Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Liigajoukkueiden voimasuhteet kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana LiutunLätty, 05.05.2019 klo 18.28.

 1. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Voisiko pelaajasta tehdä kovan lupauksen pikemminkin se, että hänellä oli viime kaudella Liigan kymmenenneksi paras torjuntaprosentti ja GAA? Taakse jäivät mm. Skarek, Tuohimaa, Engren, Heljanko, Lehtinen ja Voutilainen. Runkosarjassa Westerholm pelasi vastaavalla torjuntaprosentilla kuin nyt NHL:ään lähtevä Larmi. Ja täytyy muistaa, että kyse oli vasta Westerholmin tulokaskaudesta, eikä menestystä voi edes selittää sillä, että olisi pelannut huikean puolustuksen takana, koska pakisto oli SaiPan kompastuskivi.

  Lainaus:
  Ei ehkä. Kuitenkin hän torjui viime kaudella noita paremmilla stateilla. Jos jatkaa samalla linjalla, niin se varmaan riittää kaikille SaiPa-faneille.

  Täällä vähän tarinaa Westerholmista niille, joille kaveri on täysi tuntemattomuus: https://thehockeywriters.com/nashville-predators-westerholm-comparisons-rinne/
   
 2. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Eli koska olet nähnyt enemmän Skarekin pelejä, niin se on hyvä syy objektiivisuuden puutteelle? Hyvin sinulla näytti olevan Westerholmin kohdaltakin faktat kunnossa, sillä oikeastaan mikään väitteistäsi ei pitänyt paikkansa:

  Lainaus:
  Kyllä Westerholmilla oli pitkiä, jopa kuukauden, taukoja peleistä etenkin alkukaudesta. Samalla lailla hänellä oli pelirytmin kanssa ongelmia.

  Lainaus:
  Ei ollut, mutta ei ollut myöskään Skarekilla. Olkinuora ei ollut missään vaiheessa viime liigakauden aikana maailmanmestari.

  Lainaus:
  No ei tainnut. Westerholm lähti kauteen tilanteesta, jossa SaiPan selkeänä ykkösmaalivahtina oli Frans Tuohimaa, joka oli edellisellä kaudella Liigan kolmeen parhaan maalivahdin joukossa. Silloin kun tuon statuksen maalivahti pelaa SaiPan kokoisessa joukkueessa, niin paine peluuttaa häntä on aika kova. Tässä vielä puolueettoman asiantuntijaraadin mielipide Liigan parhaasta maalivahdista kaudella 2017-2018: Asiantuntijat nostivat JYP-sentteri Suomelan runkosarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi – tässä Yle Urheilun valinnat SM-liigan tähdistökentälliseen

  Lainaus:
  Tietenkin sillä toisella maalivahdilla on vaikutusta peliaikaan ja sen takia Westerholmin vastuu jäikin viime kaudella melko pieneksi, vaikka hän pelasi aika-ajoin jopa paremmin kuin Tuohimaa. Aika moni SaiPa-kannattaja oli vaatimassa Westerholmille enemmän peliaikaa, mutta Tuohimaan syrjäyttäminen oli vaikeaa, sillä hän pelasi edellisen kauden niin älyttömän kovalla tasolla.

  Lainaus:
  Eiköhän Westerolmillakin ole fysiikassa aika paljon vielä tekemistä. Hän pelasi kuitenkin lähes koko junnu-uransa Karhu-Kissoissa, jonka junioreissa ei varmastikaan panosteta fysiikkaharjoitteluun ihan samalla tavalla kuin liigaorganisaatioissa.

  Kannattaisiko ensin katsoa hieman pelejä ja selvittää taustoja ennen kuin tulee huutelemaan? Katsotaan, jos seuraavassa viestissä osuisi edes muutama "fakta" kohdalleen.
   
  Epätietoinen, Numero13, Ishmael ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 3. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Mitäs väliä on sillä oliko Olkinuora liigakauden aikana vielä maailmanmestari? Pelasi liigakauden varsinkin kevätpuolen sillä tasolla, että oli paikka MM_joukkueessa täysin oikeutettu ja pelasi siellä vielä kisojen parhaalla torjuntaprosentilla. Eikös nimenomaan vain sillä ole merkitystä millä tasolla pelaa kun peliaikaa jaetaan? Pelasiko Tuohimaa MM_Kisoissa? Kumpi näistä vahdeista Tuohimaa vai Olkinuora sai KHl sopparin?


  Mitäs täällä selitetään jollain edellisen kauden näytöillä ja paineilla peluuttaa Tuohimaata kun on pelanut joskus aiemmin hyvin. Eikös hyvä valmentaja iske parhaiten pelaavan ukon uuniin riippumatta mitä jotkut asiantuntijat kirjoittaa kausiennakossa?
   
 4. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Erikoinen kommentti fanilta, jonka joukkueen viime kauden maalivahdeista jokaisen torjuntaprosentti alkoi kasilla, ja tilannetta Vaasassa lähdettiin korjaamaan hankkimalla ykkösvahdiksi pelaaja, jonka torjuntaprosentit kahdelta viime kaudelta ovat olleet 89,4% ja 89,6%. Noihin nähden Westerholm olisi Sportillekin kova vahvistus. ;)

  Muistetaan Westerholmin lukemista, että tuo torjuntaprosentti oli parempi kuin yhdelläkään toisella kotimaisella tulokasmaalivahdilla. Liigatulokkaista edelle menivät vain Ilveksen huikea Lukas Dostal ja Henrik Haukeland, mutta häntäkään on vaikea laskea tulokkaaksi, koska oli pelannut SHL:ssä jo ennen Suomeen tuloaan.
   
 5. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Jaa, että tällä logiikalla ei saisi kommentoida tai kyseenalaistaa muiden jengien pelaajien tasoa, jos omasta suosikkijoukkueesta ei löydy parempaa vertailukohtaa? Tämähän tekeekin keskustelusta tällä palstalla varsin mielekästä. Minulle olisi kyllä riittänyt ihan yksinkertaiset perustelet MIKSI tai MILLÄ NÄYTÖILLÄ Westerholm on niin kova prospekti, kuin mitä täällä hehkutetaan.
   
  mikko6000, Manazeri, Smitty#41 ja 6 muuta tykkäävät tästä.
 6. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Aika paljonkin. Tuo liigakauden jälkeen voitettu maailmanmestaruus ei vaikuttanut millään tavalla Pelicansin maalivahtitilanteeseen viime kauden aikana.

  Lainaus:
  Oli kyllä älyttömän kova suoritus tuo nollapeli lädejä vastaan. Ihme ettei valittu koko kisojen tähdistökentälliseen pelkästään sillä, että pelasi nollapelin kaljaliigan pelaajia vastaan.

  Lainaus:
  Ihan oikeastiko kysyt tuota? Otetaan hypoteettinen tilanne: Tapparan Kristian Kuusela ja Patrik Puistola pelaavat molemmat yhtä huonosti. Kumpi istuu ensin katsomossa? Sama logiikka pätee myös maalivahteihin. Tietenkin ne edellisen kauden näytöt ja pelaajan status vaikuttavat peluutukseen.

  Lainaus:
  Kuka täällä on hehkuttanut Westerholmia jotenkin erityisen kovaksi lupaukseksi? Mielestäni Westerholmin tilanne on melko samanlainen kuin Skarekin; molemmat ovat ensi kauteen lähdettäessä hyviä kakkosvahteja, mutta heikohkoja ykköstorjujia. Molemmat voivat pelata vielä tulevaisuudessa NHL:ssä, mutta todennäköisenä en pidä sitä kummankaan kohdalla.
   
