Halkaistu Oululaisen jälkiuunileipä, (margariinia?), tomaattipyrétä, meetwurstia, tomaattisiivuja, jalopenoja ja ihan mitä tahansa juustoa. Uuniin ja jonkun aikaa, kunnes juusto on sulanut ja kypsyys oman maun mukainen.
Köyhän ja kiireisen miehen versio, joskin erittäin maukas: jälkiuunileipä, meetwursti, tomaatti, juusto ja mikroon hetkeksi.
Köyhän miehen tai naisen "mäti-smetana-uuniperunan täytejäljitelmä":
Rosamunda/ jauhoisia perunoita, smetanaa, sipulisilppua, herkkukurkku-kuutioita ja Kallen mätitahnaa (tosi köyhälle kelpaa jäljitelmätkin). Potut mikroon kera haarukan pistojen about 5-8 min/puoli. Aika voi vaihdella riippuen perunan koosta ja mikron tehokkuudesta paljonkin, joten suosittelen varovaista ensikokeilua. Käännä peruna ja toista lämmitys. Kaada smetana purkkiin ja lisää muut ainekset. Laita jääkaappiin vetäytymään hetkeksi. Mitä pidempään annat vetäytyä, sen maukkaampaa sörsselistä tulee. Toimii erinomaisesti myös seuraavana päivänä ja leivän päällä. Tee lopuksi veitsellä halkio perunan päälle ja lataa erittäin runsaasti täytettä. Sekoita. Lisää täytettä ja myös pelkän täytteen syöminen suoraan kulhosta on sallittua ja jopa suositeltavaa.