Tänään tuli tehtyä yllättävän hyvää "pikapizzaa" kaapista löytyneistä erilaisista jämistä. Tai no ei nuo nyt varsinaisesti jämiä olleet, kun ihan avaamattomia juttuja, mutta kuitenkaan ei tarvinnut kaupasta hakea mitään uutta extraa tähän. Pakastimesta kaivetusta Rainbow täysjyvätortillasta pohja, päälle Lidlin Kania-ketsuppia, tonnikalaa, jalapenoviipaleita, ananasta ja meetwurstia, sekä juustoraastetta & oreganoa. Helppo tehdä ja ohuen pizzapohjan ystävänä tämä oli kyllä napakymppi. Tortillapohjan kanssa pitää olla vain varovainen, 225 asteessa reilut 5 minuuttia riittää hyvin, ettei pääse kärähtämään.
Hyvin meni työläämmän pizzan korvikkeena, säästyi taikinan ja pizzakastikkeen tekemiseltä sekä pohjien pyörittelyltä :)
Edit: Niin ja Saarioisten perinteistä salaattikastiketta täräytin tuohon vielä hieman pintaan. Epäterveellistä tämä asuminen Oulun seudulla, kun olen tykästynyt noihin pizzerioiden majoneesilättyihin, niin kotonakin monesti kaipaa jotain tuohon päälle. Sitä en ole vielä keksinyt, miten saisi samanlaista settiä tuohon, kuin lähialueen pizzerioissa.