Ai vitsit, kun itsekin jaksaisi ruveta vääntämään noita kääryleitä, on ne niin herkullisia. Noita vaan ei kannata ruveta tekemään muutamaa, kuten arvoisasta kuvastakin näkee, pellillinen lienee pienin annos...Kaalikääryleitä kera perunamuusin ja puolukkasurvoksen.
Broilerikiusausta...
Perunaa ja porkkanaa suikaleina. Kanajauhelihaa ruskistettuna sipulin kanssa. Nesteeksi Valion sweet chili- ruokakermaa.
Täältä vahva suositus lipstikan käyttöön etenkin kalakeitoissa, miksei muissakin. Itse tulee valitettavan harvoin tehtyä, mutta anopin tekemä kalakeitto on niin mainiota ja lipstikkaa tietenkin.No, tänään sitten lohikeittoa, kun sitä lohta nyt sattuu vielä olemaan...
Tässä keitossa on tarkoitus kokeilla oman puutarhan lipstikkaa mausteena laakerinlehden sijaan - onko kellään kokemuksia? Ainakin lipstikan lehteä käsitellessä tuoksu on hyvin voimakas muistuttaen vähän selleriä.
Muiksi tarveaineiksi perunaa, porkkanaa ja sipulia sekä mausteiksi normaalit suolat ja pippurit sekä valkosipulia, kun sitäkin nyt sattuu olemaan ihan yllin kyllin, Vielä, jos yhden kypsän Fruity Volcanon halkaisisi sekaan, niin eiköhän tuosta "soppa synny"...
Sama täällä. Keiton valmistin jo eilen. Täytyy todeta, että varhaiskaalista - tämän kesän satoa - tehty soppa kypsyy nopeammin ja on maukkaampaa kuin "tavallinen".Kaalikeittoa tänään...
Kaalia, porkkanaa, juuriselleriä, purjoa ja naudanjauhelihaa. Siinäpä se kaikessa lyhykäisyydessään ja tylsyydessään.
Sulla on mukavia kavereita... ja ilmaherruus hallussa kuluvan illan...Reseptissä luki "meksikolainen papupata." No, toki minä sitä sovelsin laittamalla aineksia hieman eri suhteissa sen mukaan mitä kaapissa oli ja mausteetkin vedin kokinhatustani. Tulisuutta antaa yksi habanero, jonka muun muassa sain chilejä kasvattavalta työkaveriltani.