Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus
 1. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Minkä takia Kemppainen on "jokuvittu", mutta selvästi heikompi Kontiola on vain Kontiola?
   
 2. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Koska kakkoskenttään on pakko laittaa joku Kemppainen. Neloskentässä nyt ei sinänsä väliä onko siellä Lajunen, Kontiola ja Niemi.
   
 3. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Okei, sain vain sen käsityksen että sinulla olisi ollut jotain Kemppaista vastaan. Omissa papereissa kuitenkin olympialaisten ykkössentteri ja tulee olemaan myös MM-kisoissa selvä onnistuja.
   
 4. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Mites tuo Tolvasen Nashvilleen lähteminen, kun kausi Eurooopassa päättyy. Uskooko Knap Nashvillen kevään loppuvan lyhyeen vai siihen, että Tolvanen ei Pohjois-Amerikkaan olisikaan lähdössä?
   
 5. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pyörittelin tuota päässäni jonkin aikaa ja päädyin lopputulokseen, että Eeli ei edes lähde kantria kuuntelemaan. Ollut vaisu viimeaikoina, ja paukut on keväällä vielä tiukemassa. Ei annettavaa vielä tänä keväänä, ja kun saivat Fisherin vielä, niin ei tilaa eikä tarvetta.
   
 6. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lehkosta en kyllä kisoihin ottaisi löhen pelkän NHL statuksen takia. Monella se on laitettuna sommitelmiin, mutta kuluva kausi on ollut aika vaikea enkä itse valmentajana ottaisi ko riskiä mukaan. Koskinen ehdottomasti ennen Raantaa maalille.
   
 7. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Lainaus:
  Kyllä itse ainakin tryoutille ottaisin. Toki paljon riippuu siitä ketä muita sieltä on tulossa mukaan. Pari vuotta sitten esim. Pulkkinen iski niin kovat näytöt pöytään juuri niissä harjoituspeleissä, että pääsi lopulta myös mukaan itse kisoihin. Änärivyörystä huolimatta. Kisat itsessään ei Pululla sitten niin kovin kummoisesti menneet.
   
 8. Tonny Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, KooKoo
  Lainaus:
  Eikös se johonkin 4. ketjuun päätynyt? Pululle aivan väärä paikka. t. värilasit toki
   
 9. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Anteeksi mutta missä meinasit try outtaa? Ei tässä enään ehdi harjoitusotteluita ottaa.
   
 10. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Lainaus:
  Kevään harjoituspeleissä. Onhan niitä aivan joukkueen julkistamisen alla ollut männä vuosina . Tosin nyt Olympiavuonna en täysin varma aikatauluista ole. Tuskin Lehkosen kuitenkaan tarvitsee kisapaikasta lähteä taistelemaan, vaan melko varmasti suora paikka luvataan, jos on tulossa. Juurikin tuon NHL- statuksensa ansiosta.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2018 klo 09.23
 11. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Suomi pelaa kaksi peliä Valko-Venäjää ja kaksi peliä Latviaa vastaan niin, että NHL-miehet sekä kovimpien Euroopan sarjojen parhaiden joukkueiden pelaajat puuttuvat. Sitten vielä Tsekin ja Ruotsin EHT-turnaukset peräkkäisinä viikkoina hieman paremmalla kokoonpanoilla, finaalimiehet kai puuttuvat vielä tuolloin.
   
 12. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Todennäköisesti jotain Lehkosta ei saada nuihin harjoituspeleihin mukaan missään nimessä.
   
 13. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Onko Marjamäki tosiaan puikoissa nämäkin kisat? Tuskin saadaan kovin nimekästä nippua kasaan taaskaan vaan kaikilla käytettävissä olevilla änärijätkillä jotain "loukkaantumista" alla ettei pääse kisoihin. Tulee joukkue koostumaan pitkälti Kärppätaustaisista pelaajista ja Laten saunakavereista.
   
 14. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Nyt vittu ihan oikeasti joku järki näihin juttuihin. Niitä kärppätaustaisia pelaajia kun tulee olemaan kaikkien iloksi jatkossakin, ihan siitäkin huolimatta vaikka Marjamäki ei joukkuetta valmenna. Kari Jalonen valmensi maajoukkuetta MM-kisoissa vielä kaksi vuotta sitten, ja silloin MM-hopeaan päättyneessä turnauksessa oli seitsemän kärppätaustaista kenttäpelaaja (ja Mikael Granlund, mutta ei nyt lasketa) ja lisäksi vielä Niklas Bäckström oli kolmosmaalivahtina, vaikka ei ollut koko kauden aikana hirveästi pelannut.

  Toki Jalosellakin se kärppätausta löytyy ei siinä mitään, mutta ihan samalla tavalla niitä on ollut aiemminkin mukana.
   
 15. ämjiijii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
  Katselkaapa huvikseen minkä verran minkäkin aikakauden menestysjoukkueiden pelaajia/kasvatteja on ollut maajoukkueessa. En jaksa käydä itse läpi, mutta varmasti on korrelaatiota. Esim. vuonna 1999 lähes kaikki pelaajat olivat joko TPS:n, Jokereiden tai HIFK:n miehiä.
   
 16. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lappeenrannan SaiPa & Los Angeles Kings
  Tässä pettymyksen jälkimainingeissa väsäsin äkkiä MM-joukkueen. Toki tilanteet vielä NHL:ssä muuttuu ja loukkaantumisia tulee, mutta, kuten sanottu pikaisesti kyhätty joukkue. Canes ja Wild pudotessaan, sekoittaa heti pakkaa.

