Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Lennart Petrell – HIFK:n ruumiillistuma

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana avojääpommi, 18.01.2008 klo 12.16.

 1. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Itse puhuin pelillisestä näkökulmasta. Henkisellä puolella varmasti ei korvaa ketään (IFK-sydän jne.).
   
 2. Massimo 1897 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  @ kantor puhuu asiaa. Lennulla pisteet on plussaa. Vuosi 2011 on monellakin tapaa legendaarinen, yksi syistä oli se että, meidän oma kultapoika Lennart pelasi hyvän runkosarjan ja ihan jäätävät pleijarit, lisäksi pelasi osan finaaleista nilkka murtuneena. Vaikka lennu tekisi 1+1 ens kaudella, on hän varmasti kantanut kortensa kekoon, ehkä jopa muidenkin korsia kantanut. Ainut pelkokuva minulla kohdistuukin juuri tähän, mitä jos ikä on poistanut sen taisteljia sielun sieltä? En tähän usko kuitenkaan ja tyydyttelenkin itseäni uneen ajatellen että Lennu sai sen piitreen äidin maidosta.
   
 3. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  Siis Lennuhan on aivan ihana, mutta että fantasioit hänestä JA hänen äidistään hellinä hetkinä? Tosifani.

  Olisiko eroottinen novelli liikaa pyydetty? :)
   
 4. Päähaku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lennu spotattu tänään Derbyssä klubipäädyssä (?), jonne itse minut vastentahtoisesti istutettiin. Suht kuivassa kunnossa, mutta tuttu virne löytyi ja ihan alkoi itsekin odottaa jo oikean kauden alkua.
   
 5. Massimo 1897 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Tahaton röhähdys pääsi! Katsotaan sitä novellia sitte syssymmällä ;)
   
 6. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  No mitäs helvettiä. Eikö Lennu ollut yksi näistä, jotka taannoisessa osakeannissa ostivat IFK-futiksen osakkeita? Bäckström, Granlund, Bergenheim, OJ ja Lennu muistaakseni ainakin entisistä IFK:laisista kantoivat kortensa kekoon. No, ehkä se ei vaan saanut muualta paikkaa.
   
 7. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Satuin bongaamaan Lennun tänään ohimennen. Oli kaveri aika urheilullisessa kondiksessa.
   
 8. mästare Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK, SJS / MIN / NYR, Real Madrid
  Tätä en epäilisi hetkeäkään. Lennu on ammattimies viimeisen päälle ja kesätreenit vedetään myös sen mukaan. Aivan mahtavaa, että saatiin tämä IFK-soturi takaisin kotiin!
   
 9. Massimo 1897 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Tuossa Salmelan haastattelussa (IFk:n sivuilla) tulee useaan otteeseen esille se, miten lennu tsemppaa ja näyttää esimerkkiä. Hyvä niin, vaikeahan se on löysäillä vieressä jos tuollainen kaveri vetää 110 lasissa. Tämä on se mitä Lennu tuo jengiin. Pisteet on plussaa. Luulen etttä meillä on taas ensi kaudella erittäin timanttinen alivoima.
   
 10. mikzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 11. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Toivottavasti meillä on ensi kaudella timanttinen alivoima. Viime kaudella ei ollut. Seitsemänneksi parhaassa alivoimassa on parannettavaa. Edellä oli mm. Blues, Saipa ja Ilves.
   
 12. Massimo 1897 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Juu, se on tuo alivoima ollut yksi murheenkryyni oikeastaan koko Törmäsen visiitin. Jospa tuo Lennart toisi siihen särmää. Ainakin viimekaudella tais olla niin että, joka toisessa pelissä neliö passivoitui ja joka toisessa juoksi kiekon perässä.
   
 13. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Itse asiassa jännästi alivoima on molemmilla Tormäsen kausilla ollut heikkoa runkosarjassa, mutta sitten kuitenkin mainiota pleijareissa. 2014-15 alivoima oli runkkarissa koko liigan toiseksi paskinta, mutta pleijareissa kaikkein parasta. Viime kaudella runkkarialivoima oli liigan 7. parasta, mutta pleijareissa toisiksi parasta.

  Ihan en ymmärrä tätä trendiä, mutta sanotaan että parempi näin kuin toisin päin.
   
 14. Massimo 1897 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  No, on kyllä jännä tuo alivoiman nousu pleijareihin. Selittyyköhän se jotenkin pelin itesiteetillä, tai jotenkin tason nousun myötä? Jotenkin vaikea uskoa, että stögö ois siihen keksiny jonkun lääkkeen muutamassa yössä. Tai sit jätkiä ei vaa nabannu runkosarjassa.
   
 15. Sakari78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  On aivan mahtava juttu, että Lennu on IFK-paidassa taas ensi kaudella. Lisää henkilökohtaista mielenkiintoa kauteen entisestään valtavasti, kun tällainen IFK:n näköinen oma mies on kaukalossa mukana. Hieno mies ja hieno pelaaja.
   
 16. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lennu viilettää Pitsiturnauksessa kipparin C rinnassaan, varakaput Puustinen ja Grilli. Voisi veikata, että Lennartilla on liigassakin ainakin joku kirjain paidassa, mutta onko se A vai C, jää nähtäväksi.

  Alkais jo!
   
 17. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Eli varmaankin näin:

  C Luttinen
  A Petrell
  A Puustinen
   
 18. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Vaikka Lennu onkin jengissä "uusi" niin ehdottomasti mies tulee saamaan kirjaimen rintaansa, tuskin kuitenkaan "C" kirjainta, koska se on oikeutetusti Luttisen sitten kun oikeat pelit alkavat, mutta "A" kuitenkin. Kaikkensa antava soturi ja ikoni niin kyllähän paikka kapteenistossa pitää olla.

  Mielenkiintoista on kyllä nähdä, että kuka on kolmas pelaaja kapteenistossa kauden alkaessa. Puustinen? Itse vähän toivoisin, että Elkins tai Grillfors saisi varakapun merkin rintaa koristamaan.
   
 19. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  On kyllä lähes jopa runsaudenpula kapteeniaineksesta. Luttinen luultavasti jatkaa, mutta varakapteeneista en osaa sanoa. Tahtoisin antaa A:n Lennulle, Hirvoselle ja Grillille. Miksei Pudillekin. Vaikka kiertävänä. Tahtoisin myös kovasti nähdä Elkinsin joskus IFK:n kapteenina, onhan tässä vielä aikaa!
   
 20. TheSirPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juhamatti Aaltonen
   
 21. Jupe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Mikä puoltaa tätä? Onko IFK:n uudet ennen täällä pelllaamattomat hankinnat olleet aiemmin suoraan kapteenistossa?
  Ei niin että sillä olisi itselleni suurta väliä, mutta kyllä luulisi kapteeniston olevan IFK:n kokeneempaa kaartia/ IFK:laisia jos mahdollista.
  Mun veikkaus kapteenista on selvä, Luttinen, Lennu saa A kirjaimen ja toisen A:n antaisin Elkinsille. Viimeksi mainittu olisi itse asiassa pitkästä aikaa ulkomaan elävä jolle soisin ihan ehdan C:nkin rintaan.
  Mutta se tästä offtopicista, Lennu on kapteenistossa A-roolissa kaudella otaksun.

  _
   
 22. Massimo 1897 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:

  Luulen TheSirPenan heittäneen tuon sarkasmilla. J-M-A ei ole koskaan kuulunut minkään joukkueen kapteenistoon, edes läpällä.
  En usko hänen nytkään pääsevän sinne, varsinkaan kun sieltä jää jo pari hyvää varakapua ilman kirjainta. Ellei sitten kierrätetä tyyliin yhtä kirjainta näiden kesken.
   
 23. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kyllä tämä äijä tulee olemaan kauden aikana niin kova sytyke tuolle joukkueelle vielä monta kertaa, että alta pois. Ei voi kun ihailla ja ei tarvitse ihmetellä miksi on kasannut itselleen vuosien saatossa niin kauhean fanijoukon. Lennu on ottelusta toiseen IFK:n paras pelaaja.
   
 24. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lennu on tottakai ihanista ihanin (2+1), mutta mitäs sanotte koko ketjun panoksesta tänään! Micke-Max 0+3 ja Tuominen 1+1?
   
 25. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
  Lainaus:
  @Stigu, tuus ny ite kertoo Micke-Maxin matsista :)