Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana nabaloo, 23.04.2017 klo 15.36.

 1. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Sieltä se parjaamani Pacioretty vaan hiljalleen lipui joukkueen sisäiseen pörssikärkeen... Koko liigan pistepörssissä tällä lohkeaa mairitteleva 89. sija tasapisteissä Sven Andrighetton ja Mikhail Sergachevin kanssa. Milloinkahan viimeksi Habsilla on ollut >10 pelin jälkeen teksti-tv:n tilastosivulle mahtuva pelaaja, pl.sSentteri Galchenyuk vuosi sitten ennen polvivammaansa?

  Pari pistettä tilille ja yhtä voittoa vaille 0.500 -tahdissa. Drouin ja Weber palasivat kokoonpanoon, joten näiden osalta voidaan toistaiseksi huokaista helpotuksesta. Maalissa pelataan sen sijaan Montoyan loukaannuttua AHL-kaksikolla ja hyvä näin niin kauan kun tulos on viimeaikasen näköinen. Vaikea nähdä perusteita Lindgrenin jatkolle Habs-nutussa ensi kaudella, ellei Montoyaa (tai Pricea) siivota edestä pois.

  Odotan mielenkiinnolla, miten kausi tästä jatkuu. Keskinkertaisuus vs. Dahlin sweepstakes...
   
 2. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Nyt kun kolme ylintä ketjua tuntuu näillä koostumuksilla toimivan ihan ok, niin Hudonille on jäänyt hieman musta pekka kouraan, kun joutuu vetämään jämäminuuteilla nelosessa. Hudonissa olisi varmasti potentiaalia, mutta ei ole saanut sitä ulosmitattua ainakaan vielä. Tuleehan tuolla loukkaantumisia ja toivottavasti silloin Hudon pääsee näyttämään ja tulee onnistumisia.

  Lindgrenin tulevaisuus on myös mielenkiintoinen. On mielestäni jo nyt parempi kuin Montoya, mutta kaiken järjen mukaan kehittyy edelleen ja se vaatii paljon pelejä. Pricen takana niitä ei tule. Lindgren voisi olla hyvä palanen jotain treidiä. Tietenkin ennen sitä olisi kiva nähdä miten McNiven kehittyy.
   
 3. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lisätään vielä, että yhteensä 19 tämän kauden pelissä Hudonin ketjukaverit Mitchell ja De La Rose ovat saalistaneet yhteensä 0+0 tehot.

  Hyvä voitto Sabresista. Katselin ensimmäisen erän ja jatkoajan. Ensimmäisessä erässä vedot menivät selvästi Buffalolle, mutta oli siellä pelkästään Galchenyukilla paikat 2-3 maaliin, mutta vedot olivat joko huonoja tai Johnson torjui hyvin. Lindgren pelasi myös Habs-maalilla hyvin. Habsien alivoima, joka on yksi liigan huonoimmista, osoitti jälleen erän lopulla haavoittuvuuttaan; kaikki neljä Habs-pelaajaa sähläsi toisella tolpalla, tietämättä missä kiekko on, ja sapeli-pelaaja nosti ihan aivan vapaasti kiekon toiselta tolpalta lähes tyhjään maaliin. Erää jäljellä n. 5 sekunttia. Onneksi Habsit paransivat raporttien mukaan peliään tuosta ja lopulta tärkeät kaksi pistettä jäivät kotiin.
   
 4. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Habsit kaivoivat sitten Niemen waiverseista. Tällä varmaan halutaan antaa Fucalelle pelejä Lavalissa, jotta hänen ei tarvitse istua penkillä ylhäällä. Montoya saattaa olla aivotärähdyksen takia sivussa jonkin aikaa, mutta Pricellä on kuulemma vain "minor injury". Lindgren lienee ykkönen toistaiseksi. Tietenkin sitä toivoo, että Niemi löytäisi vireen, mutta eiköhän hän lähiaikoina päädy waiverseihin, jälleen kerran.
   
 5. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Sama mielessä. Price ja Montoya kun palaavat sairastuvalta on Niemen osoite waiversin kautta Eurooppaan. Nyt olisi kyllä aika legendaarista tilata Niemi paita itselle joululahjaksi. Niemi pelaa numerolla 37.
   
 6. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Päivitetään tänne myös vielä tieto, että Lehkonen on sivussa peleistä määrittelemättömän ajan määrittelemättömän vamman vuoksi. Ei suuri menetys tämänkautisilla hyökkäyssuunnan näytöillä, mutta harmillinen tapaus silti. Toivottavasti kyse ei ole kovin vakavasta vammasta, jollaista pelkään myös Pricen kohdalla, vaikka tiedotusministeri toista tuuttaakin...
   
 7. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Huikea suoritustaso jatkui Habsin tarjotessa Kojooteille kauden ensimmäisen voiton varsinaisella peliajalla. En taida jaksaa vaivautua kirjailemaan muuta kuin haukkumaan Deslauriersin ääliömäiseen aikaan otetun myllyn ja toteamaan, että Plekanecin kannattaa ihan oman hyvinvointinsa puolesta pitää hanskat kädessä, sekä Paciorettyn tämänkertaisen aallonhuipun kestäneen kokonaista 10 päivää. Ulostakaa tämä seurahistorian paskin kapteeni pian, oikeasti.
   
 8. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Ajattelin illalla vetää betsit Kojoottien voitolle. Viime vuosinahan nämä pelit ovat tuoneet varmaa rahaa, kun Habsit ei lohkokörjessä ole jaksaneet ottaa hännänhuippuja tosissaan. Nyt ajattelin, että löysäilyyn ei ole varaa, luulin väärin. Näinköhän Lindgren tekee condonit eli parin hyvän pelin jälkeen ei saa enää mitään kiinni? Ainakin Kojoottien 1. maali meni luvattoman helposti. Lisäksi tuo alivoima on kyllä surkeaa, kuten luonnollisesti ylivoimakin. Onneksi edes Hudon teki nätin esityön 1-0 -maaliin. Toisaalta itseäni ei haittaisi yhtään jäädä kuudenneksi huonoimmaksi joukkueeksi tällä kaudella. Bergevinille se tosin todennäköisesti toisi kengän kuvan persuksille, joten hän tulee tekemään jonkun epätoivoisen treidin, jolla yrittää säästää työpaikkansa. Nyt ei vain kannattaisi antaa varausvuoroja, kun ne voivat olla hyvinkin korkeita.

  Jälkikäteen pitää kyllä hieman ihmetellä tuota Alznerin hankintaa. Lähtökohtaisesti ykkös- ja kakkospakkiparissa on kiekollinen pakki ja peruspakki, kun Weber on peruspakki+++ ja Petry peruspakki+, niin minkä takia piti hankkia kallis kolmas peruspakki? Pitikö Markovin rahat laittaa johonkin, jotta näyttäisi siltä, että jotain tehdään?
   
 9. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Onneksi Deslauriers sentään otti myllyn nimiinsä! Ei ole hetkeen näkynyt Habsin peleissä tuollaista nyrkkien vaihtoa.

  Käsittämätön sulaminen koko joukkueelta. Koko ajan Habs paineli johtoasemassa ja aina kaveri tasoihin ja vielä lopulta ohi... Ensimmäisen erän 2-0 taisi olla se niitti arkkuun. Kopissa on hauskaa ja vähän heitetään vitsiä että onpas Coyotesilta helpot pisteet.

  Huomena Toronto saapuu kairaamaan pari pinnaa Centre Bellista. Tulosveto 1-6 kiinni. Niemi ottaa ensimmäiset minuuttinsa Habs nutussa huomena kun pelaa viimeisen erän.
   
 10. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  6-0 käkättimeen TML:ltä.
  *Tähän this is fine meemi*
   
 11. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Nyt ei jaksa enää oikein toivoa, kuin että tätä samaa lisää niin kauan kunnes päitä putoaa riittävästi katsomosta ja sitä kautta toivottavasti niin toimistolla, pelaajistossa kuin valmennuksessakin. Ei tämä joukkue niin paska ole, etteikö se kunnollisesti valmennettuna ja johdettuna saisi parempaa aikaan.

  Kaiken maailman mitchellit, de la housut, davidsonit, morrowit ja deslaurierit ensi sijassa waiversin kautta Lavaliin ja tilalle ainakin Jerabek, ennen kuin tämän klausuuli joulukuuhun mennessä Habsissa pelaamisesta täyttyy. Lisäksi Carr, Holland ja vaikka perkele Baun, joista saattaisi edes teoriassa jotain iloa tulevaisuudessa olla. Deadlinella sitten vaan loppu painolasti, à la Petry & Plekanec lihoiksi ja kohti uutta tulevaisuutta. Unohdinkohan vielä jonkun löysän, selittelevän paskan?
   
  Viimeksi muokattu: 19.11.2017 klo 09.18
 12. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Toivottavasti et ollut liian optimisti ja laitoit Habseille sen nolla maalia myös. Olihan hirveää kuraa. Ensimmäisen erän Habsit pysyivät jollakin tavoin mukana, mutta sen jälkeen Toronto meni odotetusti menojaan, eikä voittajasta ollut missään vaiheessa mitään epäselvää. Aikamoisen jengin on Bergevinin meidän "iloksi" onnistunut rakentamaan.
   
 13. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Kun miettii, että NHL muuttui täksi kaudeksi enemmän maalintekoa suosivaan linjaan ja samaan aikaan Habsit menetti parhaan kiekollisen puolustajan ja hyökkääjän, niin pahasti MB epäonnistui kesällä. Kun vielä Schlemko ei ole pelikykyinen ja Jerabekia pidetään Lavalissa, niin ei tarvitse ihmetellä miksi joku Benn vetää ykkösketjussa. Nyt pitäisi ainakin Jerabek nostaa mahdollisimman pian NHL:n puolelle.

  Lopuista 61 pelistä pitäisi voittaa yli puolet, jotta pääsee tippumaan jollekin Tampalle 4-5 pelissä 1. kierroksella. Ei tässä kannattaa enää rypistellä, paskat on jo housuissa. Nyt kannattaa keskittyä puhtaasti tulevaisuuteen eli tankata tämä kausi. Nyt Habsit ovat kaikkensa yrittämällä jo viideksi huonoin koko liigassa. Tankilla pääsee ihan varmasti kolmen huonoimman joukkoon.
   
 14. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Hoksasin vasta, että tiistaina ja keskiviikkona Habs vieraileekin Dallasissa ja Nashvillessa. Radulovia ja Subbania tuskin tarvitsee matseihin erikseen tsempata ja toivon todella, että kumpikin antaa vilpittömän rakkaudenosoituksensa Bergevinille ja pommittavat tämän ovesta ulos. Hopes high!
   
 15. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Katsoin räpistelyä ekat 12 min jolloin Habsit pysy vielä mukana mutta ei saanut mitään organisoitua aikaan. Ois kyllä vi**tanut katsoa moista. Lauantai-ilta ja Centre Bell täynnä, parempaa ansaitsee katsomo.
   
 16. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Subbanista voi olla montaa mieltä, hyökkäyspäähän hyvä, laiska kun kaupungin työmies puolustussuuntaan. Radulov olisi kannattanut pitää. Olen aina inhonnut Radulovia, paitsi yhden kauden.
   
 17. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Hyvin Subbani nollasi playoffeissa vastustajien tähtipelaajia, ilmeisesti kuin on noin lahjakas niin sitä voi olla laiska kuin kaupungin työmies.
   
 18. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Näitä hyökkäyssuuntaan peliä vieviä pakkeja toki Habsissa onkin ihan omiksi tarpeiksi. Ei sillä, en edelleenkään pidä Subban - Weber kauppaa läheskään pahimpana lähiaikojen möhläyksenä, mutta pointtini ei toki ollutkaan aloittaa keskustelua tästä kaupasta taas uudelleen, vaikka sen itse takaisin haluaisinkin. Toivon tosissani omien koirien purevan parissa seuraavassa matsissa siksi pahasti, että tämä mahtava viiden vuoden jo kuusi vuotta kestänyt projekti saisi sinettinsä.
   
 19. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Karu fakta on, että nyky-Habsit on tehty vanhaan NHL:ään, jossa Price päästi 0-2 maalia ja kasa kolmos-neloskentän duunareita maustettuna parilla ykkösketjun pelaajalla yritti tehdä sitten 1-3 maalia. Tämä ei enää toimi. Joukkue on rakennettu ihan päin persettä ja pari hankintaa ovat olleet pettymyksiä. Kesä ylipäätään meni ihan vituiksi, se pitää nyt itsekin myöntää. Nyt pitäisi Bergevinin tämä myöntää ja alkaa rakentaa uutta tai siirtyä syrjään, mieluiten syrjään, koska hän ei osaa selvästikään ajatella mitä uusi NHL vaatii. Tästä paskasta ei saa millään tavoin puristamalla timanttia, tai mitään muutakaan jalokiveä. Kissankultaa korkeintaan. Ei tuolla paljoa ole edes kauppatavaraa, mutta eiköhän jostain Plekanecista, Petrystä ja Paciorettystä saa pari prospectia ja jonkun varausvuoron. Hyvästä tarjouksesta kannattaa jopa miettiä Weberistä luopumista, koska hänen palkkansa syö paljon capiä. Kun tuolla capissä on tilaa, niin tarvittaessa voisi ottaa vastaan vaikka jonkun salary dumpin kaudeksi tai pariksi, jos sillä saa hyvän prospectin tai varauksen.
   
 20. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Siltä varalta, ettei joku eksynyt nauramaan tai itkemään parin kauden takaiselle tulevalle contenderille ja suosikilleen NHL huumoria -ketjussa, kopioin @Merovingi n linkkaaman "mitähän ne meistä muualla ajattelevat" -tuotoksen tännekin: "Trust Le Process". Linkki vie yhteen helvetin esikartanoista, jollekin Leafs-fanisivustolle...
   
 21. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Siellä on vieraskiertueella Price ja Schlemko mukana. Lindgren pelaa kuitenkin seuraavan pelin. Onkohan Price oikeasti kunnossa vai vedetäänkö riskillä, että peli lähtisi kulkemaan? Nyt on viimeiset hetket löytää vire. Jos tässä vielä viikko tai pari otetaan turpaan, niin loppukauden voi ihan huoletta Price huilata.
   
 22. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Vähemmän yllättävissä uutisissa median myllytys Montrealissa on saanut jo sellaiset mittasuhteet, että uutisia, "uutisia" ja huhuja tungetaan jokaisesta torvesta. Jos (ja kun) otteet jatkuvat samanlaisina, paskan suoltaminen uutisvirtaan ei varmasti ainakaan vähene, joka edesauttanee tekemään ainakin jotain liikkeitä. Nähtäväksi jää, kuinka hyviä tai huonoja.

  Esimerkkinä kroonisesta peräaukon kuumotuksesta kärsivän Rejean Tremblayn huhu Pricen kauppaamisesta: Hockeyfeed, jonka rouva Price oli jo ehtinyt ampua Instagramissa ankkana alas. En tosin lentäisi perseelleni, vaikka jotain tämänkaltaista seuraavaksi tapahtuisikin.
   
 23. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vapise Carey Price talossa on uusi sheriffi. Sheriffi jonka nimi on Antti Niemi.
   
 24. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Jerabek kutsuttu ylös, kun tämän optioon ilman NHL-komennusta palata takaisin Eurooppaan olisi ollut vielä kolme viikkoa. Ei tietoa, pelaako jo Nashvillessä. Weberillä vuorostaan jotain vammaa ja game time decision.

  Kunhan Jerabek kokoonpanoon pääsee, tekisi mieli arvata tälle 10-12 minuuttia vähemmän virhealtista peliaikaa siinä missä Alzner, Benn, Petry ja Morrow kellottavat 18-27 minuutin lukemat.
   
 25. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Yllättävän tiukat vierasmatsit siihen nähden, että loukkaantumistilanne on aika ikävä, ykkösketju on ollut reilun viikon lomalla ja nelonen on taatusti liigan huonoin. Pisteitä ei sentään kuin yksi.

  Jerabek pelasi ilmeisesti ihan mukiinmenevän ensimmäisensä pääasiassa Davidsonin parina ja olipa tällä paikka ratkaistakin jatkoajalla, mutta vielä ei uponnut. Paljon parjattu Niemi pelasi myös vallan kelvollisesti, jos nyt ratkaiseva rankku helpohkosti menikin. Kahteen peliajan osumaan ei palaa ollut. Forsbergin ensimmäisessä Subban vei ensin suurta kapteenia kuin mätää kukkoa (joo, joo, olihan se YV) ja toisessa nelonen anteliaasti luovutti kiekon Davidsonin ja Deslaurierin johdolla tekemättömään paikkaan.

  Onneksi lauantaina on luvassa helpot pisteet liigan toiseksi viimeiseltä...