Orman Mollis
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- Bruins
Pulled pork on tuossa uunissa ja huomasimpa että taisi kauppahallissa tulla moka myyjälle. Ei taida olla possun lapaa, vaan ihan kinkkua(?) tuo toinen pala. Isompi pala on sitten kassleria.
Eli nestettähän tuo on laskenut pirusti vuokaan, on ollut kolmisen tuntia uunissa ja nyt kurkkasin folion alle niin huomasin homman. Yläosa on jo ihan hyvän näköinen (toki vaatii vielä aikaa sekin tovin verran), mutta tuo alapuoli mikä on uinut siellä possunesteissä on taas aivan toisen näköistä...
Eipä tuossa vissiin muuta kuin uudestaan uuniin kun nesteet valuttelin pois? Ajattelin että onko tuossa vaaraa että "yläosa" kuivahtaa liikaa? Folion alla on vuuassa ja ajattelin että jatkan kypsyttelyä nyt tuolla n.150 asteen hujakoilla ainakin pari-kolme tuntia...
Niin vai soveltuukohan tuo toinen pala tähän hommaan ollenkaan, eli jokohan nesteet on ulkona kokonaan? Että viskaanko helvettiin koko kimpaleen, kassleria on se rapia kilo tuolla kyllä jäljellä kuitenkin.
Eli nestettähän tuo on laskenut pirusti vuokaan, on ollut kolmisen tuntia uunissa ja nyt kurkkasin folion alle niin huomasin homman. Yläosa on jo ihan hyvän näköinen (toki vaatii vielä aikaa sekin tovin verran), mutta tuo alapuoli mikä on uinut siellä possunesteissä on taas aivan toisen näköistä...
Eipä tuossa vissiin muuta kuin uudestaan uuniin kun nesteet valuttelin pois? Ajattelin että onko tuossa vaaraa että "yläosa" kuivahtaa liikaa? Folion alla on vuuassa ja ajattelin että jatkan kypsyttelyä nyt tuolla n.150 asteen hujakoilla ainakin pari-kolme tuntia...
Niin vai soveltuukohan tuo toinen pala tähän hommaan ollenkaan, eli jokohan nesteet on ulkona kokonaan? Että viskaanko helvettiin koko kimpaleen, kassleria on se rapia kilo tuolla kyllä jäljellä kuitenkin.
Viimeksi muokattu: