Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus
 1. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo & Los Angeles Kings
  Lainaus:
  2011 oli tietenkin Mikke, mutta noiden yllämainittujen jälkeen pitää jo oikeasti käydä miettimään. Mites 2014 Olli Palola. Iski neljä maalia turnauksessa. Muita ei tule kyllä millään mieleen.
   
 2. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Esa Lindell pelasi tuloksellisestikin mainiot kisat.
   
 3. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Nojoo kyllä, mutta edelleen puhutaan ihan parista tapauksesta per kisat. Ja tokihan tuosta Kulta-Miken veivaamisesta on jo seitsemän vuotta :D
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Minusta se on jo ihan hyvä saldo jos joka kisoihin saadaan kotimaisesta liigasta pari onnistujaa. Ratkaisupelaajatkin kuitenkin tuodaan yleensä muista liigoista.
   
 5. aurinkolahna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, AC Oulu
  Nyt olisi oivallinen tilaisuus ajaa sisään maajoukkuerinkiin tuoreita kasvoja. Marjamäki voisi luovuttaa varsinaisen vetovastuun Mannerille - pelattaisiin nopeaa pystysuunnan kiekkoa ilman sumputteluja ja viivelähtöjä. KHL-jyrät koskirantalepistöhietasineen voisivat keskittyä seurajoukkueisiinsa, ja joukkue kasattaisiin pääasiassa lupaavien nuorten liigapelaajien ympärille vahvistettuna muutamalla nuorella ja nälkäisellä NHL-pelaajalla.

  Heiskasen ja Tolvasen lisäksi joukkueeseen voisi rohkeasti ottaa Kristian Vesalaisen, Jesperi Kotkaniemen, Petrus Palmun ja Teemu Kivihalmeen kaltaisia nuoria lahjakkuuksia. Nyt olympiavuotena on joka tapauksessa MM-kisojen suhteen vähän kuin välikausi, joten jos ei olla mitaleilla, kyseessä ei ole katastrofi. Ainakin itse katsoisin kisoja tällöin paljon suuremmalla mielenkiinnolla.
   
 6. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Oisko muita jenkkejä heittää mukaan joukkueeseen? Itselle kelpaisi Jack Eichel ja Auston Matthews myös.
   
 7. aurinkolahna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, AC Oulu
  Lainaus:
  Kivihalmeella on Suomen passi ja on pelannut Suomen junnumaajoukkueessa 2011-2012. Ota selvää ennen kuin lässytät paskaa.
   
 8. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Mutta on sen jälkeen edustanut USA:n junnumaajoukkueita, joten sen mukaan ensisijaisesti edustuskelpoinen USA:n joukkueeseen. Eli samoja terveisiä vaan sinnekin.
   
 9. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kivihalme taitaa olla edustuskelvoton, mutta ihan mielenkiintoinen ajatus. Tolvasen ja Heiskasen lisäksi U20-jengin parhaat eli Vesalainen, Juolevi, Vaakanainen ja vanhemmista ikäluokista vaikkapa mainitsemasi Palmu, Henrik Borgström ja mahdollisuuksien mukaan AHL:stä ja junnuista Saarelaa, Kuokkasta, Hintziä, Välimäkeä, Jokiharjua jne. Ja sitten Liigasta näitä läpimurtopelaajia Suomela, Virta, Kangasniemi, Leskinen, Meskanen, Mäenalanen, Repo, Lindsten jne jne.

  No ei tule tapahtumaan, mutta tulisipa kerralla ajettua uutta sukupolvea sisään aikuisten maajoukkueeseen.
   
 10. Kyou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Kuokkanen kyllä oli mun mielestä hirvee floppi jo U20 tasolla, etten näkis ainakaan tällä kaudella mitään sijaa miesten peleihin.
   
 11. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Itse olen samaa mieltä, että tukevissa MM-kisoissa voisi muutamia tuoreita kasvoja ajaa sisään. Hyökkäys (edellyttäen kaikkien halua tulla kisoihin) tulee olemaan lähes kokonaan NHL.stä. Toivoisin näiden olevan nuoria pelaajia eli unohdettaisiin esim Koivu, Jokinen, Filppula sekä muut konkarit. Näillä näkymin hyökkäykseen olisi saatavilla mm Rantanen, Barkov, Teräväinen, Aho, Puljujärvi muutama muu nuori pelaaja. 3 ensimmäistä kenttää NHL-pelaajia + Tolvanen ja nelonen AHL-pelaajista.

  Puolustukseen tuskin saataisiin muuta kuin Ristolainen NHL.stä. Muutamia kokeilemisen arvoisia pakkeja AHL.stä olisivat Ville Pokka, Sami Niku ja Alex Lintuniemi. Jesse Virtaselle soisin mahdollisuuden näyttää osaamistaan kisoissa. Miro Heiskanen ja Sami Lepistö nykyjoukkueesta ovat ainoat ns varmat pelaajat MM-kisoihin. Liigassa ei Heiskasen lisäksi ole muita pelaajia, joilla riittäisi taso tulevissa MM-kisoissa.
   
 12. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Lainaus:
  Juuso Hietanen on myös pomminvarmasti kisakoneessa mikäli vain haluaa tulla kisoihin ja on terveenä.
   
 13. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Eeli Tolvanen lähtee Nashvilleen, kun kausi Jokereissa päättyy, joten häntä ei MM-kisoissa nähdä. Nashville ei kuitenkaan kovin heti taida pudotuspeleissäkään tippua.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Samaa mieltä, mutta niin olivat monet muutkin, jotka ovat sittemmin onnistuneet miesten peleissä hyvin.
   
 15. Götze Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers & Borussia Dortmund
  Nuorennusleikkauksen kannalla olen itsekin, mutta asennoituminen täällä tuskin muuttuu suuntaan tai toiseen, oli siellä sitten ketä tahansa. Voiton hetkellä kukkoset ja pyörälät on parasta ikinä, tappion tullessa lasketaan joukkueen nuorimpien pistesaldoja kovia vastaan. Ihan sama miten ovat pelillisesti esiintyneet, tai montako pistettä kokeneet pelaajat saivat tehtyä.

  Jos Suomi jollain kokemattomalla joukkueella häviää Ruotsille puolivälierän, uskooko joku oikeasti että täällä ilakoitaisiin nuorennusleikkausta ja sitä kuinka raikasta pelaamista Suomella oli? Eiköhän silloin suomelat, turkulaiset ja heiskaset ole jälleen kerran menettyjä tapauksia ja isoja maita vastaan ei riittänyt taaskaan.
   
 16. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Jaahas, nyt ollaan jo siinä vaiheessa, että jokavuotinen ilmiö nuorten pelaajien sisäänajosta on alkanut. Sitten taas oksennetaan ennen kisoja, kun se paras suomalainen KHL-pakki Lepistö pääsikin yllättäen joukkueseen, kun Vaakanainen olisi pitänyt valita.

  Itse olen sitä mieltä edelleen, että ikärasismia ei tule harjoittaa, vaan kisoissa pelaa parhaat käytettävissä olevat pelaajat.

  Edit. Parhaat käytettävissä olevat pelaajat, jotka muodostavat parhaan mahdollisen joukkueen.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2018 klo 18.02
 17. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat
  Lainaus:
  Tähän on pakko tarttua. Ruotsin, Venäjän ja Kanadan änäripelaajista monet on nostelleet pyttyä jo useampia kertoja. Miksi heitä kuitenkin kiinnostaa nostella sitä samaa pyttyä vuosi toisensa jälkeen uudestaan? Kaikki pelaajat ei taida miettiä niin että kerran kun on voitettu maailmanmestaruus niin toista kertaa ei tarvitsekaan. Ellei tämä sitten suomalaisilla ole joku ihan oma juttunsa.
   
 18. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Noniinno, toi oli ihan omaa mutua tietenkin. 34v kuitenkin jo mittarissa, lapset vai lapsi vielä ihan pieniä (en nyt muista että onko heillä jo useampia), MM-kisoja ja muita maajoukkueturnauksia on jo melkoinen liuta vyöllä, sekä siellä se yksi mestaruus. Näihin faktoihin nojaten näen itse asian niin että Mikko leikkii lapsiensa kanssa toukokuussa mielummin, kuin seisoo Tanskassa 1-4 trapissa. Eikös se mikke saanut jo maanitella sen mukaan joihinkin mömmömmeihin tässä ihan viime vuosina?

  2020 tulee kuitenkin se World Cup vielä ja siellä Mikko saa C rinnassaan päättää komean maajoukkueuransa.

  Niin ja noiden monta mestaruutta voittaneiden kanukkien kohdalla esim. otettava huomioon semmoinen tosiseikka että monet heistä on selvästi nuorempia ja perhe vielä perustamatta. Silloin kisoihin lähtemisen tieltä on yksi melkoisen merkittävä muuttuja poissa.
   
 19. Joe Plop Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tämähän ei tule tapahtumaan mutta jos olisin Kalen housuissa niin nyt vetäisin sellaisen kanin hatusta että Marjamäelle kenkää ja MM-kisoihin yhden turnauksen sopparilla Dufva/Nieminen-tandem valmentajaksi. En näe Marjamäellä enää mitään käyttöä maajoukkeessa(tällä kertaa, jätän option tulevaisuuteen). Dufva/Nieminen vapautuu kohta Jukureista ja siinä olisi mun mielestä sellainen kaksikko joka sopisi tuollaiseen pika-projektiin varsin hyvin. Pidän Dufvaa psyykisen valmennuksen mestarina ja Nieminen ex-pelaajana tuo viereen toisenlaista auktoriteettia, vähän kuin Erkka ja Summanen aikanaan...
   
 20. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Pistetääs jotain hahmotelmia, ei ole spekuloitu ketä mahtas tippua ekan playoff kierroksen jälkeen.
  Haapala/Puljujärvi/Lehkonen-Barkov-Rantanen
  Teräväinen-Kontiola-Aho
  Puustinen-Suomela-Vesalainen
  Anttila-Kemppainen-Hartikainen
  Saarela/Pihlström/Haapala/Osala/Lajunen/Jormakka/Lehkonen

  Ristolainen-Heiskanen
  Lepistö-Hietanen
  Jokipakka-Virtanen
  Kivistö-Salmela/Ohtamaa

  Koskinen
  Rämö/Metsola
  Husso
   
 21. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Late & co. joutunee taasen kokoamaan nipun niistä palasista mitä olympiatalvena saadaan lohkeamaan. Mutta svidduako heitä mitkään nuorennusleikkaukset kiinnostaa vaan säällinen tulos viimeisestä suuresta seikkailustaan.
   
 22. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Koskahan Jokerien mahdolliset välierät sitten ovat? Tuon jälkeenhän Tolvanen viimeistään lähtee, koska eihän Putin-liigassa sallita, että muut kuin venäläisjoukkueet voivat edetä finaaleihin. Ei ainakaan Pietarin SKA putoa jos se Jokereita vastaan sattuisi asettumaan, tokihan oligarkki-Rotenberg suosii ykkösjoukkuettaan kakkosseuransa sijasta ja Putin-liigan tuomarit samoin.
   
 23. Juzsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
  Lainaus:
  Lev Praha on finaaleissa pelannut, joten paskapuhetta.
   
 24. Rocko Jäsen

  Lainaus:
  Sarkasmitutkaa päälle :D
   
 25. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Mitenkäs se oli, kun Suomi oli menossa 2011 ämmömäämmaa kisoihin? Kuinka moni oli teilaamassa koko joukkueen ja Jalosen PV:n paikan? Mites kävikään? Antakaa hänen (Marjamäen) tehdä työnsä loppuun. Olympialaisiin ei vain saa niitä pelaajia joita haluaa. MM-kisoissa taas ne on. MM Lasse Kukkonen.