 7. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Niin, Skarekilla oli liigapeleistä kuukauden tauko liigapeleistä U20 MM-turnauksen takia. Mutta onko lopulta väliä, minkä takia se tauko tulee, koska ihan vastaava kuukauden tauko oli Westerholmillakin 14.12 alkaen. Se tauko päättyi vasta 16.1. kun hän pääsi jäälle Ketterän paidassa ja palasi SaiPan kokoonpanoon heti seuraavana päivänä 17.1. Tosin Skarekilla tuo maajoukkuetauko ei tainnut tarkoittaa ihan totaalista pelaamattomuutta, sillä ainakin Eliteprospectsin mukaan hän pelasi yhden nuorten MM-ottelun. Ja ovatko neljä muuta hänen pelaamaansa nuorten maaottelua olleet tuon turnauksen alla pelattuja valmistavia otteluita?

  Lainaus:
  Skarekhan sai loppukaudella enemmän peliaikaa kuin Westerholm. Skarek pelasi tammi-maaliskuussa kuusi liigapeliä ja Westerholm vain neljä. Kevätkaudella Westerholm pelasi tuon lisäksi yhden Mestis-ottelun, mutta Skarek taisi saada keväällä Mestis-pelejä Peliitoissa 6-7.

  Eli yhteenvetona koska Skarekin on ollut huomattavasti helpompaa saada peliaikaa niin Mestiksestä kuin Olkinuoran takaa verrattuna Westerholmiin Tuohimaan takaa, niin jos teoriasi todella pätee ja vähäinen peliaika huonontaa tilastoja, niin silloinhan ero on vain entistä selkeämpi Westerholmin hyväksi, eikö?

  Lainaus:
  Tästä en voisi olla enempää samaa mieltä.
   
  RäpyläRepe, Myrsky74, Ishmael ja yksi muu tykkäävät tästä.
 8. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Miten kovaksi prospektiksi häntä on sitten täällä hehkutettu? Baloun vain mainitsi, että Nashville hehkuttaa häntä uudeksi Pekka Rinteeksi, mikä on totta. Mutta sinä siis puhuit hehkutuksesta, mitä täällä Jatkoajassa on, eli mistä hehkutuksesta tarkalleen on kyse?
   
  Myrsky74, redpecka & Baloun tykkäävät tästä.
 9. Jarna90 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Onko joku väittänyt Skarekin olevan lähtökohtaisesti ykkösvahti ensikauteen lähdettäessä? Uskon että Skarek ja Tolvanen ovat tasainen pari, mutta AHL pudotuspeleissä loistanut Tolvanen lienee hieman edellä. Mutta edelleen Pelsussa peliaika ansaitaan ensikauden näytöillä ei menneillä. Ehkä Saipassa on sitten toisin.

  Kertoo jotain kyllä NHL organisaation luotosta Westerholmiin, kuin jo tässä vaiheessa ilmoitetaan että pelaa ensikauden Saipassa. Jos olisi luottoa otettaisiin hakemaan peliaikaa leiriltä.
  Ootko huomannut muuten, että Skarek on kaksi vuotta Westerholmia nuorempi? Tuona kahtena vuotena ehtii kehittyä pirusti, kun on vasta aloitettu laadukas fysiikkavalmennuskin. Tämä ikäero on syytä huomioda mietittäessä tulevia NHL mahdollisuuksia. Eli siinä suhteessa olisi reilua verrata nykyistä Skarekia kahden vuoden takaiseen Westerholmiin. Millä tasol muuten Westerholm muuten silloin pelasi? Väitän että nuoremmat kaverit voi kesän aikana ottaa suurempia kehitysharppauksia kuin vanhemmat.
   
 10. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/NHL
  Osallistun keskusteluun toteamalla, että mikäli saisin valita, niin ottaisin Skarekin Lukkoon yhdeksän kertaa kymmenestä.

  Tämä ei tarkoita kuitenkaan Westerholmin olevan huono.
   
  Bobby tykkää tästä.
 11. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vai Skarek heikohko ykkösvahdiksi. Kaikkea sitä tulee luettua. :)

  Sen verran voin kertoa, että paljon parempi veskari kyseessä mitä viime kauden tilastot antavat ymmärtää. Tulee olemaan pirun kova torjuja ensi kaudella, mutta voi olla, että Tolvanen on vielä kovempi.
   
  Bobby ja Jarna90 tykkäävät tästä.
 12. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Miten Tolvanen loisti AHL:n pudotuspeleissä?
  Sekoittiko hän vaihtoaition parhaat urheilujuomat?
  Käyttikö hän fosforoitua shampoota ja hohti pimeässä?
  Tilastot kertovat, että Tolvanen pelasi AHL:n pudotuspeleissä tasan nolla ottelua, joten sen loistamisen on varmaan täytynyt tapahtua sitten kaukalon ulkopuolella.

  Lainaus:
  Kyllähän sitä omaa tietämättömyyttään voi osoittaa monin tavoin. Nashvillella on jo organisaatiossa Rinne ja Saros, joten NHL-paikat on varattu. Milwaukeessa taas on vuosi sitten koko AHL:n parhaaksi maalivahdiksi valittu Troy Grosenick viemässä peliaikaa. Nashville haluaa saada Westerholmille vastuullista roolia ja SaiPassa se on tarjolla. Kun vielä yhteistyö Janne Valtosen kanssa on johtanut nopeaan kehittymiseen ja organisaatiossa on vinkkejään antamassa vielä NHL:n finaaleissakin pelannut Jussi Markkanen, on Lappeenranta Westerholmille loistava paikka kehittyä.
   
  RäpyläRepe, 1stApril, Hamu ja yksi muu tykkäävät tästä.
 13. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Vähän samankaltainen fiilinki tulee tästä väittelystä kuin viime kesältä, kun Tommi Taimea väitettiin vakavissaan useamman kannattajan toimesta Mikko Kousaa paremmaksi pelaajaksi.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 14. Partakus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Nytten kun keskustelu tuntuu olevan maalivahdeissa, niin rohkenen väittää Kilpeläisen pesevän Skarekit,westerholmit ja ässäin venakon.. Tarasov? Hänhän pelaisi Kalpassa ensi kaudella sikäli jos olisi kyvykäs..
  Eli voimasuhteista sen verta, että ainakaan maalivahdissa Kalpa ei häviä. Tuskin muutenkaan. Voittanee suunnilleen joka pelin.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 15. Hikiset kyynärit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ite siirrän marmorit keskelle westerholmin puolesta mitä tulee ens kauden kilpailuun suhteessa skarekiin. Perustelen näytöillä miten herrat pelasivat ipaa vastaan viime kaudella sekä lehterän kommentille joskus loppukaudesta tyyliin: "ihan sama kumman Valtonen lyö maaliin, siihen me emme tule kaatumaan." Lisäksi westerholmin eduksi lasken vielä sen että on tosiaan hieman vanhempi ja sitä kautta valmiimpi ottamaan ykköskassarin tonttia tulevalla sesongilla.
   
  Tsepteri tykkää tästä.
 16. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/NHL
  Lainaus:
  Saarenheimo > Bros
   
  Bob Rambo tykkää tästä.
 17. Aapee79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Arsenal, SaiPa ja Oilers
  Lainaus:
  Ketkä täällä väittelevät? Kumpi on Taimi ja kumpi on Kousa? Itse luen täältä vain @Jarna90 aivan älyttömiä väitteitä, itsensä pussiin puhumisia, huonoa oikeinkirjoitusta sekä suoranaisia valehteluja, mitkä on todella helppo tarkistaa, jos osaa käyttää esim. Googlea. Ei liene suuri yllätys, että niihin puututaan - keskustelupalstalla.

  Itse taas heittelet nollatason onlinereita tuomatta mitään uutta keskusteluun. Se vasta parantaakin tätä "väittelyä".

  Itse ottaisin - tällä hetkellä - Pelicansin maalivahdit omaan joukkueeseeni.

  Syyt: Näin ennakkoon tasaisempi kaksikko sekä hieman kovempi 2.maalivahti, kumpi se nyt lopulta onkaan.

  Miksi olen kuitenkin tyytyväinen nykyiseen kaksikkoon ja näen heissä potentiaalia?

  - Muistan aikoinaan, kun Rinne varattiin ja lopulta lähti NHL:ään, että naureksin kavereille, että ei tule pelaamaan montaa NHL-ottelua Pekka. Olin todella väärässä. Kun nyt Predators sitten Westerholmin varasi, niin innostuin heti. Siinä organisaatiossa tiedetään maalivahtien perään - varsinkin suomalaisten. Ja sitä potentiaalia nähtiin jo viime kaudella muutamissa peleissä, niin toivotaan, että se jatkuu.

  @mirasane ja @Barney peukut teille, kun jaksoitte oikaista noita älyttömiä väitteitä ja epäloogisuuksia. Valehtelu on myös aina todella arvostettava piirre.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2019 klo 22.13
  RäpyläRepe, Lht03, Epätietoinen ja yksi muu tykkäävät tästä.
 18. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Lainaus:
  Missä vaiheessa joku on tällaista väittänyt?

  Lainaus:
  Tietenkin ansaitaan, kun Pelicansin maalivahdit lähtevät melko tasaisista lähtöasemista kauteen. Tilanne olisi ihan eri, jos Skarekin maalivahtiparina olisi esimerkiksi Veini Vehviläinen tai Emil Larmi. Silloin Skarekin pitäisi pelata selvästi paremmin kuin toinen maalivahti, jotta hän ansaitsisi ykkösmaalivahdin aseman, sillä kilpailija on ollut jo useammalla kaudella Liigan eliittiä. Jos Skarek pelaisi yhtä hyvin kuin Vehviläinen tai Larmi, niin silloin Skarek istuisi penkillä. Samoin kuin Westerholmille kävi viime kaudella SaiPassa.

  Lainaus:
  Tai sitten se kertoo siitä, että Nashville uskoo ison roolin Liigassa kehittävän Westerholmia paremmin kuin farmipelit. On SaiPallakin jotain valtaa noissa neuvotteluissa ja ihan hyvin SaiPa on voinut esimerkiksi ilmoittaa Nashvillelle, että jos ratkaisua ei tehdä nopeasti, niin SaiPa hankkii uuden maalivahdin, jonka hankkiminen vaikuttaisi negatiivisesti Westerholmin peliaikaan, mikäli hän jäisikin SaiPaan. Jos Nashvillen maalivahtipari on Rinne-Saros, niin ei siihen murtaudu yksikään liigamaalivahti. Ei Vehviläinen, ei Larmi eikä edes Skarek tai Tolvanen.

  Lainaus:
  Se tuskin vaikuttaa ensi kauden voimasuhteisiin millään tavalla. Molemmilla on varaa kehittyä vielä paljon ja toivottavasti he onnistuvat ottamaan ensi kaudella seuraavan askeleen urallaan. Etenkin maalivahdit kehittyvät usein vähän vanhemmalla iällä ja Westerholm on ottanut parin viime kauden aikana ihan valtavia kehitysaskeleita. Ei kukaan uskonut vielä muutama vuosi sitten, että Westerholm pelaisi Liigassa saati sitten, että hän tekisi NHL-sopimuksen.

  Lainaus:
  Jos vertailukohtana on esimerkiksi Tuohimaa, Laurikainen, Tirronen, Haukeland, Kilpeläinen tai Kolppanen, niin kyllä, Skarek on heikohko ykkösvahti.

  Lainaus:
  Tietenkin Skarek ja Tolvanen ovat mielestäsi tilastojaan parempia maalivahteja. Skarek on myös varmaan mielestäsi selvästi lupaavampi kuin Westerholm, Dostal, Tarasov ja Lehtinen. Mistäköhän se saattaisi johtua?
   
 19. Hukkaviiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tässä kun on sivusta seurannut näitä keskusteluja noista maalivahdeista, niin mieleen on tullut että millä perusteella Skarek-Tolvanen pari muka on lähtökohtaisesti liigan kovimpia parivaljakoita? Skarek pelasi viime kaudella sen mitä Pelicansin pelejä näin ja tilastoja seurasin, niin semmoisella perus liigaveskarin tasolla. Eli ei yksinään todellakaan lähtökohtaisesti ole liigan parhaita, voi sille tasolle kyllä nousta jos kehittyy hyvin. Ja hänen parinaan on "jo" 24v Tolvanen, joka on tämmöiselle suhteellisen aktiivisesti kiekkoa seuraavalle tyypillekin täysin uusi tuttavuus(nimen oon joskus kuullut, mutten muista yhtään peliä nähneeni häneltä). Mitä tuossa tilastoja nopeasti vilkaisin niin Tolvanen oli ekalla kaudella NCAA:ssa torjuntaprosentilla mitattuna sarjan 12. paras maalivahti, sen jälkeen sijoitus taisi olla joka vuosi 20. huonommalla puolella. Ihmetyttää vaan, että mihin tuo Tolvasen armoton hehkuttaminen perustuu, onko hehkuttajat nähnyt Tolvasen pelaavan vai perustuuko hehkutus noihin kommentteihin mitä Pelicansista annettiin Tolvasen hankinnan yhteydessä? Koska tilastojen perusteella tuo hehkutus on melko yliampuvaa.
   
  Valapatto tykkää tästä.
 20. Lainaus:
  Tai siis oletettavasti olemattomat farmipelit. Kai tuo Westerholm on yhtä long shot haku kuin Rinne aikoinaan tai varmaan enemmänkin kun ei tainnut varatuksikaan tulla. Lopputulosta ei tiedä kukaan maan ja taivaan väliltä. Liigapeleillä mitattuna Saipa ja Pelicans laskee aika vahvasti potentiaalin eikä näyttöihin, saapi nähdä miten käy.
   
 21. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Hänen otteensa olivat AHL:än puolella todella hyviä. Otanta on toki pieni. Mutta jos pelaa samalla tasolla kun AHL:ssa niin Tolvanen on liigan paras tai parhaimpia veskoja. Ymmärrän kyllä hehkutuksen hänen osaltaan.
   
 22. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/NHL
  Lainaus:
  Pelasi tosiaan kokonaiset 6 peliä AHL:ssä.
   
  Surmanajaja tykkää tästä.
 23. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Kyllähän sun pitäis tässä väittelyssä tietää, että tilastot voi aina sivuuttaa lauseella ”kannattais varmaan kattoa niitä pelejä”. Tolvanen oli loistava ja korvaamaton AHL-joukkueensa pudotuspeleissä, vaikka saikin 0 peliä vyölleen. Sama on toteutunut usean viime kauden aikana. On se seppä. Etenkin pudotuspeleissä.
   
  Janiz80 tykkää tästä.
 24. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Näin on. Otanta on tosiaan pieni. Mikään varma tapaus Tolvanen ei ole tietenkään. Enkä arvottaisi Pelicansin kaksikkoa parhaimmaksi itse. HIFKin kaksikko ainakin on parempi. Tolvanen on kuitenkin hallittu riski ja ihan realistinen mahdollisuus olla Liigan parhaimpia veskoja. Sitä se vaatii kyllä Pelsujen osalta sillä puolustus ei kovin kummalliselta näytä.
   
 25. heavylutaa18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaa
  Lainaus:
  Hahah. Eli tämä keskustelu on ollut aivan turhaa.

  Jatkakaa toki, kivahan näitä on täältä lukea.
   
  Wizzö tykkää tästä.