Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Liigan kurinpitopäätökset 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Petofani, 28.04.2018 klo 16.49.

 1. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 2. Brother Whisper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa, Oulun Kärpät, SaPko, Ivan Huml
  Minkä takia Pelicans-joukkueen fysioterapeutti joutui suihkuun?
   
 3. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei ollut hoitanut hommiaan ja Ville oli kireänä?
   
  Brother Whisper tykkää tästä.
 4. Hamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Liigan kurinpito on täysin linjaton päätöksissään. Koko porukka pitäisi vaihtaa välittömästi.

  Ei pitäisi olla mahdollista, että valmentaja riehuu ja heittelee tavaroita jäälle eikä tule pelikieltoa. Lisäksi Björnisen taklaus on ehdottomasti pelikiellon arvoinen. Mitkä ihmeen sokeat reetat siellä videoita katselevat?
   
  OPEX tykkää tästä.
 5. Sir Markku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Junnon kirjekuoret, Markku-liitto
  Ville Niemiseltä pitäisi poistaa valmentajalisenssi. Mahtavaa esimerkkiä näytti kiekkojunnuille. Tällaista toimintaa ei tule suvaita millään meriiteillä.
   
 6. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Lainaus:
  Vaikea kai kurinpidon on käsitellä tilanteita joita päävideotuomari ei sinne lähetä, tai HPK ei erikseen pyydä käsittelemään.
   
 7. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Heitti juomapullon kaukaloon.

  Nakarikin voinut pysyä siellä sählykaukaloissa tukkaansa tuunaamassa... No ei, mukava mies.

  Nieminen nyt on aina ollut vähän sellainen suun kautta hengittäjä eli sinänsä kiihtyminen ei yllätä, mutta se yllättää, että selvisi ilman lisäsanktiota. Erikoinen ratkaisu.
   
 8. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Mielenkiintoiseksi muuttunut ilmapiiri pelikiellosta keskusteltaessa. Moni on sitä mieltä, että aina kun joku joutuu jättämään rangaistuksen takia pelin kesken ja poistumaan pukuhuoneen puolelle, niin siitä pitäisi sitten aina tuomita myös pelikieltoa. Unohtuu ikään kuin se, että se pelistä poistaminenkin on usein jo riittävä rangaistus.
   
  etulaiton ja Jarna90 tykkäävät tästä.
 9. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  No minun vähäinen ymmärrykseni on luullut, että jos pelaaja viskoo hanskansa ja yrittää lähteä kolmantena nyrkkihippasile kostaminen agendanaan, siitä voisi ehkä määrätä jotakin muutakin kuin pelkän käytöskympin.

  Mutta parempi voitti, eteenpäin.
   
 10. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Edelleen toistelet "kolmantena", vaikka Miro Karjalainen ei lähtenyt kolmantena mihinkään tilanteeseen. Mutta elä vain omassa fantasiamaailmassasi, ehkä Pelicans jopa voitti tuon pelin kun oikein syvälle unelmiin itsesi ajat.
   
 11. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Taisin muuten sanoa ensimmäisen kerran kolmantena. Ehkä fantasiamaailmassasi olen sanonut useammin. Sovitaanko, että Miro on kiltti poika ja syytön. Minulle sopii.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Miksi? Karjalainen sai ansaitsemansa tuomion, eikä kellään HPK-henkisellä ole mitään syytä siitä valittaa.

  Mutta meni mulla nöemmä nimimerkit sekaisin, et sinä ollutkaan se joka kolmannesta miehestä kirjoitteli.
   
 13. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Kuten on jo moneen kertaan todettu, joillain on hiukan hakusessa, mitä tarkoittaa "kolmantena" tilanteeseen tuleminen. Siihen tarvitaan ihan ensimmäiseksi kaksi nahistelijaa. Eilisessä tilanteessa ei ollut yhtään nahistelijaa. Björnistä ja Luceniusta ei lasketa, koska Lucenius otti taklauksesta osumaa eikä osallistunut mihinkään kahakkaan. Lähinnä tyytyi vuotamaan verta nenästä. Koska Karjalaisen nujakka ei edennyt ryysyihin tarttumista pitemmälle, ei ollut syytä antaa väkivaltaisuusjäähyäkään. Hanska ei pysynyt kädessä, mistä ihan sääntökirjan mukainen kymppi. Mihinkään muuhun ei ollut aihetta.
   
 14. Jari66 Jäsen

  Miro tuli kolmantena pelaajana ilman hanskoja takomaan Björnistä. Vähntään 5+20 olisi ollut ansaittua. Kolmantena pelaajana tuli.

  Kolmantena.
   
 15. Leon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Liverpool, HIFK
  Lainaus:
  Ai laskit Mankisen mukaan? No voihan niinkin tietysti tehdä.

  E. Viimeisen kerran: Karjalainen on LÄHIN JA ENSIMMÄINEN Kerhon pelaaja, joka kaartaa Björniseen kiinni. Yhden ainutta iskua ei näytetty tv-kuvassa. Hetken päästä Mankinen on KOLMANTENA pelaajana Björnisen ja Karjalaisen seurana. Sitten saapuu Almari, joka sitoo toisen pelikaanin ja sitten tilanne onkin ohi. Edelleenkään kukaan ei lyönyt ketään. Over and out.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2019 klo 20.33
 16. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lauri Pajuniemelle vihellettiin eilisessä Tappara-TPS pelissä 2+10min laitataklauksesta. Kohteena Elias Fälth. Tilanne nähtiin ottelurangaistuksen arvoiseksi ja vietiin eteenpäin. Peli vähintään huilia Pajuniemelle, koska Liiga miehen väliaikaiseen pelikieltoon asetti. Tilanne on nähtävissä esim. Liigan Twitterissä:
  Liiga on Twitter"#Liiga'n kurinpitodelegaatio määräsi TPS:n Lauri Pajuniemen väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Pajuniemelle tuomittiin perjantain #Tappara#HCTPS-ottelussa 2+10 minuutin rangaistus laitataklauksesta. Lue kurinpitopäätös https://bit.ly/2DUeqvN "

  Ei Pajuniemi tilanteessa hirveän kovalla vauhdilla tullut, mutta suoraan numeroihin tilanteessa, missä Fälth oli vielä ikävästi laidasta irti. Peli tai pari on ihan ok.
   
 17. Kaukalonreuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  ”Lisäksi KooKoon Malte Strömwall määrättiin yhden ottelun pelikieltoon perjantain ottelusta Pelicansia vastaan. Rangaistus tuli säädyttömästä eleestä.”

  Keskisuomalainen
  Liigan kurinpito määräsi TPS:n Lauri Pajuniemen väliaikaiseen kilpailukieltoon – Malte Strömwall sai eleestään pelin pannan
  Liigan kurinpito määräsi TPS:n Lauri Pajuniemen väliaikaiseen kilpailukieltoon – Malte Strömwall sai eleestään pelin pannan

  Mitäs se Malte nyt on tehnyt? Vai pitääkö tuo uutinen edes paikkansa?
   
 18. Dängleri Jäsen

  Lainaus:
  Eikös tämä tapahtunut jo joulukuun Pelicans-TPS ottelussa?
   
 19. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 20. juhis82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS,Detroit Red Wings,Kanada
  Mä olen nyt jotenki yllättynyt. Pajuniemi ja kurinpitokäsittely.. Noi samassa lauseessa, niin ei voi uskoa sitä. No toivotaan ettei siitä tulee mitään isompaa. Että tää jää tähän väliaikaiseen pelikieltoon.
   
 21. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Mielestäni oli melko välinpitämätön töötti Pajuniemeltö. Tällainen vastustajan kunnioittamisen puutosta kuvastava taklaus. Vauhtia ei paljon mutta Fälth kuitenkin selvästi irti laidasta ja taklaus selvästi selkään. Antaisin jopa 2-4 tästä. Vauhti ei ole kova ja seuraus ei ole paha, mutta taklaus silti täysin turha ja välinpitämätön.
   
  rinne tykkää tästä.
 22. HakametsänHaamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Joo omasta mielestä toi 2-3 olis ihan hyvä kanssa. Onneksi ainakin omaan mutuun perustuen tämänkaltaiset niitit on vähentyneet todella paljon viime vuosina. Siis tämmöset laitataklaukset missä vedetään metrin/parin päästä laidasta ja kaveri lentää sinne hurjan näkösesti.
   
 23. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Onko se Malte taas ravistellut kättä? Jännästi sattuu samalle miehelle näitä. Voidaan siis todeta, että taisi se aiempikin tuomio olla ihan oikea. Hyvä tuomarit!
   
 24. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Täyttä paskaa tuo uutinen kuulemani mukaan.

  Mitään ilmoitusta pelikielloista ei ole seuralle tullut, vaan Kung Malte on loukkaantunut.
   
 25. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Lainaus:
  Selvä. Eteenpäin siis ja Maltelle paranemisia.