Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Luke Sellars Jokipoikiin

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 15.08.2008 klo 15.38.

 1. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  No faktaa on myös se, että Hannes oli jutellut Sellarsin kanssa kalpaan siirtymisestä. Mutta muuta ei, siis ei edes seuran kanssa ilmeisesti.

  Liekö savolaista huumoria sekoittaa Jokipoikien fanien yöunet moisella toiminnalla :D
   
 2. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  No, siellä se kuitenkin oli ollunna. Vaan joo, ei kai sitä seurat kommentoikaan minneen suuntaan ennenkuin muste on kuivumassa, jos niikseen on. Se mistä tieto on omiin korviin tullut vaikuttaa kovin luotettavalta, tai sitten on heikkoa kusetusta..

  Oli niin tai näin, Sellars on parantanut peliään koko ajan ja toivoa sopii, että ukko saa itelleen ja urallensa uutta nostetta.
   
 3. Micco! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haluttu muutos
  Lainaus:
  Hannes ei tee KalPalle minkäänlaista pelaajahankintaa. Jutella on voinut ties mistä, mutta ei KalPan mandaatilla. Virta oli käynyt Sellarsia vakoilemassa jo aiemmin, mutta tämän jälkeen miehen perässä KalPa ei ole ollut.

  Mehtimäellä oli keskiviikkona mielenkiintoinen peli ja Hannes kävi sen katsomassa. Turha siitä on siirtokuvioita rakentaa. Pekka Virta ja KalPan pelaajat tyrmäsivät eilen siirtospekulaation aivan suoraan, virallisesti ja epävirallisesti.
   
 4. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Knoppitieto: Sellars on laukonut 123 kertaa ja tehnyt vasta yhden maalin laukaisutehokkuuden ollessa 0,81%! Enpä ole tuollaista ennen nähnyt. Mikä mättää? Laukaus kehno, ampuu joka paikasta, ei vaan uppoa vai mikä on?
   
 5. Afan Jäsen

  Lainaus:
  Kyllähän pelkästään Mestiksestä löytyy joka kausi joku, joka on laukonut lähemmäs sata kertaa tekemättä edes sitä yhtä maalia, pari kaveria jotka laukovat toista sataa kertaa tehden yhden maalin ja joskus joku, joka tekee parilla sadallakin kudilla vain yhden maalin. Ei siis mitenkään harvinaista.

  Pakkien maalinteossa on tilastollisesti niin suurta satunnaisuutta, että vaikea sanoa pelkkien lukujen perusteella, mättääkö varsinaisesti mikään. Sen voi toki sanoa, ettei Sellarsin maalivaisto ole sieltä sarjan parhaasta päästä...

  Mutta hyvä keskustelunavaus. Enemmän Sellarsia nähneet voinevat antaa pelillisiä näkemyksiä, vaikkei mistään tilastoharvinaisuudesta kyse olekaan.
   
 6. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Ampuu lujaa, mutta ei ihan niin tarkasti.
  Osa vedoista jää maskiin, osa menee ohi ja osa laukauksista tulee jo keskialueen puolelta. Suurin osa kudeista kuitenkin tulee aina ilman maskia ja yleensä maalivahtia päin. Ne jotka tuon kudin on nähnyt livenä, ei varmaankaan yhtään ihmettele, miksi maskimiehistä on pienoinen pula...
   
 7. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Aivan. Esimerkiksi Ville Lajunen, jota arvostetaan liigassakin korkealle kiekollisena puolustajana, jäi suunnilleen samoihin teholukuihin Sellarsin kanssa. Teki 20 pelissä kaksi maalia (laukaisutehokkuus noin 2 %), joista toisen tyhjään maaliin.
   
 8. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Eilen seurailin vähän Sellarsia ja lähinnä miehen laukauksia. Ihan mukavastihan (6) niitä eilenkin tilastoihin kertyi, mutta ainakaan tämän ottelun perusteella ei tarvitse ihmetellä maalien vähäisyyttä.

  Olisin valmis väittämään, että Sellarsin laukauksista oli jopa hallaa omalle joukkueelle. Oli muutamakin kerta, ettei edes katsonut muualle kuin maalille, ja päätyi vetämään lähes mahdottomasta paikasta, vaikka syöttö olisi voinut avata ihan kunnollisenkin tekopaikan.

