Mitä tänään syötäisiin?

  • 380 188
  • 3 371

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Viikonloppuna meni tuota pulled porkiakin kun testailin juhannusmenyytä. Aivan saatanan hyvää, tosin ilman bbq-kastiketta yllättävän valjua.
Joo, ei tuo sellaisenaan mitään erityistä ole, toki riippuu hiukan, millaisen pintamausteen könttiin on hieronut. Mutta kastike, tai itse käytän lihaliemeen pohjautuvaa kinuskia, viimeistelee sen.
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Parsaa tullut syötyä viimeaikoina ja niin olisi tarkoitus tänäänkin. Oscarin leikkeen jaksaa laiskempikin valmistaa, ainoastaan possun nuijiminen+leivittäminen vaatii vähän vaivaa ja parsan keittäminen tarkkuutta. Ihan syötävää Bearnaisekastiketta saa valmiina Knorrilta ja katkarapuja kalatiskiltä. Lisäkkeeksi vaikka paistettua varhaisperunaa valkosipulilla. Maistuu.

Itsellä tapana muuten leivittää sellanen 10 leikeittä kerralla ja laittaa osa paistamatta pakkaseen. Aika monta settiä noista sitten saa parille hengelle väännettyä.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Kaipaisin apuja. Pitäisi keksiä mitä tänään syödään. Pakkasessa on broilerinkoipia, joista ruoka pitäisi valmistaa mutten keksi mitään järkevää. Toiveissa olisi ideoita suht nopeasta eväästä. Salaattia en ala väsäämään kun jääkaappi on tyhjä kun tultiin reissusta enkä jaksa kaikkea ostaa alusta alkaen. Muuten aika vapaat kädet, stockan herkun vieressä olen nyt ja rahaahan tietysti on jos jotain.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Illalliseksi söin pasta carbonaraa (kevennetty versio, less fat more protein: mm. pekoni korvattu saunapalvilla ja tonnikalalla) ja join kaksi olutta (alkoholiton nikolai). Syntisen hyvää näinkin.
 

Steus

Jäsen
Tein liian hyvää lihamakaronilaatikkoa; piti syödä vain pieni lautasellinen ennen fudisottelua, mutta pakko oli ottaa lisää ja juoksu olikin illasta hivenen raskasta. Voimakasta Koskenlaskijaa, sieniä ja tomaattikuutioita sekaan, hivenen ylikypsäksi - bueno. Vituttaa olla samaan aikaan huippukokki ja -urheilija.
 

winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tein suht proteiinipitoisen lounaan:

-Haricotpapuja tomaattikastikkeella
-Maustamattomia kanafileitä, jotka freesataan oliiviöljyssä, valkosipulissa ja tuorechilissä, nostetaan hetkeksi pois ja pyyhitään roippeet pannusta, uusi öljy, johon sekoitetaan hunajaa ja sitruunamehua, nopeasti glaseerataan fileet siinä
-Höyrytettyä broccolia

Helvetin hyvää ja terveellistä.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tänään nasautin kyllä omasta mielestäni loistavan mausteisen kanapastan. Oli kyllä hyvää...

Mun kehitys on ollut huikeaa tänä kesänä ruuanlaitossa. Toki asiaa auttaa, kun jostain syystä olen saanut kunnon kipinän asiaan tänä kesänä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Tänään vietin rokulipäivän ja vetäisin lounaaksi minimegan, joka maistui yllättävän hyvältä piiiiitkästä aikaa. Päivälliseksi meni puolikas pizza ravintelissa, mikä sekin kieltämättä oli pitkästä aikaa ihan jees. Ei noita kyllä usein viitsi ostella, mutta ehkä pysyy muistotkin parempana tällä pari kertaa vuodessa tahdilla.

Huomenna ryhdistäydyn ja teen juustoisen kanakeiton, josta ammennamme pari päivää. Huomisen jälkkäriksi suklainen kuppikakku/fondant tjsp. ja päälle teen suklaa-tuorejuusto-kerma -massan.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Vapaapäivä ja ruokaa pitäisi valmistaa koulusta ja töistä päivällä vapautuvalle loppuretkueelle.

Siskonmakkarakastike on kyllä helvetin hyvää ja taitaa pakkasessa olla yksi paketti makkaroita, joten sellaisen voisi väsätä.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Rankka viikko takana. Aikaa olisi ollut tänään ruoanlaittoon mutta päätin käyttää senkin univelkojen kuittaamiseen. Siispä lounaaksi kaksi ruisleipää, päälle 8 gr voita, 78 gr kylmäsavulohta, 65 gr lehtisalaattia ja kokonainen tomaatti, 112 gr. Jälkiruoaksi 250 gr rasvatonta rahkaa 20 grammalla heraa sekä pari valtavaa mukillista kahvia 400 grammalla rasvatonta maitoa.

HH 33 / P 41 / R 26, kaloreita 720. Kiire ja väsymys eivät ole sellaisia syitä, joiden varjolla voisi syödä sellaista, missä on ravintoarvot ihan pielessä. Aikaa "ruoanlaittoon" meni sen verran, mitä leivät olivat paahtimessa.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kevytmaidolla ja maltillisella sokerimäärällä höystettyjä kauraryynejä.

