokokoisen McCarronin kanssa olisin erittäin maltillinen, kun tuollaiset pelaajat tuppaavat olemaan latebloomereita. Scherbakista en usko olevan NHL-tasolle. Lisäksi Deslauriers sekä Froese ovat vasta 26-vuotiaita ja pelaavat halvoilla soppareilla. Eikä mielestäni ole yhtään haittaa, että joku osaa edes auttavasti heiluttaa nyrkkejä, jos niikseen tulee, vaikka tappelut ovatkin katoava luonnonvara.
   
 20. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Paciorettyn peliä katsellessa tulee mieleen arka salibandyn pelaaja, joka parhaansa mukaan välttelee vartalokontaktia, mutta on kahnaustilanteissa vaikuttavinaan peliin sörkkimällä mailallaan kiekon suuntaan pysyen kuitenkin etäällä mistään kontaktista. Yön pelistä lisäksi pisteet vakuuttavalle sentterikalustolle, joka klaarasi aloitukset 29% tasolla. Yksikään aloituksia ottaneista ei voittanut yli 50% yrityksistään. Näin.

  Drouin ei taida Galchenyukia paremmin olla vastaus sentteriongelmaan, samassa vuonna 2009 alkaneessa suossa ollaan edelleen. Habsin paras pistemies Gallagher sijoittuu liigan pistepörssissä vakuuttavasti sijalle 135, edellään mm. joku vitun Sergachev - olkoonkin ettei tämä olisi Habsissa päässyt likimainkaan nykyistä lentoaan.

  Surullisinta tilanteessa on, että joukkue kykenee pyristelemään juuri tuossa .500 tasolla ja ilmeisesti Molson uskoo sokeasti joukkueen olevan joku playoff-ihme, tai sitten tätä ei kiinnosta pätkääkään niin kauan kun väkeä katsomossa riittää. Muuten on hankala ymmärtää, miten Bergevin edelleen jakkarallaan keikkuu.

  Plekanecista saattaisi jonkun säälittävän varausvuoron deadlinella saada, mutta Alznerin kauppaamiseen tarvittaisiin pieni ihme. Paciorettyn uskon vielä lähtevän ja sopimukseensa nähden korvauskin saattaisi vielä olla säädyllinen, mutta toivon kyllä tosissaan, että Bergevin ei ole enää ohjaksissa kun tämä kauppa toteutuu.
   
 21. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Kyllä tämä on ihmeellinen joukkue. Ensimmäisenä iltana sitä luulee että kyllähän me pärjätään. Toisena haluaa täydellisen räjäytyksen ja jokaisen pelaajan myyntiin.

  Kunnes herää todellisuuteen ja ymmärtää Marc Bergevinin olevan koko organisaation tärkeimmällä pallilla.

  Vittu mitä paskaa.
   
 22. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Weber ulkona määrittelemättömän ajan. Kapteeni palkittiin hyvistä esityksistä siirtämällä hänet Galchenyukin paikalle Drouinin viereen. Good times.
   
 23. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Weber pelannut pitkään jonkun loukkaantumisen rasittamana. Tuon ei pitäisi ainakaan parantaa Habsien peliotteita, että paras pakki on sivussa.

  Nostettiinko Pacioretty näyteikkunaan vai yritetäänkö saada onnistumisia, vaikka sitten muun joukkueen kustannuksella?
   
 24. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Tätä naureskelin itsekin. Hyvien esitysten lisäksi tätä akseliahan on kokeiltu jo pari kertaa aiemminkin ja tulokset ovat olleet säälittävän alapuolella. Kun lisätään listalle vielä, että muutamat median sammakot ovat alkaneet ilokseen mollata Priceä, niin hyvällä uralla ollaan. Roy-kauppa v2.0 odotellessa...
   
 25. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Onhan tuokin tapa tankata, että tehdään ykkösketjusta mahdollisimman huono laittamalla Pacioretty siihen.