Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Luke Sellars Jokipoikiin

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 15.08.2008 klo 15.38.

 1. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
 2. Banys Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jugurit
  Hyvä JokiPo, hienoa Mestikselle. Nyt arvauksia, mikä herra mahtaa olla kyseessä?

  TULIKIN LUETTUA VÄÄRIN, kyseessähän ei ollutkaan Toronton varaus. Veikkaukset ja arvailut poistettu.
   
  Viimeksi muokattu: 15.08.2008 klo 16.02
 3. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Hienoa JOKIPO. Onnittelut jo etukäteen kovanluokan hankinnasta. Liigan avaamisen jälkeen joukkueeseen kuin joukkueeseen alkaa näköjään ilmaantumaan mielenkiintoisa pelaajia. Kuka kaipaa vielä suljettua liigaa, sillä tuskin näitä pelaajia liigan suljettuna ollessa mestikseen hankittaisiin.
   
 4. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tässä ainakin yksi vaihtoehto. Torontosta ja vuoden 1999 kakkoskierroksen kärkivaraus. Viime kausi meni Itävallassa eli Euroopan kaukalot jo tuttuja.

  Edit:

  Ja tässä toinen. Torontosta ja #46 varaus vuodelta 1997. Viime kausi Englannissa.

  Sopisi periaatteessa, mutta ei taida jatkaa uraansa.

  Melkein laittaisin rahani Sellarsin suuntaan, jos nuo JokiPon sivuilla annetut tuntomerkit pitävät paikkansa.
   
  Viimeksi muokattu: 15.08.2008 klo 16.13
 5. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Sellars on vaihtoehto ja vois kutsua jo nimikkeellä "vahvistus". Elämme mielenkiintoisia aikoja. Toivottavasti homma on jo varma kun julkisuuteen tuollainen tieto annettiin...

  Edit: Jokipoikien tiedotteessa oleva maininta "luun kova" ja Sellarssin rapiat 1400 jäähyminuuttia kävisivät aika hyvin yksiin.
   
  Viimeksi muokattu: 15.08.2008 klo 16.15
 6. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Heh, meniköhän arvaus "liian lähelle", kun tuota joensuulaisten sivuilla ollut uutista on muutettu mm. poistamalla nämä mainitut tuntomerkit... Sellars olisi kyllä kova tekijä Mestikseen ja lähtökohtaisesti esimerkiksi KooKoon kanukkipakkien edellä.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Taisi osua ja upota. Samaa nimeä veikkailtiin tuolla mehtimäkeläisessäkin. Olisi kieltämättä aika jäätävä kaveri, varsinkin Jokipoikiin.
   
  Viimeksi muokattu: 15.08.2008 klo 17.37
 8. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Suhteellisen kokenut hanskaaja, hiukan vanhempi kuin KooKoon Makway, mutta tosin taas Makway on hanskannut hieman enemmän kuin kaveri.

  Sellars on peruspakki, joka junnuna iski ihan mukavia tehoja, mutta sitten ollut vähän hiljaisempaa (roolia ei ole oikein löytynyt). Kuitenkin tasosta kertoo mm. käynnit AHL:ssä.

  En tiedä sitten onko Jokipojissa tarjolla paljon kiekollista roolia, koska muuten tätä kaveria ei oltaisi saatu Joensuuhun. Toinen juttu on miten hän onnistuu kiekollisessa roolissa, missä hän ilmiselvästi ei ole pelannut kovin usein.
   
 9. El Lude Jäsen

  Lainaus:
  Jos se maanataina julkaistava pakki on Sellars, niin jii-haa - kaitten. Ei ainakaan minua haittaa, jos se pakki ei ole niin "kädelllinen". Pääasia on se, että tarvittaessa löytyy nyrkit! Toivotaan, että tulevassa pelaajassa yhdistyy molemmat ominaisuudet. Vuosiin ei ole Jokipon rosterissa ollut kovaa pakkia. Arttu Käyhkön lopetettua sopivan vittumaista ja riittävän kovaa oman veskarin suojelijaa ei Jokipon pakistossa ole ollut.

  Perjantaina tuli katsottua Jokipon harkkapeli Jukureita vastaan ja siinä pisti silmään pakiston koko. Lähinnä tuli mieleen Mikkihiiret merihädässä. Yli puolet pakeista oli n. 170 cm pitkiä pygmejä. Ei siis mitään Pablo Järvisiä R.Siltasisita puhumattakaan. No, ehkä tähän asiaan saadaan muutos lähiaikoina.

  Jos tuo ulkomaanelävä osoittautuu edes jonkinlaiseksi pelimieheksi, niin katsomoon saattaa löytää tiensä yhä useampi lätkäfani. Katsojapotentiaalia ja perinteitä kun Jojensuusta + lähialueilta kyllä löytyy...
   
 10. El Crushero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Kühnhackl
  Luke Sellarsin palkkaaminen on kyllä aikamoista riskipeliä, viime kausina mukaan on mahtunut alkoholiongelmaa, humalassa pelaamista ja parit potkutkin.

  Ikävä kyllä sillä kyseessä on parhaimmillaan kova pelimies.
   
 11. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Lainaus:
  No tämäpä sattui. Piken tavoite tälle kaudelle on ollut rakentaa urheilullinen joukkue. Männävuosina saatu lempinimi "Jettipojat" on tältä kaudelta pyritty nyt unohtamaan ja katsellaan mihin porukalla päädytään. Onhan tuo ollut tiedossa kumminkin, että ainakin täälläpäin näille jäähirmuille joskus jopa olutkin maistuu :)

  Jos Sellars on se pakki ja ulkopelilliset taipumukset on tuohon suuntaan, niin siihen kyllä löytyy tästä kaupungista (valitettavasti) otollinen baari. Siellä kun vielä nämä kiekon lätkijät tunnistetaan ja nostetaan hieman jopa jalustalle seisomaan. Eipä siinä, kivaahan se on jos joskus joukkue kannattajien parissa viettää ilta-aikaa muutaman oluen kera...

  Hyökkäykseen sieltä on kanssa tänään yksi paperi kai tulossa ainakin lisää. Tai siis MIES, ja paperi julkaistaan tänään :D

  edit klo 14:01: Luke Sellars ja Samu Pitkänen - Nyt kasassa 21 sopparia.
   
  Viimeksi muokattu: 18.08.2008 klo 14.03
 12. Kelju K. Kojootti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue
  Lainaus:
  Jaahas, eli tämmöinen Sellars sitten Jokipoikiin. Mielenkiintoista, etten sanoisi, varsinkin mikäli tuo tieto miehen alkoholinhajuisesta historiasta pitää paikkansa. Toivottavasti ei tule kanukista "Jettipoikaa", vaan vahvistus Jokipoikiin ja tähti Mestikseen. Talvi on Itä-Suomessa pitkä ja pimeä ja joensuulaisen ystäväni mukaan moni pelaaja on omaksunut tuon sporttibaarin olohuoneekseen talvi-iltoina :) .

  Tuo Jokipoikien hyökkäyshän näyttää jo vahvalta ja puolustus on suht laadukas, vaikkakin materiaaliltaan kapea. Toivottavasti saatte tuon KalPa-yhteistyön avulla 1-2 pakkia lisää. KalPan junnuissa nimittäin näyttäisi laadukkaita kavereita olevan, jopa saatavilla. Tai jos ei junnuista, niin esimerkiksi hieman kokeneempi Aku Pekkarinen.
   
 13. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Aika hyvin arvattu. Näinköhän ensi kaudella nähdään kunnon tappelu Luke Sellarsin ja Steve Makwayn välillä?
   
 14. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jotain voi aina päätellä siitäkin, että esim. viime kaudella hän ehti edustaa neljää eri seuraa. Aika lyhyiksi taisi pestit jäädä kaikkialla.

  Mutta paras ikä on miehellä vasta lähestymässä ja kyseessä on ainakin ollut todella lupaava kaveri. Eli jos ongelmat vaan saa jollain lailla jätetyksi taakse, niin voi olla suorastaan überhyvä hankinta. Jonkinlainen riskitekijä kuitenkin.
   
 15. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Voisko nyt sanoa, että mestis sai väriläiskän? Tämä kaveri tulee aiheuttamaan säätöä. Luke on näköjään Saksassa parannellut joukkuehenkeäkin ihan tosissaan :) Itse veikkaan, että Sellars tulee tekemään siinä sivussa kovat tehot. BigMag-LuckyLuke kohtaamista odotellessa...namiskuukkelia on tarjolla, kunhan liiga ei miestä vie.
  http://www.karjalainen.fi/Karjalain...aa_jokipoikien_ykköspakin_paikan_4560112.html

  Pitkänenkin otti/sai sen sopparinsa. Vielä odotellaan joukkueeseen ainakin lisää puolustajia ja ilmeisesti sentteriä. Nämä taitaa sitten tulla Kalpasta. Itse olen varsin tyytyväinen myös tähän Kalpan kanssa tehtyyn diiliin. Nyt on rakennettu putki junioreista liigaan, kun Jokipojat ei siellä vielä vuosiin itse ole. Kalpakin päässee nauttimaan tulevaisuudessa joensuun kiekkokoulun kasvateista. Varsinkin ikäluokka 93 on erittäin lahjakas, maajoukkueessa olevan Miro Aaltosen johdolla. Tämä yhteistyö vaikuttaa Hannu Kapasen luomukselta.
   
 16. Miksu00 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kovan kaverin saitte riveihinne. Olisi melkein jossain liiga joukkueessakin vahvistus.
   
 17. Randy Marsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Wau! Iso kiitos seurajohdolle ja kaikille keillä oli näppinsä pelissä Sellarsin hankinnassa. Toivotaan että mies viihtyy Joensuussa pitkään eikä liiga vie heti. Tietysti on riski juuri näiden Karjalaisessa mainittujen tappeluiden (kaukalon ulkopuolella) takia mutta varmasti tulee olemaan TODELLA kova vahvistus monessa muodossa jos ajatus keskittyy peliin.

  Samu Pitkäsen sopimus jää sivuseikaksi Sellarsin saaman huomion takana mutta tärkeä ja hieno sopimus. Osoittanut harjoituspeleissä ja harjoituksissa pelimiehen elkeitä erottumalla kentältä vilkkaana ja energisenä hyökkääjänä. Pistetään nyt vielä ketjukokoonpano tähän viestin loppuun:


  Sami Puruskainen - Tapio Ahtonen - Jani Keränen
  Matti Näätänen - Jarno Koskiranta - Henri Huohvanainen
  Toni Mustonen - X - Mika Mäkiaho/Sami Mutanen
  Jani Savolainen - Janne Häikiö - Samu Pitkänen
  Puustinen,Heikkinen,Sivonen

  Luke Sellars - Ville Väänänen
  Kimmo Nevalainen - Juuso Akkanen
  Jarkko Immonen - X
  X

  Antti Ore
  Juuso Oinonen


  Pelillisesti näyttää paremmalta kuin vuosiin!
   
  Viimeksi muokattu: 18.08.2008 klo 16.52
 18. El Crushero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Kühnhackl
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 18.08.2008 klo 18.30
 19. El Crushero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Kühnhackl
  Samaan juttuun liittyen reutersin pätkä

  "Daley and Sellars, charged early on Monday morning after an incident involving the club's doorman, were also prohibited from purchasing, consuming or possessing alcohol and non-prescription medication."
   
 20. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Toi uutinen on jo nähty.

  El Crushero, myönnä jo. Mestiksen kovin ulkomaalaishankinta tälle kaudelle on tässä. KooKoon Makway on paperia tämän rinnalla.
   
 21. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Kieltämättä kova hankinta mestikseen, mutta älä nyt sentään liioittele, että olisi Big Macia kovempi.

  Mutta entäs tämä:

  10.4.2007 Iserlohn Roosters- has sacked defenceman Luke Sellars with immediate effect. The club cites disciplinary reasons for the move.
  The Roosters have not released any further details regarding the sacking of Sellars.

  http://www.hockeyforum.com/international-hockey/19708-germany-2007-2008-a-6.html
   
 22. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  En, tätä ei tarvitse liioitella yhtään.

  Nuo aikaisemmat tapahtumat lisää vain mielenkiintoa kyseistä pelaajaa kohtaan.

  15.10 on otettu vapaapäiväksi duunista.
   
 23. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Hienoa, 15.10.2008 keskiviikkona KooKoo saapuu Big Macin johdolla Joensuuhun. Pitääpä ottaa itsekin tuo vapaapäiväksi, niin tulee samalla katsastettua Joensuun jäähalli, koska aikaisemmin en ole vielä siellä käynytkään.
   
 24. Banys Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jugurit
  Joensuulaiset aloitti kovan uhon. Katsotaan se kauden paras ulkomaalainen runkosarjan käyntiin pyörähtäessä. Jokipojissa aloittava "Mestiksen Karalahti" ei ainakaan minulle pistä mitään suurempia odotuksia. Veikkauksena onkin, ettei sovi Mestiksen kanssa yhteen piirun vertaa..
   
 25. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kuka nyt BigMaccia väittää parhaaksi ulkomaalaiseksi?

  Alustavasti kuitenkin KooKoon kanukeista "huonoin."