Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Montréal Canadiens 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana nabaloo, 23.04.2017 klo 15.36.

 1. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Toisaalta se ettei Bergevin tee mitään on varmin takuu, että peli ei vahingossakaan ala kulkea. Tietenkin jostain Plekanecista voisi ottaa edes jonkun varausvuoron pois kuleksimasta.
   
 2. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Tekosyy kuluvan kauden esityksille on jo lähtenyt painosta. Carey Pricella kärsii tiettävästi kroonisesta väsymyssyndroomasta. Jokuvitunhockeyfeedpistecom.

  Tutkimuksissa ei toistaiseksi ole selvinnyt, ovatko Price ja Pacioretty mahdollisesti juoneet energiajuomaa samalla pillillä, vai onko pisaratartunta aiheutunut tämän edessä pelaavasta puolustuksesta. Tärkeintä kuitenkin, että syyllinen riman alitukseen löytyi jo hyvissä ajoin.
   
 3. lasaleiko Jäsen

  ^ Samasta aiheesta oli juttua myös Hockey I/O:ssa. Jostain syystä minulla ei tuo hockeyfeed.comin linkki aukea mutta tuolla ensin mainitulla sivulla tiedettiin kertoa, että se ongelma oli alkukaudesta ja on sittemin saatu kuntoon. Ja jos alkukauden otteita maalinsuulla muistelee niin voihan tuo pitää paikkansa, eikä ole mikään tekosyy.

  Kun oma kausi on sössitty jo hyvissä ajoin niin nyt voidaan keskittyä pilaamaan muiden joukkueiden suoirtuksia. Yöllä katkaistiin Avalanchen voittoputki joka lähenteli jo seuraennätystä. Ikävä kyllä kapteenimme ei pisteitä tehnyt eikä ainakaan sen puolesta nostanut kauppa-arvoaan. Tiedä sitten otteista noin muuten. Arvata saattaa, ettei mitään mainitsemisen arvoista. Viime aikoina kuitenkin maaleja on tullut hyvään tahtiin kauppaamista ajatellen.
   
 4. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Joo, vitsailu sikseen, näinhän tuo raportoitiin ja saattaa hyvinkin pitää paikkansa. Kelvollinen scapegoat Bergevinille kuitenkin.

  Nicolas Deslauriersia on pakko ihailla, painaa hirvittävällä intohimolla illasta toiseen, taklaa enemmän kuin muu joukkue yhteensä ja tiputtaa hanskat tarvittaessa pärjäten siinäkin hommassa kelvollisesti. Päästyään joulukuun alussa jämäminuuteilta 10-15 minuutin kellotuksille, on joukkueen paras maalintekijä, neljänneksi paras pistemies ja seitsemän pykälää enemmän plussalla kuin kukaan muu joukkueessa. Gallagheriin verrattuna Deslauriersilla 24 plussaa enemmän! Ihan hyvin kaverilta, joka lokakuussa tuomittiin Lavalin kolmosketjun grideriksi.
   
 5. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  @Siivu tuossa huhuketjussa jo kirjoittikin, että Paciorettylle on kuulemma ilmoitettu hänen tulevan treidatuksi lähiaikoina. Saas nähdä koska tämä tapahtuu ja mitä tulee vastineeksi? Ehkä siellä on Bergevinkin tajunnut, että nyt jos oikein pelaa korttinsa, niin saattaa päästä varaamaan hyvinkin korkealla numerolla. Tällä hetkellä vain 3-4 (Vancouver samoissa) joukkuetta on Habsien alapuolella. Tässä olisi mahdollisuus "tupla"voittoon eli Paciorettystä hyvä vastine (sentteri kiitos, ei kiitos kovasti tsemppaavalle kädettömälle ylihintaiselle pakille) ja korkea varausvuoro, kun joukkue entisestään heikkenee. Toisaalta jos heikko kapteeni heitetään pihalle, niin on mahdollista, että joukkue jo pelkästään sillä paranee.
   
 6. lasaleiko Jäsen

  Aika ponnetonta on taas ilmeisesti ollut peli parin viime ottelun ajan, kun 120 minuutin aikana on tehty kokonaista yksi maali. No kesää ajatellen ei tietysti huono juttu, vaikka itse en tuosta tankkauksesta pidäkään. Tosin eihän tuota tankkausta ole vielä nähtävästi osattu aloittaa kun ketään ei ole myyty, enkä usko että pelaajatkaan ihan tahallaan siellä jättävät maalit tekemättä ja antavat vastustajan tehdä pari.

  Pelaajien myynnistä puheen ollen, katsoin eilen Hockey I/O:n sivulta löytyvän noin 15min pituisen H I/O show -keskusteluohjelman. Ohjelman panelistien asiantuntemukseen kantaa ottamatta, siellä pohtivat että nyt kannattaisi koko pakka räjäyttää, ihan Carey Pricesta ja Shea Weberistä lähtien. Joskus tässä ketjussa mainitsin jo tuosta Pricen kauppaamisesta, mutta taisi olla @aessi , joka ihan hyvin toi esille syyt miksi Price ei ole Montrealista lähdössä mihinkään.

  Onhan se totta, että ensi kaudella Pricen cap hitin noustessa 10,5m on niitä halukkaita ottajia luultavasti aika vähän. Eikä siihen vaikuta pelkästään tuo sopimus, vaan hankittaessa Price pitäisi hänestä antaa vaihdossakin takaisin paljon. Mulla ei ole mitään käryä, voisiko Habs pitää esim. 50% Pricen palkasta, kun siitä suurin osa on allekirjoitusbonarin muodossa? Vai koskeeko se palkan pitäminen vain tuota pelaajan peruspalkkaa? Koska siinä tapauksessa, että Habs maksaisi tuosta 10,5 miljoonasta vaikkapa 3-4 miljoonaa / kausi itse, niin halukkaita olisi varmasti huomattavasti enemmän.

  Olisi ehkä myös ihan virkistävää nähdä Habs ilman Pricea. Ei sillä etteikö sitä haluaisi nähdä hänen olevan se maalivahti, joka tuo Stanley Cupin pitkästä aikaa Montrealiin. On vain myönnettävä, että tällä hetkellä joukkue on niin kaukana Cupista, että Pricella loppuu ura ennen kuin se on seuraavan kerran oikeasti mahdollista. Sieltä on kuitenkin Lindgren nousemasa taustalta joten ihan hyvin hänellekin voitaisiin antaa isompaa roolia. Vaan olisiko se paras kehitysalusta nuorelle maalivahdille nousta ykköseksi joukkueeseen, joka rämpii liigan pohjamudissa? Tulisiko tuosta voittavaa veskaria ikinä? Siinä mielessä olisi hyvä pitää Price vielä kausi pari mutta antaa myös Lindgrenille torjuntavastuuta reilusti, oppien siinä samalla maailmanluokan maalivahdilta.

  Olisihan se Price hienoa nähdä todellisessa contenderissa. 2014 Habs oli lähimpänä sitä ja tiedä mihin tuo joukkue olisi pystynyt Pricen johdolla ilman Kreiderin "kompurointia"... Mutta ne on menneitä ne, enkä usko että olisi riittänyt Kingsiä vastaan sitten kuitenkaan.

  Weberistä tuossa keskusteluohjelmassa jo hyvin todettiinkin, että hänet hankittiin koska haluttiin menestyä nyt. No nyt ei menestytty, joten miehelle voidsaan yhtä hyvin etsiä uutta osoitetta. Onhan se kutkuttava ajatus, minkälaisen kokoelman prospecteja ja varausvuoroja saisi jos luovuttaisiin kolmikosta MaxPac-Weber-Price. Tosin Bergevinin istuessa toimistolla, onnistuisiko hän a) saamaan parhaan mahdollisen vastineen em. pelaajista tai b) käyttämään näitä saatuja varausvuoroja/lupauksia oikein? Todennäköisesti ei. En tosin osaa itsekään sanoa, mikä se hinta näistä käavereista voisi olla.

  Edit. Piti viimeisintä kappaletta vielä kommentoida itsekin heti, että tuota nyt tuskin tämän kevään aikana tulee tapahtumaan, että kaikki kolme kaupattaisiin, joten sinänsä täysin turhaa pohdintaa.
   
 7. olza13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ducks
  Lainaus:
  Ensin tehdään 8-vuotinen mammuttisopimus yli kymppimillin cap hitillä, ja sitten myydään ennen kuin sopimus ehtii edes alkaa pidättäen puolet palkasta. Kuulostaa sen verran hölmöltä skenaariolta, että tuskin edes Montrealin johdossa moiseen suoritukseen kyettäisiin.

  Weberin sopimus lienee meko hankala treidattava ennen kaikkea pituutensa vuoksi. Kuka haluaa sitoutua kahdeksaksi vuodeksi 32-vuotiaaseen puolustajaan lähes 8m cap hitillä? Tuskin Montrealissa halutaan pidättää palkkoja seuraavaa kahdeksaa vuotta kummankaan em. kohdalla.
   
 8. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Lupauksia herättäviä tilastoja ovat myös nämä:
  • 19/51 ottelusta Habs on tehnyt nolla tai yksi maalia
  • Viimeisestä kahdeksasta vierasottelusta Habs on voittanut yhden, tehden näissä yhteensä viisi maalia
  Vihdoinkin suunta on ilman turhia piikkejä tasaisesti alaspäin ja Canadiensilla on kaikki mahdollisuudet sijoittua neljän huonoimman joukkoon. Deadlinellä tai sitä ennen lienee suhinaa, en yllättyisi nimistä Plekanec, Pacioretty, Shaw ja jopa Weber.
   
 9. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Lainaus:
  Weberin soppari on pienin huolenaihe, koska aina on joku marginaalijoukkue, joka tarvitsee palkkalattiaan pääsemiseksi tilaa, mutta ei pysty maksamaan cap hittiä -> insert Weber (Weberin realipalkkahan on aivan pähkinöitä tulevilla kausilla)

  Edit: Ja ei tuo juuri sopparin tehneen treidikään utopiaa ole (Subban sanoo hei!)
   
 10. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Taisin kuitenkin tuossa heti perään todeta, että pidettäisiin Pricen palkasta esim 3-4 milliä.

  Kuulostaahan se hölmöltä, mutta hölmöläisten hommaa se on tainnut Habsin toimistolla olla jo pidemmän aikaa. Viime kaudella mentiin vielä playoffeihin ja ainakin toimistolla kovasti uskottiin että joukkue on playoff-joukkue lähitulevaisuudessakin. Oli hankittu Drouin jonka uskottiin/toivottiin olevan se 1. sentteri. Heti Pricen sopimuksen jälkeen kuitenkin sössittiin viime kauden hyökkäyksen kirkkain tähti, Radulov, muualle. Myös Markovin kohdalla jatkosopimusneuvottelut kusivat ja venäläisen menettäminen oli heikennys. En tosin itsekään olisi ollut kovin innokas jatkamaan Markovin sopimusta niillä numeroilla, mistä kesällä oli puhetta. Mutta ei tuota hänen jättämäänsä taitovajetta onnistuttu millään paikkaamaan.

  Eli Pricen jatkosopimuksen jälkeen kaikki ei ole mennytkään kuten strömsössä ja se on näkynyt vahvasti tällä kaudella. Vaikka tämä joukkue saattaisi olla hyvällä tuurilla playoff-joukkue, niin Cupiin ei rahkeet riitä. Palkkojen pidättämistä en näkisi ylitsepääsemättömänä ongelmana. Toki niitä kertyisi Pricen ja Weberin sopimuksilla monta miljoonaa per kausi. Canadiens on kuitenkin niitä organisaatiotia, joille ei tekisi niin kipeää maksella niitä pois. Palkkakaton kanssakaan ei tulisi ongelmia, kun siellä nytkin on tilaa ties minkä verran. Jos lähdettäisiin rebuildiin, niin tuskin palkkakaton kanssa tulisi sittenkään ongelmia? Eiköhän tuo palkkakatto lisäksi vielä nouse tässä tulevina vuosina, joten sekin helpottaa asiaa. Ja tosiaan, saatu korvaus pelaajista voisi olla parempi jos vastapuolen ei tarvitsisi ottaa koko sopimusta maksettavakseen.

  Kuten jo edellissssä viestissä sanoin niin haluaisin itsekin nähdä Pricen menestyvän Habsissa. Se ei vaan nyt eikä lähitulevaisuudessa näytä olevan realismia, joten hänen kauppaamistakin tulisi vakavissaan miettiä. Ei se hänen arvonsa varmasti tulevina vuosinakaan enää hirveästi nouse.
   
 11. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Subbanin sopimus on tästä oiva esimerkki. Tosin Habs ei pidättänyt penniäkään palkasta. Mutta on Bergevin osoittanut ”nerokkuutensa” tekemällä Subbanille pitkän ja rahakkaan pahvin ja lähes välittömästi kaupannut pelaajan pois.


  Lainaus:
  Miksi ei olisi? Suuri vastuu ja paineet tottakai niskassa. Mutta on Habsissa ennenkin saatu tehtyä maalivahti osastolla paskasta timanttia. Hyvä esimerkki on juuri Carey Price. Miehestä kasvoi lopulta voittava maalivahti. Taisteli ensin sellaisten maalivahtien kanssa kuin Jean-Pierre Huet vai mikä ikinä olikaan ja Jaroslav ”2010” Halakin kanssa. Price ei ollut tähtiveskarin opissa. Olihan Pricella pari-kolme ensimmäistä kautta vaikeaa mutta kun luottoa löytyi kevään 2010 jälkeen niin tilastot alkoivat parantua. Lopulta Vezina Trophyyn asti.

  Mielestäni nykyisestä joukkueesta kaikki ovat kaupan pl. Price ja Drouin. Galchenyuk ei ole Habsin mies. Väitän että Galch olisi jossain toisessa seurassa rikkonut ainakin kertaalleen 70 pisteen pyykin. Gallagher on erittäin rakastettava pelaaja mutta tällä hetkellä taitaa olla Pricen jälkeen joukkueen arvokkain pelaaja vaihtoarvoltaan.

  Toimiston, valmennuksen ja pukukopin tuuletus on mielestäni ainoa vaihtoehto tässä vaiheessa. Toivotaan että ei käy ”torontoja” ja ryvetään paskassa ja pohjamudissa vuosikymmeniä (eihän siitä edellisestä cupista ole kohta kuin 25 vuotta).
   
 12. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Melkoiset on puheet, jos meinaa että Price on osastoa "paskasta timanttia". Menestystä juniorisarjassa, nuorten mm-kisoissa ja AHL:ssa ennen nousua NHL:n, entry draftin viidentenä varauksena. Eiköhän se odotusarvo ollut jotain muuta kuin "paskasta timanttia".

  Pricen noustessa NHL:n tilanne Habsissa oli erilainen verrattuna tähän päivään. Joukkue oli hirmuisessa liidossa ja oli itäisen konferenssin ykkönen runkosarjan päätteeksi. Price nousi joukkueeseen kesken kauden ja nopeasti Huet (Cristobal muuten etunimeltään) kaupattiinkin siirtotakarajalla Capsiin pois nuoren tulokkaan tieltä. Kevään playoffeihin joukkue lähti tandemilla Price-Halak. Price loisti myös playoffien ensimmäisellä kierroksella Bruinsin kaatuessa seitsemänteen venyneessä ottelusarjassa. Seuraavaksi vastaan tuli Flyers joka kaatoi Habsin viidessä ottelussa. Tuossa ottelusarjassa oli Pricellakin haparointia, mutta eihän Habsilla muutenkaan ollut totuuden nimissä palaa Flyersia vastaan.

  Seuraava kausi alkoi loistavasti, joukkue taisi liitää parhaimmillaan jossain kymmenen ottelun voittoputkessa. Samalla kuitenkin juhlittiin Habsin 100v taivalta, pidettiin tähdistöviikonloppua Montrealissa ja kaiken lisäksi siellä muutaman itäeurooppalaisen Habs-pelaajan huomattiin kerrottiin hengaavan jonkun paikallisen huumediilerin kanssa. Näistä kaikista syistä johtuen paska osui niin pahasti tuulettimeen, että koko joukkueen peli sakkasi täysin (nuori Price mukaan lukien), päävalmentajana olleen Guy Carbonneaun lottokone sekosi (arpoi Josh Gorgesin kolmosketjun laitaan johonkin otteluun) ennen kuin valmentaja sai kenkää ja GM Bob Gainey hyppäsi penkin taakse. Joukkue taisi juuri ja juuri selvitä pudotuspeleihin itäisen 8. sijalta mutta putosi suoraan neljässä ottelussa Bruinsille. Sen tarkemmin en muista Pricen otteita kyseisessä sarjassa, mutta ihan wikipediasta vilkaistujen torjuntamäärien perusteella pelasi hyvän ensimmäisen pelin, heikon toisen pelin ja loput kaksi peliä menivät kohtalaisesti.