  Eeli Tolvanen - Aleksander Barkov - Mikko Rantanen
  Rasmus Ristolainen - Miro Heiskanen​

  Jesse Puljujärvi - Joonas Kemppainen - Teemu Hartikainen
  Sami Lepistö - Juuso Hietanen​

  Artturi Lehkonen - Petri Kontiola - Oskar Osala
  Markus Nutivaara - Tommi Kivistö​

  Antti Pihlström - Jarno Koskiranta - Marko Anttila

  Mikko Koskinen
  Antti Raanta
  Karri Rämö​
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2018 klo 04.26
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Tulemme näkemään kevään MM-jäillä parin vuosikymmenen ajanjaksolla surkuhupaisimma n joukkueen mitä olemme nähneet mikäli Marjamäki on edelleen joukkueen kokoaja.
  Kuka tuonne muka haluaa lähteä tekemään itsensä naurunalaiseksi kun syy ei ole omissa kyvyissä vaan ylivalmennetussa paskassa.
   
 18. stiffler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Olisi aika kääntää taas sivu ja kotiuttaa yksi kulta. Erkka? Jukka? Lauri, tää ei ollu sit sulle.

  S. Aho - A. Barkov - T. Teräväinen
  R. Ristolainen - M. Nutivaara​

  E. Tolvanen - P. Kontiola - M. Rantanen
  S. Lepistö - A. Salmela​

  Mi. Granlund - M. Koivu - A. Lehkonen
  J. Järvinen - M. Heiskanen​

  J. Donskoi - J. Kemppainen - T. Hartikainen

  M. Koskinen
  K. Rämö
  E. Kilpeläinen

  Leimataan/ ei leimata: V-M Savinainen, J. Lajunen, A. Pihlström, Vittasmäki, Lehtonen.


   
 19. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Koivulla taitaa jälkikasvun parissa oleminen vetää enemmän puoleensa kuin toukokuun MM-kisat. Kerran jo pyttyä nosteltu niin mitä sillä enää olisi todisteltavaa.
   
 20. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Se on nyt ainakin selvää, että liigapelaajien taso ei riitä kansainvälisissä kisoissa. Taso on noussut MM-kisoissakin todella paljon. Ei ole oikeastaan enää kauheasti, näitä ns.heittopusseja. Mutta varmasti muutama liigapelaaja joudutaan ottamaan mukaan. Mutta toki se olisi ihanteellista, että mahdollisimman moni NHL-pelaaja tulisi näihin MM-kisoihin pelaamaan ja loput sitten KHL:stä.
   
 21. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Eeli olisi Nashvillen apulaisgm:n mukaan lähdössä sinne heti kun Jokerien kausi päättyy.
   
 22. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Ihan näin kylmästi kun miettii, niin onko viime vuosina MM-kisoissa ihan tulosroolissa onnistuneet liigapelaajat tyyliin Donskoi, Aho ja Laine? Joonas Kemppaisenkin varmaan voi laskea tähän kun teki 2015 MM-kisoissa 3+6 tehot 8 pelissä, mutta ne taisi tulla niitä heittopusseja vastaan. Äkkiseltään kun muuten mietin niin ei ratkaisupelaajia Liigasta ole tainnut juurikaan noiden mainittujen ulkopuolelta tulla, ja kun miettii miten kovia pelaajia nuo ovat tällä hetkellä ja olivat jo aikanaan omissa MM-kisoissaan, niin ei se mikään ihme ole jos olivat johtavia pelaajia.

  Kyllähän nämä mikapyörälät tulee jatkossakin olemaan maajoukkueessa mukana, toki sitä roolia pitäisi voida jatkossa tarkastella vähän paremmin.
   
 23. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Lainaus:
  No sekin pitää toki huomioida, että 3 vuodessa on menty eteenpäin, myös kansainväliselläkin tasolla. Ehkä se ei ole oikein järkevää laittaa vuoden 2015 kisojen tilastoja. Jos nyt katsoo esim. olympiaturnauksessa onnistuneet liigapelaajat, niin ei ne mielestäni onnistuneet. Vai olisiko pitänyt sitten ottaa parempia liigapelaajia mukaan? Toki olisi voinut KHL-pelaajatkin paremmin roolinsa hoitaa. Onko sieltä liigasta sitten tulossa, näitä uusia mikapyörälöitä? Kyllähän se nykyisin hyvin pitkälti NHL/KHL/Muu eurooppa ja liiga kaavalla menee, että mistä ne valinnat tehdään. Toki valmentaja roolittaa pelaajat ja sen mukaan valinnat tehdään. Heiskanen oli kyllä positiivinen liigailmestys.
   
 24. vanukas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
  Minua on ihmetyttänyt kuinka monta liigapelaajaa yleensä mahtuukaan maajoukkueeseemme arvokisoissa. Yllättävän monta sinne valitaan. Osa näistä toki on aina niitä, jotka seuraavalla kaudella eivät tosin pelaa Liigassa. Ovat matkalla rahaan ja maineeseen. Toinen ihmetyksen seikka on KHL-pelaajien pieni motivaation puute maajoukkueissa, en sitä muutenkaan osaa selittää miksi sieltä aika moni jää harmaaksi massaksi arvokisoissa.
   
 25. Sim_Sam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
  Sehän riippuu ihan siitä, että mitä pelitapaa silloinen valmentaja peluuttaa. Esim. liigapelaajat voivat hoitaa roolinsa jossain tilanteessa paremmin, kun esim. NHL/KHL-pelaajat. Mutta tuoko se sitten menestystä arvokisoissa, niin se on toinen juttu.