Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Mitä HIFK tarkoittaa teille?

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Sturm, 29.08.2008 klo 21.56.

 1. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Lainaus:
  En edes viitis katsoa tota videota. Mitä väliä sillä on mitä nykyinen omistaja on mistään mieltä? Sama mies on Sipoosta ja kannustaa samaa joukkuetta kuin Sinä.

  Olikohan Cobol kuka täällä joskus sanoi: Yksikään pelaaja, valmentaja, toimitusjohtaja tai omistaja ei ole suurempi kuin Jokerit

  En voisi mistään asiasta olla enempää samaa mieltä.
   
 2. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
 3. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
 4. Andrew Jäsen

  HIFK ja Jokereiden kamppailua seuraneena. Stadissa syntyneenä ja kasvaneena, voin vain sanoa, että nyt kun Penasta ja Masasta on hankiuduttu eroon niin kummankin tulevaisuus näyttää hyvältä.

  Tuntuu vaan, että skenaario on aina se, että HIFK tekee jotain ja Jokerit nokittaa sen jälkeen mutta siinä vaiheessa, kun Jokerit hankki Jarmo Kekäläisen joka ikinen lätkäfani tajusi, että Jokereiden floppivuodet on takana päin.

  Paljon on Harkimoa haukuttu täällä mutta tässä mies teki koko 2000-luvun parhaan päätöksen. Ensi kaudella Jokerit tulee olemaan aivan helvetin vaikeasti voitettava joukkue, kun Kekäläinen ja Westerlund pääsevät kokoamaan joukkueen alusta loppuun asti.

  Mitä noihin sopimuksen alla oleviin flopanneihin pelaajiin tulee niin Kekäläisen kaltainen ammattimies löytää tavan tai toisen hankiutua niistä eroon.

  Itseänikin kiinnostaa taas SM-liiga, koska haluan nähdä miten Keklu kokoaa ensi kauden Jokerit. Jokerit ei ensi kaudella montaa peliä häviä!

  Paikallispelien asetelma muuttui kertaheitolla, koska Jokereilla on nyt semmoinen ase mitä HIFK ei ole...
   
 5. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Vatsassa polttaa, kädet hikoilee, päätä särkee... hååiiäffkoo lomille lompsis ja armoton vuoden vittuilu kamuille jotka syystä tai toisesta kannattaa tätä "brändiä" :D
   
 6. JokeriJätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  "Minne sinä menet, sinne minäkin menen"
  Nyt alkaa tulla Dark Knight -leffa mieleen liian voimakkaasti. Mitä HIFK mulle tarkoittaa? Jokeri vastaa Youtube-linkissä kohdassa 1.00.
  http://www.youtube.com/watch?v=O6aOyYDQPx8

  Where I would be without you? Fithing in quarter-finals with countrysiders, no.
   
 7. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Laitoin viime kauden kohtaamisten parhaat palat kasaan 4 min videoon... toivottavasti myös te vääräuskoiset pidätte.

  youtube.com:
  Koodi:
  [URL="http://www.youtube.com/watch?v=MoskisWm6tA"]HIFK vs Jokerit // Taistelu Helsingistä
  [/URL]
   
 8. Punakeltainen Kapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
  Lainaus:
  En edes halua katsoa loppuun asti. Jukka Hentunen, minkä teit.
   
 9. Vemps Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks & Barca
  Lainaus:
  Pikemminkin: mitä et tehnyt. Mutta ei käy Jukkaa syyttäminen, mahdollisuudet oli pistää sarja poikki muutenkin, mutta nyt kävi näin. Joukkueena voitetaan ja kaadutaan.

  Kausi uusi, revanssin paikka ja luotto kova!
   
 10. Ilmala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Hyvää työtä ja kiitos "puolueettomasta" pätkästä. Tapahtumaa riitti viime kaudella ja tuskin tälläkään kaudella kukaan jää kylmäksi.
   
 11. naapuri Jäsen

  Lainaus:
  Hieno. Pelkäsin jotain punaista vyöryä videon muodossa mutta hienosti oli tehty. Kävin tänään ostamassa liput kauden avaukseen, tää nosti fiilistä entisestään.
   
 12. H.J.Simpson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Barça, Caps, Flyers
  Lainaus:
  Oli kyllä hieno video, joka kyllä pistää odottamaan kauden alkua mielenkiinnolla.
   
 13. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei tuohon voi tai tarvitse sanoa mitään. Tuo on PRO kamaa.

  Ainoa pelko on, että kummankaan organisaatio ei pysty lähellekään tuota tasoa.
   
 14. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Pelottavinta tuossa on se, että tuon jälkeen taas "viralliset" tekeleet tuntuvat puulta. Aivan mahtavaa settiä ja jälki oli kieltämättä loistavaa. Loistava homma, että joku on heittänyt värilasit hetkeksi sivuun ja käyttänyt aikaa, vaivaa ja osaamista!
   
 15. Faxing Berlin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Yllättävän puolueeton video. Oli kyllä hieno sarja. Söderholmin & Eavesin viime minuuttien tasoitukset. Siitä äkkikuolemat jatkoajoille. Jokerit pystyi horjuttamaan henkisesti HIFK:ta alussa erittäin hyvin, mutta ei vain kantanut loppuun saakka. Tosin niinhän siinä yleensä käy, että pelaavampi joukkue vie lopulta voiton tällaisessa sarjassa. Ei ollut selviä matseja (pl. game 7) samaan tapaan mitä HIFK:n seuraavat ylijuoksut oli kultamitaliin asti.

  Ainahan sitä haaveilee, että kumpa olisi ollut jo tämä tämän vuoden joukkue viime vuonna jne jne, mutta toivottavasti saadaan samanlainen sarja tänä vuonna aikaiseksi. Eipä sm-liigan lätkätapahtuma oikeastaan voi parantua kuin sillä, että kohtaaminen tapahtuu finaalissa ja oikea joukkue vie voiton.

  Lainaus:
  Mikset ole uppinut ensimmäistä ja toista puolivälierää tubeen?
   
 16. Punakeltainen Kapina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin, Suomen kaunein, Stadin Jokerit
  Lainaus:
  Itselläni on muuten keväästä vieläkin niin syvät arvet jäljellä, etten ole pystynyt näitä pidemmälle sarjan otteluita katsomaan. Kertoo paitsi siitä, mitä Jokerit minulle merkitsee, myös siitä, mitä IFK seurana tarkoittaa jokerifanille.
   
 17. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Koska... IFK pelasi niiin huonosti noissa peleissä :(

  Hieno homma, jos porukka diggaa videosta. Yritin olla mahdollisimman tasapuolinen ja miksipä en - Jokerit teki paljon hienoja maaleja viime kaudella IFK:n verkkoon ja taklauksien/fyysisyyden osalta tuntui vievän hieman IFK:ta.
   
 18. Flip#51 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pahoittelut onelineristä, mutta todella hieno pätkä!
   
 19. AaJee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Anaheim Ducks, Miami Heat
  Aivan huikea video aquanqua! Kiima vaan kasvaa, alkaispa jo!
  Onko ihan mahdoton ajatus jos uppisit ekan ja tokankin pelin tubeen?

  edit: lisäystä.
   
 20. Tuomas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vain yksi jengi Stadista
  Lainaus:
  Todella asiallinen videopätkä! Kiitokset tästä.

  Minuakin kiinnostaisi varsinkin tuo toinen puolivälierä. Olisi hienoa jos sekin Youtubesta löytyisi :)
   
 21. Deko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
  Erinomainen video, kiitos aquanqua!

  Samaa mieltä Tuomaksen kanssa, ei mua niinkään ensimmäinen ja viides peli kiinnosta, ne olivat lähinnä tylsähköjä puolustustaisteluita (vaikka niissäkin oli oma viehätyksensä), mutta toinen peli oli niin mahtavaa peliä yleisesti Jokereilta (toki sillä oli oma vaikutuksensa, että HIFK:lla oli arviolta puolet vakiokokoonpanon ukoista sivussa), että sen mielellään katsoisi uudestaan.

  Vastauksena otsikon kysymykseen, HIFK:n minulle rakas vihollinen, jota en kuitenkaan vihaa, enää, vaikka johonkin Hata IFK -huutoon saatankin katsomossa ollessani yhtyä, jos ne lauletaan ns. sopivassa tilanteessa (HIFK-pelaaja taklannut rumasti (brändille ominaisesti ;) tjsp.).
   
 22. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Täytyy kyllä vielä kommentoida tota videota, että on hieno, mutta varsinkin se itse sisältö: olipa kertakaikkiaan hieno sarja se pudotuspelisarja. Aivan kansainvälisen huipputason lätkää, ja just sellaista, mistä itse diggaan, eli kovaa ja tahtomenoo ja ekstrana pari nättiä kikkailua. Bonuksena tietysti HIFK:n voitto sekä yllättäen erityineen konsesus Jokereiden ja HIFK:n fanien välillä. Luulen, että sitä sarjaa hehkutetaan vielä pitkään.

  Olen ollut havaitsevinani, että sarjasta seurasi myös sellainen yllättävä, jonkun täällä peräänkuuluttama ja pitkään poissa ollut me (stadilaiset jengit) vastaan muut -asenne. Mikä on suorastaan virkistävää.
   
 23. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Yleensähän toisten unet ei ketään kiinnosta, mutta kaivoin tällaisen ketjun esiin viimeöisen uneni kertomista varten.

  Huomisen Jokerit-SKA-ottelun alla oli alkamassa Jokerit-HIFK, ilmeisesti Champions Hockey Leaguen otteluna. Olin hämmästynyt ja äärimmäisen innoissani, kun vihdoinkin nämä joukkueet kohtaavat jälleen toisensa. Samaan aikaan ihmettelin, miksi Jokerit suostui pelaamaan pelin samana päivänä ennen SKA-ottelua, kun tarve olisi säästää kaikki voimat tuohon tärkeään KHL-runkosarjan kärkikamppailuun.

  Hartwall Arenalle oli kerääntynyt täysi tupa katsojia ja siellä täällä oli myös isoja ryppäitä punapaitaisia faneja. Hämmästyttävän iso, satojen HIFK-fanien porukka, oli saanut ryhmänsä istutettua kentältä päin katsottuna Eteläpäädyn oikealle puolelle ja huusivat kilpaa Jokerifanien kanssa. Tunnelma hallissa oli käsittämättömän hieno ja itsekin yritin saada ääneni kuuluviin täpötäyden hallin kiimaisessa metelissä.

  Ennen ottelun alkua näin TV-kuvaa, jossa näkyi mm. HIFK valmistautumassa otteluun. Liigan kultakypärä oli muutettu tätä ottelua varten keltaiseksi kypäräksi. Tätä kypärää naapureilla kantoi #44 Kim Hirschovits. Jokereilla ei KHL:n tapojen mukaisesti pistepörssin kärkeä eroteltu millään tavalla.
  HIFK:n pukukoppikuvassa näkyi molemmat Tyrväiset pukemassa varusteita päälleen. Mietin mielessäni, että tuo kaksikko voi saada hämmennystä ja loukkaantumisia kentällä aikaan.

  Ottelun alettua tuli selväksi, että KHL-joukkue on omalla tasollaan verrattuna Liigajoukkueeseen. Regin oli tehnyt ihmeparantumisen ja viiletti kentällä C rinnassaan ja pelasi erinomaisin ottein.
  Peli oli edennyt tilanteeseen, jossa Jokerit oli jo 5-0 johdossa, kun nähtiin HIFK:n Mikko Kousan upea henkilökohtainen suoritus, jota kukaan ei osannut odottaa: Hän nousi röyhkeästi hyökkäyssuuntaansa nähden vasemman laidan puoleisesta kulmasta maalille ja teki salibandymaisen edestakais-liikkeellä suoritetun ilmaveivin, jonka jälkeen lirutti kiekon ohi Ryan Zapolskin. Hämmennyin, kun en ihan ymmärtänyt mitä juuri näin ja leimasin tämän tuurimaaliksi. Kun maali näytettiin hidastuksena jumbolla, kävi ilmi, että kyseessä ei todellakaan ollut mikään tuurisuoritus, vaan upea taidonnäyte HIFK:n numerolta 88. Toisesta kuvakulmasta katsottuna ilmeni kuitenkin, että kiekko ei sittenkään koskaan ylittänyt maaliviivaa. Tuomaritkin huomasivat tämän hidastuksen ja tuomitsivat pelin jatkuvan sillä hetkellä ilman maalivihellystä. Hämmästyttävä käänne!

  Jokerit johti ottelua 6-0 toisen erän jälkeen ja mietin mielessäni, että toivottavasti tämä oli nyt ainoastaan kahden erän mittainen näytösottelu, jotta Jokerit saisi edes tunnin verran lepoaikaa ennen tärkeää SKA-kamppailua. Toiveeni oli kuitenkin turha, koska sain ymmärtää, että Helsingin paikallisottelu oli tarkoitus pelata loppuun asti. Hohto tästä pelistä oli kuitenkin poissa, koska eri sarjoissa ja budjeteilla operoivat joukkueet eivät olleetkaan niin kiinnostava taistelupari alun kiimasta huolimatta.

  Tähän uneni taisi loppua.

  Lyhyesti analysoituna uneni taitaa tarkoittaa, että ikävä on kova punaista vihollista kohtaan. Ketjun otsikkoon viitaten: HIFK (ja samassa liigassa heidän kanssaan pelaaminen) tarkoittaa minulle paljon sellaista mitä ei voi sanoin kuvailla. Mikään muu seura ei vastustajana saa samanlaista tunnetta aikaan. KHL:ssä pelatessa hallista puuttuu vastakkainasettelu, kuten oikeastaan koko sarjasta, vaikka SKA onkin muodostunut suhteellisen kiinnostavaksi viholliseksi.

  Jospa vielä joskus, Jokerit-HIFK, loppuunmyyty halli, pelonsekainen innostunut odotus ennen ottelua, äärimmäisen stressaava ottelun aikainen fiilis. Ja se riemu tai tuska maaleista, voitoista, tappioista... Jospa vielä joskus.
   
 24. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mietipä sitä ensimmäistä derbyä, kun nämä kaksi vielä joskus pelaavat samassa sarjassa. Se peli tullaan myymään loppuun niin nopeasti, ettei suomalaisessa urheilussa ole vastaavaa nähty.

  IFK-pelejä tosiaan on kova ikävä. Ja kyllä, Ska-pelikin on lauantaina ihan kiimainen. Mutta kuitenkin eri planeetalta julliderbyjen kanssa.
   
 25. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Lainaus:
  Voi voi, kun tämä sirkus olisi vain pelkkää pahaa unta. Tämähän nyt on selvä asia, että ei SKA:sta saa ikinä "paikallisvastustajaa", vaikka siitä kovasti jauhetaan. Itselle yksikään KHL-joukkue ei saa mitään tunteita aikaan, vaan muovia koko sarja.

  Lopuksi näytille, mitä tunne on:
  Eteläpääty: Jokerit - hifk 28.3.2012 (Linkki vie 2012 pleijareihin, Jokerit-HIFK)