Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Mestiksen siirtohuhut

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lohipoika, 30.01.2011 klo 00.31.

 1. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Veikkauksia mihin KooKoossa ilman sopimusta jääneiden pelaajien tie vie.
  Kyseessä siis puhtaat arvaukset. Katsotaan osuuko yksikään arvaus kohdilleen.

  Mikko Rämö ja Pauli Levokari => lopettavat
  Esa Lehikoinen ja Joona Karevaara=> Jokipojat
  Jarno Lippojoki ja Ossi Ikonen => Jukurit
  Aki Juusela => HC Satakunta
  Arttu Heikkinen => Hokki
  Henri Tuominen ja Lauri Kärmeniemi => TuTo
  Jere Espo, Jesse Koskinen ja Niklas Appelgren => Peliitat
  Timo-Pekka Heikkinen => KeuPa
   
 2. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tuominen, Lehikoinen ja Ikonen olisi sellainen kolmikko, joka kyllä maistuisi. Karevaarakin siinä tapauksessa, että hintalappu on tullut reilusti alaspäin parissa vuodessa.

  Veikkaisin itse kuitenkin Karevaaran ja Lehikoisen ainakin suuntaavan ulkomaille.
   
 3. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Totta. Unohdin veikkauksistani kokonaan vaihtoehtona ulkomaat. KooKoossa ilman sopimusta jääneet kovemman kalibeerin pelaajat (Karevaara, Lehikoinen, Ikonen, Tuominen) tuskin menevät Jokipoikiin, joten todennäköisimpinä vaihtoehtoina heille näkisin myös minä ulkomaat tai Jukurit. Jokipojilla ei taida olla varaa kuitenkaan maksaa edellä mainituille pelaajille samanlaista palkkaa kuin mitä Jukurit.
   
 4. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Mielenkiiintoista nähdä mihin Kookoon ylimääräiset pelaajat lähtee. Itse veikkaan että joku saattaa tulla Kokkolaan. Hermeksen valmentajana jatkaa Antti Karhula jolla varmasti on suhteet kunnossa Kouvolaan.

  Appelgren on ollut pitkään sellainen pelaaja jota olisin halunnut nähdä Kokkolassa. Huhut kertoili jo viime syksynä että hän olisi mahdollisesti tulossa Kokkolaan mikäli paikka Kouvolossa ei olisi auennut.
   
 5. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Unohdinkin kokonaan, että Hermes nousi takaisin mestikseen. Onnittelut Kokkolaan mestisnoususta. Hermes totta tosiaan voisi olla seuraava etappi monen menneen kauden KooKoon pelaajan osalta. Niklas Appelgren ja Jesse Koskinen tulevat ensimmäisenä mieleen, ketkä voisivat mahdollisesti siirtyä Hermekseen.Lainapelaajina Hermekseen voisi tulla Mikko Virtanen ja Tuukka Laakso jos tai pitäisikö sanoa kun ei heille varmaan liiemmin peliaikaa vielä KooKoon liigajoukkueesta heru.
   
 6. Diasectral Jäsen

  Samu Markkulaa huhuillaan Mikkeliin. Täyttää kyllä kriteerit eli 1-3 vuoden päästä liigatason pelaaja ja nimenomaan sitä mitä Jukurit hakee.
  Mielestäni on liigatasoa jo nyt, mutta JYPissä on niin kova kilpailu akatemiapelaajilla, että motivoivampaa uran kannalta on hakea paikkaa tulevasta Liigajoukkueesta.
   
 7. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Akatemia-siirtoja aloinkin jo odotella. Markkula olisi loistava hankinta ja kuten sanot, Jukureille hyvin luontevan oloinen ja tyypillinen siirto. Lopullinen breikkaus Liigaan tapahtuu vuoden päästä. Lisäksi Markkula on käsitykseni mukaan hyväluonteinen ja hyvällä asenteella (pl. puolustuspelaaminen; tehotilasto?) varustettu kaveri, jolla selvästi riittää pilkettä silmäkulmassa. Sopii siis Jukuri-arvoihin kuin nyrkki silmään. Toivon että huhu pitää paikkansa.
   
 8. Camo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  SaiPan Santeri Lipiäinen pelannee ensi kaudella Kiekko-Vantaan maalilla.
   
 9. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Aaro Peltonen Jukureihin?
   
 10. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Tuosta huhusta en tiedä, mutta itse olen kuullut sellaisen huhun, että Jukurit tiedottaa alkavalla viikolla uudesta maalivahtihankinnasta. Noita huhuja voi tietenkin halutessaan ynnäillä ja koittaa muodostaa jonkinlaista toisen asteen yhtälöä
   
 11. Rantsukoff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
 12. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Peliitat tiedottanee tänään uudesta pelaajahankinnasta.


  Liekö kyseessä sittenkin Tuukka Rajamäen jatko ja Mikko Arosen, Joona Hiltusen, Ismo Nikkinen ja Eddie Leglitin tryout-sopimukset, jotka jo Itä-Hämeen ja ESS:n sivuilla on eilen julkaistu..?
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2015 klo 06.10
 13. Herke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kyröskosken Pärske
  Ossi Pellinen -> Jokipojat
  Jimi Palanto -> SaPKo
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Meillä on senttereitä talo täynnä. Ei oikeastaan ole mitään tarvetta, mutta tervetuloa ns. ilmaiseksi, jos joku muu syykin tuo tänne suuntaan!
   
 15. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Vincent Kara, Peliitat -> Ranska tai RoKi?

  Kiertokautta tulleiden kuulopuheiden perusteella Vincent Kara ei tulisi jatkamaan Heinolassa, mikä ei nyt suuri yllätys ole. Ilmeisesti Karaa oli aiemmin pyydetty myös RoKiin try outille. Nappako RoKi Karan testille, vai palaako mies kotimaahansa patonkia paistamaan.
   
 16. Savon Poika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1970, Keni Karalahti
  Juuso Akkanen > Jokipojat.
   
 17. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Länsi- ja Itä-Savon kommenttipalstoilla liitetään Niklas Tikkistä Jukureihin.

  Lähteen luotettavuuden voi sitten jokainen arvioida itse, mutta kyllähän noidenkin palstojen huuteluista aina välillä osumiakin tulee.
   
 18. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kysyn vielä täälläkin. Onko kellään tietoa kehen SaPKon Pekka Linden tässä viittaa?

  "– Suunnitelmissa on, että saisimme hyökkääjän Hämeen suunnalta. Nimeä ei voi vielä kertoa, sillä siirto vaatii vielä lähtöseuran siunauksen, Linden sanoo."

  Lainaus kiekko.ita-savon sivulta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2015 klo 16.15
 19. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Noora Räty kertoi jo aiemmin twitter-tilillään, että tulee pelaamaan alkavalla kaudella miesten joukkueessa. Oheinen twiitti on su-illalta Suomen aikaa. Se viittaisi siis siihen, että tämä joukkue löytynee Euroopasta. Mahdollisesti Suomesta. Lento Suomeen on 9. lokakuuta.

  Jos uusi joukkue on Mestis-tasolla, niin ainoa, joka mieleen tulee on Kokkolan Hermes, koska sillä on jonkinlainen maalivahtiongelma. Suomi-sarjasta mahdollinen voisi olla KJT sijaintinsa vuoksi ja siellä pelaa osa samoista pelaajista, jotka pelasivat Kiekko-Vantaassa viime kaudella.

  Toisaalta, onko millään seuralla edes mestiksessä varaa maksaa täysammattilaisen palkkaa, jota Noora varmastikin haikailee, jotta voi panostaa lajiin kokopäiväisesti, kuten viime kaudella? Suomi-sarjassa kaikilla joukkueilla ei ole edes erillistä maalivahtivalmentajaa ja vielä vähemmän maksukykyä. Kyseeseen voisi toki tulla myös jonkin pienemmän jääkiekkomaan pääsarjakin tai esim. DEL2...

  Aika erikoista, ettei tästä vielä ollut missään spekulaatiota. En ainakaan löytänyt.

  Noora Räty
  @Nooraty41

  Flights booked! Minneapolis-Helsinki, Oct. 9 [​IMG]! #newteam #newseason #cantwait

  10:25pm · 27 Sep 2015 · Twitter for iPhone

  EDIT: Hermekseen saatiin kunnon seppä maalille, joten se voidaan ainakin pyyhkiä pois vaihtoehdoista.

  EDIT2: Tänään Räty paljasti FB-tilillään, että tuleva joukkue on Suomesta ja sopimus julkaistaan 7. tai 8. lokakuuta.

  http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2015092... - Noora Räty Official | Facebook
   
  Viimeksi muokattu: 29.09.2015 klo 17.38
 20. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
 21. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Se on yksi seura, mitä itsekin mielessäni pyörittelin varsinkin nyt, kun Setänen meni pidemmälle lainalle toisaalle. Onhan Kiiekko-Vantaakin mahdollinen, mutten oikein usko, koska Kautto on Jokereista hyvin paljon tälläkin kaudella käytettävissä ja hänen ohi näytöt eivät vain taida riittää ja muutkin maalivahdit ovat parempia kuin viimekautiset.
   
 22. Akilles Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Uskon että eilisen maalivahtihankinnan myötä Hermeksen maalivahtiosasto on kunnossa, toivottavasti.. :hymiö:
   
 23. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Jos et huomannut, niin editoin viestiäni kahdesti sen kirjoittamisen jälkeen?
   
 24. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jukurithan etsinee jo maalivahtia. Räty toisi yleisöä hallille
   
 25. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KK
  Lainaus:
  Ai miksi toisi? Ei tuolla lauma höystettynä naismaalivahdilla toisi kuin maksimissaan kourallisen lisää.