Jaahas jaahas, tytöt ja pojjaat. Nyt mennään mässyotteella tänään ja nautitaan lätkästä. Pitakebabeja duunaan kun kaapista löytyy eilisiä grillattuja kasslerpihvejä, sipulia, tomaattia, kurkkua, jalapenoslaisseja ja kastikkeet. Pitaleipiä frendi toi juuri kun niitä en jaksa lähteä leipomaan. Sooseista haluan nyt kuitenkin avautua ja niistä hieman juttua tähän:
Cherry & Cola BBQ kastike. Poppamies lanseerasi uudet BBQ soosit nyt keväällä ja testissä on tuo cherry/cola. On kyllä maistuvaa settiä, jossa oikeasti mastuu kirsikka ja cola hiipii taustalta. Tulisuudeltaan on aika sopiva. Ehkä hieman liian polttava matti mekäläiselle mutta chilipäille tämä on jokapäiväistä kauraa. Kastikkeessa on se hyvä puoli, että on erittäin monikäyttöinen. Sen kehittämisessä on huomioitu myös se, että tätä voi käyttää myös ns kylmänä kastikkeena. Tai sitten dippi kermaviilin kanssa. Sitten tietenkin perinteinen BBQ käyttö. Kastike on todella paksua, ehkäpä liiankin tervamaista mutta tällä on tietty puolensa. Näin se "säilyy" lihan pinnalla tiukemmin varsinkin grillitouhuissa. Kuumennettaessa sitten notkistuu. Mietinkin, että tuohon kun sulattaa voita kattilassa nin voisi sopia wingsien kanssa aika timmisti. Poppamies kehuu, että paras kastike burgereihin, mitä he ovat koskaan tehneet. No, tää vähän riippuu mutta uskoisin, että
@Musta Nuoli pitäisi. BBQ versio Dr Pepperistä.