Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Mestiksen yleisömäärät

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Pelicans81, 15.09.2011 klo 00.08.

 1. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Eipä tuo ikä lopulta kerro mitään mutta hyvin vähän on mestiksessä nämä "ammattilaiset" joihin rahaa on työnnetty aikaisempaa enemmän näyttää olevan saanut mitään aikaan, seurat itsestään olisi varmaan näillä rahoilla saanut enemmän aikaan. T

  Kepit.tv ilmainen lähetys eilisesta ottelusta on varmaan tähän asti suurin saavutus eli ottelu näkyviin palveluun josta kukaan koskaan kuulutkaan jota sitten viimetinkaan vielä mestiksen omissa tiedotteissa mainostettiin että varmasti kukaan kerennyt katsella sitä.
   
 2. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Jos näin on, niin silloinhan on totta kai järkevää ilmoittaa se oikea paikalla olevien katsojien todellinen määrä eikä lisätä mitään fantasialukuja katsojamääriin omaksi tappioksi ja Pirkka Antilan iloksi.

  Minusta saisi aina ilmoittaa todellisen paikallaolijoiden määrän. Myös SM-liigassa tämä käytäntö olisi paikallaan.
   
 3. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Markkinointi voi olla sikäli haasteellista, jos budjetti moiseen on lähellä nollaa euroa. En ainakaan usko, että liitto on (taaskaan) satsannut rahallisesti Mestiksen markkinointiin. Toki somea voi päivitellä ilmaiseksi ja yrittää sparrata seuraväkeä, mutta mitään Hesarin etusivun mainosta turha odottaa. Ja tuskinpa siitä mitään hyötyäkään olisi.
   
 4. Devon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Joitain tiedotteita varmaan voisi Mestiksen toimistoltakin kirjoitella ja lähetellä. Se ei ainakaan maksa mitään. Vai onko ongelma siinä, että niitä jo nytkin lähetellään, mutta media ei julkaise mitään? Olen ymmärtänyt, että lehtien urheiluosastot ottavat mielellään kaiken materiaalin vastaan muuten hiljaisiin tiistain-torstain lehtiin. Verkkojulkaisuihin on varmaan enemmän tunkua, mutta tuskin mikään taho varsinaisesti seuraa Mestiksen omien sivujen uutisointia ja poimi sieltä aiheita, vaan niitäkin pitää tyrkyttää.
   
 5. Normandia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo
  Tuto ei ainakaan mainostamiseen panosta juuri lainkaan, joten ei ihme, että monessa pelissä on ollut alle 1000 katsojan yleisömääriä.

  Vieläkun lipunhinnat ovat kohtuu kalliita.
   
 6. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo ja eihän kukaan varmaan odotakaan mitään miljoonien tv-mainos kampanijoita vaan että jotain tapahtuu jolla selkeästi lähdetään tavoittelemaan niitä ihmisiä. Tämä kausi vielä selkeästi erottui muista että missään ei kerrottu että kausi on alkanut ja sitten tuloksiakin saa jo kohta etsiä kisossojen ja koirien kanssa muualta kun mestiksen sivuilta. Urheilu-uutisista puhumattakaan. Askelia tuommoisilla saroilla pitäisi ottaa eteenpäin. Somen osaltakin taitaa olla melkoista taistelua tuulimyllyjä vastaan jos meinaa jotain sen avulla saada, 10 000 tykkääjää mestikselle facebookissa on aika vähän kun verrataan jo suurimpiin seuroihin mestiksessäkin. Tietenkin omilla kampanijoilla tuota määrää voi saada kasvamaan, mutta että sillä jotain vaikutusta johonkin pitäisi määrä olla ainakin kolminkertainen. 10 000 ihmistä jaeteltuna koko Suomeen on lopulta aika marginaalista.

  TV-kuviossa on sen verran muuttujia että suoraan ei varmaan mestiksen johtoakaan voi syyttää ehkä sitä kuka alkuperäisen sopimuksen tehnyt että mahdollistaa mestiksen piilotuksen, mutta onhan tuo kun Suomisarjaa mainostetaan valtakunnalliseseti joka paikassa että pelit näkyy Ruudulla, mutta elisalta ei varmaan löydy mainosta edes niiden omalta sivulta,
   
 7. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Sanomalehti Karjalainen kuvasi kameralla joensuulaisia urheilukatsomoita ja sai tulokseksi, että Jokipojat liioitteli yleisömäärää kahdessa kuvauksen kohteena olleessa ottelussaan, yhdessä 200 ja toisessa 350 katsojaa ylöspäin. Näin siitäkin huolimatta, että liitto on ilmeisesti ohjeistanut ilmoittamaan luvut oikein ja Joensuussa hallin ovilla ovat lipuntarkastajat sähköisine tai mekaanisine laskureineen, joilla saisi haluttaessa 100% oikean tuloksen. Koripallon puolella eräässä pelissä oli ilmoitettu 1480 katsojaa, kun valokuvista laskien totuus oli vain 602 katsojaa.

  Miten on muilla Mestis-paikkakunnilla: ovatko ilmoitetut yleisömäärät uskottavia ja ovatko paikallisen lehdistön kuvaajat koskaan käyneet laskemassa todellisia määriä?
   
 8. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Minä uskoisin että Savonlinnassa on tällä hetkellä ilmoitetut lukemat lähempänä kuin ainakaan kymmeneen vuoteen. Tosin heti pitää vähän arpoa mahtoiko eilen ollakaan niin iso yleisö kun ilmoitettiin.
  Vetelen tämän johtopäätöksen siitä että muutaman keran hallin täyttöastetta silmäillen olisi jokunen vuosi sitten ilmoitettu 1200 katsojaa kun tällä kaudella se on tarkoittanut 876

  Tuossa valokuvaamalla lasketussa määrässä voi olla ihan samalla tapaa poikkeamaa kuin ilmoitetussakin. Ainakin Joensuussa jossa hallin uumeniin mahtuu hyvin tuo 200 sinne sun tänne.
   
 9. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Tällä kaudellahan on ruvettu laskemaan vain sisälläolijoita aka kaikkia kausikorttilaisia ei lasketa mukaan. Kyllä mä väittäisin, että Iisalmessa on ainakin pitänyt paikkaansa tämän kauden yleismäärät. Siitä kertoo myös se, että ei ole kaunisteltu noita huonon kauden tuomia huonoja yleisömääriä (alle 600), joita on ollut useampia.
   
 10. MHbreik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itä-Suomen Mestisjengit, SaiPa, Liigakarsinnat
  Lainaus:
  Olet siis sitä mieltä, että kesken peliä 200 ihmistä on alakäytävällä, vessassa, kaljabaarissa tai muualla kuin katsomossa? OK.

  Oli miten oli, niin tuo 200 on vielä aika pieni heitto tämän kauden Jokipoikien pelien katsojamäärissä. Keskimäärin oikea yleisömäärä on kerrottu Joensuussa kertoimella 1,35-1,5. Räikein esimerkki oli alkukierroksilla kun katsojia ilmoitettiin olevan 1207 ja katsomoista otetuista kuvista laskettuna todellinen määrä oli 715, joten erittäin lähellä oltiin kertointa 1,7.

  Toki näistä katsojamäärälukemista vastaa henkilö, joka on "nähnyt tuota hallia 18 vuotta ja osaa kyllä arvioida, kuinka monta katsojaa on paikalla."
  Joten eipä noita virallisia lukemia siis tohi eppäillä, tottahan ne on!
   
 11. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Karjalaisessa todettiin, että homman pitäisi lähteä lajiliitoista. Siellä pitäisi ohjeistaa seurat kunnolla ja minun mielestä pitäisi myös hieman seurata ja soitella perään, että mites teidän paikkakunnalla on mennyt yleisömäärän laskeminen.

  Mieluummin meillä olisi tiedossa todelliset yleisömäärät ja ne ovat sitten ovat mitä ovat.
   
 12. OCE Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Imatralla ainakin luetaa älykännykällä jokainen paperilippu ja kausikortti sekä naksulaskurilla kaikki alaikäiset, koska Imatralla pääsee kaikki alle 18v ilmaiseksi peliin koko kauden. Niin luulisi että aika tarkat lukemat.