Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kyseenalaiset taklaukset Liigassa 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Juteeni, 22.09.2018 klo 22.30.

 1. Pete27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TAPPARA
  Lainaus:
  Onko tää tiato?
   
 2. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Vertailu Mäntylä vs Rissanen. Mäntylä hyppäsi niskaan mailan kanssa ja runttasi laitaan. Rissasen tilanne mielestäni ennemminkin kamppailutilanne, joskin Rissanen oli hyvin huolimaton. Mäntylä oli monta kertaa rumempi ja tahallisemman näköinen. Kyllähän tuosta pelin voisi Rissaselle antaa, mutta Rautakorven lausunto tilanteiden samankaltaisuudesta kyllä on puhdasta paskaa ja oranssilasisuutta.

  Edit: typo
   
  Viimeksi muokattu: 23.01.2019 klo 10.25
 3. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Muuten samaa mieltä, mutta kyllä jos joku oli huolimaton niin tämä Tapparan Moilanen. Aika löysin jaloin menee kulmasta hakemaan kiekkoa. Jos jossain puhutaan taklattavan vastuusta niin tässä. Et voi vaan mennä noin kyyryssä ja löysästi kulmavääntöihin.

  Pelitilanteessa ei tullut jäähyä mikä oli oikea tuomio. Toivottavasti kukaan ei nyt tästä rupea enää mitään pelikieltoa antamaan.
   
  Nukkemurhaaja ja H P K tykkäävät tästä.
 4. Ziege Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
  Lainaus:
  Okei. Tuohan on täysin normaali asento kun tehdään nopea käännös. Tuossa myös Moilanen yrittää päästä pystympään asentoon mutta ei onnistu eikä ehdi kun Rissasen kädet ovat selässä. Mutta kai sekin on Moilasen oma vika.
   
  Individual tykkää tästä.
 5. 1963_Neveragain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tässäkin olisi voinut taklata, eikä tuupata käsillä. Ei pitäis pelata fyysisesti jos ei osaa tehdä sitä oikein..
   
 6. HakametsänHaamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Vähän nyt vittu valoja päälle. Jos oot menossa irtokiekkoon laitaan ja pakki tuuppaa kahdella kädellä pää edellä laitaan niin taklattavan vastuu?
   
  Individual tykkää tästä.
 7. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Rissanen on selässä kiinni jo pitemmän aikaan ja Moilanen on kuin löysä paska niin ei tuossa voi taklaajaa syyttä.
  Kyllä Moilasella on vielä opittavaa tuossa hommassa, mitään ei olisi käynyt kun olisi tiedostanut vastustajan olevan iholla ja ensiksi kiinni laitaan sen jälkeen se kiekon pelaaminen.
   
 8. Santsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, LiPu
  Lainaus:
  Kontakti tulee noin metri ennen laitaa. Sitä ennen Moilanen on jo kääntänyt rintamasuunnan kohti kiekkoa ja hitusen ennen kontaktia vetää itseään vielä enemmän kyyryyn. Kyllä Rissanen antaa vauhtia, mutta ei sellaisella tavalla mitä ei jokaisessa liigamatsissa näkisi. Moilanen tekee itsensä tilanteessa pieneksi ja ei ole oikeastaan ollenkaan varautunut kontaktiin eli toisin sanottuna minun mielestäni pelaa tyhmästi.
   
 9. HakametsänHaamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tai sitten vaan Rissanen ei olisi ollut mulkku ja olisi saattanut laitaan kun ei jaksanut muuten pelata kun roikkua selässä, mutta ei piti vielä tuupata kun oltiin puolen metrin päässä. Laitetaan Moilasen piikkiin.
   
 10. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kannattaa jättää tähän, näin se on tällä kaudella ennenkin ja nyt mennyt, kirvesrinta varokoot joka koktaktia. Onneksi ilmeisesti Rissanen selvisi ilman suurempia henkisiä tai fyysisiä vammoja
   
 11. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Vielä pahempaa jälkeä tuossa olisi tullut silloin kun pää olisi jäänyt vielä Rissasen alle niin seuraukset olisivat olleet vielä pahemmat.
  Kun tiedät kaverin olevan selässä kiinni et voi pelata tilannetta noin kun Moilanen teki.
   
 12. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Eikö niitä päävammoja vastaan pitänyt jotenkin kampanjoida tai jotain. Tilanteessa on rike Rissasen puolelta, työntää käsillä laidasta irti olevan vauhdilla laitaan. Ja päävamma tuli. Nyt on näytönpaikka liigalla, ollaanko puheiden takana vai ei. Mäntylän tuomiosta en valita, saisi olla kovempikin. Mutta tästä jotain kanssa.
   
  Kukko tykkää tästä.
 13. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Olisi annettu Rissaselle kakkonen edes siitä korkeasta mailasta JM.Järvisen naamaan samassa tilanteessa! Siinä ei ainakaan pitäisi olla naamaansaajan vastuuta.

  (Toki täytyy muistaa, että kuukausi sitten kaikki taklattavan vastuu oli poistettu, taklaaja yksin vastuussa osumisestaan ja pelikieltoa tuli, kun muuten puhtaassa taklauksessa kohde vetikin kyyryyn viime hetkellä ja sai vähän nenän päälle. Mutta muistetaan myös se, että tuo taklattavan vastuu palautui jo siitä viikon tai kahden päästä seuraavassa kurinpitopäätöksessä.)
   
  Janne76 ja Kukko tykkäävät tästä.
 14. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Tappara tarvitsee tätä menoa pian goonin, kun dumarit/kurinpito eivät hoida hommiaan ja Penakaan ei ole enää muuta kuin viivapeloite!
   
  Kukko ja Individual tykkäävät tästä.
 15. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Pelaajien välistä eriarvoisuutta. Taklaaja nimekäs ja taklattava nobody.
  On pelkkää sanahelinää ettei pelaajien status vaikuttaisi.
   
 16. HakametsänHaamu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tai sitten moilanen oletti kun tunsi kädet selässä että Rissanen saattaa laitaan kuten kaikki liigapelaajat noissa tilanteissa tekevät?
  Mutta ei Rissanen tuuppas ja huonosti kävi. Kyllä saa vahvat lasit olla ettei löydä Rissasen tekemisestä mitään väärää.
   
  Kukko tykkää tästä.
 17. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
 18. ADX_03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Tampa Bay Lightning
 19. Peltsi #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Ilves on suurin hyötyjä, jos Teemu ei ole ottamassa typeriä jäähyjä ja neppailemassa ylivoimalla pikkulättyjään. On kyllä päivän selvä jalkapyyhkäisy tuo.
   
 20. Hedonist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Todella vaarallisia nämä. Jalat vääntyy helposti paskaksi. Jos dumarilla on ollut katse siellä missä olisi pitänyt niin ei voi jäähyttä selvitä.
   
 21. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Eikös jalkapyyhkäisy vaadi yläkropalta työntöä samalla vastasuuntaan? Eli ns. kammetaan se pelaaja kumooon. Vai meneekö se ihan nuikin että vedät takaapäin vain jalat alta?

  Nuo ovat kyllä kummallakin tavalla tehtynä todella vaarallisia ja pitäisi antaa penaltia ilman muuta. Tekotavasta riippumatta
   
 22. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Tuomari ei vain nähnyt tilannetta. Siitäkin huolimatta että katse oli oikeaan suuntaan. Outoa sinällään, kun jopa minä huomasin tilanteen ja kommentoin sitä otteluseurantaketjussa. Mutta tuo näkemättömyys on ainoa selitys, jolla tuo tuomari voisi vielä perustella työsuhteensa säilyttämisen, koska muussa tapauksessa on sääntökirjan alkeetkin niin hakusessa, että kaverista ei ole mitään hyötyä kentällä. Jalkapyyhkäisyksi en sanoisi, koska Lepaus ei kuitenkaan työnnä / vedä etupuolelta taaksepäin. Päivän selvä kampitus mielestäni.
  Varakas ei onneksi kuitenkaan loukannut itseään tilanteessa pahemmin, vaikka löikin päänsä jäähän.
   
 23. H P K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Saattaa Koiviston Tonikin huilata muutaman pelin eilisestä taklauksestaan. Kiekotonta miestä pimeästä kulmasta päähän. Taisi olla Paajanen kenet ajoi, mutta teräsmies nousi onneks ylös eikä jäänyt kalastelemaan...
   
 24. Jerry100 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihdoin Oranssi
  Lainaus:
  Koivisto on joskus ollut vaarallinen hyökkääjä. Nykyään aika turisti ja täytemies.
  Kyllä eilisessä pelissä niin helvetisti meni myös Lukon puolelta rikkeitä läpi ettei ole tosikaan.
  Onneksi Krejcikin filmaus ei sentään mennyt läpi ja siitä tuli ansaittu maali Kerholle.
   
 25. H P K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Totta tämä. Koivisto siis asetettu väliaikaiseen pelikieltoon tuosta eilisestä taklauksestaan