Namupassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Leijonat, NHL
Jokipoikien organisaatiolle pitää kyllä nostaa hattua, rohkea veto. Luulin potkujen olevan selviö, vaikka sitä missään vaiheessa en toivonutkaan. Hieno ele antaa Lukelle toinen mahdollisuus ja toivottavasti mies käyttää sen hyväkseen. Toivottavasti Luke nähtäisiin vielä kevään mittaan kaukalossa.

Kyllähän tämä vähän haiskahtaa sille että ensi kaudellakin Luke nähtäisiin Jokipojissa. Olisi kyllä hienoa nähdä JO alkukaudesta huippukuntoinen Luke mehtimäellä!

in Luke, we trust! (hymiö)
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Ihmisiähän me kaikki olemme ja joskus jopa virheisiin lankeamme, vai heitätkö ensimmäisen kiven?
Tälle kaverille ei tainnut olla ensimmäinen virhe.

Jos Sellarsille on ajateltu jotain virallista hoitoa, niin uskallan väittää että kaveri ei sellaiseen suostu menemään.

Ja säkin voisit joskus vastata jollain muulla kuin muka hauskalla provolla.
 
"En edes muista onko mestiksessä jotain muitakin joukkueita." -Robin Big Snake Sportin valmentaja vaihdoksesta.

jukkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat
Koville tuntuu tämä(kin) asia ottavan Vaasan suunnalla. Ettei vaan pelottaisi se, että Luke tulee vielä Sporttia vastaan kaukalossa?

Mie en näkisi tämän päätöksen haittaavan Jokipoikien imagoa. Kuten tiedotteessa sanottiin, Jokipojat ei halua esiintyä seurana, joka hylkää pelaajansa vastoinkäymisten tullessa. Pidän tätä inhimillisenä tekona. Urheilussakin voi olla inhimillinen, niinkuin ihminen yleensä on. Ja Lindrooshan tiedotteessa sanoi myös, että Luke saa seuran osalta huomattavat sanktiot, mitä ne sitten lienee, en tiedä. Palkan pidätys tjms. jos sopimus sen sallii.

Kaikkea hyvää Lukelle, toivottavasti autat Jokipoikia matkalla kohti Mestiksen mestaruutta!
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Entäpä kos olisi kännipäissään telonut jonkun teholle , edelleenkö silitettäisiin päätä? Aikamoisen julkisen hyväksynnän Jokipojat antaa rattijuopottelulle.
Periaatteessa Jokipojilta hyvä tukeminen pelaajalle. Toista kertaa ei varmaankaan tule?

Lainaukseen kommentti; Vahingon vakavuus olisi tietenkin muuttanut kantaa.
Aikamoisen hyväksynnän on tehnyt myös mm. hiihtoliitto, palloliitto, jääkiekkoliitto jne. Hyvillä urheilijoilla on tietynlaisia sormienvälien raottajia... Heistä ei luovuta silloin, kun heistä on hyötyä.
 
Poikittainen maila

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
pitkällä lomalla
Nostan hattua Jokipoikien johdolle. Todella hienosti hoidettu episodi - tuomitaan teko, otetaan inhimillinen näkökulma huomioon ja saadaan pidettyä varmasti nyt entistä motivoituneempi (lue nöyrempi) vahvistus riveissä taistelussa kohti liigapaikkaa.

Loistavaa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Entäpä kos olisi kännipäissään telonut jonkun teholle , edelleenkö silitettäisiin päätä? Aikamoisen julkisen hyväksynnän Jokipojat antaa rattijuopottelulle.
Se että ei anna heti välittömästi potkuja, ei tarkoita sitä että hyväksyisi asian.
 
"-OO- on autuas, oikeamielinen ja vanhurskas.
Mitään pahuuteen viittavaa ei löytynyt." Pirunpaljastin

El Lude

Jäsen
Omia ei jätetä!

En todellakaan hyväksy Luke Sellarsin rattijuopumusta (tämä tiedoksi rannikkoseudun mersu-linnulle). Entä sitten, jos Luke sitätätä ja tuota. => Auto kännissä penkkaan. Jos Luke olisi ajanut jonkun henkilön ylitse, niin ei varmasti enää otteluakaan Jokipossa pelaisi. Hyvä, että Luke saa mahdollisuuden jatkaa ainakin kauden loppuun Jokipojissa.
Tärkeä mies mitalipeleissä...
 
Viimeksi muokattu:

jaska47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
feegelille vai mikä foogeli se oli, pervertille ja muille, jotka niin vouhotatte tästä Sellars asiasta, vielä kertaalleen tiedoksi.
Kukaan ei ole missään maininnut, että Sellars vielä PELAISI Jokipoikien joukkueessa. Ja todennäköisesti ei pelaakaan.
Seurahan tiedoitti, että se ei jätä yksin pelaajaansa tässä tilanteessa eikä näin ollen katkaise tässä vaiheessa sopimusta, vaan antaa Sellarsille tarvitsemaansa apua.
Sellarsin sopimushan joka tapauksessa päättyy kuun lopussa, kun kausi päättyy. Hieno ele seurajohdolta, vaikka mies ei enään pelaavaan kokoonpanoon tulekaa, mutta ei kuitenkaan jätetä yksin, koska ainoat "tutut ja kaverit" Sellarsille" Joensuussa löytyvät Jokipoikien pelaajistosta ja seuravirkailijoista.
 
Kuunnellaan, sanoi sokea mummo, kun pornoleffan Sohosta osti!

Namupassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Leijonat, NHL
LUKEN PALUU!

No niin.. Luke näyttäisi olevan nyt sitten mukana rosterissa. Vähän arveluttaa miehen kunto, mutta jos rosterissa on niin eikun YV:lle viivaan. Kiekollinen osaaminen on kuitenkin hyvää luokka. Latauksesta homma ei jää ainakaan kiinni, koska halu pelata ja näyttää on varmasti kova. Toivotaan ettei tämä näy kentällä virheinä ja jäähyinä..

Jännittävä ilta tulossa, Luke 1+0!
 

Joope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Nyt olis sit Sellarsilla tilaisuus kiittää seuraa toisesta mahdollisuudesta ihan kentältä käsin. Onneksi olin väärässä kun aiemmin kirjoittelin, ettei Sellarsia kaukalossa enää ehditä nähdä. Täydessä pelikunnossahan mies ei vielä varmasti ole ja saa nähdä saako jääaikaa lainkaan. Kuudella pakillahan Jokipo on ensimmäiset PO-pelit vetänyt ja nyt Sellars merkitty seitsämänneksi. Tuollaisen rutinoituneen pelaajan paluu kokoonpanoon kuitenkin varmasti rauhoittaa vielä osin melko kokematonta joukkuetta. Toivottavasti mies pääsee nopeasti taas hyvään kuntoon ja on sitten viimeistään mahdollisissa finaaleissa jo kovassa iskussa.
 
Don't poke the bear!

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Comeback

Ihan ok paluu Lukelta. Eka TuTon maali meni vähän Luken piikkiin sen syöttöhasardin takia, mutta muuten mies pelasi ihan hyvän matsin siihen nähden, että taukoa on n. 2kk takana.

Lukehan pelaamisen lisäksi hoiteli järjestymieshommiakin ja omalla tavallaan siinä varmasti sekoitti hieman vastustajan pääkoppaakin. Santanen varmasti tuntee sen lyönnin vielä keskiviikkonakin, vaikkakin patjaan pamahti. Se vaan on sitä play off -kiekkoa. Samoin Puden paukun jälkeen (puhdas veto, Pude otti siinä yhden joukkueelle) oli kiva torikokous TuTon vaihtoaition edessä.

Niinkuin Kummelistoorississa, vaimissäseoli: Ei jaahuja. Hyvä siitä tulee. Vielä kun saa tuntumaa, niin ylivoimaan vaan!
 
Eli lyhyesti HAISTA VITTU. Olet todellinen kusipää -nimeltämainitsematon Jukurifani allekirjoittaneesta yksityisviestissä :D

Viljuri

Jäsen
Sinällään pahimpaan mahdolliseen paikkaan Luke kyllä otti tuon jäähyn huitomisesta, kun vastustaja pääsi pelaamaan neljällä kolmea vastaan kolmannen erän loppupuolella.

Sinällään jopa pahempi virhe kuin TuTon ensimmäiseen maaliin johtanut turha pakki-pakkisyötön yritys maalin takana, mutta kyllähän Luke tuo myös positiivisia asioita Jokipoikien peliin, jo se puoli miehen pelissä on elintärkeää, että harvemmin tyytyy alakerrassa sutaisemaan kiekkoa vain keskialueelle/pitkäksi, vaan pyrkii avaamaan aina liikkeeseen.

Ja yksi hyvä rannelaukaus siniseltä tuli tänään yv:llä. Vaikka ohi menikin.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Sinällään pahimpaan mahdolliseen paikkaan Luke kyllä otti tuon jäähyn huitomisesta..

Olihan tuo typerä jäähy, onneksi alivoima taisteli kuitenkin hienosti tuonkin tilanteen. Mutta se minkä tuossa tilanteessa taas kerran huomasi oli se, että siinä meillä on isäntä talossa. Sillä ei tuosta TuTon jengistä löytynyt ketään, joka olisi ollut vähänkään valmis puolustamaan Santasta. Santanen itse taisi olla ärhäkämmin tulossa päälle ja sekin olisi Lukelle tainnut sopia.

Vaan annahan olla, jos joku neppaa Orea samalla lailla, Luke ja pari muuta pakkia kyllä osaa suojella omiaan.
 
..SILLE!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy