Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

Liigan kurinpitopäätökset 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Petofani, 15.06.2017 klo 20.19.

 1. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  http://kiekkoareena.fi/jutut/tps-n-...le-tomi-kallion-taklaus-ei-tuonut-pelikieltoa

  Kiekkoareenan jutussa otteluvalvoja vahvistta, että meni kurinpitoon. Onko videotuomari jo kurinpitoa vai menikö oikein delegaatiolle asti? Sitä tarina ei kerro, mutta todennäköisesti muistat oikein joka tapauksessa.

  Samaisessa jutussa toki tepsukoiden utj kertoo ettei sanktioita tule. Mielestäni tuo haastattelu oli aamulla ja silloin ei vielä Liigalta ollut kuulunut mitään.
   
 2. -One- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kaikki pelissä annetut PRK:t menevät automaattisesti videotuomarin käsittelyyn. Lisäksi otteluvalvoja voi viedä videotuomarin käsittelyyn sellaiset tilanteet, jotka ovat menneet pelissä tuomareilta ohi eli joista otteluvalvojan mukaan pitäisi tuomita OR. Jos videotuomarin näkemys on, että tilanteesta tulee tuomita pelikieltoa, niin menee kurinpitoryhmälle. Tämä videotuomarin päätös pitää ilmoittaa joukkueille seuraavana aamuna klo 11 mennessä. Kurinpitoryhmälle menneistä tilanteista tulee aina liigan sivuille kurinpitopäätös, vaikka pelikieltoa ei tuomittaisi. Kallion tapaus siis meni videotuomarille, joka ei nähnyt aihetta jatkotoimille. Bloodin tapaus meni myös automaattisesti videotuomarille, otteluvalvojasta riippumatta. Liigan twitterin mukaan Bloodin tapaus eteni videotuomarilta kurinpitoryhmälle, joten kurinpitopäätös saadaan aikanaan Liigan sivuille.
   
 3. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jos Blood saa tuosta pelikieltoa, niin silloin viimeistään voi todeta kurinpidon olevan täysi vitsi.

  Puhdas taklaus olkapäähän!
   
 4. Läskisalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, HauSi
  Jo se on iso vitsi, että Kallion tapaus ei päävideotuomareilta edennyt ja Bloodin tapaus eteni. Toki jos videotuomari on ollut eri, on asia jotenkin käsityskyvyn rajoissa. Tässäkin toki pitäisi tehdä asioita linjan yhtenäistämiseksi. Mikäli Blood saa tästä jälkiseuraamuksia, voi viimeinen sammuttaa valot. Jatkossa voisi ohjata uuden tv-sopimuksen rahoja siihen, että kurinpitodelegaatio voisi käydä tapauksia enemmän läpi ja tulkla videoiden kanssa esiin myös niiden tapausten kanssa, jotka eivät aiheuta jatkotoimia.
   
 5. Kyyberi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
 6. Ressa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Liigan kurinpitodelegaatio ei määrännyt Ben Bloodille pelikieltoa | Uutiset | Liiga

  Ei tuomiota Veri-Penalle. Perusteluista:

  Lainaus:
  Eli täysin puhdas töötti mutta tuomarit, otteluvalvoja sekä päävideotuomari paskoivat housuun koska nimi. Onneksi ei vaikuttanut ottelun lopputulokseen. Voisi jäädä vähän hampaankoloon jos Lukko olisi kiskaissut tuon vitosen ylivoiman aikana 2-3 maalia ja voittanut niiden seurauksena.
   
 7. Pratu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Blackhawks
  Kurinpitodelegaatio totesi Bloodin taklauksen puhtaaksi, josta ei olisi piänyt rangaistusta tuomita. Annettua jäähyä ei kuitenkaan voida kumota, joten Blood on kymppitilin täyttymisen takia seuraavan pelin sivussa aivan syyttä. Varsinainen sääntökukkanen tämäkin.
   
 8. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Pikkaisen kyllä haiskahtaa tältä.

  Toki Bloodin sekoilut pelsupaidassa muistetaan, joten edelleen jos tulisi pimeneminen, olisi rankku varmasti pitkä, koska Liiga on linjannut uusijalisät. Mutta niin kauan kun taklaukset ovat yhtä puhtaita mitä tämä, muu ratkaisu kuin tämä, olisi ollut oikeusmurha.
   
 9. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Liigan puolelta voisi joku ottaa hattua kouraan ja pyytää koko lajin puolesta anteeksi. Perkele, ihan suoraan sanoen, ilman kovia, puhtaita taklauksia, ei halliin porukkaa saada enää sitäkään vähää, joka vielä siellä käy. Puhtaita avojään pommeja ei todellakaan ole liikaa, ne ovat pelin suola. Kyllä tuota videomateriaalia katsoessa tyhmempikin näkee, että taklaaja tekee kaiken oikein. Vauhtia sopivasti, asento optimaalinen ja selvästi hakee puhtaan ja vastustajaa kunnioittavan kontaktin kroppaan. Osuma päähän ei ole lähelläkään.

  Ja tosiaan, tuomariston perseilyn seurauksena joukkue pelasi 5 minuuttia alivoimaa, ja 2,5 erää ilman yhtä pelaajaansa. Ja nyt vielä päälle 3 erää lisää, kun säännöissäkään ei pidetä sellaista mahdollisena, että nämä puusilmät joskus virheitä tekisivät.

  Puuhasteluliiga.
   
 10. Calé Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Bloodin tuomio meni täysin oikein, harmi ettei noita "kymppejä" voi perua. Nyt joutuu tuomareiden housuunpaskomisen takia huilaamaan pelin ja jatkossa tulee kymppitilin täyttymisestä sitten pidempää poissaoloa.
   
 11. D.A.D Jäsen

  Eli nimen vuoksi kaksi erää lukko pelistä ja tappara peli kokonaan? Kannattaisikohan käydä maistraatissa vaihtamassa nimi, vaikka Sulonen tai Kallio. Jos vaikka semmosella niomellä saisi pelata jääkiekkoa rauhassa. Noin joka neljäs jäähy jäisi viheltämättä.

  Pelaajille nimettömät paidat kun kerran tuomareillakin on.
   
 12. Jääkaappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Paras mahdollinen
  Karjalaiselle kolme.

  Ensi kerralla muistaa katsoa, että taklattava on miehen kokoinen, niin ei tule seuraamuksia. Eteenpäin.
   
 13. Heitinga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Hohhoijaa. Joo osuihan se päähän ja joo onhan Karjalaisella tällä kaudellakin vähän jo rekordia mutta silti tuntuu kohtalaisen kovalta tämä kolmen pelin tuomio. Jatketaan.
   
 14. Lainaus:
  Jos ollaan tarkkoja, niin totesi, ettei ottelurangaistusta tule tuomita.
   
 15. alcoholic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Bloodilla olisi todellisuudessa 1 iso rangaistus tältä kaudelta ja sekin tuosta tappelusta Finleyn kanssa. Pelsua vastaan saatu 2+10 min tuli neiti Siikosen tehtyä kuoleva joutsen, kun Pena antoi puhtaan kovan niitin kroppaan. Miten voi olla säännöissä tuollainen porsaanreikä, ettei väärin tuomittua isoa jäähyä voida poistaa.
   
 16. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Aika laimea pelikielto Karjalaiselle. Linjan mukaan olisi pitänyt tulla paljon enemmän. Historiaakin löytyy isoista rangaistuksista kuitenkin tältäkin kaudelta.

  Blood selvisi ilman, mikä on aivan oikea tuomio sillä olkaapäähän osuu selvästi.
   
 17. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onko tätä koskaan missään avattu, että miksi ihmeessä noita kymppejä ei voi perua? Eihän tuo nyt pitäisi olla mikään iso homma, vaan poistaa sitä yhtä kymppiä kyseiseltä pelaajalta.
   
 18. Janiz80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Saman sarjan juttuja kuin Parkki-Pirkkojen "ehdin jo tulostaa tän, ei tätä voi perua"...
   
 19. SergeiK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikirjasto
  Minusta tämä tuomio pitää ottaa Bloodin tulevissa pelikielloissa huomioon. Nimittäin sillä tavalla että Liiga on Bloodille pystyssä yhden pelin.

  Eli leikitäämpä että Blood taklaa päähän Jukurien Teemu Suhosta. Liusjärvi antaa kolme peliä teosta ja kolme uusijalisää vähennettynä yhdellä jonka Liiga on velkaa Bloodille. Täten Bloodin tuomion pituus olisi tässä fiktionaalisessa esimerkissä viisi peliä.

  Tuo otteluvalvojien selittely on kyllä kurinpidon yksi vastemielisimpiä piirteitä. Nimihän tässä vaikuttaa. Muistuu mieleen kun Mestiksessä Pirka Antila antoi Jonne Virtaselle uusilisää kolme peliä perusteluina miten Virtasen rangaistusta kovensi se, että hänellä on taustallaan lukuisia nyrkkitappeluita. Tappelu oli Mestiksessä Virtasen ensimmäinen.
   
  Viimeksi muokattu: 28.11.2017 klo 13.16
 20. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tämän tuomion seurauksena pitäisi ottelun tuomarit, otteluvalvoja ja päävideotuomari hyllyttää määräajaksi, ei näin vihkoon voi koko järjestelmä vetää. Kuusi ihmistä näki jotain sellaista, mitä ei ollut olemassa.
   
 21. Vapaapudotus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  idän ihmeet
  Lainaus:
  Miten niin, ei mielestäni tähtää erityisemmin nuppiin tai ponnista taklausta ylöspäin, vaan lähinnä kokoerosta johtuen osuu myös päähän, kuten kurinpitokin toteaa? Eikös näistä kolme peliä ole lähes järjestäen tullut, poislukien teidän Lambergin tapaiset ryntäykset.

  Minusta ihan maksimirangaistus tuosta. Lisäksi tappelut eivät vaikuta taklauksista tuleviin pelikieltoihin.
   
 22. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Historiaa löytyy, mutta tappeluista. Ja aivan oikea tuomio. Osuu päähän kyllä, mutta pelaaja ei loukkaannu, taklattava on kiekollinen, käsi kiinni vartalossa, ei hyppää ja ei aikaisempaa historiaa tämän tyyppisistä taklauksista.

  Tästä saisi hyvän opetusvideon junnuille miten ei mennä kiekolle. Roine ei odota yhtään taklausta ja aivan löysin rantein tilanteeseen.
   
 23. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Seitsemän. Unohdit Heikki Liedeksen

  "- Ei kahta sanaa. Pimeästä kulmasta suoraan päähän, Liedes jyrähti."
   
 24. Warrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Lainaus:
  Jos tälle linjalle lähdettäisiin, loppuisi tuomarit kesken. Siihen en ota kantaa, kun puhutaan tästä sarjasta, olisiko se hyvä vai huono asia.
   
 25. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Kyseessä on tuomarivirhe, jota voi verrata Tapparan haamumaaliin ja pitäisi näkyä hyllytyksenä.