Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Luke Sellars Jokipoikiin

Viestiketju osiossa 'Jokipojat' , aloittajana -Jonne-, 15.08.2008 klo 15.38.

 1. Putte Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
  Lainaus:
  Kovuudestahan minä mainitsin, enkä paremmuudesta.
   
 2. Tim Callahan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lähinnä tuohon viittasin.
   
 3. John Lidgett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen kommentti, kun ottaa humioon, ettei Sellars ole peliäkään pelannut Jokipon paidassa, eikä Mestis ole edes alkanut. Eiköhän pelit sitten näytä, kuka on paperia!
   
 4. Riffsi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punamustat, Keltamustat, mitä näitä nyt on.
  Hus, KooKoon pojat omaan aitioon :)

  Joo, mielenkiintoista nähdä miten mies pysyy pelkässä hartsportissa. Taitaa olla pitkästä aikaa semmoinen pelaaja kokoonpanossa Jokipojilla, ettei vastustaja ihan tietämättään ajele polvella porukkaa kylmäksi. Toivottavasti jäähyt tulevat sitten tältä mieheltä "oikeisiin paikkoihin". Turhautuminen/pikkusikakakkoset voisi sitten jättää pois, niin ei tarvitse alivoimaa pelata ihan puolta peleistä.
   
 5. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mielenkiintoiset tilastot Luke Sellarsilla kaudelta 2006-07 Tanskan liigasta Rødovre IK:n joukkueessa. 25 peliä tehoilla 8 + 15 = 23 ja jäähyjä kertynyt myös vähäsen eli 246 minuuttia. Aikalailla kunnioitettava jäähymäärä 25 pelissä.
   
 6. Uramawa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Canada
  Lainaus:
  Pari ottelua Sellarsilta kyseisellä kaudella nähneenä täytyy onnitella Jokipoikia - alakerran isäntä on talossa tämän siirron myötä. Sellars jäi hyvin mieleen kiekollisena, isokokoiseksi hyvin liikkuvana ns. allround-pakkina. Kaveri pelasi varmaan 35 min pelistä, YV:t, AV:t. Kiekon ylöstuojana ja avaajana ainakin Tanskan liigassa erinomainen. Myllyjä ei noihin peleihin sattunut vaan kaveri keskittyi pelaamaan kiekkoa. Kova hankinta Mestikseen.
   
 7. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Makway on paperia, oli vain heitto tuonne perään ilman tarkempaa ajattelua. Ja tuo nimi tuntuisi olevan eniten Kouvolalaisten huulilla...bensaa liekkeihin shaatana, että saadaan näihinkin kohtaamisiin uutta paloa. Itse ainakin odotan tulevalla kaudella KooKoon ja BigMagin kohtaamista vesikielellä.

  Mutta silti, Sellars on lähtökohtaisesti nimekkäin tulevalle kaudelle mestikseen tulleista ulkkareista, ja sekös jotain kismittää. Sehän ei vaan mitään meinaa. Tavoite 1. pysyis selvänä edes pelipäivät. 2. ei pilaa joukkuehenkeä. 3. pysyy Jokipojissa edes jouluun asti.
   
 8. Orion Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Isoa peukkua ! Täytyy sanoa että on ilo katsella näitä tämän kauden Mestis jengien värväyksiä. Näyttää tosissaan olevan potentiaalinen tämä Luke, jos vain malttaa pysyä poissa jäähyboxista.. Ensimmäistä kertaa tulee seurattua tarkemmin muidenkin mestisjengien otteita.. : ) Onnea Joensuu !
   
 9. El Lude Jäsen

  Upeeta ja mahtavaa!!!

  Tästä hankinnasta minä pidän. Iso peukku seurajohdolle. Toivottavasti nyt Jokipon maalivahdit saavat työrauhan Sellarsin toimesta. Nyt eivät mitkään vastapuolen hippohiiret hypi maalivahdin silmille (kaitten) ja tässä on myös potentiaalinen pelaaja illan viimeisille hitaille ilman käsineitä.

  Toivottavasti Sellarsin pullon korkki pysyy riittävän usein kiinni...
   
 10. Wiipuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Jep varmasti Sellars on nimekkäin mestiksen ulkomaalaisista, mutta ei se minua ainakaan kismitä sillä onhan meillä sentään mestiksen nimekkäin suomalaispelaaja eli Jarno Kultanen. Vilpittömät onnittelut kovan luokan hankinnasta sinne susirajalle.
   
 11. Fordél Jäsen

  Aivan helkkarin kova ja mielenkiintoinen hankinta Jokipojilta! Onnittelut tästä ja hienoa, että sielläkin uskalletaan tehdä panostuksia. On ehdottomasti kovempi tekijä paperilla kuin esimerkiksi meidän ulkkarihankinnat. Onneksi kuitenkin kyseessä on joukkuepeli ja peli, joka ratkaistaan kaukalossa, ei paperilla.

  Ja varmasti jos pikkasenkin tulee kuumempaa ottelua KooKoon ja Jokipoikien välillä niin BigMcWay ja Sellars ottavat yhteen. Voittaja tässä taistossa olisi kyllä KooKoo, sillä Jokipojilta lähtisi selkeä ykköspakki kun taas KooKoolla on laajempi materiaali tuolla osastolla.

  Mitä tulee tuohon alkoholiin niin suuri riskihän on olemassa, että pitkä pimeä talvi avaa sen korkin. Toinen vaihtoehto on taas se, että kaveri haluaa aloittaa uransa uudestaan puhtaalta pöydältä ja hakea Suomesta uusia juttuja peliinsä (esim. kiekollisen pelaamisen kehittäminen). Tähän hommaan Jokipojat on hyvä vaihtoehto ja toivottavasti tämä jälkimmäinen on myös siirron taustalla.
   
 12. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  On kyllä mielenkiintoinen kaveri Mestikseen tämä Sellars. Potentiaalia näyttäisi kyllä olevan vaikka mihin, melko pieni varausnumero kertoo ainakin siitä. Mutta ilmeisesti päihteiden ym. kanssa on tullut sekoiltua liikaa kun on noinkin paljon seuroja ehtinyt jo kertyä ja muutenkin vähän "repaleiselta" näyttää tilastot. Mutta kovia tehoja on tehnyt esim. Itävallassa ja Tanskassa joten kyvyt kyllä pitäisi Mestis-tasolle riittää. Toivottavasti kaveri pystyy ottaman itseään niskasta kiinni ja saa vielä pelastettua uransa, suuri riskihän tuollainen kaveri aina on mutta toisaalta saattaa onnistuessaan olla Jokipojille todella tärkeä pelaaja. Mukava on nähdä myös Mestiksessä tasokkaita pelaajia, siksikin toivoisin että Sellarsilla pysyisi korkki kiinni ja järki päässä.
   
 13. El Crushero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Eisbären Berlin, Kühnhackl
  Lainaus:
  Tätä toivon itsekin.
   
 14. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Toisaalta, tässä siirrossa Jokipojilla on vain voitettavaa. Jos korkkaa, niin ukko kiertoon. Jos taasen onnistuu, niin Jokipojat saanee korvauksen esim. liigaan siirtymisestä, kun sen sopimus mahdollistaa tämän kesken kauden.
   
 15. Viljuri Jäsen

  Lainaus:
  Ns. liigapykälä (paikallislehden käyttämä termi) tarkoittanee kuitenkin ns. "vapaata" eli ilman siirtokorvausta tapahtuvaa siirtymistä.

  Tiedä sitten koskeeko mahdollinen sopimustekninen vapaa siirto-oikeus vain nimettyä seuraa, vai kaikkia liiga- ja pääsarjaseuroja. Välipuheiden tasollahan tässä liikuttaneen, sillä voisiko horisontaalisesti vain toiseen suuntaan (ainutkertaisesti) toimivan farmisopimuksen toteuttaa pelaajakohtaisesti?

  Haiskahtaa kyllä enemmän Kuopion veljesten hankinnalta ennen mitään muuta, eli jos kaverin tapuli on puhdistettu lepakoista, niin ei pelaa Joensuussa kauaa. Tuolla potentiaalilla selvin päin pysyessään mahtuisi kaikkiin liigaseuroihin, eli jos ei kelpaa Kalpaan, niin sitten Pohjoisen lestadiolaisten iloksi?
   
 16. Micco! Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haluttu muutos
  Lainaus:
  Ei Jokipojat mitään korvausta saa, jos Sellars sattuisi siirtymään liigaan. Mielestäsi siis sopimuksen liigaoptio tarkoittaa sitä, että liigajoukkue voisi kovalla rahalla ostaa pelaajan sopimuksen ulos? Hereillä nyt. Liigaoptionsa myötä Sellars voi purkaa sopimuksensa ja siirtyä liigaan kesken kauden, ei Jokipojat siitä mitään korvausta saisi.

  Joka tapauksessa mielenkiintoinen hankinta. Vähän arvelluttaa miten mies Joensuuhun sopeutuu. Täysin onnistuessaan siirto Kuopioon uuden yhteistyösopimuksen myötä hyvinkin mahdollinen. Uskon, että tästäkin asiasta on jo jotain keskusteluja käyty. Tuon toteutumiseen on kuitenkin vielä äärimmäisen pitkä matka.
   
 17. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Kokeillaan olla.

  Eikö liigaoptioihin pystytä sisällyttämään ehtoja? Näistä olen pihalla, kuten varmaan huomaa.
   
 18. Viljuri Jäsen

  Voisi tietysti myös kuvitella, että Sellarsin kaltaisen historian omaavan pelaajan annettaisiin näyttää yksi kokonainen kausi alemmalla tasolla, koska mies saattaa sortua kesken "hyvinkin" menevän jakson.

  Kysymyksessä ei ole Matti Nykänen, mutta ei myöskään Jere Karalahti, sillä toisin kuin Jere, mies on jättänyt myös muita pelejä väliin kuin pronssiotteluita (tätä varten on sovellettu Jeren osalta ns. yhdistyspykälää eli Lintumäki-optiota) ja harjoituskauden höntsyjä.

  Pahimmillaan tuomarin pitää valmistautua puhalluttamaan miestä erätaukojen välillä. Miten esimerkiksi panimon sponsoroima liigaseura voisi ottaa riskiä, vaikka miehen tehot näyttäisivätkin yli kahta pistettä per peli, positiivista plusmiinuslukemaa ja yli puolta koko joukkueelle kirjatuista taklauksista?

  Puhumattakaan iltamenoista jo mainittujen uutisten ja huhupuheiden valossa. Siinä Kuopiossa jouduttaisiin palkkamaan kaitsija miehelle, jos haluttaisiin pitää Kuopion historiallisen torin seutu ehjänä.
   
  Viimeksi muokattu: 19.08.2008 klo 13.40
 19. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ainakin sellaisia liigaehtoja on ollut olemassa, joissa on määrätty joku tietty siirtosumma. Ei mikään tähtitieteellinen tietenkään, mutta ideana se että liigaseura ei ihan vaan huvin, urheilun, kiusan ja kokeilun vuoksi värvää ja vie kaveria, mutta jos haluavat tosissaan niin kyseisen summa ei ole edes hidaste. Mestis-seura taas voi sillä summalla saada korvaajan loppukaudeksi.
   
 20. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Sellars

  Aika riskihankinta, mutta toki onnistuessaan voi olla todellinen stara Mestiksessä. Pikainen katsaus miehestä kirjoitettuihin juttuihin paljastaa kuitenkin selkeästi myös kolikon kääntöpuolen, jossa voi olla valitettavasti mitä tahansa.

  Pelillisesti pitäisi kuitenkin oletusarvoisesti olla Jokipoikien ja koko sarjan johtavia puolustajia...

  Hieno lisä kuitenkin koko sarjalle, nostaa varmasti sarjan kiinnostavuutta...
   
 21. jukkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Jäähallilta kaikuneiden huhujen mukaan Sellars laittaa suoraan lapaan sellasta lättyä, että ihan hirvittää. Parin treenin jälkeen on herännyt epäilys, että kyseessä on todellinen pelimies, ainakin kentällä. Harmi kun joutuu odottamaan perjantaihin ja SaPKoa kärsimään siitä ensimmäisenä. Mieluusti olisin miehen jo tänään jäällä nähnyt.

  Toivon todellakin, että mies kestäisi Joensuussa. Ainakin omien sanojensa mukaan aikoo tämä kauden täällä pelata, ja tavoitteena vain ja ainoastaan mestaruus.

  JOKIPO!!!
   
 22. Moderaattorit Jäsen

  Keskustelu Luke Sellarsista jaettu omaksi otsikokseen Jokipoikien kausiketjusta. Tässä samassa ketjussa sopii sitten tietysti myöhemmin seurata miehen otteita jne.

  - Moderaattorit -
   
 23. Halmela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  maajoukkue
  Lainaus:
  Tuotahan ei tarvitse sopia erikseen tai kirjata mihinkään. Jos liigaseura haluaa mestiksestä pelaajan, on seurojen sovittava keskenään korvaus ja pelaajan on suostuttava siirtymään kyseiseen seuraan. Jos sopimuksessa on tämä kuuluisa liigapykälä, tarkoittaa se vapaata eli korvauksetonta siirtymistä. Silloin liigaseura saa vapaasti neuvotella pelaajan kanssa.

  Jos taas Mestis-seura tarjoaa esimerkiksi ulkolaispakkiaan liigaseuralle ja liigaseura ottaisi vastaan, ei pelaajan tarvitse suostua siirtoon.
   
 24. Viljuri Jäsen

  Päivän paikallislehdessä Jussi Jormakka kehuu, että Sellarsin sopimukseen liitettyyn ns. liigapykälään sisältyisi myös nimellistä merkittävämpi siirtokorvaus.

  Jää nähtäväksi, mutta hieman epäilisin Jormakan julkisuuteen levittämää versiota sopimuksen sisällöstä, esimerkiksi juuri julkaistun liigajoukkueen kanssa tehdyn yhteistyösopimuksen (~ ns. epäitsenäinen palvelussuhde) valossa.

  .
   
 25. karate Mauri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  hch ja jokp ja karsijat ja yms
  Itse taas näkisin toisin, saamien tietojen mukaan asia on, kuten ylempänä on mainittu. Teksti "liigapykälä" on tässä tapauksessa harhaanjohtava ja se on tullut tähän uutisointiin (eli Mehtikseen) täysin yllättäen ja pyytämättä.