OMNOMNOMNOM
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Pulled porkki eli ylikypsää possua revittynä olisi kohtpuoliin tarjolla kera kasvisten. Esikypsennän porkkanat maustevedessä ja paahdan hunajan kanssa pannulla, broccoli meneepi mausteveteen lyhyeksi aikaa. Saa jäädä napsuvaksi, eli ei mitään ylikypsää mössöä. Noiden kaveriksi sitten maapähkinäsosetta tms. mössöä. Iltapalalle tulee maailman parhaita korvapuusteja. Ravintoarvoista ei ole mitään hajua, mutta ei hirveästi kiinnosta, pakko myöntää. Liikunta kuittaa ylikalorit, nautinto on pääasia.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Tämän illan pelille tulee tehtyä pizzarullaa. Eli normaali itse tehty pizzataikina johon mieleiset täytteet ja joka sitten vain pyöritellään rullaksi. Voidellaan kananmunalla ja uuniin. Kyytipojaksi muutama laadukas olut kun sattuneesti vapaapäiväkin huomenna on.

Ehkä parempaa ei ole.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuo pizzarulla kuullostaa äärimmäisen mielenkiintoiselta.

Itse loihdin tänään aikaisemmin schollin mainostamia kreikkalaisia lihapullia, kylkeen itse tehdyt röstiperunapihvit kera pippurikastikkeen, pastasalaatin ja raejuuston. Emäntä diggaili ainakin, ja olihan tuo ihan hemmetin hyvää. Vaaleaa lageria tuon kanssa tuli juotua.

Tämä ketju on ehkä yksi hienoimmista tällä foorumilla. Mitä muualla on tänään sunnuntain kunniaksi syöty?
 

Northern King

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mitä muualla on tänään sunnuntain kunniaksi syöty?

Täällä mentiin intialaisella. Kokeilin tuollaista hieman improvisoitua Tikka Masala -kastiketta riisin seuraksi ja erittäin hyvinhän se onnistui. Sitten aterian kruunasivat naan-leivät. Hyvin onnistuivat nuokin.

Ruokajuomaksi olisi sopinut joku kevyt ja raikas pilsneri tai vaalea lager, mutta kun tarkoituksena on vielä salille mennä niin juomaksi valikoitui junttileiman saanut maito.

Olen ottanut tässä tavoitteeksi, että joka sunnuntai vietän hieman normaalia enemmän aikaa keittiössä ja hemmottelen itseäni hyvällä ruoalla.
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Nauta-sikaa pannulle, ruskistus ja mukaan tuollaista valmista pastakastiketta ja joukkoon vielä herkkusientä ja jalopenoa.
Spagettia kiehautin vielä lautasellisen ja eiku syömään. Riittää kolmelle aterialle pannulta ja miksataan sitä sitte vaikkapa nuudelin kanssa. Omnomnom..
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tänään mennään helpoimman mukaan kun kotiin saapuu pian höyryävä karvakäsipizza. Sitten Christian Balen American Hustle- leffa pyörimään.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Keittelin lohen perkuujätteistä liemen ja vaimo jatkoi sen salilla ollessani keitoksi. Kasviksia, lohta ja kermaa sekä puntti tilliä pinnalle lillumaan tekeytymisen ajaksi. Oli taas aivan törkyisen hyvää. Jälkkäriksi suklaafondant, vadelmia sekä vaniljakermavaahtoa, jota jämähti puolisen tuntia pakastimessa semijäätelöksi.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Tänään taloudessa tullaan nauttimaan spagettia ja jauhelihakastiketta. Toimii aina kunhan spagetti on laadukasta ja kastike tehty voista ja jauhoista eikä mistään valmispusseista. Minä en osaa mutta vaimo kyllä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Höh, meillä myös tehdään tänään jauhelihakastiketta, tosin valmiiksi huomista varten. Sipulia, varsiselleriä, porkkapyrettä, lihalientä, tomaattipyrettä ja jauhelihaa sekä yrttejä. Pitkä haudutus, parisen tuntia ja heti ulos jäähtymään. Huomenna pastan kanssa lämpimäksi ja on hyvvee.

Tänään syödään eilisen keiton loput.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Keittelin lohen perkuujätteistä liemen ja vaimo jatkoi sen salilla ollessani keitoksi.

Kuten itsekin viittasin on vaimoista aina joskus jotakin hyötyä.

Keitot ovat hyviä kun niiden eteen viitsii nähdä vaivaa eikä tyydy purkkilämmitettyyn. Tosin tuunaamallakin saa parannettuja versioita.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Broilerin koivet maustettu ja kohta uunin lämpöön. Pitkä kypsytys miedossa lämmössä niin että liha sulaa suuhun. Lisukkeeksi tällä kertaa perunoita ja paprikainen kermakastike. Vihanneksina kirsikkatomaatit ja tuore kurkku.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, maapisteet, Captain Conker
Hernaria perkele. Eilen siis pistetty herneet likoamaan ja tänään aamulla alkaa hiljalleen keittely. Illalla sitten maistellaan.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Valkosipulinen jauhelihakastike vahvistettuna tomaattipyreellä sekä paprikalla. Kylkeen pottumuusia ja porkkanaraastetta. Perusasioiden parissa siis mennään.

Neiti lupasi vielä paistaa illalla räiskäleitä. Siihen sitten omatekoista mansikkahilloa sekä kermavaahtoa. Herkkusuu kun olen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös