Sunnuntaina oli kiire ja piti saada lounasruokaa viikolle sekä loput pakkaseen.
Laiskan miehen pasta. Iso uunipata levylle, pohjalle öljyä, pari sipulia pilkottuna, 4-5 valkosipulia murskattuna. Freesataan matalalla lämmöllä muutama minuutti. Sekaan kilo jauhelihaa, lisätään lämpöä ja kypsennetään samalla kuin murustetaan jauhelihaa. Lisätään oman maun mukaan vähän suolaa, paprikajauhetta, mustapippuria. Sitten pari isoa porkkanaa raastetaan karkealla terällä sekaan. Annetaan olla 5 minuuttia kovalla lämmöllä ja sekoitetaan koko ajan. Lisätään vähän oreganoa, 3 purkkia tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia. Otetaan paketti (500g) spagettia ja pätkitään spagetti 2 tai 3 osaan (pieni nippu kerralla niin menee helposti). Levitellään padan päälle ja lisätään 1- 1/12 tomaattipurkillisen verran vettä. Kiehautetaan pari minuuttia niin spagetti vähän pehmenee ja saa pohjalta kauhottua spagetin päälle lisää ja kastiketta. Uuni lämmitetty samalla 220 asteeseen pata sinne, ilman kantta. Sekoitetaan hyvin 10 min jälkeen, toisen kerran 20 min jälkeen ja kun aika tarkkaan 22 minuuttia on kulunut on pasta al dente. Jos haluaa vähän kypsempää niin ehkä 25 min. Kannattaa maistaa ja tarkistaa.
Tuossa meni aikaa noin 50 minuuttia, oikein kelpo maku ja ruokaa riittää.