Mainos

Mitä tänään syötäisiin?

  • 423 819
  • 3 717

Zaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kanttarelli-pekonipasta. Itse kerätyistä ja puhdistetuista kanttarelleista. Ei ole paljoa tullut sieniä käytetty ruuanlaitossa, mutta josko sitä nyt innostuisi, kun useampi litra löytyy vielä.
Hyvältä kuulostaa, pitänee itsekin väsätä tuollainen tässä lähitulevaisuudessa. Nyt tein kanttarellirisoton. Myöskin itse kerätyistä ja puhdistetuista kanttarelleista.

Kanttarelleja tuntuukin nyt löytyvän metsästä aika mukavasti.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eilen tein kanssa sienirisottoa kun metsästä löytyi mustatorvisieniä. On muuten varmaan maukkain sieni mitä olen koskaan syönyt. Harmi, ettei niitä ollut enempää. Niitä löytyy aina samasta paikata mutta varmaan n. 5 vuoden välein. Nyt on vissiin tullut tarpeeksi vettä.
 

SamSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ikurin Vire
Ragua. 1,5 kg naudan jauhelihaa, joka poikkeuksellisesti ruskistetaan hitaasti ja matalalla lämmöllä kunnes nesteet haihtuneet pannulta. Selleriä, sipulia, porkkanaa raastettuna uunipataan öljyn kera ja paistetaan liedellä kunnes nesteet haihtuneet, lisätään liha pataan ja puoli pulloa punkkua. Haudutellaan liedellä tovi. Vähän mausteita ja sitten tomaattipyrettä hiukan ja paseerattua tomaattia. Haudutetaan kannellisessa padassa noin 2 tuntia uunissa.
 
Suosikkijoukkue
Raipen SaiPa
Kauanko jäistä kilon kassleria kannattaa sulattaa ennen uunia? Nyhtöpossua tekisin viikonlopuksi. En uusavuttomana tiedä miten ominaisuudet kärsii vaikka heittäisi suoraan pakastimesta uuniin
 

Con Tsales

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Huuhkajat, Ahveniston ampumahiihtäjät
Kauanko jäistä kilon kassleria kannattaa sulattaa ennen uunia? Nyhtöpossua tekisin viikonlopuksi. En uusavuttomana tiedä miten ominaisuudet kärsii vaikka heittäisi suoraan pakastimesta uuniin
Voit heittää huoletta suoraan pakkasesta uunivuokaan ja foliota päälle. Uuniin 125 astetta ja ainakin 7 tuntia. Sitten kun pystyy helposti haarukalla riipimään lihassyitä irti on valmista. Muista tehdä kunnon maustesoosi, jonka sekoitat kypsän lihan sekaan.
 

Naska Paapuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPes, Dallas Stars
Eilen kaupassa käydessä löi pää totaalisen tyhjää seuraavaa ruokaa miettiessä niin päästin itseni helpolla ja otin ainekset broilerikiusaukseen. Tulee pienellä vaivalla hyvä ja täyttävä ruoka, saa samalla kunnon satsin pariksi päiväksi.
 
Viimeksi muokattu:

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Grillin sytytän tulet, kunhan hämärtää. Quesidilloja voisi vaikka tehdä, kun ei suurempaa kokkailua jaksa. Tortilla lättyjä löytyy, kuten myös juustoa. Noiden jälkeen jääkaapin/ pakastimen sisältö sanelee loput. Paprikaa ja tomaattia toki omalta pihalta.
 

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Pizzaa.
 

Liitteet

  • IMG_5975.jpeg
    IMG_5975.jpeg
    316,3 KB · kertaa luettu: 136

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters

WildCore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Noi pallerot näytti vielä sille että niistä vois saada jotain syötävääkin aikaiseksi.
Meinasin jättää tarttumatta tähän, mutta päätin toisin.

Oletko sinä juuri sellainen ”ihminen”, ketä aina kommentoi muiden tekemisiä negatiivisesti? Jos näet jonkun huonokuntoisen lenkillä, niin huudatko, että ” liian hitaasti” tai jos joku maalaa taulua, niin sanotko ”onpas erikoinen taulu”.

Ei vittu, mä en ymmärrä tätö nykymenoa. Jos haluaa jotain tehdä omilla käsillään ja saada siitä iloa, niin miksi idiootit tulee paikalle haukkumaan lopputulosta? Paljon on puhuttu nuorten kokemasta kiusaamisesta somessa, mutta osaa sitä näköjään aikusetkin(???).

Ja vastaa tuohon kysymykseeni äläkä ole pelkuri.
 

Hippi Hiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Nanna Karalahti
Meinasin jättää tarttumatta tähän, mutta päätin toisin.
Asiallinen nosto, etenkin kun oli vielä maukkaan näköistä kotitekoista pizzaa. Huumorintajujakin on tietysti erilaisia. Vesuri saattaa olla vaikka Satakunnasta.

Keittelitkö tomaattikastiketta itse kasaan, vai käytitkö valmistuotetta?
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Meinasin jättää tarttumatta tähän, mutta päätin toisin.

Oletko sinä juuri sellainen ”ihminen”, ketä aina kommentoi muiden tekemisiä negatiivisesti? Jos näet jonkun huonokuntoisen lenkillä, niin huudatko, että ” liian hitaasti” tai jos joku maalaa taulua, niin sanotko ”onpas erikoinen taulu”.

Ei vittu, mä en ymmärrä tätö nykymenoa. Jos haluaa jotain tehdä omilla käsillään ja saada siitä iloa, niin miksi idiootit tulee paikalle haukkumaan lopputulosta? Paljon on puhuttu nuorten kokemasta kiusaamisesta somessa, mutta osaa sitä näköjään aikusetkin(???).

Ja vastaa tuohon kysymykseeni äläkä ole pelkuri.
Ei ollut tarkoitus mieltäsi pahoittaa eikä tekemääsi pizzaa vähätellä. Ei ollut myöskään tarkoitus loukata, kyseessä oli vain pahaa tarkoittamaton läppä joka tällä kertaa kohdistui väärään maaliin. Pahoittelut siitä.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Uunimakkaraa, muussia, osterikastikkeessa haudutettua kesäkurpitsaa, pimientos de padrón- paprikoita ja coleslawta.

Kokeilin että tuleeko jo tämän kesän perunoista muussia (eikä liisteriä). No kyllähän tuosta ihan syötävää tuli.
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Yksinkertainen ja helppo kaalikeitto. Puoli kiloa sika-nautaa, yksi sipuli kattilassa ruskistettuna, kilo silputtua kesäkaalia sekaan, tovi pehmennystä, kaksi litraa vedenkeittimessä esikiehautettua vettä sekä normimausteet: suolaa, pippuria myllystä, paprikajauhetta, meiramia ja pari liemikuutiota. Tunnissa valmista.
Omalle lautaselle lisään yhden kuution pakastettua valkosipulia.
 

Con Tsales

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Huuhkajat, Ahveniston ampumahiihtäjät
Yksinkertainen ja helppo kaalikeitto. Puoli kiloa sika-nautaa, yksi sipuli kattilassa ruskistettuna, kilo silputtua kesäkaalia sekaan, tovi pehmennystä, kaksi litraa vedenkeittimessä esikiehautettua vettä sekä normimausteet: suolaa, pippuria myllystä, paprikajauhetta, meiramia ja pari liemikuutiota. Tunnissa valmista.
Omalle lautaselle lisään yhden kuution pakastettua valkosipulia.
Laihaa lientä. 2 litraa nestettä/4 liemikuutiota. Muuten ok.
 

Glove

Jäsen
Lättyjä, lettuja, ohukaisia, räiskäleitä. Millä nimellä kukakin niitä kutsuu. En ole tainnut pariin vuoteen tehdäkään.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Palaverien välissä piti jotain keksiä kaapeista löytyvillä aineksilla niin tuli lounaaksi tekaistua juustoinen kinkku-suppilovahveromunakas. Tuli yllättävän hyvää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös