Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Juteeni, 22.09.2018 klo 22.30.

 1. AaTee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  lunettes couleurs
  Lainaus:
  Taklattavan vastuu, tässä jos missä, Et sä nyt vaan voi noin siellä vetää ja mennä naama tarjolle toisen kyynärpään luokse, tai heilua miten sattuu kattomatta et saattaa maila sieltä pyörähtää ilmassa kun pakki kääntyy. Voi kun joku opettaisi näille miten siellä kuuluu ja pitää kaukalossa olla koko ajan valmiina kaikkeen. Iikka pelas ton päin ttua, noh josko se oppis. Kunhan ei nyt itteään telos pahemmin.
   
  FASlapsi tykkää tästä.
 2. Normandia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo
  Näyttääpä törkeältä. Kyllä pitäisi tulla pari peliä penalttia.
   
 3. Neely Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
  Lainaus:
  Voit nostaa. Jätti myöhemmin pelin kesken noista pääosumista seuranneiden oireiden vuoksi ja on nyt loukkaantuneeksi listattuna.
   
 4. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lisäksi Bonbonboy on asetettu väliaikaiseen pelikieltoon, jotta konjakkiklubi ehtii toimistolle takaisin, eli ehkä mahdollisesti oli kyse pahemmasta kuin perus 2+2:sta. Toki muutaman näätäläisen mielestä pelkkää filmiä ja ylireagointia, vaan ei onneksi kaikkien.
   
  Scharnhorst tykkää tästä.
 5. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Harmi, toivotaan ettei käynyt pahemmin. Kangasniemi pelasi tuon jälkeen vielä ja sai ylivoimalla syöttöpisteenkin, mutta totta on että aivotärähdyksen oireet saattavat pahentua vähän ajan päästä.
   
 6. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Lainaus:
  No videon perusteella näytti kevyeltä, mut näköjään osui pahemmin kun ei kerran kokoonpanossa ole. Harmi homma.
   
 7. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  On kyllä kaikki autistit täällä taas äänessä. Jos esim Tyrväinen huitoisi Heponiemeä vastaavalla tavalla, vaadittaisiin Oulussa Sauli Niinistön kommenttia asiaan.
   
 8. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Joo tottakai, Heponiemihän on parempi pelaajakin kuin tuo teidän puutarhatonttu nobody.

  Ps. Kasva aikuiseksi ja opettele lukemaan.

  Pps. Autismin tai muiden kehitysvammojen käyttäminen haukkumasanoina on todella fiksua.
   
 9. Numero13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tätähän se Iikalla on ollut. Ohtamaan kopautuksen jälkeinen kuolema hyvin muistissa, palaten toki ylivoimaa pyörittämään.
  Eipä siinä, tekona siinä oli kyllä 2+10 päähän kohdistuneesta taklauksesta ja jopa vitosen arvoinen korkea maila. Idiootti jannu tämä Bonsaksen.
   
 10. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  No mites omasta mielestä puutarhatontuksi kutsuminen?
   
  Pekka Kaukalo tykkää tästä.
 11. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Jos alkuosan ”vitsi” meni ohi, niin suomennan. Matkin vain lainaamani viestin kirjoitustyyliä. En ole siis edes oikeasti sitä mieltä, että Heponiemi olisi parempi pelaaja kuin Kangasniemi. Molemmilla omat vahvuutensa ja molemmat loistavia pelaajia ja heitä on turha edes vertailla.
   
 12. Bacon Jäsen

  Lainaus:
  Todella ikävää haukkua trolliksi, kun kertoo oman mielipiteen. Etko tiennyt, että jokainen ihminen on laulun arvoinen? Jokaisen mielipide on yhtä arvokas.

  Tässä on vertailukohtana Scott Stevensin top 10 taklaukset. Tuo Bonsaksenin kyynärpää ei osu ihan yhtä kovaa.
  https://www.youtube.com/watch?v=7U7jUbKQYdw

  Sitten tuohon huitaisuun haetaan vertailuksi Tomi Pekkalan viikateisku selkään. Tuossa linkissä oli tahallinen huitominen eikä yläkautta suoritettu mailannosto.
  https://www.youtube.com/watch?v=nX7ACgOumVI
   
 13. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  Eli sun "vitsit" on hyväksyttäviä mutta itse vedät raivarit muiden vastaavista?
   
 14. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Ei, rokotuskeskustelussa lääkärin mielipide on arvokkaampi kuin vantaalaisen kotiäidin.

  Ei kukaan tietääkseni ole verrannut Bonsaksenin tapausta mihinkään noista joita nyt tarjoat. Joten siinä mielessä turha pointti. Kyynärpää osui naamaan ja siitä voisi antaa joko 2+10 päähän kohdistuneesta tai sitten 2min väkivaltaisuudesta. Mailalla päähän huitominen oli sellainen, että itse katsoin ensin että 2min riittää, vaikkei sitä vihelletty ollenkaan. Olin jopa sitä mieltä aluksi, että Kangasniemi filmasi, varsinkin kun palasi peliin takaisin myöhemmin ja syötti vielä yhden maalinkin. Nyt kun olen nähnyt videon muutamaan kertaan ja tiedän että Kangasniemi on tänään sivussa, niin mielestäni 1-2 peliä pelikieltoa ei ole tarpeeksi.
   
 15. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Mitkä ihmeen raivarit?

  Jos meni ohi, niin sitten meni. Eteenpäin.
   
 16. Pervert Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiitospaidat
  Lainaus:
  Ei minulta mitään ole ohi mennyt. Omat oikeutuksesi ovat vaan hyvin ristiriitaisia.
   
 17. bunghole Jäsen

  Onkohan tuosta Ek/Lasu törmäyksestä Pelicans-Kärpät pelistä mitään muuta kuvakulmaa kuin Telian koosteessa näkyvä? Livenä hallilla näytti siltä että osui päähän, mutta lähistöllä ollut tuomari ei siihen reagoinut. Tuli puun takaa ja pää heilahti sen näköisesti että jokin osui, mutta oliko sitten olkapää, kun vasen käsi näytti videon perusteella olleen alhaalla. Toki Lasu oli kiekoton ja tuli puun takaa, joten ainakin siinä mielessä kyseenalainen ketjun otsikon mukaisesti. En ole pelikieltoa vaatimassa, mutta olisi mielenkiintoista nähdä eri kuvakulmasta.

  EDIT: Tyrväinen->Ek.

  Linkki giffiin Animated GIF - Find & Share on GIPHY
   
  Viimeksi muokattu: 31.01.2019 klo 00.02
 18. I own your face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tyrväinen ei edes hipaissut Lasua tuossa kuvailemassasi tilanteessa.
   
 19. bunghole Jäsen

  Lainaus:
  Ilmavirrastako kaatui? Kyllä nuo näyttää videolla osuvan yhteen tilanteessa.

  EDIT: Sori, ei ollut Tyrväinen vaikka Karvinen hänelle juuri hermostuikin. Taisi olla Ek.
   
 20. Ralph Jäsen

  Aika paljon samaa kuin Koivisto-Paajanen-tilanteessa viime viikolla. Tahaton kontakti, mutta jos päähän osuu, niin pelikieltoa luvassa se yksi peli. Vaikka kohde ei loukkaantunutkaan.
   
 21. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
 22. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Vahinko on, mutta kyllä nuistakin on välillä 5+20 annettu. Jos kuitenkin katsot tilanteen uudelleen, näet että Texierillä on katse täysin ylhäällä ja kohti kiekkoa. Tuolloin on erittäin vaikea havainnoida, mikäli sieltä tulee toinen pelaaja kohti. Törmäys itsessään on puhdas vahinko, mutta harmillisesti Taimi loukkaantuu.

  Miksi ihmeessä joukkueen paras pelaaja kauden tärkeimmässä kohtaa vetäisi muuten sarjajumbon pelaajaa tahallaan "polvella" ?
   
 23. Juomari Turmio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, Charlestown Chiefs, MuSa
  Kyllä on Texierillä kapea näkökenttä, eikä kumpikaan aivosoluistakaan taida toimia jos ei ymmärrä kaverin tulevan samalla linjalla.

  Tahallisuuteen en usko, mutta kyllä tuo aika käsittämättömältä näyttää.
   
 24. huhheijaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Taitaa Texier väistää Taimea ja yrittää mennä takaa, mutta Taimihan tuossa vetää aika tiukan kaarteen vasurille Texierin syliin, kun huomaa, että omat menetti kiekon ja pelin suunta vaihtui. Voi toki olla, että Texierikin reagoi kiekonmenetykseen ja muuttaa asentoa siksi, mutta ei tuossa nyt kyllä mielestäni ole mitenkään jäähyn paikka, kun ei Taimikaan pidä luistelulinjaansa.
   
 25. Waltrex Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Ei tosta voi mitään jatkoseuraamuksia antaa. Harmittava yhteentörmäys, jossa Taimen loukkaantuminen tietenkin valitettavaa. Jos katsot oikein tarkkaan, huomaat, että Texier yrittää viime hetkellä väistää sivuun nostaessaan pään ylös. Taimi sen sijaan ajaa niin kutsuttuun miinaan täydellä höyryllä silmät kiinni.