Toiset ne viikonloppuisin hyökkää grilleihin tai pizzerioihin. Mutta tavis kalsarityyppi hoitaa sapuskansa kotona.
Ite tein tänään yöllä possu jauhelihaa, jossa rasvaa 12%, eii normista puolet. Vähärasvaisempi siis. Lisäsin tomaattimurskaa, suolaa, grillimaustetta, suolaa, ja mikä tärkeintä, basilikaa ja oreganoa. Ja mikä hieman uutta niin purkillinen huuhdeltuja kidney papuja.. tyyliin western food.. sori suomipoika höpisee Lontoota.
Sitten oli maustetut nuudelit, ja koko kakun päällä juustoraastetta.
Aivan mielettömän hyvää.
Tosin musti koiranikin sanoi, se on makuasia sano musti ku muniaan nuoli,
Mutta vakuutan tää hyvää, ja annoshinta alle 2e, vaikka söisi paljon..
Ja tärkeä vinkki. Jos tykkää, niin potkuksi kevyesti chilimaustetta.
Toimii.