Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Luke Sellars Jokipoikiin

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 15.08.2008 klo 15.38.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  No, niin. Tulihan se sieltä. Itse en ole lukenut lehteä. Toivottavasti asia on näin, ja miksei olisi? Pakkohan se on puheenjohtajaa uskoa.
   
 2. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Luke Sellarssin debyytti on osoittautunut varsin lupaavaksi. Paljon on miestä kehuttu, mutta itselle uutena tietona tulee tuo miehen omaava jäätävä lämäri ja rannekuti. Eikä tuossa asenteessakaan näytä olevan puutteita :)

  Sellars kommentoi debyyttiään karjalaisessa:
  – Rehellisesti sanottuna tuntui paskalta. Lennot, aikaero ja alkuviikon harjoittelu saivat jalkani tuntumaan betonilohkareilta. Kolmannessa erässä tuntui jo vähän paremmalta ja hyvinhän se meni. Hieno ryhmä kavereita, eikä tässä ole kysymys minusta vaan joukkueesta

  http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/urheilu/jokipojat_murskaava_sellarsin_debyytissä_4574045.html

  Jutussa Arttu Käyhkö mainitsee, että Jokipoikiin tulee lähiaikoina yksi tai kaksi pakkia lisää. Nyt tarvittas rightin-kätisyyttä tuonne pakistoon, niin saadaan lisää vaihtoehtoja yv:hen. Tosin peruspakkia taitaa olla tulossa, mutta jospa näistä saadaan myös tehoja irti.
   
  Viimeksi muokattu: 23.08.2008 klo 08.01
 3. reiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kaikki
  Onkohan kukaan hoksannut kysyä Luke Sellarsin taustoista naapurikaupungin joukkueessa pelaavalta Vince Bellissimolta? Kumpikin on samoja ikiä ja kotoisin Torontosta.
   
 4. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Aina riittää kateellisia, joiden oma joukkue ei saa aikaiseksi yhteistyötä liigaseurojen kanssa, vaan vuodesta toiseen sellaiseksi itse turhaan hamuaa.

  Mutta tämähän on Luke Sellars- ketju, joten vähän asiaa siitäkin...

  Sellars on yhden harjoituspelin nähtyäni kovan luokan vahvistus Jokipoikiin. Eleetöntä, rauhallista puolustuspelaamista. Toki pari pientä virhettäkin sekaan mahtui, mutta niistä ei vakavampaa pääsyt tapahtumaan, itse ne melkein paikkasikin samantien. Tehot 1+2 kertookin jo jotain, vaikkakin vastassa oli täysin lapanen SaPKo, ja peli päättyi 8-2 Jokipojille.
   
 5. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Harmi kun KooKoo lähetti Makwayn takaisin Kanadaan. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä Makway samaan aikaan jäällä kuin Sellars.

  Joensuussa pelattu harjoituspeliä 40 minuuttia ja tässä Luke Sellarsin saldo:

  12:13 2min SELLARS Luke Jokipojat Estäminen
  34:10 2min SELLARS Luke Jokipojat Huitominen
  36:47 2min SELLARS Luke Jokipojat Väkivaltaisuus
  36:47 2min SELLARS Luke Jokipojat Huitominen
  36:47 10min SELLARS Luke Jokipojat Käytösrangaistus
   
 6. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Ja huomaatko mitä tapahtui tuon jälkeen? Jokipojat nousee 1-2 tappioasemasta 3-2 johtoon.
   
 7. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Niin enhän mitenkään toki Luke Sellarsia moittinutkaan. Tainnut Anssi Rantanen saada vähän koulutusta Sellarsilta. Tosin nyt tilanne on 3-3.
   
 8. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Enkä minä tarkoittanut viestiäni noin :)

  Pointtini oli vaan, että on tainut järjestää herättävän hässäkän. Kuinkahan kävi? Paikalla olijat rapsaa Luken otteista, kiitos!

  Käy tosin nyt aika kuumana, lähti ulos tuosta pelistä :)

  Sellarsin toivoisi pitävän nuppinsa hitusen paremmin kurissa.
   
 9. urpo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK. Hätätilassa Jokipojat ja Sortavalan Dynamo
  Lainaus:
  Toivottavasti kiintiö täyttyy harkkamatseiisa, 40min jäähyä sarjapelissä on Lukellekin liikaa, Jokipojista puhumattakaan. Antaa nyt ärjyä ja näyttää kovuutensa, sarjan alkuun vaan jäitä hattuun.
   
 10. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Juu onhan tuo 40 minuuttia jäähyjä ehkä hiukan liikaa yhdestä ottelusta. Enemmän Sellarsista kuitenkin Jokipojille luulisi olevan hyötyä jäällä kuin jäähypenkillä.

