Ilmoitukset

Nimimerkki Räpylätassu on asetettu viikon pelikieltoon mainostamisesta ja oman taloudellisen edun tavoittelusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Roger Moore kirjoitti useamman hyvän maun vastaisen viestin yleisurheilun EM-kisojen liveseurantaan. Koska olemme kyseistä käyttäjää huomauttaneet vastaavista viesteistä jo aiemmin, palkitsemme kyseisen nimimerkin kisaurakastaan viikon pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Ovhj:n kirjoitusoikeudet on poistettu. Hänen viestinsä olivat kieliasultaan heikkoja, eikä tähän asiaan ollut tullut parannusta huomautusten jälkeenkään.

Nimimerkki V-G- huilaa seuraavan viikon syyllistyttään henkilökohtaiseen hyökkäykseen.

Sulje ilmoitus
 1. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Hyvä juttu, mitä enemmän NHL-suomalaisia tippuu sen parempi aina maajoukkueen kannalta. Vaikka luultavaahan se nykyisin on, että valtaosa NHL-pelaajista kieltäytyy maajoukkueesta itsekkäistä tai vähemmän itsekkäistä syistä. Vähemmän itsekkäiksi syiksi lasken vammat, loppuunpalamisen, perheenlisäykset ja muut henkilökohtaiset syyt. Joissain tapauksissa myös sopimuskatkot voivat olla hyviä syitä varsinkin jos alla on pikkuvammoja eikä kunto ole täysin kohdallaan. Itsekkäitä syitä ovat sitten erilaiset vesihiihdot tai muut epämääräiset poisjäännit.
   
 2. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Montrealin miehet Niemi ja Lehkonen olleet viime kierrokset niin kovassa vireessä, että molemmille paikka kisajoukkueessa olisi tarjolla.

  Arsin nyt luulisi mahtuvan mukaan, ilman suurempia vastaväitteitä. Niemen tilanne riippuu paljon muista taalaliigan vahtien tilanteesta. Viime aikojen näytöillään, osoittanut olevansa edelleen huippu veskari.

  Tällä hetkellä Koskinen on selkeä ykkönen maalivahtihierarkiassa. Raannan loukkaantuminen toivottavasti ei ole vakava. Niin hyvää kautta on vetänyt yhdessä taalaliigan surkeimmista joukkueista. Korpisalo myös on yksi mahdollinen mukaantulija rapakon takaa, ellei sininutut jatka pelejään tosipeleissä.

  Kolmikko Raanta-Koskinen-Niemi olisi todella kova trio kisoihin, mutta syön hattuni, mikäli tuolla kolmikolla kisoihin lähdetään.
   
 3. adolf Jäsen

  Toivottavasti Aho ja Teräväinen tulee kisoihin. Siinä olisi samantien kova ykkösketju kasassa, kun joku vielä NHL:stä tuleva kaveri tuohon lyötäisiin 3. lenkiksi.
   
 4. Frisker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Los Angeles Kings, Laine, Jagr
  Olisiko Christopher Gibson hyvä lisä maajoukkueeseen? Vaikka viimeyö menikin heikommin, niin ihan hyviä otteita minun mielestä on näyttänyt kun hänet ylös nostettiin.

  Ja Aho on lähes varma lisä, jos pysyy terveenä. Eiköhän Teräväinenkin tule.
   
 5. FinnPeak Jäsen

  Lainaus:
  Enpä kyllä oikein usko, että Raanta on vaihtoehto. Sen verran loukkia alla ja taisi olla sopparin kynäilykin edessä. Ja tuskin se Koskinenkaan ihan sataprosenttisen varma lähtijä näin olympiavuonna on. Kohtalaisen auki siis taitaa tuo paketti vielä olla, mutta on tuonne sen verran hyviä nimiä mahdollisuuksien rajoissa, että kelpo veskarit pitäisi tarttua matkaan.

  Niemen näkisin kyllä mielelläni kisoissa. Ois aika komeeta jos uran ehtoopuolella sattuisi tuolla vielä pelaamaan itsensä karjalakansankin kaapin päälle.
   
 6. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Ihan mukava, että NHL:n playoffsien ensimmäinen kierros ehtii loppua jo hyvissä ajoin ennen MM-kisoja. Myös toinen kierros päättynee ennen alkusarjan Kanada-ottelua, joka pelataan 12.5. Sitä ennen ehtii olla vasta etukäteen arvioiden heikoimmat vastustajat (E-Korea, Latvia, Norja ja Tanska). Kanada-ottelun jälkeen on vielä alkusarjan ottelut Saksaa ja Yhdysvaltoja vastaan ennen puolivälieriä.

  Toisin sanoen MM-kisoissa voi pelata konferenssifinalisteja lukuunottamatta kaikista muista 27:sta joukkueesta pelaajia. Suomen kohdalla ainakin kannattaa jättää kisapasseja leimaamatta, mikäli esim. Laine, Granlund, Koivu, Rantanen, Haula jne pelaavat vastakkain joukkueineen toisella kierroksella. Idässä ei liene paljoa suomalaisia enää neljän parhaan joukkueen mukana (TBL, PIT, BOS, WSH, TOR, PHI, NJD, CBJ) jotka voisivat täydentää joukkuetta. Rask toki sekä Määttä ja Vatanen, mutta Kapasen, Filppulan, Lehterän ja Nutivaaran osalta ei puhuta ihan samanlaisista palasista kuin lännessä.

  Saas nähdä miten paljon tulee kieltäytymisiä. Uskon, että aika paljon riippuu mitä esim. Aho, Teräväinen ja Barkov päättävät MM-kisojen suhteen. Mikäli jäävät pois, uskon että aika monet playoffsien alkukierroksillakin putoavat kieltäytyvät kisoista.

  Olishan se kieltämättä aika hieno nähdä esim. Laine ja Ehlers vastakkain Tanskassa, vaikkakin toivon joukkueelle pitkää kevättä.
   
 7. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Toivottavasti tosiaan maksimaalinen määrä hyvävireisiä suomalaisia ehtisi karsiutumaan joutavilta NHL-kierroksilta ja heitä kiinnostaisi MM-kisoihin lähteä.

  Tosin veikkaan, että Late Marjamäki lyö joukkueen kisapasseihin leimat jo heti alussa 1-2 pelaajaa lukuun ottamatta, onhan hän leireillyt huippumenestyksekkäästi pelaajarunkonsa kanssa jo olympialeirit 1:n ja 2:n sekä saavuttanut huikeaa menestystä luottomiestensä kanssa myös olympialaisissa. Eihän siihen sovi ottaa mukaan sotkemaan mitään mikkorantasia tai patriklaineita, jotka eivät ole edes pelanneet tällä kaudella EHT-matseja.
   
 8. Captain Kalmah Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Oulun Kärpät
 9. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Olisiko yksi ketju sitten muodossa Teräväinen-Aho-Puljujärvi? Barkovin ketjukaverit ratkeaa myöhemmin.
   
 10. Ralph Jäsen

  Panthersin kannalta on toivottavaa, etteivät kovin pitkälle etene pudotuspeleissä. Ikäävähän se olisi, jos vaikka yltäisivät konferenssifinaaleihin, mutta sitten ykkössentteri Barkov ilmoittaa lähtevänsä MM-kisoihin, koska on sen jo luvannut NordicBetille ja sitten Panthers joutuu pelaamaan isot pelit ilman kärkihyökkääjäänsä.
   
 11. hiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ManU, Wild
  Ristolaisen tuloon en usko hetkeäkään. Kolistelee puntilla kun Marjamäen poppoo kärvistelee.
   
 12. adolf Jäsen

  En nyt ihan tältä istumalta usko vielä että Barkov olisi lupautunut, tai että hänen kanssaan olisi käyty mitään sen kummempia keskustelujakaan. Pelaajillehan ei minun tietääkseni soitella ollenkaan siinä tapauksessa jos joukkue on tuossa asemassa jossa Florida nyt on, eli taistelee täysin palkein pudotuspelipaikasta.
   
 13. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Miksi et? Uskoisin, että Jere Lehtinen on kysellyt lähes jokaisen NHL pelaajan kiinnostusta MM-kisoihin.
   
 14. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Tuossa olisikin oikeastaan kaikki mitä tarvittaisiin. Hyökkäyksen avainmiehet, ykköspakki ja ykkösmaalivahti. Katsotaan nyt tilanne loppuun asti ja hehkutetaan sitten mahdollista tulevaa Dream Teamia.

  Jännä tosiaan nähdä, mihin syyhyn vedoten, Rasse tänä vuonna kieltäytyy, jos jättää kisat väliin. Ahoa noista mainituista pidän täysin varmana tulijana, mikäli kunnossa pysyy.
   
 15. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Iltasanomissa oli myös pitkähkö artikkeli siitä ketkä voisivat kisoihin tulla. Sen mukaan lista olisi vähemmän nimekäs kuin tuo NordicBet-lista.

  Olen taipuvainen ennemmin Iltasanomien linjalle, koska monen pelaajan sopimus on katkolla ja monella on loukkaantumisia (ja Raannalla sekä että), ja lisäksi osa pelaajista kuten Ristolainen ei ole koskaan vaivautunut kisoihin. Eli todennäköisesti muutama kovempi nimi lähtee, sitten on tyrkyllä pienemmän kaliiberin pelaajia joilla on seurajoukkueissaan suht vähäinen rooli ja jotka eivät välttämättä mitään supervahvistuksia ole.

  Tietysti jos mahdollisimman moni lähtisi mukaan niin aina parempi, voisivat sitten pelata joukkueena valmentajasta huolimatta eli pitkälti unohtaa Marjamäen höpinät ja keskittyä tasokkaaseen peruspelaamiseen jolla edetä lyhyessä turnauksessa.
   
 16. Tadu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Viikingit, Narrit, Spurs
  Tuskinpa ainakaan vanhemmat änäristit lähtevät häviämään Marjamäen alaisuuteen. Teräväinen ja Aho olisivat kyllä kultainen kaksikko, jotka jo kahdestaankin onnistuessaan voivat hinata Suomen pitkälle kunhan puolustus ja maalivahti eivät petä.
   
 17. ruoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ei Iltasanomien listakaan nyt huonolta näytä. Mikähän mahtaa olla konkarien Jokinen, Lehterä, etc motivaatio, hyvät MM-kisat voisivat olla toisaalta mahdollisuus lyödä näytöt tiskiin... mutta miten paljon NHL:n puolella MM-kisoja arvostetaan on aina hiukan kysymysmerkki.
   
 18. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Iltasanomien lista noista, jotka jää pudotuspeleistä pois on kutakuinkin seuraava:

  Barkov/Vatanen
  Teräväinen
  Aho
  Puljujärvi
  Pokka
  Lindell
  Honka

  Pitää muistaa, että todennäkösesti pelaajia tulee myös ekalta kierroksella pudonneista joukkueista, ehkä toiseltakin.
   
 19. MegaForce Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Itä-Helsingin Kiekko
  Itse olisin valmis myös pyytämään ainakin training campille Iiro Pakarista. Oli MM-kisoissa 2014 oikein hyvä, ja tuskin on ainakaan huonontunut siitä. On totta että ei ole mikään huippuvahvistus, mutta mm-tasolle varmasti hyvin käyttökelpoinen pelaaja.

  Mikä lienee Artturi Lehkosen tilanne kisoja ajatellen?
   
  Viimeksi muokattu: 22.03.2018 klo 17.27
 20. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  No eivät varmasti, ja tuskin nuoremmatkaan. Se olisikin kestämätön tilanne kun pelaajat tulisivat valmiiksi hävinneenä kisoihin.
   
 21. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Lainaus:
  Jep, mikäli tosiaan on tulossa, vaikka sopimus on katkolla, mikä toki mahollista on.
   
 22. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Se mikä itseäni noissa mietityttää on se rooli, missä pelaaja on NHL:ää tahkonut. Pakarinen pelaa silloin tällöin ja kun pelaa, niin noin 10 minuuttia pelissä. Itse otan milloin tahansa ennemmin sen Euroopassa isossa roolissa isolla itseluottamuksella pelaavan "nimettömän" pelaajan NHL-miehen kustannuksella.

  2014 kisoissa Pakarinen oli hyvä ja silloin hänellä oli vahva kausi HIFK:ssä. En revi pelihousujani jos Pakarinen saapuu kisoihin, mutta en nostaisi automaattisesti laituripaikkoja jaettaessa vaikkapa Jukka Peltolan tai Sakari Mannisen edelle. Et toki niin väittänytkään. Pakarisen tilalla tuossa voisi lukea vaikkapa Hännikäinen tai Salomäki ja pointtini olisi ihan sama.
   
 23. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Winnipeg Jets, Carolina Hurricanes, FLA Panthers
 24. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Noissa kummassakaan jutussa ei (vähemmän yllättäen) ole oikein minkäänlaisia perusteita pelaajien tulemiseen tai tulematta jättämiseen. Toinen on lisäksi omaa peliyhtiötään mainostavan "asiantuntijan" lausunto. Hoffrenin perusteet ovat lähinnä sitä miten pelaajat ovat aikaisempina vuosina toimineet. Eli uutisarvoltaan samaa tasoa kuin mikä tahansa asioilla spekuloiva viesti tänne keskustelupalstalle.
   
 25. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  En millään jaksa uskoa että Raanta lähtee sopimuksettomassa tilassa Tanskaan höntsäilemaan. Muutenki tällä kaudella ollut vammoja, mömmömskaboissa sitten nivunen sanoo naks ja sopimusneuvottelut saavatkin ihan uuden käänteen. Noh, taattua klikkikamaa leijonat.com huumorisivustolla. Olkoonkin betsifirman juttu lähteenä.