  Vetoja siis lähinnä kulmista ja keskialueelta sen kummemmin ajatellematta. Jos ette usko, niin katsokaa itse laukauskartasta. Se parhaalta sektoriltakin tullut veto oli heikko ratkaisu. Olisi ollut aikaa ottaa potkuja eteenpäin, levittää tai vähintäänkin odottaa maskimiestä, mutta ratkaisuna oli helppo poimittava Härmälle.

  Muutenhan Sellars vaikutti oikein hyvältä vahvistukselta. Jämäkkä ja kiekkovarma peruspakki, joka avasi pelin yksinkertaisesti mutta ennen kaikkea varmasti. Liikekin tuntui riittävän ihan mukavasti. Ei nyt kuitenkaan kannata olla hirveän huolissaan siitä, että miestä oltaisiin väkisin viemässä liigaan.
   
 9. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  No eilinen peli ei ollut läheskään Luken parhaita pelejä noin kiekollisella tasolla. Puolustus on kyllä todella varmaa ja eleetöntä illasta toiseen mutta normaalisti laukauksia kertoo noin kaksinkertainen määrä. Johtunee myös siitä että tuomarilinja oli todella tiukka eikä Jokipojatkaan päässyt pelaamaan ylivoimaa kuin sen vajaa kolme minuuttia. Normaalisti Luke pelaa aina koko ylivoiman viivassa, vain kaverit ympärillä vaihtuu. Muutama hieno kiekon ylöstuonti nähtiin kuten melkeinpä poikkeuksetta jokaisessa pelissä aiemminkin.
   
 10. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
 11. Viljuri Jäsen

  Hyvä homma, että myös Luken ajatuksia saadaan ilmoille.

  Orastava fanitushan Lukea kohtaan on jo olemassa, jota tietysti tuo Kalpa-peikko hieman hillitsee, mutta kyllähän Luke tosiaan sitten Antonin Stavjanan on dominoivin puolustuspään pelaaja Joensuussa (eikä ole vielä näyttänyt läheskään sitä, mille se keväämmällä tulee näyttämään), ja vaikka aina kaikki ei ole mennytkään/mene putkeen, niin kyllähän Luken peliä mieluummin katsoo kuin vaikkapa Pavel Brendelin luisteluksi kutsuttua hitaampaakin hidasta laahustamista, ja vaikka tämä jälkimmäinen mainittu NHL:n ykköskierroksen varaus pistikin kiekkoa Lukea useammin byyriin.

  Iloa joka päivästä. Kraft durch Luke.
   
 12. reiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kaikki
  Luke Sellars nähty marraskuulla KalPan ottelussa Pasi Kuivalaisen seurassa. Mitä sitten merkinneekin - ehkei yhtään mitään.
   
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Viimeksi muokattu: 02.03.2009 klo 22.46
 14. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  No, eipä tuossa ainakaan paljon arvailujen varaan jää, kun tuntomerkit ovat noinkin selvät. JokiPon puolesta surettaa, ei niinkään pelaajan, jos on noin idiootti, että maanantaiaamuna ajelee 1,7 promilleen tumuissa. Onpas aito ammattilainen.
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Meinaan että Luken ura kiekkoilijana, kun ottaa huomioon aiemmat törttöilyt.
   
 16. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Ehkä siellä tiedettiin, ettei Luke ehdi enää tämän kauden aikana kuntoutua ja päätettiin säästää palkkarahat lappeenrantalaisittain/kuopiolaisittain...
   
 17. jaska47 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  joo, kyllä tiedettiin et Sellars ei enään tämän kauden jäille kuntoudu, ja hyvä että vähäiset palkkarahat säästyvät.
  Odotettavissa oli myös tuo kyrvähtäminen, siksi usein mies nyt sairasloman aikana Niinivaaran Bubissa näkyi temmeltävän tuopin kanssa ja auto "pahaenteisesti" pihassa.
  Parasta tuossa surkuhupaisassa tapauksessa on se miten hienosti Luke pölläytti autonsa tosi korkean lumivallin päälle. Sellaiseen ei pysty kuin tosi kova "pelimies". Lienee muuten ollut jonniinverran vauhtia.
  Lukelle kuiteskin hyvää jatkoa, missa sitten pelit jatkuvatkin ja jos ei jatku niin mukavaa eloa Pariisissa vaimon hoteissa.
   
 18. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Eipä ollut aamulla vielä mitään kannanottoa Jokipoikien edustajalta missään mediassa. Käsittääkseni seuralla on Luken sopimuksessa tarvittavat purkupykälät tämän varalta, mutta olisiko nyt niin, että vielä pohtivat Luken jatkoa? Näinköhän antavat jäädä tästäkin huolimatta joukkueeseen, kun noita pakkeja ei liikaa ole? Lukehan oli jo käynyt jäällä ja huhusivat, että olisi ollut kehissä jopa keskiviikkona.

  Ikävää jos yhteinentaival päättyi näin.
   
 19. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Nyt aamusta on palaveri, jossa päätöksiä asian suhteen tehdään ja niistä tiedotetaan tänään.

  Paskamainen homma tämä on, mikä sitten onkaan vaikutus joukkueen sisällä niin se jää nähtäväksi. Mutta ulostukseen vaan, se on oma kantani. Hitto, ois käyttänyt saadun mahdollisuutensa eikä pilannut omaa kauttansa/uraansa lopullisesti.
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Vaikka hullulta kuulostaa, mutta minä pitäisin Sellerin joukkueessa jos:

  a) Muut pelaajat sen vielä hyväksyy

  b) Jos se on kuntoutumassa edes pelikuntoon

  Meidän pakki tilanne on heikko, joka painaa vaakakupissa varmasti myös. Eilen tuli hittiä "pakki" Näätäselle ja maikkarin pätkässä kohdassa 1.42 tipahtaa joku myös, oliko Pekkarinen?

  Poistohan olisi ainoa oikea ratkaisu ja tulee olemaan todennäköinen, mutta ajankohta ja pakiston tilanne muuten voi tehdä asiasta hankalan.
   
 21. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Harmillinen tapaus, mutta kuulostaisi aika erikoiselta, jos Sellars voisi enää tämän jälkeen jatkaa pelaamista Jokipojissa. Kaudella 2006-2007 korisliigassa ratista kärähti peräti neljä pelaajaa ja kaikkien sopimukset purettiin välittömästi. Minusta sillä ei ole mitään merkitystä hyväksyykö muut pelaajat Sellarsin jatkon vai ei. Yhteistyökumppanit ja suurin osa maksavista katsojista sitä ei varmasti hyväksy. Jos pelaaja käryää esim. dopingista niin siitähän seuraa välittömästi pelikieltoa, mutta rattijuoppo aiheuttaa vaaraa myös sivullisille, tiesitkö, että rattijuoppo on mukana joka viidennessä liikennekuolemassa? Edustusjoukkueen pelaajat ovat lisäksi esikuvia myös junnuille, joten ei kai tässä ole kuin yksi vaihtoehto miten tapaus Sellars tulee päättymään.
   
 22. Fordél Jäsen

  Samoilla linjoilla Puten kanssa eli ei Sellarsilla voi olla mitään mahdollisuuksia jatkaa pelaamista Jokipojissa. 1,7 promillen humala on jo sellainen tila, jossa auton kanssa voidaan saada pahaakin tuhoa aikaan. Onni onnettomuudessa, että nyt ei kukaan sivullinen joutunut kärsimään. HCfanit poislukien, suuri yleisö ja varsinkaan sponsorit eivät varmasti katso tapausta hyvällä, joten jatko on mahdoton yhtälö.

  Nämä ovat kuitenkin lätkää suurempia asioita ja niissä on vain vedettävä tiukka linja sekä kannettava vastuu. Sellars on varmasti hieno pelaaja jäällä, mutta omaa kaukalon ulkopuolella ongelman, josta hän ei pääse eroon jos joukkue katsoo tällaiset asiat sormien läpi ja mies ei joudu kantamaan vastuuta. Tällaiset selkkaukset kuitenkin taatusti vain yhdistävät muuta joukkuetta, joten tuskin sillä on mitään negatiivista vaikutusta joukkueen otteisiin.
   
 23. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 24. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Vastakkaisiakin esimerkkejä on. Futiksen hallitsevan Suomen mestarin Interin toppari Jos Hooiveld kärysi ratista noin vuosi sitten juuri kauden alla. Seura asettui pelaajan taakse eikä antanut kenkää. Oli ihan mestaruudenkin kannalta järkevä päätös.

  Tämä ihan vain mainitakseni, että päinvastaisiakin esimerkkejä on. Pelaajan sopimus joko puretaan tai sitten ei pureta.
   
 25. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Totta. Ja sitten on vielä sellaisiakin tapauksia, joista ei ole vuotanut tietoja ulkopuolisille, ja pelaaja on jatkanut ihan normaalisti pelaamistaan. Tätähän on sattunut Mestiksessäkin, mutta ei siitä sen enempää.