Tässä on mennyt ruokailut jo jonkin aikaa varhaisperunoiden, sienikastikkeen ja sillin parissa.
Perunat omasta maasta, sienet eli kantarellit ja tatit tuosta kunnan metsästä ja silli sitten toki kaupasta. Lisukkeeksi lehtisalaatti-tomaatti-sipulisalaattia, nekin ihan omaa tuotantoa.
Tein viikonloppuna myös uuden sadon ensimmäisen paholaisenhillosatsin, johon tuli kaupan luomutomaattimurskan lisäksi omiakin tomaatteja, suippopaprikaa kaupasta, kun omat ovat vielä ihan vihreitä, omaa sipulia ja valkosipulia (nam), mausteiksi timjamia ja rosmariinia yrttiruukuista pihalta sekä tietysti omaa chiliä; tällä kertaa kolme Hungarian waxia ja pari Hot Fajitaa - ainoita, jotka ovat jo kypsiä...
Lisäilin varovasti chilejä, kun niistä ei koskaan oikein tiedä, ja lopulta hillosta tuli tulisuudeltaan sellaista "sopivaa", jossa polte tulee jännästi hieman viiveellä.