Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Peräkkäisinä iltoina Kärpät ja Tappara nurin. Ei nyt aivan kelvoton viikonvaihde?
Viikonvaihde ihan kelvollinen. Neljän pelin viikko Jukurit-velttoilun ansiosta sellainen arvosanan 7 arvoinen. Saman verran pinnoja siitäkin pelistä oli tarjolla kuin eilisestä tai tämän iltaisesta pelistä.
 
vainoaja

Aihio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tänään hallilla bongattuna. Hifk kamppailuvoima ja energia olivat tänään Tapparaa edellä. Edelleen Hifk:n pelitapa on iso mysteeeri. Joukkueen materiaali on jopa Liigan paras. mutta jollain tapaa Pikkaraisen ajama "vauhti ja prässi kiekko" ei oikein toimi.

Tuohimaa oli vakuuttava HIFK;n maalillla, iso ja liikkuva maalivahti.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ilveksen suunta tullee kyllä olemaan alaspäin seuraavan kuukauden aikana. Ykkössentteri telottu KooKoon toimesta, peli ei ole ollut yhtä laadukasta kuin tuloksista voisi päätellä ja kohta puoliin häviää nippu tärkeitä pelureita nuorten kisoihin.

Eli uhkakuvia on ilmassa, pitää toivoa, että ne kaverit jotka pääsevät poissaoloja paikkaamaan ovat täynnä näyttöhaluja.
 
7.2.2017 Uusi Ilves

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Leskisen siirron jälkeen Hifk on yksin ykköskorissa ja muut yrittää roikkua mukana. Tulee jännä kevät.
Hyökkäyksen osalta kyllä, mutta kyllä teillä ja Tapparalla on huomattavasti parempi puolustus kaikinpuolin. Joku neropattihan aiemmin sanoi, että puolustamalla voitetaan mestaruuksia.
 
" HIFK ei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää toimintansa vahingollista merkitystä koko Suomen jääkiekolle." Tamhockey 28.11.2009
Suosikkijoukkue
HPK
Leskisen siirron jälkeen Hifk on yksin ykköskorissa ja muut yrittää roikkua mukana. Tulee jännä kevät.
Njääh, Tapparan ja Kärppien pakit ja veskat sen verta parempia että kuuluvat myös tonne ykköskoriin.

Kolme isoa alkavat todellakin näyttää isoilta.
 
Viimeksi muokattu:
Burkan Bauhaja, Demolition Grinder
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tuo Michael Keränenkään huono ole ollut. Saa nähdä riittääkö roolia kaikille kärkijätkille.
Teemu Turunen - Otto Paajanen - Sebastian Dyk
Jere Sallinen - Anton Lundell - Ville Leskinen
Jesse Saarinen - Michael Keränen - Iikka Kangasniemi
Teemu Tallberg - Juha Jääskä - Micke Åsten

Huhhuh. Kaikkien ollessa terveenä noita kolmea ekaa ketjua voisi peluuttaa tasaisesti, nythän ykkönen pelaa turhan paljon. Mutta jos tuolla jengillä ei synny tulosta, niin sitten ei todella olla mitään menestystä ansaittukaan.

Mutta tosiaan Kärpillä ja Tapparalla pakisto paremmassa formussa.
 
Jii-appo-jaa, koo-keppi-kii, juppa-jii-pii, Jaakoppi

Yeap

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, rotaatiopelaajat
Hyvä että annetaan vähän omiakin miehiä vastustajille niin saadaan tasaisempia pelejä. Huikea loppukausi tulossa.
 
"Jos ei uskalla pellaa nii ei tarvi pellaa ollenkaan" -Juhamatti Vallinille hetki ennen mestaruusmaalia kun Arska nakkasi kiekon vaihtoaitioon.

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nythän IFK:n junnu-talentit voi lähtee peliajan toivossa johonkin toiseen organisaatioon.
Niin voikin, vain parhaat pääsee kokoonpanoon, ja tällä hetkellä näyttää siltä, että vain Lundell mahtuu mukaan. Täällä ei ole TET-paikkoja tarjolla, niin siksikin parempi, että lähtee tarvittaessa kiertämään muita jengejä.
 

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Eli yksi Leskinen nostaa IFK:n yhtäkkiä ainoaksi mestarisuosikiksi? Vähän turhaa dramatisointia Oulun suunnalla. Leskinen on toki kova hankinta Liigaan ja vahvistaa varmasti IFK:n hyökkäystä, mutta ei tuo nyt isossa kuvassa kuitenkaan hirveästi mitään muuttanut. Jos verrataan vaikka Kärppiin, niin Kärppien puolustusmateriaali sekä PAPP on selvästi IFK:ta parempaa. Tapparallakin on ollut menossa vähän vaikeampi jakso, mutta tuo joukkue tulee varmasti olemaan keväällä neljän parhaan joukossa. Rautakorven tuntien todennäköisesti hopealla. Näillä mennään:

1. kori: Kärpät ja Tappara
2. kori: HIFK ja JYP
3. kori: Ilves, HPK ja Lukko
4. kori: muut
 
"NOH EHKÄ ENSI VUONNA SITTEN!!!!!!!"
- Nimimerkki Dille kiteytti SaiPan kannattamisen viiteen sanaan ja seitsemään huutomerkkiin 11.3.2003.
Suosikkijoukkue
Pelicans
1. Kärpät
2. Tappara
3. HIFK
4. JYP
5. Ilves
6. Lukko

7. HPK
8. KalPa
9. KooKoo
10. SaiPa

11. TPS
12. Ässät
13. Jukurit
14. Pelicans
15. Sport

Näkisin voimasuhteet jotakuinkin näin loppukaudesta sekä lopullisen sarjataulukon.
 

Orvo Muusi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eli yksi Leskinen nostaa IFK:n yhtäkkiä ainoaksi mestarisuosikiksi?
Kyllä se nostaa. Kärpät ei ole tällä kaudella oikein pärjäillyt päävastustajiaan Tapparaa ja Hifkiä vastaan joita vastaan pelattu 5 peliä ja vain yksi voitto. Sarjajohdossa ollaan pelkästään sen takia että nämä päävastustajat pööpöilevät omat ottelunsa ns heikompia vastaan kun Kärpät on sieltä ne pisteet napsineet. Pleioffeissa sitte taas hankalaa kuten viime vuonna joka lopulta päättyi huonosti.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Tänä viikonloppuna on tapahtunut myös kaukalossa, jos on mennyt ohi, miten IFK esiintyi näitä kahta suurinta suosikkia vastaan.
Nojaa. Kärpät oli lauantainakin kaukalossa se parempi joukkue vaikka pelaavassa pakistossa oli joku Jukurien jämäpakki. Viimeistelystähän tuo oli täysin kiinni, aina ei natsaa.

Kärpät on tällä hetkellä vielä melko selkeästi HIFKiä edellä.
 
Pärko!

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mannerille potkut, Kuopion Palloseura
Nojaa. Kärpät oli lauantainakin kaukalossa se parempi joukkue vaikka pelaavassa pakistossa oli joku Jukurien jämäpakki. Viimeistelystähän tuo oli täysin kiinni, aina ei natsaa.
Missä lajissa Kärpät ja IFK pelasivat vastakkain lauantaina? Noh, oletkin Epätietoinen...

Nojoo pointti toki selkeä, mutta tuo pelihän oli siis perjantaina.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

33720

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kärpät on totta kai selvästi todennäköisin mestari. Tappara varmaankin kuuluu edelleen Hifkin edelle, mutta ero ei voi olla suuren suuri. Sen jälkeen tulevat mielestäni lves, Jyp ja Lukko tässä järjestyksessä.

Otetaan tähän vertailuun Unibetin kertoimet(kun Veikkaukselta en tämänhetkisiä nyt löytänyt). Vedonlyöntitoimistojen arviot ovat (itsestään selvistä syistä) aika vankka pohja näille voimasuhdenäkemyksille.

Kärpät 2,50
Tappara 4,25
HIFK 6,00
Ilves 12,00
JYP 12,00
Lukko 15,00
HPK 31,00
KooKoo 36,00
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nostan HIFKin jo nyt suurimmaksi mestarisuosikiksi omissa papereissani. Väite on ristiriitainen, jos luet koko viestini.

Olisi varmaan myös koko Liigalle hyväksi saada kannua välillä pyörähtämään Nordenskiöldinkadulla.

Nyt on jännä kausi menossa: päävalmentajia on heitetty pihalle hyvää tahtia.

Kuka olisi veikannut ennen kauden alkua, että Nieminen (Pelicans), Kivi (Ilves), Pajuluoma (Sport), Kaskinen (TPS) ovat kaikki pois päävalmentajan paikalta ennen joulutaukoa? Unohtuiko tästä joku?

Ei ole kyllä helppo paikka tuo päävalmentajan paikka. Suunnilleen pelaat lottoa nykyään n. 50% todennäköisyydellä, että saat kenkää kesken kauden. Asuntovelalliselle en suosittele. Ikävä homma koko ammattikunnan kannalta. Onko suomalaisen valmennuksen tulevaisuuden kannalta positiivista?

Takaisin voimasuhteisiin ja liittyen vähän noihin päävalmentajan vaihdoksiin myös:

1. Pelicans, Ilves, Sport ja TPS ovat kaikki nyt erityisseurannassa: oliko valkun vaihdosta apua vai ei? Ilves ei ainakaan taida katua vaihdosta - vaikka tätä itsekin vähän mietin, että oliko oikea päätös

2. JYP-lasein: 2 tilalle tullutta 4:stä on paikattu kokoneilla JYP-taustaisilla. Vielä kun saadaan Aravirta ja Westerlund mukaan :)

3. Tällä kaudella #kriisi on ollut ainakin puheissa kaikilla näistä seuroista (mielestäni harvinaisen monella): TPS, Sport, Pelicans, KalPa ja Ässät. Ilves ja KalPa sittemmin nousseet todella hyvään kiitoon.

4. Ei-kriisissä olleita joukkueita on siis vähän: Kärpät, Tappara, JYP, HIFK (vaikka olihan sellaistakin jo melkein ilmoilla), HPK, Lukko, KooKoo, Saipa ja Jukurit.

Mikä pointti tässä viestissä? Jos katsotaan viime aikojen trendiä, niin penkkien takaa on vaihdettu erityisesti "vanhan liiton" managereita ja tilalle on nostettu liidereitä. Jääkiekossakin siis johtaminen on tänä päivänä muutakin kuin mouhuamista. "Huutamalla hyvä tulee" -kaava ei enää riitä. Tuntuu, että organisaatiokulttuuriaan pitkäjänteisimmin ja ilman tätä huutokulttuuria systemaattisesti kehittäneet seurat pärjäävät parhaiten. En muista suurempia kriisitiloja nähneeni esim. HPK:ssa tai SaiPassa.

Pitäisi varmaan kirjoitella toiseen ketjuun näitä, tarinaa näistä asioista riittäisi, mutta säästän teidät.

Jupa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy