Luke Sellars Jokipoikiin

  • 35 532
  • 137

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Jokipojilla tietoa edes siitä, että Hannes olisi ollut katsomossa. Saati siitä, että Sellars olisi siirtymässä minnekään. Tämä siis joukkueen päävalmentajan suusta.

No, siellä se kuitenkin oli ollunna. Vaan joo, ei kai sitä seurat kommentoikaan minneen suuntaan ennenkuin muste on kuivumassa, jos niikseen on. Se mistä tieto on omiin korviin tullut vaikuttaa kovin luotettavalta, tai sitten on heikkoa kusetusta..

Oli niin tai näin, Sellars on parantanut peliään koko ajan ja toivoa sopii, että ukko saa itelleen ja urallensa uutta nostetta.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
No faktaa on myös se, että Hannes oli jutellut Sellarsin kanssa kalpaan siirtymisestä. Mutta muuta ei, siis ei edes seuran kanssa ilmeisesti.

Liekö savolaista huumoria sekoittaa Jokipoikien fanien yöunet moisella toiminnalla :D

Hannes ei tee KalPalle minkäänlaista pelaajahankintaa. Jutella on voinut ties mistä, mutta ei KalPan mandaatilla. Virta oli käynyt Sellarsia vakoilemassa jo aiemmin, mutta tämän jälkeen miehen perässä KalPa ei ole ollut.

Mehtimäellä oli keskiviikkona mielenkiintoinen peli ja Hannes kävi sen katsomassa. Turha siitä on siirtokuvioita rakentaa. Pekka Virta ja KalPan pelaajat tyrmäsivät eilen siirtospekulaation aivan suoraan, virallisesti ja epävirallisesti.
 

Becksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Knoppitieto: Sellars on laukonut 123 kertaa ja tehnyt vasta yhden maalin laukaisutehokkuuden ollessa 0,81%! Enpä ole tuollaista ennen nähnyt. Mikä mättää? Laukaus kehno, ampuu joka paikasta, ei vaan uppoa vai mikä on?
 

Afan

Jäsen
Knoppitieto: Sellars on laukonut 123 kertaa ja tehnyt vasta yhden maalin laukaisutehokkuuden ollessa 0,81%!
Kyllähän pelkästään Mestiksestä löytyy joka kausi joku, joka on laukonut lähemmäs sata kertaa tekemättä edes sitä yhtä maalia, pari kaveria jotka laukovat toista sataa kertaa tehden yhden maalin ja joskus joku, joka tekee parilla sadallakin kudilla vain yhden maalin. Ei siis mitenkään harvinaista.

Pakkien maalinteossa on tilastollisesti niin suurta satunnaisuutta, että vaikea sanoa pelkkien lukujen perusteella, mättääkö varsinaisesti mikään. Sen voi toki sanoa, ettei Sellarsin maalivaisto ole sieltä sarjan parhaasta päästä...

Mutta hyvä keskustelunavaus. Enemmän Sellarsia nähneet voinevat antaa pelillisiä näkemyksiä, vaikkei mistään tilastoharvinaisuudesta kyse olekaan.
 

Riffsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
Ampuu lujaa, mutta ei ihan niin tarkasti.
Osa vedoista jää maskiin, osa menee ohi ja osa laukauksista tulee jo keskialueen puolelta. Suurin osa kudeista kuitenkin tulee aina ilman maskia ja yleensä maalivahtia päin. Ne jotka tuon kudin on nähnyt livenä, ei varmaankaan yhtään ihmettele, miksi maskimiehistä on pienoinen pula...
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kyllähän pelkästään Mestiksestä löytyy joka kausi joku, joka on laukonut lähemmäs sata kertaa tekemättä edes sitä yhtä maalia, pari kaveria jotka laukovat toista sataa kertaa tehden yhden maalin ja joskus joku, joka tekee parilla sadallakin kudilla vain yhden maalin. Ei siis mitenkään harvinaista.

Pakkien maalinteossa on tilastollisesti niin suurta satunnaisuutta, että vaikea sanoa pelkkien lukujen perusteella, mättääkö varsinaisesti mikään.

Aivan. Esimerkiksi Ville Lajunen, jota arvostetaan liigassakin korkealle kiekollisena puolustajana, jäi suunnilleen samoihin teholukuihin Sellarsin kanssa. Teki 20 pelissä kaksi maalia (laukaisutehokkuus noin 2 %), joista toisen tyhjään maaliin.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eilen seurailin vähän Sellarsia ja lähinnä miehen laukauksia. Ihan mukavastihan (6) niitä eilenkin tilastoihin kertyi, mutta ainakaan tämän ottelun perusteella ei tarvitse ihmetellä maalien vähäisyyttä.

Olisin valmis väittämään, että Sellarsin laukauksista oli jopa hallaa omalle joukkueelle. Oli muutamakin kerta, ettei edes katsonut muualle kuin maalille, ja päätyi vetämään lähes mahdottomasta paikasta, vaikka syöttö olisi voinut avata ihan kunnollisenkin tekopaikan.

Vetoja siis lähinnä kulmista ja keskialueelta sen kummemmin ajatellematta. Jos ette usko, niin katsokaa itse laukauskartasta. Se parhaalta sektoriltakin tullut veto oli heikko ratkaisu. Olisi ollut aikaa ottaa potkuja eteenpäin, levittää tai vähintäänkin odottaa maskimiestä, mutta ratkaisuna oli helppo poimittava Härmälle.

Muutenhan Sellars vaikutti oikein hyvältä vahvistukselta. Jämäkkä ja kiekkovarma peruspakki, joka avasi pelin yksinkertaisesti mutta ennen kaikkea varmasti. Liikekin tuntui riittävän ihan mukavasti. Ei nyt kuitenkaan kannata olla hirveän huolissaan siitä, että miestä oltaisiin väkisin viemässä liigaan.
 

Randy Marsh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat

No eilinen peli ei ollut läheskään Luken parhaita pelejä noin kiekollisella tasolla. Puolustus on kyllä todella varmaa ja eleetöntä illasta toiseen mutta normaalisti laukauksia kertoo noin kaksinkertainen määrä. Johtunee myös siitä että tuomarilinja oli todella tiukka eikä Jokipojatkaan päässyt pelaamaan ylivoimaa kuin sen vajaa kolme minuuttia. Normaalisti Luke pelaa aina koko ylivoiman viivassa, vain kaverit ympärillä vaihtuu. Muutama hieno kiekon ylöstuonti nähtiin kuten melkeinpä poikkeuksetta jokaisessa pelissä aiemminkin.
 

Viljuri

Jäsen
Hyvä homma, että myös Luken ajatuksia saadaan ilmoille.

Orastava fanitushan Lukea kohtaan on jo olemassa, jota tietysti tuo Kalpa-peikko hieman hillitsee, mutta kyllähän Luke tosiaan sitten Antonin Stavjanan on dominoivin puolustuspään pelaaja Joensuussa (eikä ole vielä näyttänyt läheskään sitä, mille se keväämmällä tulee näyttämään), ja vaikka aina kaikki ei ole mennytkään/mene putkeen, niin kyllähän Luken peliä mieluummin katsoo kuin vaikkapa Pavel Brendelin luisteluksi kutsuttua hitaampaakin hidasta laahustamista, ja vaikka tämä jälkimmäinen mainittu NHL:n ykköskierroksen varaus pistikin kiekkoa Lukea useammin byyriin.

Iloa joka päivästä. Kraft durch Luke.
 

reiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
kaikki
Luke Sellars nähty marraskuulla KalPan ottelussa Pasi Kuivalaisen seurassa. Mitä sitten merkinneekin - ehkei yhtään mitään.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Oiko se sitten tässä?

No, eipä tuossa ainakaan paljon arvailujen varaan jää, kun tuntomerkit ovat noinkin selvät. JokiPon puolesta surettaa, ei niinkään pelaajan, jos on noin idiootti, että maanantaiaamuna ajelee 1,7 promilleen tumuissa. Onpas aito ammattilainen.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ehkä siellä tiedettiin, ettei Luke ehdi enää tämän kauden aikana kuntoutua ja päätettiin säästää palkkarahat lappeenrantalaisittain/kuopiolaisittain...
 

jaska47

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
joo, kyllä tiedettiin et Sellars ei enään tämän kauden jäille kuntoudu, ja hyvä että vähäiset palkkarahat säästyvät.
Odotettavissa oli myös tuo kyrvähtäminen, siksi usein mies nyt sairasloman aikana Niinivaaran Bubissa näkyi temmeltävän tuopin kanssa ja auto "pahaenteisesti" pihassa.
Parasta tuossa surkuhupaisassa tapauksessa on se miten hienosti Luke pölläytti autonsa tosi korkean lumivallin päälle. Sellaiseen ei pysty kuin tosi kova "pelimies". Lienee muuten ollut jonniinverran vauhtia.
Lukelle kuiteskin hyvää jatkoa, missa sitten pelit jatkuvatkin ja jos ei jatku niin mukavaa eloa Pariisissa vaimon hoteissa.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Eipä ollut aamulla vielä mitään kannanottoa Jokipoikien edustajalta missään mediassa. Käsittääkseni seuralla on Luken sopimuksessa tarvittavat purkupykälät tämän varalta, mutta olisiko nyt niin, että vielä pohtivat Luken jatkoa? Näinköhän antavat jäädä tästäkin huolimatta joukkueeseen, kun noita pakkeja ei liikaa ole? Lukehan oli jo käynyt jäällä ja huhusivat, että olisi ollut kehissä jopa keskiviikkona.

Ikävää jos yhteinentaival päättyi näin.
 

muumijo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, Tappara
Eipä ollut aamulla vielä mitään kannanottoa Jokipoikien edustajalta missään mediassa.

Nyt aamusta on palaveri, jossa päätöksiä asian suhteen tehdään ja niistä tiedotetaan tänään.

Paskamainen homma tämä on, mikä sitten onkaan vaikutus joukkueen sisällä niin se jää nähtäväksi. Mutta ulostukseen vaan, se on oma kantani. Hitto, ois käyttänyt saadun mahdollisuutensa eikä pilannut omaa kauttansa/uraansa lopullisesti.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Mutta ulostukseen vaan, se on oma kantani.

Vaikka hullulta kuulostaa, mutta minä pitäisin Sellerin joukkueessa jos:

a) Muut pelaajat sen vielä hyväksyy

b) Jos se on kuntoutumassa edes pelikuntoon

Meidän pakki tilanne on heikko, joka painaa vaakakupissa varmasti myös. Eilen tuli hittiä "pakki" Näätäselle ja maikkarin pätkässä kohdassa 1.42 tipahtaa joku myös, oliko Pekkarinen?

Poistohan olisi ainoa oikea ratkaisu ja tulee olemaan todennäköinen, mutta ajankohta ja pakiston tilanne muuten voi tehdä asiasta hankalan.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Vaikka hullulta kuulostaa, mutta minä pitäisin Sellerin joukkueessa

Harmillinen tapaus, mutta kuulostaisi aika erikoiselta, jos Sellars voisi enää tämän jälkeen jatkaa pelaamista Jokipojissa. Kaudella 2006-2007 korisliigassa ratista kärähti peräti neljä pelaajaa ja kaikkien sopimukset purettiin välittömästi. Minusta sillä ei ole mitään merkitystä hyväksyykö muut pelaajat Sellarsin jatkon vai ei. Yhteistyökumppanit ja suurin osa maksavista katsojista sitä ei varmasti hyväksy. Jos pelaaja käryää esim. dopingista niin siitähän seuraa välittömästi pelikieltoa, mutta rattijuoppo aiheuttaa vaaraa myös sivullisille, tiesitkö, että rattijuoppo on mukana joka viidennessä liikennekuolemassa? Edustusjoukkueen pelaajat ovat lisäksi esikuvia myös junnuille, joten ei kai tässä ole kuin yksi vaihtoehto miten tapaus Sellars tulee päättymään.
 

Fordél

Jäsen
Samoilla linjoilla Puten kanssa eli ei Sellarsilla voi olla mitään mahdollisuuksia jatkaa pelaamista Jokipojissa. 1,7 promillen humala on jo sellainen tila, jossa auton kanssa voidaan saada pahaakin tuhoa aikaan. Onni onnettomuudessa, että nyt ei kukaan sivullinen joutunut kärsimään. HCfanit poislukien, suuri yleisö ja varsinkaan sponsorit eivät varmasti katso tapausta hyvällä, joten jatko on mahdoton yhtälö.

Nämä ovat kuitenkin lätkää suurempia asioita ja niissä on vain vedettävä tiukka linja sekä kannettava vastuu. Sellars on varmasti hieno pelaaja jäällä, mutta omaa kaukalon ulkopuolella ongelman, josta hän ei pääse eroon jos joukkue katsoo tällaiset asiat sormien läpi ja mies ei joudu kantamaan vastuuta. Tällaiset selkkaukset kuitenkin taatusti vain yhdistävät muuta joukkuetta, joten tuskin sillä on mitään negatiivista vaikutusta joukkueen otteisiin.
 
Harmillinen tapaus, mutta kuulostaisi aika erikoiselta, jos Sellars voisi enää tämän jälkeen jatkaa pelaamista Jokipojissa. Kaudella 2006-2007 korisliigassa ratista kärähti peräti neljä pelaajaa ja kaikkien sopimukset purettiin välittömästi.

Vastakkaisiakin esimerkkejä on. Futiksen hallitsevan Suomen mestarin Interin toppari Jos Hooiveld kärysi ratista noin vuosi sitten juuri kauden alla. Seura asettui pelaajan taakse eikä antanut kenkää. Oli ihan mestaruudenkin kannalta järkevä päätös.

Tämä ihan vain mainitakseni, että päinvastaisiakin esimerkkejä on. Pelaajan sopimus joko puretaan tai sitten ei pureta.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämä ihan vain mainitakseni, että päinvastaisiakin esimerkkejä on. Pelaajan sopimus joko puretaan tai sitten ei pureta.

Totta. Ja sitten on vielä sellaisiakin tapauksia, joista ei ole vuotanut tietoja ulkopuolisille, ja pelaaja on jatkanut ihan normaalisti pelaamistaan. Tätähän on sattunut Mestiksessäkin, mutta ei siitä sen enempää.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Tämä ihan vain mainitakseni, että päinvastaisiakin esimerkkejä on. Pelaajan sopimus joko puretaan tai sitten ei pureta.

Tätä Hooiveldin käryä en muistanutkaan. Paljonkohan Hooiveldilla oli promilleja kärytessään? Sellars puhalsi kyllä aika kovat lukemat 1,7 promillea ja kun käry kävi vielä kolari jälkeen niin eihän tuo Sellarsin kannalta kovin hyvältä näytä. Pääasia kuitenkin, ettei mitään henkilövahinkoja tapahtunut tässä episodissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös