Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Liigan kurinpitopäätökset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Petofani, 15.06.2017 klo 20.19.

 1. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Onko linjaus sellainen, että yli 0,5 sekunttia niin kiekollinen muuttuu kiekottamaksi? Tämä siis vain ajateltuna tulevaisuuden tuomioita harkittaessa. Korhoselta vitun typerä temppu kaikin puolin ja Ässät lähinnä hyötyy tästä.
   
 2. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Pimeästä kulmasta, kiekoton pelaaja,osuma päähän, ei loukkaantumista. Jos Zapo olisi loukkaantunut, puhuttaisiin kauden törkeimmästä taklauksesta.
   
 3. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Ei huono asia kitkeä näitä pois. Sääli vain, että maajoukkueen ikoneilla on näihin alennuskortti, mutta toisaalta eipä se järkevöitä Korhosen taklausta. Kallion pelikielto vain olisi tarkoittanut, että nämä halutaan kaikki pois.

  Hyvä reagointi huonoon taklaukseen.
   
  Viimeksi muokattu: 01.12.2017 klo 09.11
 4. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  On, ja tämä linjaus on ollut sama ainakin siitä asti, kun Sampo tuli kurinpitäjäksi. Aiemmista vuosista en muista.
   
 5. regularflex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Korhosen taklaus meni jotenkin ohi vähän kaikilta pelin yhteydessä, kun se tapahtui keskialueella kiekon jo mentyä päätyyn. Selostajakin ensin höpisi Insamin tehneen jotain rikollista. Sen havaitsin, että taklaus tuli myöhässä ja pimeältä puolelta, mutta en osannut varmaksi sanoa, että osuiko päähän. Ilmeisesti osui, joten 4 peliä on ihan kelvollinen tuomio.

  Onko muuten jossain parempaa videota taklauksesta kuin tämä Ruudun klippi? Ässien hyökkääjälle käytösrangaistus päähän kohdistuneesta taklauksesta keskialueella – kohteena Tomas Zaborsky | Ruutu
   
 6. madeOFspade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Ihan hyvä että Korhoselle tuli pelikieltoa.

  Toivottavasti myös nämä liigan ikonit alkavat saamaan sikailuistaan pelikieltoa.

  Liigassa on muutama pelaaja jotka pelaavat peliä täysin eri säännöillä.
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Insam huitaisi mailallaan Zaboa käsille ja sekuntia myöhemmin Korhonen vetäisi sivusta päähän. Ei mukava tilanne Zabollekaan...
   
 8. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ässistä tällä kaudella extrakakkua ovat jo istuneet

  Lamberg
  Laganiere
  Korhonen

  Lisäksi ulosajot löytyy Blood x2, Seppälältä ja Lähteenmäeltä. Melkoista hulluttelua on ollut ja kausi ei ole vielä edes puolessa välissä!
   
 9. Jalat1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kova väite, että taklattiin tarkoituksella päähän. 4ottelun peli kielto täysin ansaittu, mutta kuka helvetti oikeasti taklaa tarkoituksella päähän tänäpäivänä liigassa?
   
 10. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Antti Tyrväinen says hello. Kohuttua taklausta Kristian Kuuselaan ei oikeasti pysty selittämään millään tekosyyllä uskottavasti. Silloin tosin sanktio oli oikeutetusti isompi, mutta eiköhän historiaakin riittänyt enemmän kuin tarpeeksi.

  Neljähän on tosiaan aika lievä sanktio muiden kuin Kallion mittarilla, mikäli tulkitaan tahalliseksi.
   
 11. Pata-Ässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  West Coast Titans
  Lainaus:
  Ei kukaan varmaan tarkoituksella mitään kovaa iskua päähän kohdista, mutta eivät ne Kallionkaan kädet kyllä vahingossa nousseet vastustajan niskaan siinä Lukko-pelissä.
   
 12. Jalat1990 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Puhunkin liigasta tänäpäivänä, kun esillä on vain päähänkohdistuneet taklaukset ja Niki Juuselan "tamijakulli" imitaatio. Ja todellakin, jos kurinpito nimenomaan toteaa, että kyseessä tarkoituksellinen kohdistus päähän, niin pelikiellon täytyisi olla samaa luokkaa, kun Lambergin, loukkaantui vastapuoli tai ei. Todella vaikea silti uskoa, että kohdisti tarkoituksellisesti päähän, jos päässä virtaa edes tippakin muu, kuin kusi.
   
 13. Oli miten oli, niin tämä nykylinja on kyllä parempi kuin minkään aiemman kauden kurinpito. Ei täydellistä, mutta ei kai koskaan täydellisyyteen päästäkään. Kolmesta asiasta pidän erityisesti:

  Taklatun pelaajan ei ole pakko loukkaantua, että tulee pekkaa.
  Kun annetaan pekkaa, niin uskalletaan antaa kunnolla.
  Ei tarvitse arpoa "osui ensin paidan helmaan, sitten vasta päähän". Eli katsotaan se, että jos tulee voimalla ylös ja/tai taklaus on ylöspäin suuntautuva, niin voidaan antaa pekkaa. Ei tarvitse jokaisessa kohtuu selvässäkään tapauksessa vetää stillikuvia tyyliin "haha, ei osunut pelkkään päähän".
   
 14. angnus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tiedän, että tämä kuulostaa lapselliselta, mutta olen nähnyt miltei kaikki Ässien pelit ja olen vakuuttunut siitä, että Ässät saa jäähyjä joka pelissä varsin heppoisasti ja sitten sen lisäksi näitä kakkuja tulee aika kovalla kädellä. Ei siinä mitään, jos kaikki olisivatkin ansaittuja ja jokainen vastustaja saisi samalla kaavalla ja samasta tempusta vastaavaan rangaistuksen.
  Jos joku on kussut jonkun muroihin, niin vaikeaa sitä tilannetta on muuttaa, vaan kärsitään kaikki kakut pois ja mennään vahvempana keväällä pitkälle!
   
 15. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Vitonen ja kakkonen tuosta olisi vaikuttanut suurella todennäköisyydellä pelin lopputulokseen...ei lämmitä näissä kauheesti nämä jälkikäteen annetut...
   
 16. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KaMa
  Lainaus:
  Nyt vois urheilujohtaja Korpisalo heittää saman legendaarisen lausunnon kuin laitahyökkääjä Korpisalo Urheiluruudulle keväällä 1996 Ässien hävittyä toisen puolivälierän Tepsille:

  - Sinun mielestäsi Ässät siis kärsii tuomioissa?
  - Joo. Porin pahat pojat tulee ja saa helpommin jäähyjä.

  Usein hallitsevampi, enempi kiekossa oleva ja näin ollen vähemmän puolustuskannalle joutuva joukkue saa vähemmän, ja kääntäen vastustaja enemmän pikkukakkosia. Ässien kamppailukiekko saattaa tietysti näyttää jonkun silmään rikkovammalta.

  En oo Bloodin kohdalla jaksanut ottaa silmätikku-korttia esiin, mutta kieltämättä viimesin iso tuomio jälkiselvittelyineen pisti mietityttämään. Samoin se kuinka isoa pakkia saa ottaa ja lyödä poikkarilla seuraamuksitta. Sellanen tinkepeltomaa-ilmiö hieman pienemmässä mittakaavassa.
   
 17. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  HPK:n Eetu Tuulolalle vapauttava päätös Sport-ottelussa tapahtuneesta tuomarin kaatumisesta.
   
 18. Frölunda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Boston
  Lainaus:
  En puolustele Tyrväistä. Ansainnut kakkunsa, myös tuossa tapauksessa. Mutta mahtoi osua pahaan kohtaan kun kuusela putosi niin totaalisesti. Vauhtia ei paljoa muistaakseni ollut.

  Mutta kuuppa on kuuppa, ja arvaamaton osumien suhteen. Poishan noi täytyy ottaa. Jos ei sitten Kallio/Peltola tai muu gentlemanni vaan vahingossa vähän tööttää.
   
 19. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
 20. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Järvisen pusku kurinpitoon Pelicans_Tappara pelistä. Saapa nähdä paljon napsuu kakkua. Oikea tuomio siis tais olla tuomareilta
   
  Viimeksi muokattu: 07.12.2017 klo 12.32
 21. Arsi Haakana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lahen Pelicans
  Lainaus:
  Huutonaurua :D

  Olisi mielenkiintoista tietää kuinka pihalla Mr. Päävideotuomari on kun vei tuon kurinpitäjälle. Onhan se tietenkin rikollista, pöyristyttävää ja täysin lajiin kuulumatonta että pelaajien kypärät osuvat toisiinsa.
   
 22. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Ei kyllä nämä täytyy kitkeä pois lajista. Nyt Sampo, näytähän sitä kurinpidon hauista! Luu kurkkuun Sika-Järviselle!
   
 23. Pomminvarmasti yksi peli tulee. Näin osoitetaan Fonseliuksen olevan liigakelpoinen tuomari. Eihän kukaan mitään puskua nähnyt, mutta Siikoselle tuli paha mieli, eikä se ole ok.
   
 24. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga
  Lainaus:
  Minulle kyllä käy hyvin jos nuo "saadaan pois lajista" ei haittaa yhtään. Tosiaan en ehkä ois kurinpitoon asti, mutta sen vihellyksen ja vaikka kakkosen ymmärtäisin hyvin. Rangaistuksen, kun on aika hommaan kuulumatonta turhaa paksaa, ja kertautuessaan johtaa muuhunkin ei toivottuun.

  Lainaus:
  Kun noita eo. videoita selasin, niin minä kyllä mielestäni näin, sellaisen pukkauksen.... että jos lisäät siihen "eihän juuri kukaan.." tms. niin roger.

  edit. typoja
   
 25. peruspata Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
  Lainaus:
  Toisaalta on olemassa mahdollisuus, että 5+20 menee automaattisesti kurinpitokäsittelyyn. Mistä taas jopa Blood sai kerran vapauttavan päätöksen (taklaus Seväseen) ja pelasi seuraavassa pelissä.

  Mutta joo, mikäli päävideotuomarille jää sananvaltaa, tilanne on hassu. Ja saanee vapauttavan päätöksen silti.