Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus
 1. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Varmaan se joka takaisi samat tulot tuolla systeemillä. Raha sanelee.
   
 2. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Tuossa kun pohdin, että ketäs pelaajia Jokereista saattaisi mahtua tulevan talven Suomen olympiajoukkueeseen, niin kävin vilkaisemassa Jokereiden tämän hetkistä pelaajalistaa. Herrat Jensen ja Regin ovat syntyjään Herningistä. Kai he tarjoutuvat majoittamaan muutaman suomalaisen kisaturistin edullisesti. Vai ovatko he järjestäneet nimenomaan nuo ylihinnoitetut teltta- ja muut tilapäismajoitukset, kun Jokerit ei maksa riittävää palkkaa. Jollakin tavalla herrojen kuitattava ansioita takaisin.
   
 3. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Mitenhän mahtaa tämä Venäjän dopingsähläys ja NHL poisjääminen olympialaisista näkyä kun kevään MM-joukkueet alkavat koostua. Tuleeko MM-kiekostakin ihan pannukakku vai mahtaakohan nuo kisat kuitenkin kiinnostaa.
  Itselläni on kutka, että mikäli vänäläiset olympiaurheilijat eivät Koreasta ota kultaa, niin kasaavat Tanskaan hurjan MM-joukkueen ja takoo sieltä ykköspytyn väkisin.
  Tanska lienee muutenkin maa mihin urheilijat saattavat ihan mielellään lähteä.
  Itse en ole vielä oikein keksinyt millä/ miten liikkuisi. Valmispaketilla pääsisi varsin helpolla, mutta ihan oikeasti ei tuommoinen sisätelttakylä kiinnosta yhtään.
  Ja olisi vähän eri asia jos se telttakylä olisi oikea leirintäalue vaikkapa.
   
 4. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Tässä yksi linkki, mistä kannattaa kokeilla etsiä majoitusta https://www.wimdu.fi/saksa. Linkki vie majoituspalveluita tarjoavalle sivulle (vrt.Trivago, Hotels.com) Pohjois-Saksasta pääsee melko vaivattomasti jopa tuonne Herningiin 1,5-2h ajomatka. Tietenkin pitää olla oma auto tai vuokra-auto, jolla liikkua.
  Hakuehdoiksi voi laittaa esim. Flensburg, Saksa, niin sillä löytyy jo melko kattavasti vaihtoehtoja. Ja näytti olevan vapaata tarjontaakin vielä esim. ajalle 05.05.2018 - 12.05.2018. Eli ensimmäiselle kisaviikolle.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2017 klo 14.28
 5. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Vaikea arvioida millaiseksi kisojen (pelaajiston) taso lopulta muodostuu, mutta tuohon Venäjään piti ottaa kiinni. Joka vuosihan he saavat hurjan joukkueen kasaan, koska kieltäytymisiä ei juurikaan nähdä. Parhaat KHL-tähdet ja kaikki NHL:stä jo pudonneet huippunimet mukana, vuodesta toiseen.
   
 6. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Melko kelvollinen joukkue saattaisi tulla Suomelle. Barkov, Vatanen, Määttä, Aho, Teräväinen, Ristolainen, Rantanen, Ma Granlund ja Puljujärvi hyvin todennäköisesti tippuvat ennen playoffeja tai ensimmäisellä kierroksella. Maaliin tarjolla Raantaa. Toki noista jäänee noin puolet kotiin.
   
 7. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Rasse kolistelee mieluummin painoja, mutta eiköhän ainakin Barkov, Aho, Puljujärvi, nuorempi Granlund ja Rantanen kisoihin tule. Määtän tuloon en usko, koska sen verran on kiekkoa parin kuluneen kauden aikana Olli pelannut, että lepo tekee vain hyvää. Vatanen olisi myös kiva nähdä pitkästä aikaa MM-tasolla. Ja onhan siellä vielä mm. Teukkaa ja Valleakin tarjolla.
   
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Jotenkin sellainen kutina, että joko kummatkin tulee Canes-kaksikosta, tai ei kummatkaan. Ts. Aho tulee varmasti ja Teukka tulee Sepen kanssa dominoimaan huvikseen ennen Golf ja Tennis-kautta. Eiköhän tänä vuonna nähdä kova ryhmä kun olympialaisia ei ole, voi olla muutenkin kova tasoisimmat MM-kisat pitkään aikaan.
   
 9. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Rantasella, Markus Granlundilla ja Filppulalla on kylläkin sopimus katkolla, mikä on aika usein ollut syynä pelaajien kieltäytymiseen.
   
 10. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes, Uruguay
  Lainaus:
  Joo, niinhän nuo näyttäisivät olevan. Muistin aluksi väärin, että noista jokaisella olisi vielä vuosi sopparia ollut jäljellä.
   
 11. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Tosin MaG kausi mennyt alakanttiin, joten lisäboostin hakeminen mahdollista.
   
 12. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Aho - Teräväinen - Puljujärvi
  Lehkonen - Barkov - Hartikainen
  Savinainen - Koskiranta - Ma. Granlund
  Peltola - Osala - Anttila

  Olisko siinä aihiota...
   
 13. Heitinga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Jotenkin myös uskon että Rantanen iskee nyt sen verran kovia näyttöjä pöytään että ei tarvitse jättää väliin esim. loukkaantumisia peläten.
   
 14. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Sen enempää miettimättä onhan hieman outoa ehdottaa Osalaa sentteriksi, ainakin maajoukkueessa ollut aina laidassa. Varsinkin, kun et sitten ole huolinut joukkueeseesi Joonas Kemppaista. Äkkiseltään myös Hartikaisen noin suuri rooli tai Jukka Peltolan mahtuminen mukaan ei vakuuta. Onhan siinä silti aihiota.

  Puolustukseen sieltä tosiaan Ristolainen vapautuisi, mutta onhan se punttien kolistelu taas tuonut onnen tänäkin vuonna (eiku...), joten eiköhän vedetä taas uusi kuuri alle. Kyllähän se vaarantaisi Rassen uran, jos joutuisi pelaamaan kerrankin menestyspotentiaalisessa joukkueessa isossa roolissa.
   
 15. Jack's wasted life Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Korjatkaa jos olen väärässä, mutta eikös Rantasella ole vasta virallisesti toinen kausi menossa tulokasdiilistä? Colorado heitti Rantasen AHL:ään 9 pelin kohdalla ensimmäisellä kaudella ja täten sopimus liukui. En niin noita NHL:n sopimuskiemuroita tunne.
   
 16. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Capfriendlyn mukaan olet oikeassa.

  Barkov-Rantanen vaikuttaisi noin ennakkoon valmiilta parilta.
   
 17. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Lähes oikein. Rantanen pelasi tosiaan yhdeksän peliä ensimmäisellä kaudellaan, joten sopimus liukui. Mutta ei pudotettu yhdeksän pelin jälkeen vaan pelasi alkukaudesta muutaman pelin ja loppukaudesta loput.

  Mutta kyllä, Rantasella on tulokassopparia vielä ensi kausi jäljjellä.
   
 18. adolf Jäsen

  Nämä pelaajat omissa papereissa ovat niitä joiden a) joukkueen pääsemistä pudotuspeleihin en pidä todennäköisenä b) joiden sopimus ei ole katkolla ja c) ei ole historiaa menneisyydestä kieltäytymisten suhteen, joten pidän osallistumista MM-kisoihin todennäköisenä.

  Puljujärvi
  Lehkonen
  Barkov
  Haapala

  Kategoria pelaajat jotka varmasti tulevat olemaan ulkona pudotuspeleistä, mutta on jo historiaa kieltäytymisistä:

  Ristolainen

  Kategoria pelaajat joiden a) uskon mahdollisesti olevan käytettävissä viimeistään pudotuspelien 1. kierroksen jälkeen ja b) sopimus ei ole katkolla c) luultavasti löytyy kiinnostusta osallistua MM-kisoihin

  Aho
  Teräväinen
  Vatanen
  Koivu
  Mi. Granlund
  Rantanen
  Donskoi
  Lindell
  Honka
   
 19. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Boldasin ja alleviivasinkin. Kyllä. Haapalan sopimus ei ole katkolla, kieltäytymisistä ei ole näyttöä eikä joukkuekaan ole menossa minnekään. Ei. En pitäisi Haapalaa todennäköisenä joukkueeseen siitä huolimatta. Haapalalla on aika hankala kausi menossa Amerikan valloituksen osalta. Kausi on puolivälissä ja Henkalla on alla 23 peliä (NHL 5 peliä tehoin 0+1, AHL 18 peliä tehoin 3+5). Tammikuussakin jo ollut syystä tai toisesta Springfieldin kokoonpanon ulkopuolella. Käsittääkseni ollut murheita loukkaantumisten kanssa.

  En siis listaisi Haapalaa todennäköiseksi MM-kisajoukkueeseen tällä hetkellä. Pitäisi kelkan kääntyä aika vahvasti kevät kaudella, että Haapala nähdään kisoissa. Sääli sinänsä. Haapala on hieno pelaaja, jolle soisi onnistumisia. Loukkaantumishistoriaakin herralla on jo vähintään riittävästi yhdelle miehelle...
   
 20. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Haapala on NHL-tasollakin ylivoimalla oikein käyttökelpoinen pelaaja, koska yv:llä olematon kaksinkamppailuvoima ei hirveästi haittaa. Mikke Granlundiakin heiteltiin ensimmäisellä änärikaudellaan kaukalossa kuin märkää rättiä, ja silti hän oli jo pari vuotta aiemmin ollut MM-kisoissa kova sana.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2018 klo 01.01
 21. Mängimies Jäsen

  Miksei muuten Haapala mahtunut viime keväänä MM-joukkueeseen? Oliko loukkaantuneena? En löydä millään viime kevään MM-kisoihin liittyviä ketjuja täältä. En vain osaa.
   
 22. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Tämän viestin mukaan oli loukkaantunut: MM 2017: Suomi | sivu 58 | Jatkoajan keskustelupalsta
   
 23. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Haapalahan kärsi jo finaalien alla loukkaantumisista ja sitten muistaakseni toisessa Kuopiossa pelatussa finaalissa kolahti vielä sen verran että kausi taisi loppua siihen.
   
 24. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tuossa koitin hieman todennäköisyyksien mukaan miettiä noita, niin runkosarjaan päättävistä pelaajista saisin heidät kisakoneeseen..
  Ristolainen - sopimus kunnossa, on kieltäytynyt pari kertaa, niin kyllä hän nyt tulee.
  Lehkonen - sopimus kunnossa, huonosti sujunut pelit hältä ja joukkuuelta, parempaa fiilistä kisoista hakemaan.
  Sasha - ei ollut viime keväänä, nyt tulee. Sasha ei osaa sanoa ei tälläisissä tapauksissa, varsinkaan, kun ei ole olympialaisia.
  Varauksin Aho ja Teukka - Aho saattaa haluta parannella itseään, mutta toisaalta, tuskin tarvetta kerran palasi noin nopeasti. En ole yhtään vakuuttunut Teuvon ns. "leijonasydämestä", että hänelle maajoukkue olisi kaikki kaikessa. Mutta, eiköhän hänkin sieltä näihin kisoihin saavu, ainakin jos Aho tulee.
  (Raanta) - sopimus katkolla, mutta pelannut hyvin Arizonassa, nin Arizona saattaa haluta kiinnittää Raannan jo ennen kisoja.
  (Puljujärvi) - ensimmäinen kunnon kausi NHLssä, ymmärrän jos sanoo kiitos, mutta ei kiitos. Mutta ihan yhtä hyvin voi haluta jatkaa kauttaan.
  Veikkaan jonkun näistä joukkueista jäävän ulos pudotuspeleistä: Avalanche, Sharks tai Wild, tuossa todenäiköisyys järjestyksessä. Rantanen, Donskoi tai Granlund ja Koivu. Eli n. 7 varmaan tulee pudotuspelien ulkopuolelle jäävistä kisoihin.¨

  Pudotuspelit päättyvät todennäköisesti tarpeeksi aikaisin kisoja ajatella ainakin Rantasella, Donskoilla, Vatasella, Grannylla ja Mikolla. Lopuista on aika mahdoton sanoa, voi siellä vaikka Winnipegin kausi ensimmäisellä kieroksella, jos vastaan tulee Dallas.

  Vaikka olympiavuosi ilman kunnon pelejä, niin en usko silti Tanskan olevan paikka, jonne kaikki haluaa. Ei se ole mikään Pariisi.

  Aikalailla best case scenariossa joukkue olisi kutakuinkin tämän näköinen.
  Rantanen - Barkov - Donskoi
  Aho - jokuvitunkemppainen - Teräväinen
  Granlund - Koivu - Lehkonen
  Puljujärvi - Kontiola - Tolvanen

  Ristolainen - Vatanen
  Heiskanen - X
  X - X
  X - X

  Raanta/Lehtonen
  Koskinen
  X
   
 25. Mängimies Jäsen

  Eihän kukaan änärimies Marjamäen joukkueeseen halua, ellei ole kärppätaustaa. Donskoi mahdollisuuksien rajoissa ja Aho ei nuorena jätkänä osaa kieltäytyä, muut ehdoton nou.