Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mestiksen siirtohuhut

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lohipoika, 30.01.2011 klo 00.31.

 1. Lohipoika Jäsen

  SM-liigankin puolella on vastaava, joten miksi ei meillä. Nyt lähestyy taas se aika kaudesta, kun alkaa kunnon siirtomarkkinat.

  Aina ei jaksa lähteä kahlaamaan jokaisen joukkueen omia foorumeja läpi ja etsimään, että onko uusia huhuja, joten siksi tässä yleisen keskustelun puolella olisi hyvä olla erillinen huhuketju, johon voisi postailla eri medioissa olleita huhua/spekulointeja siirroista.

  Toivoisin, että käyttäjät jaksaisivat aina päivittää tähänkin ketjuun sen lisäksi, että oman joukkueen osastolla keskustellaan huhuista, niin pysyisi paremmin mukana kaikista Mestistä koskevista siirtohuhuista. Ja sen verran toivoisi, että ei nyt mitään ihan tuulesta temmattuja huhuja laitettaisi. Lisäksi olisi hyvä, jos jokaisen siirtohuhun ohessa kerrottaisiin, mistä huhu on kuultu tai kuinka luotettava se on.

  Pistetään pallo pyörimään ja laitetaan, että Jermu Porthénia ollaan viemässä Vantaalta KooKooseen loppukaudeksi. KooKoo julkaisee maanantaina yhden hyökkääjän ja yhden puolustajan sopimukset. Puolustaja on kuulemma vanha tuttu, ja hyökkääjä on tehnyt pisteitä alkukauden toisessa mestisjengissä. Näin osaa kirjoittaa Kouvolan Sanomat.
   
 2. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TuTolla yritys päällä muutaman lisäkaverin löytämiseksi. Yksi pelaaja saattaa lähteä muualle pelaamaan, sairastuvalta tulee kohta 1 puolustaja ja 1 hyökkääjä apuun.

  Siinä tuoreimmat ja lähde ihan luotettava.
   
 3. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Sport etsii huhujen mukaan hyökkääjää, joka osaisi tehdä maaleja ja maalivahtia. Lähde huhuille on tämä palsta.

  Nimenä on vilahtanut Joni Puurula, jonka jengillä JHT:llä alkaa olla panokset ohi tämän kauden osalta.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2011 klo 12.26
 4. Warre Jäsen

  En tiedä käykö tämä seuraava huhusta, mutta Jokipojat etsivät ensisijaisesti isokokoista puolustajaa ja mahdollisesti hyökkääjää. Lähteenä aina niin verbaalisesti luotettava E Tikkanen, joka kyseisen lauseen loihti ilmoille Jokipojat-Sport ottelun pressissä.

  Kyllä spekulaatiot on olleet yllättävän vähäisiä sen jäälkeen kun ÉT tuli puikkoihin. Vai johtuuko se juuri siitä? Toisaalta kyllä viime kauden siirtorajahankinnat Matzka-Jeki-Malinen pääsivät tulemaan aika vähin ennakkohuhuin joukkueeseen(pl. Malinen). Juuri nyt ei olla siinä samassa tilanteessa, kuin viime kaudella, joten aika ihmeenä pitäisin, että mitään sateentekijää joukkueeseen saataisiin. Valitettavasti.

  Toivossa on hyvä elää ja jne.
   
 5. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Jukureilla kaiketi vielä pakki hakusessa. Kuka ja mistä on arvoitus. Riippuu uskoakseni paljon SaiPan tekemisistäkin, joutaako sieltä kukaan loppukaudeksi tänne. Muita siirtoja suuntaan tai toiseen ei ole tulossa.
   
 6. Dynamite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  KooKoo julkistaa maanantaina kaksi uutta pelaajasopimusta. Lauantain vahvimpien oletusten perusteella joukkueeseen liittyvä puolustaja olisi ryhmässä jo vanha tuttu, mutta hyökkääjä sen sijaan on kerännyt pisteitä Mestiksessä hyvällä vauhdilla toisen seuran piikkiin. Lähteenä Kouvolan Sanomat. Ja vaikka muuta spekuloinkin KooKoon ketjussa niin tuohon Kouvolan Sanomien juttuun viitaten näyttäisi siltä, että KooKoon puolustusta tulee vahvistamaan Mikko Tarkiainen ja hyökkääjä ilmeisesti myös ensi kauden kattavalla sopimuksella Jermu Porthen. Nämä siis nyt kuitenkin vain huhuja. Joka tapauksessa hyökkääjä ja puolustaja on maanantaina julkistamisvuorossa.
   
 7. PikkuKasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lempäälän Kisa
  LeKiin tulee todennäköisesti ainakin kaksi hyökkääjää, maksimissaan kolme, siirtotakarajan jälkeen. Maalilla Simola-Pätsi ja pakissa sopimusäijät.

  Jotenkin tuntuu, että Tapparasta Juuso Antonen, Ilveksen Henri Sandvik, ehkä Välimaa-Keränen ja mahdollisesti joku Lukon äijä ovat ne keistä tuo kaksikko koostuu. Sandvik on melko varmasti meidän miehiä, kun ei ole vissiin peliäkään Ipassa tällä kaudella pelannut, joten sitten on 1-2 paikkaa auki.

  Sopimushyökkääjiä on 11, joten vahvistukset tulevat tarpeen. Ei voi kuin toivoa, että tuolta löytyisi yksi sellainen juusorajala eli motivoitunut ja taitava nuori hyökkääjä.
   
 8. everon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport, KHL Jokerit, sympatiat Kärpät
  Lainaus:
  Puurulaa ei nähty JHT:n kokoonpanossa eilisessä Hermes -pelissä. Nyt näyttää siltä että ei ole joukkueen kokoonpanossa tänäänkään. Voi olla sattumaakin, mutta epäilykset kasvavat.
   
 9. Pelicans81 Jäsen

  Tarkiaisen siirto KooKooseen on varma! Lostedt ei ole tulossa ja tämä on kuultu erittäin luotettavalta taholta. Porthenin tuloa pidetään varmana joka puolella, mutta itsellä on sellanen kutina, että odotellaan vielä, enkä pitäisi vielä aivan varmana, varsinkin kun pelaa vielä tänäänkin Vantaan riveissä.
   
 10. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Luulisihan sitä, että Porthén jättäisi tämänpäiväisen ottelun väliin, jos olisi siirtymässä Kouvolaan varsinkin, kun KooKoolla on heti huomenna peli.
   
 11. Strawberry Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Joo kirjoitin jo eilen KooKoon ketjuun, että Lostedt ei ole tulossa. KooKoo ei ole edes käynyt neuvotteluja hänen kanssaan. Mielestäni Lostedt ei vahvistaisi lainkaan KooKoon puolustusta. Tarkiainenhan on ollut jo viikon verran mukana KooKoon treenivahvuudessa, joten kyllähän pakki on Tare. Aika suuri yllätys olisi jos hyökkäykseen tulisi joku muu kuin Porthén, tosin voihan olla, että Porthén huhussa ei olekaan ollut perää, sillä aika oudolta tosiaan kuulostaa, että hän pelaa edelleen tänään K-Vantaan hyökkäyksessä.
   
 12. MurhaaMenoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
  Ja miksikäs ei Porthen pelaisi tänäänkin 30.1.2011 K-Vantaassa D-Teamia vastaan, jos hänellä on ottelukohtainen sopimus, vaikka hän siirtyisikin 31.1.2011 KooKoon leipiin.

  K-Vantaahan tarvitsee pisteitä päästäkseen pleijareihin ja Porthenista kannattaa tämän valossa ottaa kaikkia irti.
   
 13. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juurikin näin. Tuskin KooKoo Porthenin pelaamisesta on mielissään, mutta minkäs teet, kun kaverilla on vielä sopimusta jäljellä.
   
 14. Konkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mitenkähän pitäisi tulkita Ikan lausunto,että jos vapaita lohia uiskentelee niin miksei niihin tartuta, siis monikossa,tuli vaan mieleen,että onhan Mälkiäkin KooKoossa pelannut mutta huomenna nämä tiedetään.
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ottelukohtainen sopimushan tarkoittanee sitä, että Jermu voi koska vaan ilmoittaa, että uusi työnantaja on löytynyt, eikä enää pelaa K-Vantaan riveissä.

  Jos sopimus jonnekin olisi jo tehty, niin tyhmäähän se olisi ottaa riskiä esimerkiksi loukkaantumisesta. Siis uusi joukkue tätä tuskin sallisi. Lisäksi karenssi estäisi pelaamisen maanantaina uudessa joukkueessa. Ja jos taas sopimusta ei vielä olisi allekirjoitettuna, niin pelaajahan siinä ottaisi turhan riskin.

  Itselläni ei ole tietoa, mutta en usko että Porthen on se KooKoon uusi hyökkääjä.
   
 16. Mustakotka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Jääkiekkoliiton siirtolistan ja Jatkoajan mukaan Puurulan Sport-pesti on varma, eli huhuilut kävivät kerrankin toteen. Toivotaan, että kiekot tarttuvat edelleen, muutama kausi sitten oli ainakin tilastojen valossa hyvässä iskussa TPS:ssä.

  Saa nähdä tuleeko vielä se hyökkääjä, josta Törmänen taisi Vasabladetissa(?) puhua..
   
 17. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  Robin Bergmanhan sieltä Vaasaan tupsahti. Jospa nyt ne maalihanatkin aukeisivat viime kauden malliin.
   
 18. Lohipoika Jäsen

  Aika varmasta lähteestä on kuultu, että Kim Nabb menee ensi kaudeksi Ruotsiin. Tarkasta osoitteesta ei ole tietoa, mutta uskoisin sarjatason olevan Allsvenskan.
   
 19. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Erittäin hyvä siirto miehen kannalta. Varmasti juuri oikea sarjataso. Aika samanlaisessa tilanteessa oli aikanaan Sami Sandell, joka ei tuntunut liigassa saavan kaipaamaansa arvostusta ja peliaikaa, mutta Mestis taas ei anna tarpeeksi kovia haasteita. Allsvenskan asettuu näiden kahden sarjan väliin, parhaimmillaan jopa ihan liigan tasoiseksi, mutta siellä pystyy varmasti liigaa helpommin kehittämään myös kiekollista pelaamistaan. Sandell on nakuttanut nyt yli piste per peli tahdilla ja on varmasti mennyt urallaan eteenpäin. Monen liigaseuran silmissä Sandell on varmasti mielenkiintoinen nimi. Samaa odotan Nabbilta. Kaiken kaikkiaan olisi siis nabbi siirto!
   
 20. Nabbin Kimi lähti siis huhujen mukaan Ruotsiin. Hokin keskustelupuolella vastaavasti nimimerkki kumikiekko toteaa, että Suomalaisen Jaakko asuisi tällä hetkellä Kajaanissa. Onko tällä tilanteella mitään vaikutusta Hokin ensi kauden ykkösvahtiin, se jää puolestaan nähtäväksi.
   
 21. cashew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
 22. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
 23. Lohipoika Jäsen

  Iivo Hokkanen tai Ville-Vesa Vainiola eivät ole huhuista huolimatta menossa Ässiin, mutta Porissa neuvotellaan Tommi Taimen kanssa.

  Lähteenä Satakunnan Kansa.

  SaiPasta vapautui jokin aika sitten Jarmo Jokila. Onko kenelläkään mitään huhuja, minne päin hän olisi matkaamassa? Samoin Carlo Grünn olisi ilman sopimusta. Siinä oli pari kovaa nimeä mestistasolle.
   
 24. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Lainaus:
  Jaskan tyttöystävä on kotoisin Kajaanista ja taitaa jopa asua edelleen siellä, joten en lainkaan pitäsi mahdottomana, että Gootti olisi teidän kassari ensi kaudella. Hyvän kassarin saatte Mestis-tasolle, jos Jaksa teille tulee, vaikka ikää alkaakin jo hivenen olemaan.