Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mestiksen siirtohuhut

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lohipoika, 30.01.2011 klo 00.31.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  UrheiluUutisten mukaan slovakkiveskarin uusi työnantaja olisi TUTO Hockey.
   
 2. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  No kas, tämä tuli puun takaa. Mutta kaikin puolin hieno uutinen.
   
 3. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Lainaus:
  On kyllä mielenkiintoinen pelaaja. Hyvin ovat pojat toimistolla tehneet hommia. Ja tulihan minulle jo laskukin perheemme ensi kauden kausareista, mitkä Ollila möi minulle jo keväällä.
   
 4. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kuka ehtii kertoa mihin seuraan Wacklin päätyy, ennen kuin se jostain tuutista julkaistaan. En pitäisi erityisen mahdottomana, etteikö pelaisi Mestistä tällä kaudella. Ei tuntunut Itukan jutun mukaan pitävän itsekään...
   
 5. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  EI OLE HUHU,

  Mutta en keksinyt parempaakaan ketjua kysellä onko kellään tietoa Nico Frimanin uudesta seurasta. Kelpaisi pässeihinkin kun osaa maalin tehdä, mutta ei taida olla Savonlinnaan miehiä tulossa tai menossa.

  Eikä liiemmin tarvettakaan, vaikka aika ohut tuo rosteri on.
   
 6. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Tänään siis siirtoraja(?), onko huhuja? Liikkuuko tänään ketään? Tuleeko merkittäviä vahvistuksia?

  IPKlle toivoisin kiekollista pakkia joka syrjättäyttäisi Janne Koposen pelaavasta kuusikosta. Sentteri ois myös tärkeä kevättä ajatellen.
   
 7. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
 8. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Jep Liigasta olin tietoinen, mutta olen ollut käsityksessä, että se ei Mestikseen vaikuta.´

  Lainaus:
   
 9. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Mestiksen siirtoraja umpeutuu tänään vuorokauden vaihtuessa. Se on varma tieto.

  Mutta. Jos Liigajoukkue lainaa pelaajan X Mestikseen loppukaudeksi, voiko se nostaa sen vielä takaisin (lopullisesti) Liigan puolelle, kun Liigassa siirtoaikaa kuitenkin vielä on?
   
 10. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Oikeassa olet, liiton säännöissä kaudelle 2017-2018 on kirjattu siirtorajan päättymispäiväksi 15.2 klo 23.59.59

  Leijonat - Finhockey - Kilpailusäännöt 2017-2018
   
 11. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Käsittääkseni voi, sillä eihän tuo raja yleensäkään rajoita pois päin menevää liikennettä. Kyllähän esim KHLn siirtoraja ollut jo ajat sitten, kuitenkin siirtoja muihin sarjoihin on tullut. Kummalta tuntuisi jos Mestiksestä ei pääse siirtorajan jälkeen pois.
   
 12. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Minun tietooni homma menee niin, että Mestis-joukkueen käytettävissä olevat pelaajat on kiveen kirjoitettu puolenyön jälkeen, mutta Liiga-nostoja voidaan tehdä vielä maaliskuun alkuun asti.
   
 13. spurger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  Näin on asian laita tänä vuonna.
   
 14. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Samassa myös lukee:

  KHL:n, Liigan, Mestiksen ja Nuorten SM-liigan välisestä pelaajaliikenteestä päättää kausittain liittohallitus. Alla oleva koskee näiden sarjojen välistä liikennettä vain jos liittohallitus ei ole muuta päättänyt.

  Itse sanoisin, että Mestiksenkin siirtoraja jatkuisi tämänkin päivän jälkeen.
   
 15. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Ei jatku, vaan tänään keskiyöllä päättyy.
   
 16. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Lainaus:
  Mistä tämä tieto?
   
 17. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Ns. seurasta saatujen lähipiirin tietojen mukaan, noin niin kuin leikkisästi sanoen. Ainakin Iisalmessa on etsitty kissojen ja koirien kanssa puolustajaa joukkueeseen, mutta aika loppuu kesken, eikä ole oikein pelaajiakaan tarjolla. Liigan siirtoraja loppuu olympialaisten takia vasta helmikuun lopussa, joten osa mahdollisista liigatason pelureista odottelee vielä sinne asti.
  En jaksa liiton sivuja kaivella, mutta näin on näppylät.
   
 18. Hiski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Yep näin on. Ainoastaan sellainen pelaaja jolla on Mestis-sopimuksessaan liigapykälä voi siirtyä keskiyön jälkeen Liigaan. Kaikkien muiden osalta siirrot on ohi tämän päivän jälkeen. Mielenkiintoista on nähdä esim. LeKin huominen kokoonpano.
   
 19. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Päästäsköhän vihdoin LeKistäkin eroon? Hyvää draivi niin IPKlla, Hermeksellä ja RoKillakin ja jos nyt pitäisi ennustaa, niin LeKi löytyy karsintaviivan alta. Tervetuloa JHTlle vaikka, jos onnistuisitte LeKin kohtaamaan ja pudottamaan.
   
 20. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Eikö aikaisemmin JA ole tehnyt sivuillaan päivitystä pelaaja siirroista aikataulun umpeutuessa? Nyt ilmeisesti ei edes heillä riitä intoa asiaan?
  K-Vantaa myös on pakkeja vailla!
   
 21. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Viime kaudella LeKi teki sopimuksen Niclas Luceniuksen kanssa 18.2 ja eikös siinä ollut jotain kränää, että siirtoraja oli mennyt kiinni ennen sopimuksen julkaisua? Eli sopimuksesta ei ole pakko ilmoittaa tänään muulle kuin liitolle, eli julkistaa ei tarvitse(?)

  Liigan ja Mestis seurojen välillä voi siis 1.3 eteenpäinkin liikutella noita pelaajia eessuntaas, kuhan ovat pelanneet viisi peliä Mestisseurassa ja nimetty nuorten pelaajien listalle. LeKi saa siis siirtotakarajan jälkeen liikutella viittätoista pelaajaa ja KeuPa kymmentä. Kun tuo on nuorten pelaajien lista, niin onko siinä joku ikäraja, eikait jotain Jussi Nättistä voi laittaa nuorten pelaajien listalle? Mitenkäs toi Nättisen homma muutenkin, kun pelannut alle viisi peliä?
   
 22. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  97 ja nuoremmat saa siirtyä. Eli JYPin ja KeuPan välillä, Honka, Allen ja Ratinen...
   
 23. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kyllä muuten on hiljaista. Jää tuosta Mestiksen uutisesta hämäämään sellainen juttu, ettei siinä mainita mitään siitä, että pelaajan pitäisi olla pelannut ne viisi ottelua siinä seurassa johon siirtyy. Näinhän se luultavasti on, mutta olisi voinut olla mainitsemisen arvoista. SaPKon osalta ne nuoret pelaajat jotka voisivat vielä tulla mukaan ovat ymmärtääkseni Niilo Halonen ja dilledong Karolus Kaarlehto. Sepä olisikin huumoria kun Kaarlehto kurvaisi taas takaisin pässeihin.
  Sen verran vilkaisin vahvistettuja siirtoja, että Kaarlehdon laina TUTOon on toistaiseksi tähän päivään saakka.
   
 24. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tämä olisikin oikea pommi, jos Kaarlehto palaisi SaPKo paitaan. No ei varmaan tule tapahtumaan kuitenkaan. TUTO julkaisi pakistoon pari kaveria, jotka tulevat paikkaamaan koko aika supistuvaa kokoonpanoa. Oli kuitenkin hyvä että joku selvitys tuli tästä siirtorumbasta.