Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mestiksen siirtohuhut

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lohipoika, 30.01.2011 klo 00.31.

 1. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Aivan varmasti on. Veikkaan myös, että jomman kumman riveissä Kangasniemi vielä tällä kaudella kiekkoilee. Bluesin kausi loppuu sen verran lyhyeen, että Iikkaa varmasti kiekkoilututtaa vielä senkin jälkeen.
   
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Vähä leikkasin välistä. Mutta molemmilla winwin tilanne. Rajala ei enään Sport komennuksen jälkeen ollu omalla tasollaan pelillisesti vaikka sen pisteen sillon tällön ottiki. Taidosta tai fyysisyydestä ei Villellä jää kiinni, niitä syöttöjä ja ranteita jää kyllä kieltämättä vähä ikävä. Toittovasti sais ihteään niskasta kiinni eikä näkyis sitä mailanpaiskomista joka vaihdon jälkeen, tosin vasta Keskiviikon jälkeen. :)
   
 3. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Kyllä tässä kaupassa ei juuri Hermekselle jäänyt, todella huono kauppa Kokkolalaisten kannalta kun mennään kevättä kohti. Nippa nappa Mestispakki vaihetaan yhteen sarjan kovimmista hyökkääjistä. Hokille todella kova kauppa ja veikkaan Villen kihauttavan mukiin menevät tehot Kajaanissa.
   
 4. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tuo on tosi että tehoja Kokkolasta häipyy, mutta se kiukuttelun määrä vaikutti muihin sen verran että sen näki muitten katseista että ei ainakaan positiivista ilmapiiriä luonut. Ja huhut on aina huhuja mutta kaukalon ulkopuoliset asiatki vaikutti ilmeisesti asiaan. Toiveissa on että joukkue avautuu nyt kun kiukuttelija on pois ja en kyllä oo paljoa seurannut tuota tulevaa pakkia, mutta jos on varmempi kiekollisena kuin Baze niin ollaan voiton puolella. Jos taas ei Bazea ohita rosterissa niin tämä kauppa ei lämmitä. Aika näyttää.
   
 5. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kaukalon ulkopuolella tapahtunut laiminlyönti taisi olla pääasiallinen syy, miksi Rajalalle ei enää Hermeksen joukkueessa ollut tilaa.
  Muutenhan tuossa vaihtokaupassa ei ole Hermeksen kannalta juuri ideaa.
   
 6. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Onhan se sanomattakin selvää että tässä Rajala kaupassa liitty muitakin asioita kuin pelilliset. Kaupungilla liikkuu huhuja mutta jääkööt ne tässä yhteydessä kertomatta.

  Harmittaa että Villen tarina Hermeksessä päättyi näin. Mutta aikuinen mies tekeet omat päätöksensä.
   
 7. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Kaikkien aikojen kusetus, mutta meille tietenkin oli tärkeintä että päästiin Villestä eroon. Toivotaan Villelle jaksamisia ja että saa kropan sekä pään kuntoon ensi kaudeksi. Tällä kaudella tuskin saa peliaikaa Hokista ilman loukkaantumissumaa.

  Ihmettelen sitä ettei säästyneillä palkkakuluilla hommattu ketään tilalle. Huhujen mukaan Rajala oli joukkueen kalleimpia ellei kallein mies. Kakkosveskarin tontti vielä kysymysmerkkinä ...

  e. ylimäärästä pois.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2016 klo 20.07
 8. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Lainaus:
  Mukiin menevät hyvinkin.....lienee ollut syynä ettei liigataival Sportissa auennut loppujen lopuksi hyvän alun jälkeen.
   
 9. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Joo onhan Ville ollut turhautunut niissäkin peleissä joita on tullut katsottua mutta kuitenkin puhutaan todella taitavasta pelaajasta. Jos mies on syönyt Hermeksen pelihuumoria joukkueen sisällä ja kippohuhut jos pitänee paikkaansa niin eroon on päästävä. Silti pidän tätä kauppana aika kummallisena Hermeksen puolesta, jos iso lovi katosi palkkarahoja samalla Hokkiin niin miksi Hermes ei hankkinut tilalle saman tasoista kaveria? Nyt vaihossa tuli 7-8 pakki jonka pelillisestä tasosta ei välttämättä ole Hermekselle mitään hyötyä. Uskon myös Villen keräävän itsensä ja saavan Hokissa uutta virtaa kevääseen.
   
 10. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tätä ihmetellään täällä myös kovasti. Huhuja liikkui ennen siirtorajaa että tänne olisi ollut joku tulossa, mutta se siirto jäi sitten toteutumatta. Jotenkin uskon että Hermes on jäänyt jossain tarjouskilpailussa toiseksi ja yksinkertaisesti ollut ilman varasuunnitelmaa. (hymiö)
   
 11. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Pistetään tännekin, vaikka on ensi kauden juttuja.

  Tänään siis on useampi media kertonut TUTOn olevan Nummelinin ensi kauden mahdollinen kohde, mikäli diiliä ei Tepsin kanssa synny. YLE oli kysynyt HPK-pelin jälkeen aika suoraan asiaa, eikä siinä ainakaan kieltänyt. Mielenkiinnolla odotetaan. Tietojen mukaan TPS on antanut Numpalle parisen viikkoa aikaa vastata sopimustarjoukseen.
   
 12. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  TuTo jo kaappasi Kaapo Kähkösen ja Timi Lahtisen vahvistuksikseen pudotuspeleihin.

  Onkohan muilla joukkueilla samoja suunnitelmia? Ainakin viime kaudella sääntö meni niin, että liigajoukkueiden siirtorajalla ilmoitetut nuoret pelaajat voivat siirtyä Mestikseen kauden loppuun asti, mutta pelata vain yhdessä Mestis-joukkueessa 31.1. jälkeen.

  Näillä kriteereillä aika koviakin nimiä olisi mahdollista kiinnittää Liigan runkosarjaan päättäneistä joukkueista. Koko kauden liigaa pelanneista esimerkiksi Joni Tuulola, Arttu Ruotsalainen, Juuso Walli, Eemeli Suomi, Aleksi Mäkelä ja Ville Meskanen olisivat luultavasti saatavilla, vaikka osa olisikin menossa muuten A-junnuja vahvistamaan, niin todennäköisesti liigajoukkueista ollaan pientä korvausta vastaan halukkaita lainaamaan noita pelaajia hakemaan kokemusta miesten tosipeleistä.

  Tuossa linkki siihen nuorten pelaajien listaan: Liiga-seurat nimesivät nuoret pelaajat loppukaudeksi

  Osa noista pelaajista on pelannut jo 31.1. jälkeen Mestistä, joten he eivät voi enää siirtyä kuin siihen joukkueeseen jossa ovat pelanneet.


  edit: Hokki näköjään kiinnitti HPK:n Santeri Vuodin ja samalla vahvistui, että sääntö tosiaan on täysin sama kuin viime kaudella, sillä Vuoti ei ole tällä kaudella pelannut Hokissa, mutta on pelannut LeKissä. Ei kuitenkaan 31.1. jälkeen. Katsotaan tuleeko siirtoja vielä lisää.
   
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  En tiedä, eikä ole minkäänlaista huhun tynkääkään, mutta tiedän, että SaPKo tarvitsee maalivahdin ja puolustajan. Ei tarvitsee puolustajaa määrällisesti, mutta tarvitsee sen laadullisesti. SaPKolla on myös ollut sopimus TPS:n kanssa mallia 1+1+1 joten mielestäni tuo kertoo sen, että yksi puolustaja on jotenkin ollut seurajohdonkin mielestä tarve lisätä.
  Maalivahtiasia on selvä, sillä tonen veskari on pelistä pois ja ei vaan yhdellä+ Mestiksen A-junnulla voi playoffeihin lähteä. Luulen, että seura odottaa TPS:n säälit, koksa Georgiev tulee takaisin mikäli TPS putoaa. Jos TPS jatkaa niin ihan puhtaasti arvaan, että joku muu nimi tipahtaa esiin. Samanlaista skenaariota voisin kuvitella olevan ilmassa sen puolustajankin suhteen. Keskitaloa odotetaan, mutta jos ei tule niin joku muu tulee.
  Tuo puolustajahomma on ihan arvailua, koska ei ole pakko mitään pelaaja lainata/vuokrata/hankkia/mitä lie.
  Maalivahtiasian pitäisi olla täysi selviö, nykykaksikolla ei vaan voi lähteä pelaamaan puodotuspelejä.
   
 14. Rote Sau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS + länsirannikko
 15. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Puolan liiga ei ole tasoltaan aivan Mestiksen veroinen, mutta esimerkiksi Hokki sai pari vuotta sitten ilokseen ranskalaisen Teddy Da Costan juuri Puolan liigasta ja mies osoittautui hyväksi hankinnaksi. Tämä Patryk on saanut viime kaudella saman luokan tehoja Puolan liigassa kuin Teddy ennen tuloaan Hokkiin. Oliskohan tämäkin kaveri sitten tulossa Kajaaniin?
   
 16. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Huhuillaan Pasi Kouvalaista Hokkiin. Saattaa olla huomenna julkistettavissa sopimuksissa
   
 17. Jesyy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
  Lainaus:
  Vastaavasti Piispanen, Näppi, Kristof ja Rajala karistamassa Kajaanin pölyt jaloistaan. Muihin Mestis-seuroihin vai Liiga-paikkaa kärkkymään?
   
 18. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Mikkelissä olisi varmaan jossain varaston perukoilla vielä Markus Piispasen pelipaita (joskin ainoastaan täyskaima) ja raitin pelureita joukkueemme huutaa, mutta kun ei kerta Rantakaan näytönpaikkaa saanut niin tuskin on Piispanen sen enempää joukkueen kiikarissa. Melkoinen menetys joka tapauksessa Hokille (vai voisiko olla että kaverit pyrkisivät Ouluun ja ensi kaudella pukeutuvat joka tapauksessa punavalkoiseen?).
   
 19. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Espoo voi olla myös houkutteleva monelle. Kyseisen kaupungin seura kun varmaan lähivuosina lähtee takaisin liigaan ja hyvät mahdollisuudet monille päästä antamaan näyttöjä. P.Moisio ei jatka TPS paidassa. Mestikseen veikataan häntäkin.
   
 20. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  kiekko.ita-savon nimimerkki KooKoo on käynyt huhuilemassa Juuso Rajalaa SaPKoon.

  On luettettavuudessaan aika höpöhöpö tasoa, mutta kun huhut kuitenkin kaikkia kiinnostaa niin jaan tämän tiedon jatkoaikalaisillekin.
  Tämä ei ole siis minun huhu, vaan eteenpäin jaettu huhuilu.
   
 21. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Laitetaan vielä tänne, kun seurat ei ole vahvistanut.
  Jere Laine ja Aleksi Järvinen K-Vantaa->Espoo
  Lähde: Sasha Huttusen Twitter

  Lisäksi huhuttu ainakin:
  Ville Uusitalo: Ässät-> Espoo
   
 22. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Mihinkä Mestis seuraan Richard Sabol on tulossa torjumaan? On nähtävästi päässyt jo jonkinlaiseen sopimukseen.
   
 23. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Kuka on vielä ilman maalivahtia/kakkosmaalivahtia?
   
 24. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Espoossa ainakaan ei ole kuin Rasilaisella sopimus.
   
 25. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Joo, minun veikkaus on että Espooseen matka vie. Onnittelut siitä, on todella lupaava maalivahti.