Mestiksen siirtohuhut

  • 468 209
  • 782

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Kyllä tässä kaupassa ei juuri Hermekselle jäänyt, todella huono kauppa Kokkolalaisten kannalta kun mennään kevättä kohti.

Tuo on tosi että tehoja Kokkolasta häipyy, mutta se kiukuttelun määrä vaikutti muihin sen verran että sen näki muitten katseista että ei ainakaan positiivista ilmapiiriä luonut. Ja huhut on aina huhuja mutta kaukalon ulkopuoliset asiatki vaikutti ilmeisesti asiaan. Toiveissa on että joukkue avautuu nyt kun kiukuttelija on pois ja en kyllä oo paljoa seurannut tuota tulevaa pakkia, mutta jos on varmempi kiekollisena kuin Baze niin ollaan voiton puolella. Jos taas ei Bazea ohita rosterissa niin tämä kauppa ei lämmitä. Aika näyttää.
 

Franto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Kyllä tässä kaupassa ei juuri Hermekselle jäänyt, todella huono kauppa Kokkolalaisten kannalta kun mennään kevättä kohti. Nippa nappa Mestispakki vaihetaan yhteen sarjan kovimmista hyökkääjistä. Hokille todella kova kauppa ja veikkaan Villen kihauttavan mukiin menevät tehot Kajaanissa.

Kaukalon ulkopuolella tapahtunut laiminlyönti taisi olla pääasiallinen syy, miksi Rajalalle ei enää Hermeksen joukkueessa ollut tilaa.
Muutenhan tuossa vaihtokaupassa ei ole Hermeksen kannalta juuri ideaa.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Onhan se sanomattakin selvää että tässä Rajala kaupassa liitty muitakin asioita kuin pelilliset. Kaupungilla liikkuu huhuja mutta jääkööt ne tässä yhteydessä kertomatta.

Harmittaa että Villen tarina Hermeksessä päättyi näin. Mutta aikuinen mies tekeet omat päätöksensä.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Kaikkien aikojen kusetus, mutta meille tietenkin oli tärkeintä että päästiin Villestä eroon. Toivotaan Villelle jaksamisia ja että saa kropan sekä pään kuntoon ensi kaudeksi. Tällä kaudella tuskin saa peliaikaa Hokista ilman loukkaantumissumaa.

Ihmettelen sitä ettei säästyneillä palkkakuluilla hommattu ketään tilalle. Huhujen mukaan Rajala oli joukkueen kalleimpia ellei kallein mies. Kakkosveskarin tontti vielä kysymysmerkkinä ...

e. ylimäärästä pois.
 
Viimeksi muokattu:

keskipohja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
Kyllä tässä kaupassa ei juuri Hermekselle jäänyt, todella huono kauppa Kokkolalaisten kannalta kun mennään kevättä kohti. Nippa nappa Mestispakki vaihetaan yhteen sarjan kovimmista hyökkääjistä. Hokille todella kova kauppa ja veikkaan Villen kihauttavan mukiin menevät tehot Kajaanissa.
Mukiin menevät hyvinkin.....lienee ollut syynä ettei liigataival Sportissa auennut loppujen lopuksi hyvän alun jälkeen.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Joo onhan Ville ollut turhautunut niissäkin peleissä joita on tullut katsottua mutta kuitenkin puhutaan todella taitavasta pelaajasta. Jos mies on syönyt Hermeksen pelihuumoria joukkueen sisällä ja kippohuhut jos pitänee paikkaansa niin eroon on päästävä. Silti pidän tätä kauppana aika kummallisena Hermeksen puolesta, jos iso lovi katosi palkkarahoja samalla Hokkiin niin miksi Hermes ei hankkinut tilalle saman tasoista kaveria? Nyt vaihossa tuli 7-8 pakki jonka pelillisestä tasosta ei välttämättä ole Hermekselle mitään hyötyä. Uskon myös Villen keräävän itsensä ja saavan Hokissa uutta virtaa kevääseen.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
jos iso lovi katosi palkkarahoja samalla Hokkiin niin miksi Hermes ei hankkinut tilalle saman tasoista kaveria

Tätä ihmetellään täällä myös kovasti. Huhuja liikkui ennen siirtorajaa että tänne olisi ollut joku tulossa, mutta se siirto jäi sitten toteutumatta. Jotenkin uskon että Hermes on jäänyt jossain tarjouskilpailussa toiseksi ja yksinkertaisesti ollut ilman varasuunnitelmaa. (hymiö)
 

mrkrw

Jäsen
Pistetään tännekin, vaikka on ensi kauden juttuja.

Tänään siis on useampi media kertonut TUTOn olevan Nummelinin ensi kauden mahdollinen kohde, mikäli diiliä ei Tepsin kanssa synny. YLE oli kysynyt HPK-pelin jälkeen aika suoraan asiaa, eikä siinä ainakaan kieltänyt. Mielenkiinnolla odotetaan. Tietojen mukaan TPS on antanut Numpalle parisen viikkoa aikaa vastata sopimustarjoukseen.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
TuTo jo kaappasi Kaapo Kähkösen ja Timi Lahtisen vahvistuksikseen pudotuspeleihin.

Onkohan muilla joukkueilla samoja suunnitelmia? Ainakin viime kaudella sääntö meni niin, että liigajoukkueiden siirtorajalla ilmoitetut nuoret pelaajat voivat siirtyä Mestikseen kauden loppuun asti, mutta pelata vain yhdessä Mestis-joukkueessa 31.1. jälkeen.

Näillä kriteereillä aika koviakin nimiä olisi mahdollista kiinnittää Liigan runkosarjaan päättäneistä joukkueista. Koko kauden liigaa pelanneista esimerkiksi Joni Tuulola, Arttu Ruotsalainen, Juuso Walli, Eemeli Suomi, Aleksi Mäkelä ja Ville Meskanen olisivat luultavasti saatavilla, vaikka osa olisikin menossa muuten A-junnuja vahvistamaan, niin todennäköisesti liigajoukkueista ollaan pientä korvausta vastaan halukkaita lainaamaan noita pelaajia hakemaan kokemusta miesten tosipeleistä.

Tuossa linkki siihen nuorten pelaajien listaan: Liiga-seurat nimesivät nuoret pelaajat loppukaudeksi

Osa noista pelaajista on pelannut jo 31.1. jälkeen Mestistä, joten he eivät voi enää siirtyä kuin siihen joukkueeseen jossa ovat pelanneet.


edit: Hokki näköjään kiinnitti HPK:n Santeri Vuodin ja samalla vahvistui, että sääntö tosiaan on täysin sama kuin viime kaudella, sillä Vuoti ei ole tällä kaudella pelannut Hokissa, mutta on pelannut LeKissä. Ei kuitenkaan 31.1. jälkeen. Katsotaan tuleeko siirtoja vielä lisää.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
TuTo jo kaappasi Kaapo Kähkösen ja Timi Lahtisen vahvistuksikseen pudotuspeleihin.

Onkohan muilla joukkueilla samoja suunnitelmia?

En tiedä, eikä ole minkäänlaista huhun tynkääkään, mutta tiedän, että SaPKo tarvitsee maalivahdin ja puolustajan. Ei tarvitsee puolustajaa määrällisesti, mutta tarvitsee sen laadullisesti. SaPKolla on myös ollut sopimus TPS:n kanssa mallia 1+1+1 joten mielestäni tuo kertoo sen, että yksi puolustaja on jotenkin ollut seurajohdonkin mielestä tarve lisätä.
Maalivahtiasia on selvä, sillä tonen veskari on pelistä pois ja ei vaan yhdellä+ Mestiksen A-junnulla voi playoffeihin lähteä. Luulen, että seura odottaa TPS:n säälit, koksa Georgiev tulee takaisin mikäli TPS putoaa. Jos TPS jatkaa niin ihan puhtaasti arvaan, että joku muu nimi tipahtaa esiin. Samanlaista skenaariota voisin kuvitella olevan ilmassa sen puolustajankin suhteen. Keskitaloa odotetaan, mutta jos ei tule niin joku muu tulee.
Tuo puolustajahomma on ihan arvailua, koska ei ole pakko mitään pelaaja lainata/vuokrata/hankkia/mitä lie.
Maalivahtiasian pitäisi olla täysi selviö, nykykaksikolla ei vaan voi lähteä pelaamaan puodotuspelejä.
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Puolan liiga ei ole tasoltaan aivan Mestiksen veroinen, mutta esimerkiksi Hokki sai pari vuotta sitten ilokseen ranskalaisen Teddy Da Costan juuri Puolan liigasta ja mies osoittautui hyväksi hankinnaksi. Tämä Patryk on saanut viime kaudella saman luokan tehoja Puolan liigassa kuin Teddy ennen tuloaan Hokkiin. Oliskohan tämäkin kaveri sitten tulossa Kajaaniin?
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Vastaavasti Piispanen, Näppi, Kristof ja Rajala karistamassa Kajaanin pölyt jaloistaan. Muihin Mestis-seuroihin vai Liiga-paikkaa kärkkymään?
Mikkelissä olisi varmaan jossain varaston perukoilla vielä Markus Piispasen pelipaita (joskin ainoastaan täyskaima) ja raitin pelureita joukkueemme huutaa, mutta kun ei kerta Rantakaan näytönpaikkaa saanut niin tuskin on Piispanen sen enempää joukkueen kiikarissa. Melkoinen menetys joka tapauksessa Hokille (vai voisiko olla että kaverit pyrkisivät Ouluun ja ensi kaudella pukeutuvat joka tapauksessa punavalkoiseen?).
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Espoo voi olla myös houkutteleva monelle. Kyseisen kaupungin seura kun varmaan lähivuosina lähtee takaisin liigaan ja hyvät mahdollisuudet monille päästä antamaan näyttöjä. P.Moisio ei jatka TPS paidassa. Mestikseen veikataan häntäkin.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
kiekko.ita-savon nimimerkki KooKoo on käynyt huhuilemassa Juuso Rajalaa SaPKoon.

On luettettavuudessaan aika höpöhöpö tasoa, mutta kun huhut kuitenkin kaikkia kiinnostaa niin jaan tämän tiedon jatkoaikalaisillekin.
Tämä ei ole siis minun huhu, vaan eteenpäin jaettu huhuilu.
 

ohiveto1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues
Laitetaan vielä tänne, kun seurat ei ole vahvistanut.
Jere Laine ja Aleksi Järvinen K-Vantaa->Espoo
Lähde: Sasha Huttusen Twitter

Lisäksi huhuttu ainakin:
Ville Uusitalo: Ässät-> Espoo
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Mihinkä Mestis seuraan Richard Sabol on tulossa torjumaan? On nähtävästi päässyt jo jonkinlaiseen sopimukseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös