Ilmoitukset

Nimimerkki wilco on asetettu viikon pelikieltoon hänen kirjoitettuaan ison kasan täysin turhia viestejä Telian ketjuun.

Emme hyväksy nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki sajuki on saanut TPS-osioon kirjoitetusta viestistään viikon pelikiellon.

Nimimerkki Tietotoimisto on palkittu hänen Donald Trumpin ketjuun kirjoittamasta henkilökohtaista hyökkäyksestään viikon pelikiellolla.

Nimimerkki Mr. Wonderful on passitettu viikon pelikieltoon turhasta ja sisällöttömästä onelinerista. Viesti löytyy Riku Kallioniemeä käsittelevästä ketjusta.

Nimimerkki Petra85 on saanut viikon pelikiellon, sillä hänen viestiensä taso on ollut niin sisällöllisesti kuin kieliopillisesti kehnoja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr huilaa seuraavan kuukauden kirjoitettuaan Jokerit-osioon viestin, jonka ainoa anti keskustelulle oli pään aukominen toiselle käyttäjälle. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki kiwipilot on passitettu kahden viikon pelikieltoon. Hänkin keskittyi Jokerit-osiossa asian sijasta henkilökohtaisuuksiin. Myös tässä tapauksessa aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Action Bronson kirjoitti Jokerit-osioon viestin, joka oli täynnä riidan haastamista ja pään aukomista. Olimme jo aiemmin antaneet vastaavanlaisten viestien vuoksi ketjunootin, ja koska kyseisen nimimerkin rikehistoria on mittava, koimme parhaaksi poistaa hänen kirjoitusoikeudet kokonaan.

Nimimerkki Keskikalja on saanut viikon pelikiellon, sillä hän on kirjoittanut lukuisia sisällöttömiä onelinereita, joiden kielioppi on ollut heikkoa.

Sulje ilmoitus

Emme salli nimimerkin ja oikean nimen yhdistämistä tai arvuuttelua edes huumorin varjolla. Tämän vuoksi nimimerkki MR8 on asetettu viikon pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Mestiksen yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Pelicans81, 15.09.2011 klo 00.08.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo tosin varmasti vaikka mitään tarjousta ei tulisi kortteja menee viimekautta enemmän ja oma arvio että lähelle 800 perustuu myös siihen että todennäköisesti ainakin yksi matsi pelataan taas Jyväskylässä ja siinä on potentiaalia mestiksen mittapuussa isoon yleisömäärään.

  Jokatapauksessa kun tuossa on useampi seura jolla katsojamäärät ollut melko maltilliset saanut nyt kuitenkin ainakin kausikortteja paljon myytyä niin mahdollisuus että kovin montaa alle 800 katsojan seuraa ei ole, tietenkin iso määrä myytyjä/varattuja kortteja ei vielä tarkoita että kaikki on kerralla paikalla, mutta eihän tuo yhtään pahalta näytä. Jos parhaimmat alkaa samaan 2000 katsojan lukelmia ja huonoimmat +600 katsojaa niin ne alkaa olemaan jo semmoisia lukelmia että mediaa, sponsoreita ja jopa liigaakin saattaa alkaa kiinostamaan. Kaikkien yhteisvaikutus nostaa sarjan tasoa sitten pikkuhiljaa vaikka nyt tosiaan pieni nousu johtuukin hintojen pudottamisessa niin jostain se aina pitää liikkeelle lähteä.
   
 2. A.P.Järvi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TLF (Toimiston luottofanit)
  Ketterällä ei ole mitään massiivisia haastekampanjoita käynnissä tai tulossa, mutta seura myy kuitenkin seisomakausikortteja ja alarivien istumapaikkoja toukokuun ajan 99 eurolla. (Jälkimmäisiltä näkymät kentälle ovat tosin aika heikot, koska Spa Areenan katsomot on suunniteltu huonosti.) Mihinkään isoihin haastekampanjoihin Ketterän ei tietenkään kannata tässä tilanteessa lähteäkään, koska kotiotteluiden täyttöaste on koko sarjan ylivoimaisesti korkein ja hallin kokonaiskapasiteetti aika alhainen.
   
 3. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  IPK myös näyttäisi olevan mukana 75e seisomakausikortilla ja 115 istumakausikortti 1-3 riveille jos 400 varausta tulee. Jos en nyt ole väärin seurannut niin kaikilla muilla paitsi K-Vantaalla ja KeuPalla on jonkinlainen kampania tai halpa kausikortti ollut tai on myynissä ensikaudelle. Näillä kahdella ei ole kausikortteja taidettu vielä aloittaa myydä tai myydään vaan pöydänalta piilossa.
   
 4. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  KeuPa myös aloitti kausikorttimyynin ja 100 ekalle yksityisasiakkaalle kortti 99e, eli nyt näyttäisi siltä että Jokipojat ja K-vantaa on ainoita seuroja jotka ei tällekaudelle ole myynyt halpoja 100e tai alle maksavia kortteja edes rajoitetun ajan tai määrän. Muilla on joko tarjous tai haaste.

  Sinällään hieman harmi että Jokipojat joilla olisi ehkä isoimmat resurssit suorittaa tuommoinen haaste ei lähtenyt mukaan vaan lähinnä tyytyi pieneen tarjoushintaan jolla lähinnä vain omaa katetta lasketaan mutta ei nostella myyntimääriä. Toki kauden jälkeen nähdään paremmin miten homma on toiminut mutta ainakin parilla seuralla on jo viimekauden lipputulot ylitetty ettei ihan hukkaan varmasti haasteet ole mennyt.
   
 5. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  En osaa sanoa, onko halpiskausareiden myymättä jättäminen hyvä vai huono asia. Menisivätkö halpiskausarit kuin kuumille kiville Joensuussa? En usko, nyt ei ole mitään lätkäbuumia Joensuussa. Ovathan ne sen kausariasian Jokipoikien toimistolla arvioineet. Aina sanotaan, että isommat yleisömäärät kasvattavat oheismyyntiä. No paljonko se sitä kasvattaa kahvia ja makkaraa myymällä? Ensin pitäisi olla hallissa laadukkaammat ravintolapalvelut, kuten liigan halleissa on. Tänään Karjalaisessa Jokipoikien pj. Immonen sanoo, että jos jätetään yritysten ostamat kausarit laskuista pois, niin Jokipojat myi viime vuonna kolmisen sataa kausaria. Viime kaudella Jokipojilla yritysmyynti kasvoi, mutta samalla yleisömäärä ja lipputulot putosivat, minkä vuoksi kaudesta on tullut pieni määrä pers`nettoa. Yleisöä siis pitäisi saada lisää, kausareita ja lippuja myytyä yritysten lisäksi myös tavallisille sukankuluttajille. Jokipojilla lipputulojen osuus budjetista on noin 25 prosenttia, kun esimerkiksi koripallon Katajalla se on noin 10 prosenttia.
   
 6. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  No kannattaa nyt huomioida se, että noissa kamppiksissa on kyse muustakin. Jäähallilla käynti on nykyaikana ihan eri juttu kuin ennen. Se on sosiaalista toimintaa. Näillä kamppiksilla yritetään sitouttaa porukkaa ja saada lisää näkyvyyttä. Halutaan että turuilla ja toreilla ihmisiä kiinnostaa. Se että moni on tehnyt vieläpä aivan käsittämättömiä ennätyksiä myynnissä niillä ja saaneet ensikauden lipputulot jo katettua on pelkkää boonusta. Moni joukkue on nyt tarjonnut mahdollisuutta ja ihmiset on vastanneet huutoon, vaikka kuinka Mestis on muka paskaa ja ketään ei kiinnosta. Jos ei Joensuussa asiaa tajuta niin pitäisi vaihtaa miehiä puikoissa. Ei ne buumit yms. itsestään tule, ne luodaan.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Joo ja eihän näillä jotka noita omia myyntiennätyksiä on tehnyt mitään buumia ole ollut, samaa laskeva suunta niiläkin.

  En tiedä jokipoikien kausikorttimyyntimäärää mutta tuossa uutisessa puhuttiin 300 kausikortista jos yritykset jättää pois, jos puhutaan esim. 500 kortista ja vaikka 250e keskihintaan niin tuloja siitä tulisi 125 000e kausikorttimyynissä, todennäköisesti kuitenkin yrityslipuista ja alennuksilla (seisomapaikat) keskihinta voi olla alempi ja myyntimäärä on vain arvio, mistään en myyntimääriä löytänyt tarkemmin.

  Jokatapauksessa jos myytäisiin 59e kortteja niin juurikin sillä reilulla 2000 kortilla päästäisiin samaan kun tuolla myyntimäärällä ja hinnalla. Lisäksi tietenkin istumapaikoista voi pyytää isompaa hintaa esim. 99e . Tuolla hinnoittelulla ja talousalueella varmaan se reilut 2300 korttiakin olisi ihan realistia mitä Rokilla oli jos vain se ajoissa työntää markkinoille. Helppo sitten kesällä etsiä yhteistyökumppaneita kun on joku pohja.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Nyt taitaa olla kaikilla paitsi K-vantaalla ja Jokipojilla ollut kauden aikana halpa kausikortti 100e tai alle myynissä ja hermeksellä ei tainnut onnistua haaste, Koovee lähti haasteeseen mukana 99e korteilla ja 500kpl . Jokatapauksessa kun huonosti yleisöä vetänyt Espoo United lähti ja tilalle tuli Koovee niin yleisökeskiarvolla on hyvä mahdollisuus nousta selkeästi viimekaudesta mestiksessä.