  12:13 2min SELLARS Luke Jokipojat Estäminen
  34:10 2min SELLARS Luke Jokipojat Huitominen
  36:47 2min SELLARS Luke Jokipojat Väkivaltaisuus
  36:47 2min SELLARS Luke Jokipojat Huitominen
  36:47 10min SELLARS Luke Jokipojat Käytösrangaistus
  58:42 2min SELLARS Luke Jokipojat Koukkaaminen
  58:42 20min SELLARS Luke Jokipojat Pelirangaistus käytöksestä
   
 11. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Hienoa että on ollut vähän säpinää. Anssi tuskin kuvia kumartelee, vaikka kaverilla olisikin statseja niin tuskin karkuun juoksee. Oikea asenne!
   
 12. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Eipä tuolla ihmeitä kerennyt tapahtua. Vähän paidasta repimistä Luken ja Rantasen kesken. Tuomareita roikkui kaksin kappalein Luken selässä kuristusotteella. Ja jostain käsittämättömästä syystä molemmat sai 2+2+10min. Rantanen kyllä rohkeasti oli enemmän aloittavana osapuolena, eikä Lukea paljoa tarvinnut houkutella.

  Viimeinen kakkonen tuli Lukelle aivan käsittämättömästä tilanteesta, ja sen jälkeen kuikankatse Kososelle lausutut Pohjois-Amerikankieliset voimasanat saivat aikaan toisen kympin... ja suihkuun. Taitaa olla Sellars tuomareiden silmissä merkattu mies jo maineestaan johtuen, poksi kutsuu tavallista herkemmin ainakin Kososen toimesta.

  Jäähyt sotkivat kyllä miehen pelaamista. Ensimmäisessä erässä pääsi laukomaan pari kolme kertaa terävästi, mutta vain pääty kolisi tällä kertaa. Puolustuspelaaminen ei ollut aivan SaPKo- pelin tasolla, pari hasardia tuli.

  Mutta eiköhän miehestä ole meille vielä paljon iloa, niin pisteiden, kuin showpuolenkin osalta.
   
  Viimeksi muokattu: 30.08.2008 klo 12.16
 13. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 14. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Päivän Savon Sanomissa KalPan toimitusjohtaja Jukka Pennanen juttelee myös Sellarsista:

  Lainaus:
  Tuosta Pennasen jutustelussa jää hieman auki mitä tämä yhteistyösopimus käytännössä tarkoittaa eli lähteekö Sellars KalPaan, jos Kuopiosta tulee soitto vai onko JokiPolla minkä suuruista sananvaltaa asiaan?
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Sama iski itsellekin silmään. Kohtahan kelpaa varmaan myös Pekkarinen takasi, on ollut Luken kanssa selkeästi Jokipoikien paras pakkipari. Tämä kaksikkohan on mestiksen +- tilaston kakkonen ja kolmonen.
   
 16. muumijo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Tappara
  Lainaus:
  Jokipoikien sivuilta:
  Vaikka miehellä onkin sopimuksessaan liigapykälä, ei mies sitä turhaan haikaile. "Pelaan vain ja ainoastaan Jokipojille, enkä mieti mitään liigajuttuja. Olen erittäin iloinen siitä, että sain sopimuksen tänne ja tämän mahdollisuuden".

  Ihan yhteistyön puitteissa Lukea ei voida viedä Kuopion suunnalle. Eli mistään farmisopimuksesta ei ole kyse. Tottahan seurat voivat sopia keskenään testistä tms (kuten aikoinaan Ahtosen kenttä), mutta jos meinaa pysyvämmin miehen saada riveihinsä niin sitten tulee rahallinen korvaus. Pekkarinen taas on KalPan miehiä ja sen saanee takaisin kilauttamalla.

  Ensijaisesti tuo yhteistyö meinaa muuta: KalPa tarjoaa ensin pelaajia Joensuuhun hakemaan peliaikaa ja Jokipojat päättää ottaako vastaan.. tosin jotain juttua on kuulunut Virtalan seikkailuista Hokkiin, että tätä ei olisi noudatettu. Yhteistyötä tehdään myös junnupuolella.
   
 17. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  No ei täältä pakkeja varmaan olisi tulossa kuin Tuomainen, joka on pääosin pelannut a-junnuissa. Riekkinen on pelannut sentteriä ja pakkia ja on kolkuttelemassa paikkaa edustuksesta. Voisi olla toinen mahdollinen vaihdokki parin pelin ajaksi.
   
 18. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Veikkaisin että tässä Virtalan tapauksessa on kyse siitä, että jonkinlaisia kauppoja on hierottu siitä, että Hokki ostaisi Virtalan loppukaudeksi. Nyt lienee jonkinlainen "testiaika" menossa. Kalpa tuskin on kiinnostunut enää Virtalasta ja haluaa myydä miehen pois. Siksi normaalia farmikuviota ei ole noudatettu vaan Teemu on laitettu potentiaalisen asiakkaan testattavaksi.
   
 19. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Sellarsin sopimuksessahan oli pykälä jonka mukaan Sellarsin siirtyminen liigaan tuo Jokipojille viisinumeroisen korvaussumman. Yhtestyä Kalpan kanssa on pääasiassa juurikin tuota, että Jokipojat tarjoaa peliaikaa Kalpan pelaajille mahdollisuuksien mukaan.

  Sellis jos lähtee, seura hyötyy rahallisesti, mutta pelillisesti sitten on ihan eri juttu. Ja jos totta puhutaan, niin ei Luke ihan vielä ole Liiga -kunnossa...
   
 20. Anselm Raato Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ajetaan Valtralla
  Sellers siis ilmeisesti on nyt Kalpan mies. Odotellaan vahvistusta...

  Kaveri sai viestiä jostain päin Jenssiä, että näin on käynyt.
   
 21. Viljuri Jäsen

  Monenlaisia tuntemuksia herättää, vaikka kuvio sinällään oli varmasti sovittu jo kabineteissa ennen kuin Sellars piirsi ensimmäistäkään luistimenpiirtoa Mehtimäen jäähän.

  Mikäli Jormakka on julkisesti valehdellut Sellarssia koskevista sopimuksen yhteistyökuvioista, niin monien asianosaisten ja sidosryhmien on syytä vetää johtopäätökset Jormakan ominaisuuksista monellakin tasolla sekä kiekkotoiminnan jatkosta Joensuussa nykyisillä tai "suunniteluilla" konsepteilla.

  Siellä on kuitenkin kilpailevia lajeja, joissa rahaa ei tarvitse syytää Kuopioon.
   
 22. Potvin#29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, KalPa, Hurtat
  Minäkään en hyväksy sitä, että KalPa saisi Sellarsin ilmaiseksi. Tosin Pekka Virta kertoi eilisen Ilves- matsin pressissä, että Sellars ei ole tulossa. Tosin kukapa sen totuuden tietäisi. Vaihtomiehiä Joensuuhun ei Kuopiossakaan hirveesti ole. Puolustajista Joensuuhun voisi lähettää Tuomaisen ja Kukkosen. Tosin Kukkonen pelannut viime aikoina hyvin ja on lähestynyt otteissaan liigatasoa. Hirvosta opettaisin mieluummin liigassa pakin tavoille kuin Mestiksessä.

  Junnuista pitäisin Kuopiossa ehdottomasti Hyvärisen, Riekkisen ja Hartikaisen. Malista ja Jokista voisi käyttää Joensuussa. Nämä kaksi ovat ehdottomasti vahvistuksia Joensuussakin. Alastalokin ilmeisesti lähestyy pelikuntoa, mutta ei ole reilua heittää miestä kuntoutumaan Mehtimäelle. Itseasiassa Jussi Timosen voisi nakata myös hetkeksi Mestiksen puolelle...tosin luulen, että miehen sopimuksessa on joku pykälä tällaisia siirtoja vastaan. Belissimokin taitaa olla hieman kallis mies laittaa Joensuuhun takomaan maaleja....mene ja tiedä

  -ette te Virtalaa oikeesti halua...
   
 23. AnFa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Virtala on Mestikseen aivan loistava kaveri. Vahvistus jokaiselle mestistiimille ehdottomasti. Sanoisin, että kovempi vahvistus olisi kuin Malinen tai Jokinen Jokipojille.

  Vähän kaksijakoiset fiilikset Sellarsin KalPaan tulosta. Toivottavasti Joensuussa ovat saaneet edes jonkinnäköisiä kipurahoja, jos ei pelaajiakaan ole sinne siirtymässä.
   
 24. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  Aika nopeaa on liike seuroissa. Eilen klo 22 ei ollut Jokipojilla tietoa edes siitä, että Hannes olisi ollut katsomossa. Saati siitä, että Sellars olisi siirtymässä minnekään. Tämä siis joukkueen päävalmentajan suusta.

  Sellarsin sopimuksessa on pykälä, jossa miehestä saadaan viisinumeroinen summa, oli siirtosuunta mihin tahansa.

  Mistä lie tuo tuorein tieto tai "tieto"?
   
 25. Micco! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haluttu muutos
  Lainaus:
  Sellars ei ole, eikä ole ollut siirtymässä KalPaan. KalPa kävi katsomassa miestä jo aiemmin ja seurajohto oli todennut, että mies ei ole sellainen kärkipakki, jonka hankinta olisi KalPalle järkevää.

  Faktaa on se, että Hannes oli katsomassa keskiviikkona Mehtimäellä peliä. Nyt joku teki siitä omia päätelmiään ja huhumylly lähti liikkeelle. Hanneksen reissulla Joensuuhun ei ole mitään tekemistä Sellarsin tai KalPan kanssa.