Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Juteeni, 22.09.2018 klo 22.30.

 1. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Mun mielestä pelkkä jalkakamppi, ei jalkapyyhkäisy. Kamppinakin siinä ja siinä, vaikka toki kaatui aika rajusti.
   
 2. Rommeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Pale Knuckles - EASHL
  Lainaus:
  Eiköhän tuosta pari matsia lisää napsahda, vaikka enemmänkin näyttää kyllä vahingolta koko osuma. Silti aivan suora osuma päähän ja olisi pitänyt rangaista jo ottelun aikana.
   
 3. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Ei vaadi mitään kampeamista ollakseen jalkapyyhkäisy. Nimenomaan, jos tuntee yhtään sääntöjä, tuo ei ole jalkakamppi. Jalkapyyhkäisyn erottaa siitä, että se suoritetaan takaapäin. Aika moni näkee, että tuo Varakkaan kaato tapahtuu nimenomaan takaapäin, ja jokainen joka kiekkoa on pelannut, tietää että mitään et mahda jos noin tehdään. Muutama vuosi sitten kiristettiin jalkapyyhkäisyn tuomitsemista, siis että kaikki takaapäin suoritetut kampit on jalkapyyhkäisyjä, vaarallisuuden takia tietenkin.
   
 4. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Joo ei vaadi, mutta tuossa ainakin videolta katsottuna osuu mielestäni lähinnä jalat yhteen. Tällä kertaa tuomari ei viheltänyt, jossain pelissä saatettaisiin viheltää. Mielestäni siis rajoilla ja tuon voi nähdä eri tavoilla.

  SÄÄNTÖ 160 – JALKAPYYHKÄISY

  MÄÄRITELMÄ: Pelaaja piittaamattomasti pyyhkäisee tai iskee takaapäin jalallaan vastustajaa luistimeen saaden vastustajan horjahtamaan tai kaatumaan tai pelaaja piittaamattomasti vetää vastustajaa taaksepäin samalla iskien tai pyyhkäisten jalalla vastustajan jalat alta.
   
 5. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lepaus tänään kokoonpanossa, joten se siitä "jalkapyyhkäisystä". Kampitus meni ohi tuossa tuomarilta, mutta ei mitään pelikiellon arvoista.
   
 6. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Eihän tämä nyt varsinaisesti ketään tainnut yllättää, mutta nyt varmistui, että ei tutkittu Rissasen tekoja Moilasen loukkaantumiseen johtaneessa tilanteessa. Työntö yläselästä metri ennen laitaa ja seurauksena pään osuminen laitaan ja spagettijalkana koppiin.
  Loppuun sarkastiset tennisaplodit kurinpidolle.
   
 7. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Käsittämätöntä ettei sitä edes tutkita? Iso virhe, nuo tuollaiset pitäs ottaa pois. Oikein ajoittaa sen sopivasti siinä ennen laitaa.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 8. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No, ehkä se sittenkin tutkittiin, mutta todettiin puhtaaksi, kun ei joutunut tutkintavankeuteen?
   
 9. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Melkonen puusilmä, (#tankaudenkurinpito), saa olla että ton näkee puhtaana...
   
 10. MSU Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 11. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Onko niin, ettei tullut Bonsaksenille edes 2min jäähyä? On tämä Liiga kyllä huikean surkea sarja tuomaroinnin ja tuomarilinjan suhteen.
   
  sinnepäinsä, Pekka Kaukalo, Olbertson ja yksi muu tykkäävät tästä.
 12. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  On. Ei tullut jäähyä kummastakaan tempusta.
   
 13. Bacon Jäsen

  Ensimmäisessä yritti työntää Iikan pois, mutta osui päähän, kun Iikka on niin lyhyt. Toisessa yritti nostaa mailaa yläkautta, mutta nopean tilanteen ja huonon tuurin höystämänä osui vähän kypärään. Vahinkoja sattuu enkä näe aihetta jäähylle tai jatkotoimenpiteille.
   
 14. PuukäsiPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  No nyt :D Iikan syy ku ei oo senttei vartalossa, ja ihan pikku hipaisu kypärään ni ei mitää penaltii ku vahinko. Nyt mä oon kaiken täällä nähny.
   
 15. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Bonsaksen, aina sama jätkä. Likainen pelaaja, likainen vahingoittamisyritys. Näistä soisi annettavan sellaiset 10+ peliä pelikieltoa.
   
  Erkka Lapanen tykkää tästä.
 16. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  No nyt oli kyllä paskaa. Ei mitään ulosajon arvoista, mutta oishan noista pitänyt antaa 2+2. Näytti että osui kypärään, joten Iikan maassa pyöriminen taisi olla hieman kuorrutusta kakun päälle ja turhaa filmaamista. Jos osui suojattomaan kohtaan, niin perun puheeni.
   
 17. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Vuoden värilasit tai trolli. Ehkä molempia.
   
 18. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Suht absurdi teko Bondaksenilta huomioiden, ettei hän ole tilanteessa huonossa tasapainossa, eikä maila kimpoa/kulkeudu mistään ylöspäin Kangasniemen päähän. Tyylipuhdas kahden käden viikateisku suoraan vastustajan nuppiin. Kangasniemi nyt on pienikokoinen, mutta ei huitominen noin korkealla ole millään tavalla luontevaa kuin ehkä kiekkoa huiskittaessa. Käsittääkseni jo käsille osuneista viikateiskuista on annettu pelikieltoja.
   
  Pekka Kaukalo ja Scharnhorst tykkäävät tästä.
 19. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Näinhän se on nähtävä, sanoohan se kulunut fraasikin "pelaaja on aina vastuussa mailastaan, paitsi nopeissa tilanteissa tai jos käy huono tuuri".
   
  Jermu, Pekka Kaukalo & Bacon tykkäävät tästä.
 20. Scharnhorst Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Hienoa sieltä pohjoisen leiristä "kuulla" tällaisia kommentteja, viime kevään tapahtumat huomioiden. Vesalainen meinas kuolla kun Tyrväinen tökkäs poikkaria takareisiin/polvitaipeisiin.

  Kyllähän toi eka kyynerpää naamaan on jo melko oksettava, Bonsaksen kyllä näkee että Iikka on matalana siinä kiinni, mutta silti sipaisee kyynerpään suoraan poskipäähän. Huolimaton mailankäyttö sitten vielä kun kiekko jo maalissa.

  Pitääkö tää klippi työntää Twitteriin että saadaan kurinpito hereille ja Sinuhe jyskäläinen kuoronjohtajana ulvomaan tuomiota?

  Iikkahan pelasi hetken toisesta erästä mutta sitten poistui ja peliaika alle 10min, eli tuskin se huvikseen kieriskeli maalin jälkeen jäässä ja jätti suuremmat tuulettelut vaihtoaition edessä pelikavereiden kanssa tekemättä...
   
 21. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Jäihän tuossa kaksi pikkukakkosta puhaltamalla, mut mitä ihmettä tuo Kangasniemen kieriskely on? Näyttää todella kevyeltä osumalta.
   
 22. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Päähän osunut kyynärpää oli vain yksi niistä lukuisista kontakteista joita tulee jokaisessa yv:ssä. Nyt napsahti kun 170cm kaveri pelaa hyvin matalalla.
   
  Viimeksi muokattu: 26.01.2019 klo 08.31
  g0447u tykkää tästä.
 23. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Ilmeisesti Ohtamaan mailahäirintäkoulu on toimivaa sorttia, kun pari näätäläistä onnistuu tästäkin löytämään mailan päähänsä saaneen toiminnasta jotain moitittavaa.
   
  Ikaros tykkää tästä.
 24. Jaded Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Katoin itekki,että helpostippa se Kangasniemi sinne jäähän kaatus,mutta ainakin Bonsakseenin tilanne menee kurinpidon tutkittavaksi.

  *meni päävideotuomari ja kurinpito sekasin.
   
 25. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Älä nyt tukehdu siellä.

  Kuten sanoin, niin oli melkoista paskaa tuomareilta, ettei tuota vihelletty. Ja melko oksettavaa pelaamista Bonsaksenilta.

  En silti itse nähnyt tuossa isompaa kuin 2+2, mutta jos todella loukkaantui tuosta viikatteesta päähän kun lopulta pelasi alle 10min, niin nostan käden ylös virheen merkiksi ja Bonsaksenille pitäisi tulla pelikieltoa. Yksi tai kaksi peliä ei riitä. Videolta kuitenkin näyttää, että osuu kypärään, eikä mihinkään suojattomaan kohtaan. Toki mailalla tarpeeksi kovaa lyömällä voi saada tällin päähän tai niskaan.

  Ja saa olla melko punaiset värilasit ja aika rajoittunut ymmärryskyky, jos ei edelleenkään näe Tyrväisen poikkarissa mitään pahaa tai vahingoittamistarkoitusta. Jos joku Sailio tms löisi samanlaisen teidän puutarhatontun polvitaipeeseen, niin olisi ehkä eri ääni kellossa.