Lisäksi, mitä luultavimmin saat huomautuksen eräästä oikeinkirjoituksen seikasta... "Seikka on saletti"Sienirisottoa tein. Piti tyytyä 5 €/kg herkkusieniin 35 €/kg kanttareillien sijaan, mutta hyvää tästä silti tuli.
Mikäs siinä jos joku välttämättä haluaa siihen puuttua.Lisäksi, mitä luultavimmin saat huomautuksen eräästä oikeinkirjoituksen seikasta... "Seikka on saletti"
Hyvältä kuulostaa, pitänee itsekin väsätä tuollainen tässä lähitulevaisuudessa. Nyt tein kanttarellirisoton. Myöskin itse kerätyistä ja puhdistetuista kanttarelleista.Kanttarelli-pekonipasta. Itse kerätyistä ja puhdistetuista kanttarelleista. Ei ole paljoa tullut sieniä käytetty ruuanlaitossa, mutta josko sitä nyt innostuisi, kun useampi litra löytyy vielä.
Voit heittää huoletta suoraan pakkasesta uunivuokaan ja foliota päälle. Uuniin 125 astetta ja ainakin 7 tuntia. Sitten kun pystyy helposti haarukalla riipimään lihassyitä irti on valmista. Muista tehdä kunnon maustesoosi, jonka sekoitat kypsän lihan sekaan.Kauanko jäistä kilon kassleria kannattaa sulattaa ennen uunia? Nyhtöpossua tekisin viikonlopuksi. En uusavuttomana tiedä miten ominaisuudet kärsii vaikka heittäisi suoraan pakastimesta uuniin
Entäs valmis tuote?Kovin askeettista mielestäni.
Noi pallerot näytti vielä sille että niistä vois saada jotain syötävääkin aikaiseksi.Entäs valmis tuote?
Meinasin jättää tarttumatta tähän, mutta päätin toisin.Noi pallerot näytti vielä sille että niistä vois saada jotain syötävääkin aikaiseksi.
Asiallinen nosto, etenkin kun oli vielä maukkaan näköistä kotitekoista pizzaa. Huumorintajujakin on tietysti erilaisia. Vesuri saattaa olla vaikka Satakunnasta.Meinasin jättää tarttumatta tähän, mutta päätin toisin.
Kiitos kehuista.Keittelitkö tomaattikastiketta itse kasaan, vai käytitkö valmistuotetta
Oikein hyvän näköisiä lättyjä…itse kun tekee niin tulee yleensä suunmyötäistäEntäs valmis tuote?
Ei ollut tarkoitus mieltäsi pahoittaa eikä tekemääsi pizzaa vähätellä. Ei ollut myöskään tarkoitus loukata, kyseessä oli vain pahaa tarkoittamaton läppä joka tällä kertaa kohdistui väärään maaliin. Pahoittelut siitä.Meinasin jättää tarttumatta tähän, mutta päätin toisin.
Oletko sinä juuri sellainen ”ihminen”, ketä aina kommentoi muiden tekemisiä negatiivisesti? Jos näet jonkun huonokuntoisen lenkillä, niin huudatko, että ” liian hitaasti” tai jos joku maalaa taulua, niin sanotko ”onpas erikoinen taulu”.
Ei vittu, mä en ymmärrä tätö nykymenoa. Jos haluaa jotain tehdä omilla käsillään ja saada siitä iloa, niin miksi idiootit tulee paikalle haukkumaan lopputulosta? Paljon on puhuttu nuorten kokemasta kiusaamisesta somessa, mutta osaa sitä näköjään aikusetkin(???).
Ja vastaa tuohon kysymykseeni äläkä ole pelkuri.
Laihaa lientä. 2 litraa nestettä/4 liemikuutiota. Muuten ok.Yksinkertainen ja helppo kaalikeitto. Puoli kiloa sika-nautaa, yksi sipuli kattilassa ruskistettuna, kilo silputtua kesäkaalia sekaan, tovi pehmennystä, kaksi litraa vedenkeittimessä esikiehautettua vettä sekä normimausteet: suolaa, pippuria myllystä, paprikajauhetta, meiramia ja pari liemikuutiota. Tunnissa valmista.
Omalle lautaselle lisään yhden kuution pakastettua valkosipulia.