Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Mestiksen yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Pelicans81, 15.09.2011 klo 00.08.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo tosin varmasti vaikka mitään tarjousta ei tulisi kortteja menee viimekautta enemmän ja oma arvio että lähelle 800 perustuu myös siihen että todennäköisesti ainakin yksi matsi pelataan taas Jyväskylässä ja siinä on potentiaalia mestiksen mittapuussa isoon yleisömäärään.

  Jokatapauksessa kun tuossa on useampi seura jolla katsojamäärät ollut melko maltilliset saanut nyt kuitenkin ainakin kausikortteja paljon myytyä niin mahdollisuus että kovin montaa alle 800 katsojan seuraa ei ole, tietenkin iso määrä myytyjä/varattuja kortteja ei vielä tarkoita että kaikki on kerralla paikalla, mutta eihän tuo yhtään pahalta näytä. Jos parhaimmat alkaa samaan 2000 katsojan lukelmia ja huonoimmat +600 katsojaa niin ne alkaa olemaan jo semmoisia lukelmia että mediaa, sponsoreita ja jopa liigaakin saattaa alkaa kiinostamaan. Kaikkien yhteisvaikutus nostaa sarjan tasoa sitten pikkuhiljaa vaikka nyt tosiaan pieni nousu johtuukin hintojen pudottamisessa niin jostain se aina pitää liikkeelle lähteä.
   
 2. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Ketterällä ei ole mitään massiivisia haastekampanjoita käynnissä tai tulossa, mutta seura myy kuitenkin seisomakausikortteja ja alarivien istumapaikkoja toukokuun ajan 99 eurolla. (Jälkimmäisiltä näkymät kentälle ovat tosin aika heikot, koska Spa Areenan katsomot on suunniteltu huonosti.) Mihinkään isoihin haastekampanjoihin Ketterän ei tietenkään kannata tässä tilanteessa lähteäkään, koska kotiotteluiden täyttöaste on koko sarjan ylivoimaisesti korkein ja hallin kokonaiskapasiteetti aika alhainen.
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  IPK myös näyttäisi olevan mukana 75e seisomakausikortilla ja 115 istumakausikortti 1-3 riveille jos 400 varausta tulee. Jos en nyt ole väärin seurannut niin kaikilla muilla paitsi K-Vantaalla ja KeuPalla on jonkinlainen kampania tai halpa kausikortti ollut tai on myynissä ensikaudelle. Näillä kahdella ei ole kausikortteja taidettu vielä aloittaa myydä tai myydään vaan pöydänalta piilossa.