  Tämän kauden jäljiltä Price tosiaan joutui keräilemään itseluottamustaan takaisin ja Halak nappasi ykkösmaalivahdin paikan tuolla 2009-10 kaudella, missä koki myös tähtihetkensä lähettäen Capsin ja Pensin kesälomalle playoffeista. Ihme kyllä Habs ei tuolloin päätynyt kauppaamaan Pricea, mikä olisi voinut olla ihan mahdollista Halakin huippukauden jälkeen. Vielä kun edellisenä kesänä oli tehty surullisen kuuluisa McDonagh-treidi niin Pricen kauppaaminen ei olisi ollut ihme. Varmasti sielläkin kuitenkin uskottiin Pricen vielä nousevan jaloilleen, koska hänellä oli juuri sitä odotusarvoa. Ja siitähän se Pricen nousu kohti liigan eliittiä lähtikin.

  Pakko tunnustaa, etten tiedä Lindgrenin urasta oikein mitään muuta, kuin että on näitä yliopistopelaajia. NHL-varausta ei ole kuitenkaan saanut, joten on siinä jonkinlainen ero, vaikkei varausnumero vielä uraa takaa. Kyllähän nuo hänen tilastonsa USHL:sta eteenpäin ovat ihan vakuuttavat ja ovat jopa parantuneet uran kehittyessä ja areenoiden suurentuessa. Eli varmasti hänenkin uraltaan odotetaan jotain.

  En tosin tarkoittanut että Lindgrenille pitäisi välttämättä tähtimaalivahti tukena. Toin vain sen esille positiivisena asiana, jos/kun Price ei lähdekään mihinkään. Ei kuitenkaan ihan jokaisella liigan ovia kolkuttelevalla maalivahdilla ole mahdollisuutta päästä pelaamaan yhtä hyvän maalivahdin kanssa. Jos Price kaupataan, niin olisi hyvä hankkia toiseksi maalivahdiksi joku liigaa nähnyt konkari, joka pystyy ottamaan vastuuta, jos tulokkaalla tulee vaikeampi jakso.

  En tiedä kuinka hyvin Habsin lähihistoria on hallussa, että oliko näiden Pricen NHL-uran alkutaivalten läpikäynti tarpeellista vai tarpeentonta, mutta mukavahan, tai ainakin "mukava", näitä on muistella. Saattaa tuollakin kyllä olla asiavirheitä seassa, kirjoittelin aika nopeasti miten asiat itse muistan enkä jokaista asiaa lähtenyt tarkistamaan.

  Olen kuitenkin sitä mieltä että Pricesta odotettiin timanttia ja se myös saatiin.
   
 13. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Lainaan perin lyhyesti, mutta hyvin lähihistorian summasit. Pricen kauppahinta mammuttisopimuksella ei liene ihan läpihuutojuttu. Vastinetta kelpaisi varmasti sinänsä pyytää, mutta hyvin arvokas ja pitkä sopimus yhdessä käsittääkseni rajoituksettoman NMC:n kanssa ei helpota tilannetta sitten yhtään.

  Toimiston nykykokoonpanolla en jaksa ihmettä odottaa, mutta jos sellainen käsittämätön sattuma kävisi, että Habs saisi deadlinella taiottua kauppatavarasta lupaavaa, lähestulkoon hetivalmista materiaalia, toivoisin Pricen jatkavan vielä ainakin muutaman kauden ajan. Jos "vahvistukset" taas ovat kautta linjan character players, haluaisin Pricen saavan mahdollisuuden jossain paremmassa organisaatiossa ja tässä tapauksessa Price pitäisi korvata jollain kelvolliselle veteraaniykkösellä Lindgren - hopese -tandemin sijaan.

  Päätän lyhyen kirjoitukseni toteamaan, että voi vittu kuinka kauas ja nopeasti on tultu haaveista, joita oli vahvasti ilmassa vielä kausien 2012 - 2014 aikana. Lienee jonkinlainen ennätys.
   
 14. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Nyt onkin kahtena iltana peräkkäin mahdollista todistaa ihmisten aikaan Habsin vapaapudotusta Canadiensille perinteisesti niin antoisissa iltapäiväpeleissä. Tänään Ducks ja huomenna top-4 pickin kannalta erittäin tärkeä miinus neljän pisteen peli.

  Scherbak on kutsuttu ylös, joten tässä ehkä ainoa positiivisen mielenkiinnon kohde, vaikka eiköhän Nikita saa sen 6-8 minuuttia Froesen rinnalla.
   
 15. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Tulisikohan Scherbak korvaamaan Paciorettyn? Scherbak on pelannut hyvin tällä kaudella, mutta ei ole noissa viidessä pelissään NHL:ssä näyttänyt mitään ihmeellistä. Toivottavasti saa nyt kunnon näyttöpaikan ja onnistuu.

  Vaikea jotenkin nähdä mitä Pricen treidaamalla saisi. Käytännössä toisen jengin pitäisi antaa paras pelaajansa ja jotain päälle, jos nyt ei ole kyse esim. McDavidista. Mihinkään kolmeen kakkoskentän kaveriin ei kannattaisi edes keskustella.
   
 16. Glory Hunter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Club de hockey Canadien
  Lainaus:
  Myönnetään että tuo kommenttini ei ihan osunut. Price ei missään nimessä ole paskasta timanttia osastoa. Mutta maalivahteihin ei Habs ole kaatunut 2000-luvulla. Eikä Pricen lisäksi ole tähtistatuksella ollut kuin Jose Theodore. Joten jotain sillä osastolla on oikein tehty. Eikä nyt tule koko organisaation historiassa mieleen aikaa pl. Royn ja Theodoren sekä Theodoren ja Pricen välinen aika jolloin Habsilla olisi maalivahti osasto ollut heikko. Kyllähän Huet pelasi pari hyvää kautta mutta ei missään nimessä kuulu tähtikategoriaan.
   
 17. lasaleiko Jäsen

  Lainaus:
  Vaikeaksi ne tekee tuon vapaapudotuksenkin. Tosin tuttua kauraahan tuo että kun pitäisi kaiken järjen mukaan hävitä niin menevät voittamaan. Puukäsiä täynnä oleva puolustus erehtyi vielä tekemään neljä maalia, huh huh.

  Miettinyt tuota Pricen treidaamista vielä uudemmankin kerran, ja kuten viljelmo toi asian esille ja mitä itsekin jo aiemmin sivusin, niin vaikea Pricen hintaa on määrittää. Se on ihan totta ettei mihinkään kouralliseen kakkosketjun miehiä kannata tähti-veskaria kaupata. Eikä tule mieleen joukkuetta joka tarvitsisi maalivahtia niin kipeästi että voisi kaupata parhaan pelaajansa. Eikä tietysti jokaisen joukkueen paraskaan pelaaja ole edes tarpeeksi arvokas tähän kauppaan. Varmaan se olisi sitten kasa ykköskierroksen pickejä + kovia lupauksia, mutta taas herää kysymys, kuka haluaa uhrata tulevaisuutensa yhteen maalivahtiin?

  Sitten sekin ajatus ponnahti mieleeni, että antaahan tuollainen veskari mahdollisuudet rakentaa kilpailukykyistä joukkuetta ilman, että hyökkäyksessä on semmoista 90-100 pistettä tekevää supertähteä. Eli on siinä Pricen pitämisessäkin hyviä puolia. Tosin Bergevin ja kumppanit ilmeisesti joukkuetta rakentaessaan ovat arvelleet Careyn hoitavan myös ykkössentterin ja kiekollisesti pätevän ykköspuolustajan roolit kokonaisvaltaisesti, kun niitä ei joukkueeseen ole haalittu. Mutta se onkin toinen asia se.
   
 18. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Väärä joukkue voitettiin eilen, kun Ottawa pitäisi saada Habsien yläpuolelle. Toisaalta peli näytti aika hyvältä, ainakin 2. ja 3. erä, jotka näin. Pelin olisi voinut tappaa jo ennen Chabotin lahjaa Plekanecille, mutta esim. Lehkoselle ei kypärä maistunut. Hyvä, että osui kuitenkin kahdesti. Petrylle sopii selvästi ykköspakin rooli. Scherbak vaikuttaa myös NHL-tason hyökkääjältä. Laadukasta kiekonkuljettajaa joukkue huutaakin, kun pakisto on pääsääntöisesti kädetöntä.

  Mitäs palstaveljet ovat mieltä, että kenelle pitäisi jatkot sorvata? Itse antaisin jatkot ainakin Deslaurielsille ja Morrowille.
   
 19. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla, riippuen hinnasta. Tuo Plekanechan se kyssäri on.
   
 20. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Luonnollisesti 1-2 vuotta ja mahdollisimman halvalla. Näytöt ovat aika ohuet kuitenkin.

  Pleka pitäisi treidata ja sopia hänen kanssaan, että palataan kesällä asiaan jatkopahvin suhteen. Tuossa voisi tarjota Plekalle mahdollisuutta pelata pudotuspelejä.
   
 21. Siivu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, Ilves
  Lainaus:
  Deslauriers tuntuu viihtyvän CH rinnassaan ja jättää kyllä peliajastaan kentälle aina jäljen, sekä sopii varmasti myös profiililtaan Julienin pirtaan. Morrow taas, enpä tiedä. Nostaisin Jerabekin jatkosopimuksen etusijalle, vaikkei tämäkään ihan ehkä liiankin korkeita odotuksia ole lunastanut. Morrow on puolustussuuntaan suorastaan pelottava, mutta menisi kovan kutinsa myötä hätätapauksessa ehkä kasipakkina. UFA-markkinoilla on kuitenkin kohtuullisesti mielenkiintoisia nimiä, joita toivoisin pommitettavan ennen Morrow:n sitomista. Lisäksi Juulsenin voisi olettaa jo ensi kaudella paikkansa sirkuksessa ottavan.

  Plekanec on mielenkiintoinen pohdittava. 600 pistettä tuli täyteen ja tuhanteen otteluun Canadiensissa on enää 26 matsia jäljellä. Olisi silti silkkaa tyhmyyttä jättää tämä lehmä deadlinella lypsämättä, jolloin ottajia varmasti olisi, vaikka kohtelu olisikin Markovin tapaukseen rinnastettavaa. Jos Plekanecilla on UFAna vielä virtaa jäljellä ja intoa tuntuvaan palkanalennukseen, niin miksei. Sentterisyvyyttä Habsilla ei liiaksi ole.

  Asetelmat ensi kauden joukkueen osalta ovat joka tapauksessa vielä pahasti hakusessa. Villistä kortista lienee viikonlopun tuloksista huolimatta yhä turha haaveilla, joten pakka voi mennä deadlinella hyvinkin isosti uusiksi.
   
 22. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Mä pahoin pelkään, että Bergevin tuijottaa tuota villikortti-viivaa ja toivoo ihmettä, kun samalla istuu käsiensä päällä. Tietenkin hän myös pelkää, että fanit raivostuvat, jos Pleka treidataan. Enemmänkin epäilen, että raivostuvat, jos Plekaa ei treidata.

  Morrowille tosiaan tuollainen 7.-8. pakin rooli. Ei tietenkään isompaa. Pelaaja on iältään 25v, joten onhan tuossa potentiaalia vielä kehittyä. Tai sitten sitä upsideä ei enää ole.
   
 23. habsniac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Habs, TPS, Packers
  Jos Habs tekee mitään muuta kuin myy deadlinella niin... Bergevin on tehnyt jo nyt paljon asioita päin vittua, mutta nyt myymällä voisi edes vähän helpottaa jatkajansa lähtökohtia.
   
 24. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Lainaus:
  Tai ihan omaakin tekemistään. :) Jos Plekasta saa jotain vaihdossa ja Pleka vielä jatkaa Montrealissa, niin olisihan tuo no-brainer.
   
 25. viljelmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  The Habs
  Siellä on taas ensi yönä sellainen peli, jota ei pitäisi missään tapauksessa voittaa. Voitto Flyersista ja Habsit ovat jo 7 pisteen päässä (monta joukkuetta tosin siinä välissä) villikorttipaikasta. Pelkään, että Bergevin kuvittelee Habsien vielä nousevan lukemattomien joukkueiden ohitse villikorttisijoille. Nyt paineettomassa tilanteessa saattaa peli kulkea, mutta kun tulisi vähänkin paineita, niin taas hävitään kaikki merkittävät pelit. Parempi keskittyä tankkaamiseen ja siihen, että saa mahdollisimman hyvän vastineen mm. Plekanecista yms.