Heitin uunipellille erivärisiä kirsikkatomaatteja*, pari paprikaa, porkkanan, valkosipulia (savustettuna ja normi) ja chilin. Päälle merisuolaa, jotain suolattomia yrttimaustetta ja oliviiöljyä, jonka jälkeen uuniin paahtumaan vajaaseen pariin sataan asteeseen, kunnen ovat saaneet vähän väriä pintaan.
*= testatkaa oikeasti näitä
dunne-tomaatteja, jos ette vielä ole. Ihan jäätävän hyviä.
Tähän kylkeen pienet lihapullat. Lammasta 500g ja nautaa 300g, sekaan paahdettu sipuli-creme fraiche, mausteet, tuoreita yrttejä, tomaattapyreetä, parmesania jne. mitä kaapista löytyi. Pannulla paistoin tällä kertaa. Kasvikset blenderiin ja perään purkki kuohukermaa, yksi basilikanippu, timjamia sekä reilu kolmio pecorino-juustoa ja sekaisin. Lautaselle juustotortellineja ja päälle sosekastike + pullat. Toimi.