Mitä tänään syötäisiin?

  • 380 612
  • 3 371

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Pakastimentyhjennysoperaation takia viime aikoina on tullut syötyä sieniruokia aika paljon. Sienisalaatti on päivittäin leivänpäällisenä ja nyt alkuviikon evääksi valikoitui tattikermassa uivat lihapullat ja paksu perunamuusi (mihin jäi himo viimeviikkoisen muikkusetin jäljiltä kun onnistui muusinteko niin hyvin). Perusasioiden äärellä siis edelleen, tuota tuoreeltaan lounastaessa tuli oikein makumielikuvat mummolasta, mikä on aina mukavaa. Semminkin kun viimeksi siellä ruokaillut n. 15 vuotta sitten uskoakseni eikä ole mummakaan tässä murheenlaaksossa enää toviin vaellellut.
 
K

Kiekkokatsoja

Yksinkertainen on kaunista. Ihan kuten kirjoittajassakin??
Tänään taas kerran mennään helpolla eteenpäin.
Pohjana on Lidlin pakaste kiviuunipizza margherita. Tähän lisätäytteeksi eilistä tomaattista jauhelihakastiketta, sekä tuoretta punasipulia. Lopussa päälle myös rapeaa salaattia ja salaattikastiketta. Juomaksi rapakalja. Nam.
-Joo toisinaan myös oikeata ruokaa, tänään tällaista.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Jämäsunnuntai, formuloiden alkuun tarkoitus tyhjentää jääkaappi ja pitkästä aikaa sekasatsi. Gnocchi makaronit kattilaan, pannulle eineslihapullia ja paketti Tapolan parilla tulikeppimakkaroita, pari kevätsipulia. Kypsät Gnocchit sekaan, pari purkkia tulista purkkisalsaa ja jalapenopurkin jämät. Päälle raastetaan reilusti tommosta jotain parmiggiano recciano juustoa. Tommonen olis suunnitelma, kai sillä nälkä siirtyy. Nälkää tässä vielä pari tuntia kasvatellaan oluella.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Kaapin tyhjennykset käynnissä ja jatkuu. Viikolla tiskiltä pakkaseen joutunut jauheliha oottelee sulamistaan, ja mikä sen ootellessa kun nälkä tosiaan oluella kasvaa ja sitähän on. Makaroonilaatikon meinasin tehhä, mutta kyllä sinne sekaan menee aurat, kermat ja tuorejuustot kostukkeeks sekä pekonit palan painikkeeks. Pecorinon ku pinnalle vielä raastaa ni on kalorit kohillaan.
@heavylutaa18 Tapolan Tulikeppi on kyllä eri hyvää kuten Aurakeppikin.
 
K

Kiekkokatsoja

Maatiaspossun lehtipihvi ulkofileestä. Niin siinä paketissa luki. No uutta perunaa, punasipulia, parsakaalta, porkkanaa ja raejuustoa. Rapakalja juomana. Nyt valmis.
Ei muuta ku syömään, sano Kinnunenkin tv mainoksessa.
 

A Siente

Jäsen
Atrian kinkku-ananas pitsaa. Päälle lisätty pepperonia, lauantaimakkaraa ja hieman oltermannia. Ateria on viimeistelty sopivalla määrällä valkosipulimajoneesia. Kyllä nyt hemmotellaan.
 

Glove

Jäsen
Atrian kinkku-ananas pitsaa. Päälle lisätty pepperonia, lauantaimakkaraa ja hieman oltermannia. Ateria on viimeistelty sopivalla määrällä valkosipulimajoneesia. Kyllä nyt hemmotellaan.
Samoilla linjoilla. Tuplapepperonipizzan otin kaupan pakastehyllystä. Saapa nähdä, onko se mistään kotoisin? Uuni on lämpiämässä.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Thaimaalaista currya vihanneksilla ja herkkusienillä. Toi thaimaalainen safka on lähellä sydäntä.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyt tulee ylläri. Tänään syödään pelkästään hedelmiä ja marjoja. Kyllä. Hedelmistä teen erilaisia salaatteja. Aamulla söin omena, appelsiini ja kiivi kombolla. Kohta menee bansku, päärynä ja persikka (säilyke) kombo mahaan. Marjoja sitten napsin rasiasta suuhun kun mieli tekööpi. Mansikka ja mustikka kombolla. Tämmöinen mieliteko tuli ja tälläistä päivää elimistö huusi, kun on ollut liian protskupainoitteista toi syöminen.

Komboilemisiin.....
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Risottoa pitkän kaavan kautta hitaasti valmistettuna. Sipulia, riisiä, valkoviiniä ja Vuolu-possua. Kaveriksi vihersalaattia, maissin ja avokadon kera.

Ja koska teen elämäntaparemonttia, niin ennen kaikkea järkevän kokoinen annos, vaikka tota ois kyllä taas voinu vetää koko pannun kerralla..
 
K

Kiekkokatsoja

Toiset ne viikonloppuisin hyökkää grilleihin tai pizzerioihin. Mutta tavis kalsarityyppi hoitaa sapuskansa kotona.
Ite tein tänään yöllä possu jauhelihaa, jossa rasvaa 12%, eii normista puolet. Vähärasvaisempi siis. Lisäsin tomaattimurskaa, suolaa, grillimaustetta, suolaa, ja mikä tärkeintä, basilikaa ja oreganoa. Ja mikä hieman uutta niin purkillinen huuhdeltuja kidney papuja.. tyyliin western food.. sori suomipoika höpisee Lontoota.
Sitten oli maustetut nuudelit, ja koko kakun päällä juustoraastetta.
Aivan mielettömän hyvää.
Tosin musti koiranikin sanoi, se on makuasia sano musti ku muniaan nuoli,
Mutta vakuutan tää hyvää, ja annoshinta alle 2e, vaikka söisi paljon..
Ja tärkeä vinkki. Jos tykkää, niin potkuksi kevyesti chilimaustetta.
Toimii.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään teimme maalla siskoni luona kyyhkynrintaa ja kanttarellikastiketta. Hauleja ei tullut tällä kertaa syötyä.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Tuli oltua yö kavereille kuskina ja nyt kotiin tultua ajattelin ennen nukkumaanmenoa syödä pitkästä aikaa Saarioisen Pizzan. Legendaarisen jauheliha roiskeläpän sijaan ostin tonnikalapizzan. Avattua pakkauksen huomasin, että eihän tässä ole enää katkarapuja. Miksi ihmeessä? Ainakin 2015 katkaravut seikkailivat vielä roiskeläpissä ja makukin oli ihan ok eines pizzaksi.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Norjalaisten kasvattama lohi meni juuri savustuslaatikkoon. Seurakseen kauden perunaa, porkkanaa ja kukkakualta nyrkkivoin kera. Salaattia vielä pitänee tehdä lautasen täytteeks.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ostin maanantaina tuommoisen pihvifileeköntän lidlistä. Eilen tuli lounaaksi ja päivälliseksi puukotettua siitä grillattavaksi muutama pihvi, mutta semmoiseen vaatisi enemmän rasvaa. Tänään tyrkkäsin sitten ohrapedillä viimevuotisten kehnäsienten ja valkosipulin (sekä hulvattoman maustemäärän) kanssa uuniin ja kolmessa vartissa tuli taas ihan pätevä ja maukas vuoallinen evästä muutamaksi päiväksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös