Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mestiksen siirtohuhut

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lohipoika, 30.01.2011 klo 00.31.

 1. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Joo ei varmasti, oli vaan sen verran huvittava hetki kun hoksasin että tuo olisi mahdollista. Mutta samalla tuli mieleen, että onkos Kaarlehto TUTOssa kellottanut peliaikaa viidessä ottelussa? Alkukaudesta pelasi muutaman pelin, mutta pelasiko neljää? Takaisin tultuaan on ollut putkien välissä SaPKoa vastaan, mutta ei kait muissa peleissä ole torjunut.
  Sanoisin, että aika tarkalla, on pelannut joko neljässä tai viidessä runkosarjan pelissä. TPS voi lainata Kaarlehdon muutenkin , mutta tietysti tämän vuorokauden nimissä. Se olisi myös melkoinen pläjäys jos se jäisi nuorten pelaajien liikkumisen varaan ja huomattaisiin, että kappas perskele, vaan 4 peliä askissa.
   
 2. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Tämä ei ehkä ole enää ihan asiaa, mutta onko tuo 5 peliä sitä että on maalissa vai että on kokoonpanossa? En itsekkään tiedä varmaksi montako peliä olisi ollut kentällä. No aamulla nähdään viimeistään missä mennään tai sitten ei.
   
 3. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Onhan sitä hauska saivarrella. Itsekin aloin miettiä, että riittääkö maalivahdilla luukkuvahdin rooli. Kaarlehdolla näyttää tilastojen mukaan olevan juuri se viisi pelattua ottelua ja 22 ottelua TUTOn kokoonpanossa.
   
 4. UniqueSputnik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Pelatuista otteluista on kyse, ja merkintä pelatusta ottelusta tulee, vaikka olisi ollut jäällä vain puoli minuuttia koko ottelussa. Kaarlehto pelasi SaPKossa kuusi ottelua, ja TUTOssa viisi, eli kumpaankin joukkueeseen hän saisi siirtyä TPS:stä siirtorajan jälkeen.
   
 5. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Kaarlehdolla on TUTOn kanssa koko kauden lainasopimus, joka ei katkennut vaikka hakikin vauhtia muualta. Näin siis ainakin on täällä päässä uutisoitu.
   
 6. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Joo en tiedä miten tai mitä on sovittu, jääkiekkoliiton vahvistetuissa siirroissa viimeisin Kaarlehtoa koskeva siirto on rajoitettu siirto 15.2.2018 saakka.
   
 7. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Ei riitä maalivahdille luukkuvahdin hommat, pitää pelata viidessä pelissä. Siksi Niilo Halonen kävi useammassa SaPKon pelissä pelaamassa muutaman minuutin/peli, että sääntö täyttyi. Tai ainakin näin tuota Halosen peluutusta paikallislehdessä taidettiin kommentoida.
   
 8. Lieminen Jäsen

  Liiton panos oman kärkisarjansa siirtoikkunan sulkeutuessa on kyllä taattua laatua. Siirtolista on päivitetty klo 14 ja minkäänlaista uutista ei siirroista ole saatu aikaiseksi. Toki sääntösekamelskaa on yritetty vähän avata pikku-uutisella, mutta ei niitä varsinaisia siirtoja.

  Kiitosta vaan, sitten ihmetellään kun ei maksavaa yleisöä hallilla näy. Luulisi, että tässäkin olisi yksi paikka luoda vähän henkeä sarjan ympärille. Pelaajauutiset vierasjoukkueissakin kun yleensä aiheuttavat hyvää pöhinää ja vetävät katsojan hallille. Harva satunnaiskatsoja jaksaa kahlata joka seuran satunnaisesti tiedottavia some-kanavia lävitse tason ollessa kirjava ja päivitykset vähän niin ja näin.
   
 9. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Eikös noita nuoria pelaajia koske se sääntö, että liigaseuran pitää nimetä ne pelaajat ja ilmoittaa missä seurassa saavat pelata. Onko tälle nimeämiselle nyt takaraja liigan siirtoraja vai Mestiksen?
   
 10. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Nuoret pelaajat on nimetty. Mestis - Nuorten pelaajien listalle nimetyt pelaajat
   
 11. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Sopimuspelaajia voidaan siirtää (myös) Mestiksestä Liigaan helmikuun loppuun asti, eli onkin mielenkiintoista nähdä tuleeko vielä heikennyksiä nykyisiin rostereihin.
   
 12. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Eli voi siirtyä normaalilla siirrolla jos on Mestisjoukkueen sopimuspelaaja. Jos on liigajoukkueen sopimuspelaaja ja lainalla Mestiksessä niin ei voi enää siirtyä.
   
 13. Tinonder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, St.Louis Blues
  On kyllä suhteellisen paljon "hyviä" nimiä vielä vapailla markkinoilla. Etsiiköhän näistä suurinosa paikkaa ulkomailta kun edelleen roikkuvat vapaiden pelaajien listalla...

  Jiri Veistola (EU)
  Felix Westermarck (EU)
  Joonas Sammalmaa (Hermes)
  Mikko Virtanen (Hermes)
  Niko Putkonen (IPK)
  Santeri Vuoti (Ketterä)
  Teemu Huttu (KeuPa HT)
  Joonas Hyttinen (KiVa)
  Toni Leinonen (KiVa)
  Tomi Peltonen (LeKi)
  Kalle Moisio (Peliitat)
  Jarkko Harjula (RoKi)
  Jarno Pavén (SaPKo)
  Niklas Näppi (TUTO)

  Listalle voisi lisäillä monia muitakin, mutta tässä on niin sanotusti kirsikat kakun päältä. Aika moni joukkue on edelleen vailla niitä ns. ykköskorin jätkiä, joten luulisi näillekkin löytyvän kysyntää lähes poikkeuksetta.
   
 14. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Kuju Hyttinen on valitettavasti lopettanut uransa! Monipuolinen pelaaja joka kelpaisi monelle.Muistetaan erityisesti kun ratkaisi ennätyspitkän ottelun K-Vantaa-TuTo pelissä.
   
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Putkonen tuskin jatkaa Mestiksessä. Kertakaikkiaan loistava pelaaja. Varma 20 pisteen mies, joka pelaa uhrautuvasti joukkueelleen, oli pelipaikkana sitten puolustaja tai hyökkääjä.
   
 16. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  IPK julkaisee tänään jonkun kovan pelaajan sopimuksen. Instagramista löytää lisätietoja. Joitain veikkauksia heitelty facebookinkin puolella. Itsellä on kaksi veikkausta tähän, mutta saa nähdä jäävätkö kuinka utopistisiksi, kun pelaaja julkaistaan.
   
 17. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Lainaus:
  Silmään kävi Luceniuksen puuttuminen listalta, onko jatkopesti tiedossa?
   
 18. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Veikkaan että Joensuun suuntaan saattaa mennä Huttu. Olisi ainakin liki 250 mestispeliä takana. Jotain tuon määrän pelejä takan oleva pelaaja julkaistaan huomenna.
   
 19. Deivid Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mestis
  Lainaus:
  Taavi Tiala
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Jokipojat hakee sentteriä. Tialalle ei löydy kyllä positionia.

  Edit: Seison korjattuna. Tiala tulee mutta nyt en tätä hankintaa kyllä käsitä millään...
   
 21. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Faktatietoako löytyy? Huttua kerkesin jo mielessäni pitää varmana.
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kyllä sen verran mitä itse mainostaa. Hakee asuntoa Joensuusta ja kertoo tulevansa pelaamaan Jokipoikiin.

  Vuokra asunto pikaisesti, Joensuu

  Lähde: Tori.fi :D
   
 23. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Vähän erikoista, että pelaaja joutuu itse etsimään asuntoa. Eiköhän Joensuussakin seura yleensä järjestä nämä asiat.
   
 24. Lainaus:
  Vai onko siinä kenties se syy miksi Jokipojat miehen otti?
   
 25. Linnankundi Jäsen

  Voihan se olla, että Jokipojilla oli tarjolla joku kämppä (esim kimppakämppä) ja annettiin mahdollisuus valita joko tarjottu asunto tai joku itsensä etsimä, jonka vuokraa seura sitten tukee.