Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Lennart Petrell – HIFK:n ruumiillistuma

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana avojääpommi, 18.01.2008 klo 12.16.

 1. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  En nähnyt peliä, mutta palstan konsensus lienee, että olivat puhuttuja pisteitä, Åsten on ruma ja oltaisiin voitettu paremmin, jos ei olisi ollut kentällä. Itse olen mielelläni eri mieltä, mutta harmillisesti ei ole silminnäkijätodisteita tarjolla.
   
 2. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Ihmettelyä kahden Liiga-matsin jälkeen :
  1) joukkueen ylivoima on Liigan tässä vaiheessa jaettu huonoin ; 0% ja joukkueen alivoima on sekin jaettu huonoin ; 66,67%.
  2) Lennu on Liigassa tässä vaiheessa joukkueen pistepörssin kakkonen ja CHL:ssä joukkueen Top Scorer. Pelit ovat sujuneet hienosti.
  3) Pisteiden arvoa nostaa se, että Lennu EI pelaa ylivoimissa (vaikka olisi erinomainen maskimiehen roolissa) ja on näissä parissa liigaotteluissa saanut Miro Saarelaisen jälkeen VÄHITEN PELIAIKAA !?!?
  4) Myös Lennun av-minuutit ovat olleet "säästeliäitä", vaikka kunto on kaiketi hyvä ja av-pelaaminen ollut aina tavaramerkki ; muistetaan esim. mestaruusvuotena 2011 hän oli HIFKn ykkösalivoimissa ( käytettiin myös yv:ssa), niinikään maajoukkueessa tuli paljon av-aikaa. NHL:ssä Lennu pelasi 95 ottelua, joissa kokonaispeliaikaa ei tullut massivisesti, mutta roolitus oli kuitenkin melko säännöllisesti av-kentässä jäähyjen tappajana.

  Kausi on aluillaan. Tänään on vastassa Kärpät. Toivottavasti edellä oleva olisi jo tänä iltana turhaa ja joukkueen tämän hetkistä kapteenia ei "nöyryytettäisi" lisää. PS. kyllä ; olen paitsi IFK, niin myöskin Lennu-fani.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2016 klo 14.40
 3. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Milloin saa kyseenalaistaa Petrellin osaamista vol 2016-2017, puuttuvia tehoja ja jopa kapteenistatusta tällä hetkellä Luttisen ollessa telakalla? Omasta mielestäni todella hengetön, tehoton ja vaisu taso ollut koko "uuden IFK:n ajan". Taklaukset, laukaukset, maalilleajot, hämmennykset ja fyysinen läsnäolo täysin kateissa.
   
 4. WPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
  Mutku se on ikoni... Itseäni ei yllätä miehen tehottomuus, vaan tuo valju sulautuminen massaan. Ramstedt-Zaborsky korvattiin JMA-Lennu parivaljakolla ja toistaiseksi ollaan viimeksimainitun takia selkeästi pakkasella.
   
 5. Sakari78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vaikuttaa kuin Lennulla olisi jotain pikkuvaivaa. Ei ole irtonaista ja totutun sähäkkää, energistä meno tällä hetkellä. Myöskään fyysinen peli ei ole sitä, mitä Lennulta on totuttu näkemään. Yhden pelinhän (Tappara) Lennu jätti myös kesken kaiken, joten toivotaan, ettei ole mitään isompaa.
   
 6. Dev Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lentokeli loppui aikalailla siihen Tappara peliin jossa tuli osumaa. Sitä ennenhän Lennu oli todella hyvä.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Tällöin Lennu sai kiekon jalkaan ja jätti pelin tämän takia kesken. Eikä Lennun kunnossa näytä mitään vikaa olevan, spurttaa nopeasti yhä jne. mutta jokin nyt vain mättää. Edes niitä hallin sytyttäviä taklauksia odottaisi näkevän, mutta ei niin ei. Toivottavasti Lennu löytää kadoksissa olevan pelinsä pian.
   
 8. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kaikille ei sovi kapun vastuu... Ehkä Lennu vapautuu taas, kun Luttinen tulee takaisin?
   
 9. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Itsellekin on ollut pienoinen pettymys Lennun peli. Alivoimalla edelleen liigan kärkeä, mutta se ei riitä. Pitäisi päästä ajelemaan edes, vaikka pisteitä ei tulisikaan. Nyt ei oikein pääse edes niihin. Lisäksi mies tuntuu muuttuneen herrasmieheksi ulkomaankierroksella, pyytelemässä anteeksi vastustajalta jos vähän kopauttaa veskaria ja korkealla mailalla. Ilkeys on kadonnut.
   
 10. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toisaalta jos on joutunut pelaamaan koko kauden (pl. tiistain CHL-matsi) jämäketjussa Miehojen ja Tammisten kanssa, niin mitään valtaisaa pelillistä antiakaan on turha odottaa. Ja toisaalta eihän kyseessä ole edes koskaan ollut mikään pistenikkari. Piste-ennätys kuuden kauden takaa 35 pojoa runkosarjassa + tietenkin ne huikeat pleijarit.

  Mutta eihän sitä voi kiistää, oli ketjukavereina sitten vaikka kaksi lahonnutta halkoa, tuntuu kyllä ihmeellisesti taantuneen NHL-visiittinsä jälkeen. Ennen jakeli sentään kovia pommeja illasta toiseen ja nyt tuntuu, ettei oikein ehdi edes taklaamaan.
   
 11. Viuhahtaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk, Pittsburg Penguins, Charlestown Chiefs.
  Pelas Petrell mun mielestä jo Kärpät ottelun loppupuolella ykkösessä.
  Mut anyway en odota Lennulta pisteitä, mutta se intohimo ja tunne tuntuisi puuttuvan totaalisesti.
   
 12. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Niin IFK:han halusi Petrellin ennenkaikkea pelityylinsä takia (aggre, aktiivisuus, sydän), ja jos noista 2 ensimmäistä tippuu iän myötä pois, niin valitettavasti täytyy katsoa muita siihen rooliin. Iso IFK sydän löytyy multakin, joten voin tarvittaessa tuurata :)

  Mutta katsotaan nyt rauhassa... Lennun kohdalla on aikaa odottaa, ja luotan että jo se tilapäinenkin nosto Miehosten viereltä laittoi pyörät pyörimään jatkoa varten.
   
 13. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lennu on ollut yksi suurista pettymyksistä tällä kaudella. Näillä näytöillä Lennu ei ole C:n arvoinen. Ei sytytä eikä luo mitään.
   
 14. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Selostaja sanoi Ässät pelissä, ehkä vahingossa, melko kolkosti: "Petrellin kauden molemmat pisteet tulivat samassa ottelussa Jypiä (muistaakseni) vastaan.."
  Näyttää ettei luistin kulje, ehkä ne on vaan reenannu kovaa kevättä varten.
   
 15. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Eikös Lennu Raumalla kauden ensimmäisessä pelissä pelannut pirun hyvän avauserän? Vähän rymisteli ja nousi väkevästi laidalta melkein hienon maalinkin tehden. Siihenkö nyt jäi kauden anti ja sieltä tulikin se Petrell, jota moni osasi vähän jo "pelätäkin".
   
 16. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  En tiedä oletteko te Lennun otteista yllättyneet nähneet Lennun pelejä HIFK:ssa ennen Kojon kausia, vai oletteko te vain unohtaneet ajan sitä ennen. Lennu on aina ollut pelaaja, joka elää ja kuolee joukkueen pelin mukana. Tällä tarkoitan sitä, että jos joukkue suorittaa huonosti tai jos joukkueella ei ole tiukasti säänneltyä pelisapluunaa, niin Lennu vaipuu muun joukkueen mukana horrokseen. Mikäli taas joukkue pelaa hyvin ja noudattaa tiukkaa pelisapluunaa, niin Lennu on yksi joukkueen parhaista pelaajista. Tämä johtuu mielestäni siitä, että Lennu on todella yksipuolinen pelaaja rajallisilla kiekollisilla taidoilla varustettuna. Ei tuollainen työhevonen voi yksinään pelata kiekkoa.

  Ei siis ole mikään ihme, että Lennu on muun joukkueen tavoin vaipunut horrokseen. Jos joukkue suorittaisi hyvin, niin eiköhän Lennu olisi taas yksi joukkueen parhaista pelaajista. Verrokkina Aaltonen tekee kentällä ihan mitä hän haluaa, pelasi muu joukkue miten paskasti hyvänsä. On turha odottaa Lennulta samaa.
   
 17. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Minä taas sanon sen, että turha odottaa Petrelliltä samanlaista pelaamista kuin 2011. Rapakon takana tapahtui jotain ja tämän jälkeen Petrell ei ole ollut enää sama pelaaja kuin sitä ennen. En tiedä edes, missä roolissa hänen pitäisi pelata tässä joukkueessa? Ei ainakaan tulosta tekevässä näillä näytöillä. Tosin, tämän päivän kokoonpanossa ei ole yhtään tulosta tekevää ketjua, joten ei ole merkitystä missä pelaa...
   
 18. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#1, Liverpool
  Mä odotin ja vaadin että Stögö, tämä peluuttamisen Einstein :) ,kokeilisi Petrelliä ykkösessä pari peliä. No sehän koittikin, ja Lennu pelasi parissa matsissa Aaltosen ja Elkinsin kanssa, ja täytyy kyllä myöntää, ettei toiminut ollenkaan. AN tossa ylempänä pohti mihin ketjuun/rooliin hänen voisi laittaa... ja sanoisin että kyllä se nykykunnossa on se 3-4 ketjun laita ehkä Nykoppin vierellä (jos olis täysi kokoonpano), ja paljon alivoimapeliä, joka sujuu edelleen häneltä hyvin. Pääsee katkomaan ja plokkaa kiekkoja.
   
 19. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Ketjun otsikko tiivistää asian aika hyvin "Lennu -- IFKn ruumilistuma" niinhän se on tällä hetkellä. Lennustakin on tullut pehmeä ja aika väritön, niinkuin koko IFKsta. Missä on se mun IFK jonka peleissä sattui ja tapahtui?
   
 20. Darius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Lainaus:
  Hyvin sanottu eli Lennuahan ei huomaa edes että on edes kaukalossa. Täysin turhake..
   
 21. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lennu Petrell - HIFK:n ruumis

  Lainaus:
  Onpas harvinaisen lapsellista käytöstä tuollainen. Kasvaispa aikuiseksi. Toivottavasti helikopteriperspektiivi toisi Lennulle aimo annoksen nöyryyttä, nälkää ja voitontahtoa.

  Lennu sä et ole mikään änäripelaaja. Sä oot nelosketjun jyrä. Act like it.
   
 22. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Ikävä juttu, jos Lennu on palannut takaisin vanhoihin tapoihinsa. Luulin, että Kojo sai kaivettua ne pahat henget veke for good, mutta ei kai sitten?
   
 23. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nyky-Lennu on pelillisesti täysi turhake. Jos ei kykene kompensoimaan tätä tosiasiaa olemalla joukkuepelaaja, niin puolestani voi poistua jengistä samantien. Mut hei, pelaillaan kausi nopeasti ohi, niin voi sitten saunoa Hank Pikkaraisen kanssa ja soitella radioon. "On tuolla vissiin kuitenkin kuusi tai seitsemän jengiä, jotka on huonompia kuin me."
   
 24. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Asiasta kukkaruukkuun. Onko Lennu loukkaantunut vai penkitetty, kun ei ole illan kokoonpanossa Saipaa vastaan?
   
 25. KooJii_#1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ei ainakaan Pre Gamessa lukenu, että olis telakalla joten eiköhää se oli ihan huilivuorossa vaan. Suoraan sanottuna ei sillä ole ollu mitään annettavaakaan pelillisesti pitkään aikaan, joten istukoon poppareilla. En näe ainakaan ite, että edes mahtuis nykykokoonpanoon nyt kun Johansson palasi askiin.