Ilmoitukset

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Mestiksen siirtohuhut

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lohipoika, 30.01.2011 klo 00.31.

 1. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Räty on jo Suomessa. Vielä ei sopimuksesta mihinkään ole tiedotettu. Ehkä huomenna sitten.
   
 2. Lätkä Jäsen

  Lainaus:
  Ihania feminismiä kannattavien iluusioita. Jotkut asiat vaan miesten ja naisten välillä ovat faktaa. Evoluution seurauksena meistä on tullut hiukan erilaisia... vähättelemättä lainkaan naisia!

  Olihan esim. maailman paras naisjääkiekkoilija Hayley Wickenheiser Salamoissa...mutta ei pärjännyt fyysisyydeltään, eikä oikeastaan miltään osalueeltaan yhdellekään miehelle joukkueessa. Käytännössä oli "viltissä", muutamia vaihtoja lukuunottamatta!

  Jotkin tosiasiat vaan täytyy tunnustaa...olipa se sitten kuinka vastenmielistä tahansa.

  Ystäväni, pitkänlinjan kiekkomies totesi... Ihan kiva se on katsella naisjääkiekkoa, mutta jääkiekon kanssa sillä ei ole mitään tekemistä! Jääkiekko on fyysinen laji ja jos siitä otetaan yksi tärkeä elementti, taklaukset pois...niin kyseessä ei ole jääkiekko!

  Olen tismalleen samaa mieltä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2015 klo 17.55
 3. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Seurasitko Noora Rädyn otteita viime kaudella Mestiksessä?


  Lainaus:
  Pari viikkoa sitten kirjoittelit Kajaanin Hokista tähän tapaan, onko tämä samanlainen fakta? Sanoisitko vielä ne kolme selvästi Hokkia parempaa joukkuetta Mestiksestä, että TOP3-sijoitus on pelkkää haihattelua? Tai edes yhden, olettaen että kaksi muuta ovat TuTo ja Jukurit..
   
 4. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Ystäväsi "pitkän linjan kiekkomies" ei todellakaan ole katsonut viime kaudella Noora Rädyn pelejä K-Vantaan paidassa ja omaa täysin selvästi ennakkoluuloja joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.

  Räty oli K-Vantaan kauden paras veskari ja olisi sitä ollut myös tilastojen mukaan ilman kauden viimeistä ottelua. Hän oli siis tuossa vaiheessa tilastoissa edellä Kevin Lankista (HIFK liiga), Jani Kauttoa (Jokerit KHL/K-Vantaa Mestis) ja Joona Partasta.
   
 5. JuAn Jäsen

  Noora Räty jatkaa uraansa Suomi-sarjassa KJT:n maalilla
  Linkki YLE:n sivuille

  Jatkoajassa KJT-osiossa lisää
   
 6. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Se oli se todennäköisin vaihtoehto siitä sarjasta. Mielenkiinnolla odotan KJT - D-Kiekko -vääntöjä.
   
 7. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Toivottavasti siellä nyt sitten vain olisi sitä kuuluisaa pelisilmää laittaa Räty ja Räisänen pelaamaan vastakkain.
   
 8. Penski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Hifk, NP#21, Boston Bruins
  Markus Kojo SaPKoon. Tämä on niin varma kun huhu voi olla.
   
 9. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Itä-Savon aamuisen uutisen mukaan tulee muitakin. Minä taidan tietää ketä, mutta lupasin etten kerro. Saa seura itse julkistaa.
   
 10. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Olin radiosta kuulevinani, että Pelicansin Vili Sopanen ja Henri Heino tulisivat loukkaantumisiensa jälkeen Peliittoihin kuntoutumaan.
   
 11. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Ei nyt varsinainen huhu, mutta viime kausilta Mestiksestä Peliitoista tuttu Ville-Veikko Väkeväinen on lähtenyt ranskalaisseura Morzine-Avoriazista ja palannut Suomeen.

  Olisiko sitten palaamassa Mestikseen? Varmasti vahvistaisi lähes jokaista joukkuetta tässä sarjassa.
   
 12. Rankkari Jäsen

  Lainaus:
  VVV oli aikoinaan hyvä mestis hyökkääjä. Siirtyi myöhemmin pakittajaksi. Vahvistus hyväkuntoisena, useammalle joukkueelle.
   
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Pettymys, ei ole mitään huhua.

  Ihemettelen vaan eikö ole mitään huhuja. Mites paljon joukkueissa on sellaisia pelaajia joiden voidaan olettaa siirtyvän emoseuroihin tai muualle ennen siirtorajan umpeutumista. Jyp-A,KeuPa,Kiekko-Vantaa, LeKi nyt etunenässä tulee mieleen. Tosin Akatemia ja Vantaahan on tainnut pelata aika mukavasti omillaan?
  Vieläkö Bluesiin joku lähtee Mestiksestä tai ottaako joku muu seura pelaajia. Arvonpa nyt, että jos markkinat on tyhjillään niin Tapparan on melkeinpä pakko hankkia alempaa rosteriin leveyttä.
   
 14. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei ole huhu, mutta Liiga antoi 1.2. nuorten pelaajien listauksen, joilla on oikeus siirtyä Mestiksen ja Liigan välillä.

  Linkki listaukseen (Mestis.fi):
  Liiga-seurat nimesivät nuoret pelaajat loppukaudeksi

  Uskoisin, että tuolta listalta liikennettä Mestikseen tulee olemaan.
   
 15. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Onko Mestis-seurat tyytyväisiä rosteriinsa vai onko jotain liikettä pelaajistossa vielä illan aikana näkyvissä? Vai onko kaekilta rahat finito? Ei tässä nyt vallan hurjaa siirtoruljanssia ole vielä ollut.
   
 16. Eesau_65 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO teki omat siirtonsa jo. Tänään taisi ainoa siirto olla Jukureiden suuntaan yksi ja Peliitat menetti kolme ja LeKi yhden. Aiemmin Jokipojat yksi ulos ja yksi sisään. Kun liigan puoliin aika hiljainen, niin tuskin Mestis puolella suurempaa ääntä voida pitää. Hokin puolella voisi odottaa jotain MV osastolle, mutta tiedä löytyykö ketään.
   
 17. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Itse vähän jännään Kojoa SaPKoon mutta on tainnut pelata sillä tasolla että ei enää palaa. Tämä siksi että Räsänen tosiaan puheli että maajoukkue tauon jälkeen päästäisiin TPS:n kanssa sovittuun 1+1+1 lainapelaajamäärään.
  Ja toisaalta taas Keskitalo ja Lämsä on niitä nuoria jotka voivat siirtyä myöhemminkin.
  On muistissa Tirkkosen hyvä kausi kun Hirvonen lähti viime hetkillä TPS:n ja tilalle tuli Niklas Hazard. Viime vuonna lähti Roine joten kyllä tässä saa jännätä vielä puolille öin Kumpulaisen ja Ventelän puolesta vaikken sopimusten laadusta tiedäkkään.
   
 18. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs
  Lainaus:
  Pieni perverssi toive vielä olisi MIKÄLI Blues kupsahtaa huomenna klo 00.01, että Kangasniemet ja kumppanit tulisi vetämään kauden loppuun. En tosin tiedä miten homma toimii tuossa tilanteessa. Taitavat olla vapaita agentteja, joten ei taida hirveästi listaukset enää painaa siinä kohtaa.
   
 19. Korpikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kajaanin Hokki, IPK,
  Toivottavasti Hokin suunnalta kuuluu edes niitä maalivahti UUTISIA...
   
 20. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Aika vähiin käy aika.. sellainen olo, että olisi tullut jos olisi tullakseen. Aamullapa tuon näkkee varmaksi. Saattaa olla, ettei koko mestikseen ole sellaisia pelaajia tulossa joihin rahat mestisjengeillä riittää ja hankinnoista voitaisiin puhua vahvistuksina.
   
 21. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Ja kasilta Hokki sitten ilmoittaakin pelaajista / pelaajasta. Yllä oleva viesti siis meni turhaksi..
   
 22. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  TUTO varustautui jo viime viikolla Seikolalla, Elomolla ja Lehtisellä. Kun lisäksi Taavitsainen lienee taas pelikunnossa, ei tarvetta viime
  hetken sainauksille taida olla. Mutta tietenkin, jos Kangasniemi on tarjolla niin luulisi kelpaavan. On kannattajien lellikki ja paremman luokan
  viihdyttäjä.
   
 23. Lohipoika Jäsen

  Lainaus:
  On Kangasniemelle ottajia muuallakin, esim. hänen omassa kasvattiseurassaan, jossa oli myös viime kaudella fanien suosikki.
   
 24. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Hokki vaihtoi Villejä Hermeksen kanssa. Rajalan Ville palaa Kajaaniin ja Vittaniemen Ville pääsee Hermeksen takalinjoille. Lisäksi Hokki saa loppukaudeksi Kärppien A-junioreista maalivahti Sami Väliharjun, joka pelasi Hokissa yhden ottelun LeKiä vastaan Lehtosen loukkaantumisen jälkeen. Hokille erittäin tärkeää saada kaksi Mestis-tasoista maalivahtia playoffeja ajatellen. Myös Rajala on ehdottomasti vahvistus Hokin hyökkääjäpulaan.

  EDIT: Unohdin mainita myös Aleksi Mäkelän paluun Hokkiin Kärpistä. Lähtijöitä ei Hokista ole Vittaniemen lisäksi.
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2016 klo 20.54