Mestiksen siirtohuhut

  • 461 122
  • 782

Lohipoika

Jäsen
SM-liigankin puolella on vastaava, joten miksi ei meillä. Nyt lähestyy taas se aika kaudesta, kun alkaa kunnon siirtomarkkinat.

Aina ei jaksa lähteä kahlaamaan jokaisen joukkueen omia foorumeja läpi ja etsimään, että onko uusia huhuja, joten siksi tässä yleisen keskustelun puolella olisi hyvä olla erillinen huhuketju, johon voisi postailla eri medioissa olleita huhua/spekulointeja siirroista.

Toivoisin, että käyttäjät jaksaisivat aina päivittää tähänkin ketjuun sen lisäksi, että oman joukkueen osastolla keskustellaan huhuista, niin pysyisi paremmin mukana kaikista Mestistä koskevista siirtohuhuista. Ja sen verran toivoisi, että ei nyt mitään ihan tuulesta temmattuja huhuja laitettaisi. Lisäksi olisi hyvä, jos jokaisen siirtohuhun ohessa kerrottaisiin, mistä huhu on kuultu tai kuinka luotettava se on.

Pistetään pallo pyörimään ja laitetaan, että Jermu Porthénia ollaan viemässä Vantaalta KooKooseen loppukaudeksi. KooKoo julkaisee maanantaina yhden hyökkääjän ja yhden puolustajan sopimukset. Puolustaja on kuulemma vanha tuttu, ja hyökkääjä on tehnyt pisteitä alkukauden toisessa mestisjengissä. Näin osaa kirjoittaa Kouvolan Sanomat.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
TuTolla yritys päällä muutaman lisäkaverin löytämiseksi. Yksi pelaaja saattaa lähteä muualle pelaamaan, sairastuvalta tulee kohta 1 puolustaja ja 1 hyökkääjä apuun.

Siinä tuoreimmat ja lähde ihan luotettava.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Sport etsii huhujen mukaan hyökkääjää, joka osaisi tehdä maaleja ja maalivahtia. Lähde huhuille on tämä palsta.

Nimenä on vilahtanut Joni Puurula, jonka jengillä JHT:llä alkaa olla panokset ohi tämän kauden osalta.
 
Viimeksi muokattu:

Warre

Jäsen
En tiedä käykö tämä seuraava huhusta, mutta Jokipojat etsivät ensisijaisesti isokokoista puolustajaa ja mahdollisesti hyökkääjää. Lähteenä aina niin verbaalisesti luotettava E Tikkanen, joka kyseisen lauseen loihti ilmoille Jokipojat-Sport ottelun pressissä.

Kyllä spekulaatiot on olleet yllättävän vähäisiä sen jäälkeen kun ÉT tuli puikkoihin. Vai johtuuko se juuri siitä? Toisaalta kyllä viime kauden siirtorajahankinnat Matzka-Jeki-Malinen pääsivät tulemaan aika vähin ennakkohuhuin joukkueeseen(pl. Malinen). Juuri nyt ei olla siinä samassa tilanteessa, kuin viime kaudella, joten aika ihmeenä pitäisin, että mitään sateentekijää joukkueeseen saataisiin. Valitettavasti.

Toivossa on hyvä elää ja jne.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureilla kaiketi vielä pakki hakusessa. Kuka ja mistä on arvoitus. Riippuu uskoakseni paljon SaiPan tekemisistäkin, joutaako sieltä kukaan loppukaudeksi tänne. Muita siirtoja suuntaan tai toiseen ei ole tulossa.
 

Dynamite

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo julkistaa maanantaina kaksi uutta pelaajasopimusta. Lauantain vahvimpien oletusten perusteella joukkueeseen liittyvä puolustaja olisi ryhmässä jo vanha tuttu, mutta hyökkääjä sen sijaan on kerännyt pisteitä Mestiksessä hyvällä vauhdilla toisen seuran piikkiin. Lähteenä Kouvolan Sanomat. Ja vaikka muuta spekuloinkin KooKoon ketjussa niin tuohon Kouvolan Sanomien juttuun viitaten näyttäisi siltä, että KooKoon puolustusta tulee vahvistamaan Mikko Tarkiainen ja hyökkääjä ilmeisesti myös ensi kauden kattavalla sopimuksella Jermu Porthen. Nämä siis nyt kuitenkin vain huhuja. Joka tapauksessa hyökkääjä ja puolustaja on maanantaina julkistamisvuorossa.
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
LeKiin tulee todennäköisesti ainakin kaksi hyökkääjää, maksimissaan kolme, siirtotakarajan jälkeen. Maalilla Simola-Pätsi ja pakissa sopimusäijät.

Jotenkin tuntuu, että Tapparasta Juuso Antonen, Ilveksen Henri Sandvik, ehkä Välimaa-Keränen ja mahdollisesti joku Lukon äijä ovat ne keistä tuo kaksikko koostuu. Sandvik on melko varmasti meidän miehiä, kun ei ole vissiin peliäkään Ipassa tällä kaudella pelannut, joten sitten on 1-2 paikkaa auki.

Sopimushyökkääjiä on 11, joten vahvistukset tulevat tarpeen. Ei voi kuin toivoa, että tuolta löytyisi yksi sellainen juusorajala eli motivoitunut ja taitava nuori hyökkääjä.
 

everon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
Nimenä on vilahtanut Joni Puurula, jonka jengillä JHT:llä alkaa olla panokset ohi tämän kauden osalta.

Puurulaa ei nähty JHT:n kokoonpanossa eilisessä Hermes -pelissä. Nyt näyttää siltä että ei ole joukkueen kokoonpanossa tänäänkään. Voi olla sattumaakin, mutta epäilykset kasvavat.
 
Tarkiaisen siirto KooKooseen on varma! Lostedt ei ole tulossa ja tämä on kuultu erittäin luotettavalta taholta. Porthenin tuloa pidetään varmana joka puolella, mutta itsellä on sellanen kutina, että odotellaan vielä, enkä pitäisi vielä aivan varmana, varsinkin kun pelaa vielä tänäänkin Vantaan riveissä.
 

Lohipoika

Jäsen
Porthenin tuloa pidetään varmana joka puolella, mutta itsellä on sellanen kutina, että odotellaan vielä, enkä pitäisi vielä aivan varmana, varsinkin kun pelaa vielä tänäänkin Vantaan riveissä.

Luulisihan sitä, että Porthén jättäisi tämänpäiväisen ottelun väliin, jos olisi siirtymässä Kouvolaan varsinkin, kun KooKoolla on heti huomenna peli.
 

Strawberry

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tarkiaisen siirto KooKooseen on varma! Lostedt ei ole tulossa ja tämä on kuultu erittäin luotettavalta taholta.

Joo kirjoitin jo eilen KooKoon ketjuun, että Lostedt ei ole tulossa. KooKoo ei ole edes käynyt neuvotteluja hänen kanssaan. Mielestäni Lostedt ei vahvistaisi lainkaan KooKoon puolustusta. Tarkiainenhan on ollut jo viikon verran mukana KooKoon treenivahvuudessa, joten kyllähän pakki on Tare. Aika suuri yllätys olisi jos hyökkäykseen tulisi joku muu kuin Porthén, tosin voihan olla, että Porthén huhussa ei olekaan ollut perää, sillä aika oudolta tosiaan kuulostaa, että hän pelaa edelleen tänään K-Vantaan hyökkäyksessä.
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Ja miksikäs ei Porthen pelaisi tänäänkin 30.1.2011 K-Vantaassa D-Teamia vastaan, jos hänellä on ottelukohtainen sopimus, vaikka hän siirtyisikin 31.1.2011 KooKoon leipiin.

K-Vantaahan tarvitsee pisteitä päästäkseen pleijareihin ja Porthenista kannattaa tämän valossa ottaa kaikkia irti.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey, #27
Ja miksikäs ei Porthen pelaisi tänäänkin 30.1.2011 K-Vantaassa D-Teamia vastaan, jos hänellä on ottelukohtainen sopimus, vaikka hän siirtyisikin 31.1.2011 KooKoon leipiin.

Juurikin näin. Tuskin KooKoo Porthenin pelaamisesta on mielissään, mutta minkäs teet, kun kaverilla on vielä sopimusta jäljellä.
 

Konkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitenkähän pitäisi tulkita Ikan lausunto,että jos vapaita lohia uiskentelee niin miksei niihin tartuta, siis monikossa,tuli vaan mieleen,että onhan Mälkiäkin KooKoossa pelannut mutta huomenna nämä tiedetään.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tuskin KooKoo Porthenin pelaamisesta on mielissään, mutta minkäs teet, kun kaverilla on vielä sopimusta jäljellä.

Ottelukohtainen sopimushan tarkoittanee sitä, että Jermu voi koska vaan ilmoittaa, että uusi työnantaja on löytynyt, eikä enää pelaa K-Vantaan riveissä.

Jos sopimus jonnekin olisi jo tehty, niin tyhmäähän se olisi ottaa riskiä esimerkiksi loukkaantumisesta. Siis uusi joukkue tätä tuskin sallisi. Lisäksi karenssi estäisi pelaamisen maanantaina uudessa joukkueessa. Ja jos taas sopimusta ei vielä olisi allekirjoitettuna, niin pelaajahan siinä ottaisi turhan riskin.

Itselläni ei ole tietoa, mutta en usko että Porthen on se KooKoon uusi hyökkääjä.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nimenä on vilahtanut Joni Puurula, jonka jengillä JHT:llä alkaa olla panokset ohi tämän kauden osalta.
Jääkiekkoliiton siirtolistan ja Jatkoajan mukaan Puurulan Sport-pesti on varma, eli huhuilut kävivät kerrankin toteen. Toivotaan, että kiekot tarttuvat edelleen, muutama kausi sitten oli ainakin tilastojen valossa hyvässä iskussa TPS:ssä.

Saa nähdä tuleeko vielä se hyökkääjä, josta Törmänen taisi Vasabladetissa(?) puhua..
 

Lohipoika

Jäsen
Aika varmasta lähteestä on kuultu, että Kim Nabb menee ensi kaudeksi Ruotsiin. Tarkasta osoitteesta ei ole tietoa, mutta uskoisin sarjatason olevan Allsvenskan.
 

Fordél

Jäsen
Aika varmasta lähteestä on kuultu, että Kim Nabb menee ensi kaudeksi Ruotsiin. Tarkasta osoitteesta ei ole tietoa, mutta uskoisin sarjatason olevan Allsvenskan.

Erittäin hyvä siirto miehen kannalta. Varmasti juuri oikea sarjataso. Aika samanlaisessa tilanteessa oli aikanaan Sami Sandell, joka ei tuntunut liigassa saavan kaipaamaansa arvostusta ja peliaikaa, mutta Mestis taas ei anna tarpeeksi kovia haasteita. Allsvenskan asettuu näiden kahden sarjan väliin, parhaimmillaan jopa ihan liigan tasoiseksi, mutta siellä pystyy varmasti liigaa helpommin kehittämään myös kiekollista pelaamistaan. Sandell on nakuttanut nyt yli piste per peli tahdilla ja on varmasti mennyt urallaan eteenpäin. Monen liigaseuran silmissä Sandell on varmasti mielenkiintoinen nimi. Samaa odotan Nabbilta. Kaiken kaikkiaan olisi siis nabbi siirto!
 
Nabbin Kimi lähti siis huhujen mukaan Ruotsiin. Hokin keskustelupuolella vastaavasti nimimerkki kumikiekko toteaa, että Suomalaisen Jaakko asuisi tällä hetkellä Kajaanissa. Onko tällä tilanteella mitään vaikutusta Hokin ensi kauden ykkösvahtiin, se jää puolestaan nähtäväksi.
 

Lohipoika

Jäsen
Iivo Hokkanen tai Ville-Vesa Vainiola eivät ole huhuista huolimatta menossa Ässiin, mutta Porissa neuvotellaan Tommi Taimen kanssa.

Lähteenä Satakunnan Kansa.

SaiPasta vapautui jokin aika sitten Jarmo Jokila. Onko kenelläkään mitään huhuja, minne päin hän olisi matkaamassa? Samoin Carlo Grünn olisi ilman sopimusta. Siinä oli pari kovaa nimeä mestistasolle.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Suomalaisen Jaakko asuisi tällä hetkellä Kajaanissa. Onko tällä tilanteella mitään vaikutusta Hokin ensi kauden ykkösvahtiin, se jää puolestaan nähtäväksi.

Jaskan tyttöystävä on kotoisin Kajaanista ja taitaa jopa asua edelleen siellä, joten en lainkaan pitäsi mahdottomana, että Gootti olisi teidän kassari ensi kaudella. Hyvän kassarin saatte Mestis-tasolle, jos Jaksa teille tulee, vaikka ikää alkaakin jo hivenen olemaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös