Ilmoitukset

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi mukahassuttelee seuraavat kaksi viikkoa katsomon puolella. Hassuttelullekin on paikkansa, mutta kyseisen nimimerkin kirjoitukset NHL-osiossa olivat niin turhia ja ala-arvoisia, että koimme pienen huilitauon olevan paikallaan.

Sulje ilmoitus

Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Juteeni, 22.09.2018 klo 22.30.

 1. bunghole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, K-Laser
  Lainaus:
  Ei tuosta tahallista saa kyllä millään. Yhteentörmäys, jossa molemmat muuttaa linjaansa juuri ennen törmäystä. Texier oli onnekkaampi kun ei itselle sattunut mitään, mutta taisi havaita tulevan törmäyksen, toisin kuin Taimi.

  Mahdollisiin rangaistuksiin en ota kantaa, muttei tuosta mitään tahallista vahingoittamisyritystä saa. Vahingoistakin voidaan toki antaa rangaistuksia tai pelikieltoakin.
   
 2. j2k Jäsen

  Lainaus:
  Texier muuttaa Ässien kiekonmenetyksen takia liikkeensä kohti hyökkäyssuuntaa ja Taimi puolestaan kohti puolustussuuntaa. Molemmilla taitaa olla katse kiekossa. Puhdas vahinko.
   
 3. HogiBoi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Mitenkäs SaiPan pari 2+10 taklausta eiliseltä? Ensin Haataja selästä laitaan ja sitten Karlssonia suoraan kupoliin. En tiedä mistä löytyy, mutta peliä seuranneet näkivät. Ainakin luulisin niin.
   
 4. anthax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Ekaa en kommentoi koska uusinta on huono (tuomio vähintään oikein), mutta Karlssonin tilanteessa en näe minkäänlaista tahallisuutta. Suunnanvaihdos, jossa naama osuu kaverin (173cm / 83kg) korkealla heiluviin leveisiin hartioihin. Tuomittu kymppi aivan hyvä tuomio jos joku piti antaa. Telialta löytyy uusinnat.