Kuinka päästä läskeistä eroon?

  • 570 456
  • 3 045

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
kun on ollut syntymäpäiviä, työporukan iltamia, sukulointeja, vaalivalvojaisia ja muita kissanristäisiä.
Jossain päin maailmaa saa näemmä juhlia taas normaalisti. :)
Ei ihan vastaavaa täällä. Tuntuu että yksikään työpaikka ei järjestä mitään puhumattakaan kissanristiäisistä, lasten synttäreitä ei saa unohtaa ja niitä on pidetty pienessä piirissä.

Itse en ole paljoa läskiasioita tänne kirjoittanut.

Heitetään ketjun aiheesta kommentti, noin 35v kohdalla tuli huomattua että läski on ikuista eikä se urheilemalla lähde. Ainoa tapa on ruokavalio ja elämäntapamuutos, iso sellainen.

Tuolloin paino kävi 104,8 kilossa, aika paljon vaikka mittaa se liki pari metriä.

Tuosta elämäntapamuutoksilla ja myös tiukan lihastreenin vähentämisellä on tiputettu kymmen kiloa vajaassa kymmenessä vuodessa.

Parin vuoden normi ollut jo pitkään noin 95kg.

Tännekin joskus arjesta kirjoitellut mutta tuossa pysytään kun joka päivä ulkoilee sen 5-8km, syö järkevästi ja nukkuu riittävästi. Bonuksena lihasjumpaa ulkokuntosaleilla pari kertaa viikossa sekä kerran viikossa pallopelit.
 

Baldrick

Jäsen
Jossain päin maailmaa saa näemmä juhlia taas normaalisti. :)

Täällä Etelä-Kiinassa on eletty maskeja lukuunottamatta jo puolisen vuotta normaalisti.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Jupe

Fordél

Jäsen
Vastaus otsikon kysymykseen: Äänestämällä Bidenia.

Mutta itse asiaan niin eihän tuo ihan helppoa ole jos on taipumusta herkutteluun, kuten allekirjoittaneella. Paljon tulee harrastettua liikuntaa, mutta päivän aikainen fyysinen aktiivisuus jää kuitenkin aika vähäiseksi, kun valtaosa päivästä kuluu istuen. Siihen päälle herkuttelu, joka on tyyppiä tissuttelu ja varmaan vähän turhan hiilaripainotteinen ruokavalio niin ei tuo paino ihan helpolla tipu.

Toki muutama kilo on tippunut viime kuukausina, mutta kun tavoitteena on 10 kg pudotus niin tavittaisiin selkeempiä toimia ruokavalion puolella. Pari vuotta sitten se onnistui helposti yhden kevään aikana, mutta silloin oli hyvä motivaattori: piti mahtua hääpukuun Täytyy ottaa itseä nyt niskasta kiinni ja hoitaa homma.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Juttelin tänään kaverin kanssa et oon ns. alkanu lenkkeillä. Se sit kysy et käytätkö painoliiviä... No ööö en... Kehoitti käyttämään, sillä kaiketi saisi hyvää hyötyä mm. keskikvartaloon...

Ja sit siis kysytäänkin, että mites on heimoveljet. Käytättekö lenkkeille sellaisia ja jos kyllä niin millaista ja minkä verran on painoa suhteessa omaan painoonne.

Käyttääkös kukaan muuten sauvoja vai onko se vaan eläkeläisten juttu. Pääsääntöisesti lenkkeilen pimeällä eli vois hyvinkin käyttää niitä. Kaikki tutut kyllä muutenkin tietää et oon ihan Urpå, eli sinänsä ei maineelle tee hallaa.
Ja oishan se hyvä et käyttäis sauvoja niin eipä tulisi räplätty tunnin lenkistä 50 minsaa kännykkää
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
@Niilo
Ehkä ihan aluksi ei kannata ottaa paineita mistään painoliiveistä, vaan tärkeintä on, että liikkuu. Itse suoritteen kannalta niistä ei kuitenkaan erityistä hyötyä ole, toisin kuin sauvoista voi olla esim. tuon liukkauden kannalta. Tosin sitten menee ehkä enemmän reippaaksi kävelylenkiksi kuin varsinaisesti juoksuksi, mutta se on varsinkin alkuvaiheessa suositeltavampaakin, eikä ollenkaan huonoa myöhemminkään. Joku tunnin reipas kävelylenkki sauvojen kanssa vaihtelevassa maastossa on itse asiassa erinomaista liikuntaa, jos käytät niitä sauvoja varsinkin ylämäissä tehokkaasti, etkä mummotyyliin vain heittele niitä etuviistoon.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Joku 1-1,5h tunnin hölkkälenkki tai 2h reipas kävely/pyörälenkki on kyllä siinä määrin omiaan polttamaan rasvaa ja toimii mainiona kunnon kehittäjänä, että ei siinä mitään painoliivejä tarvitse.

Painoliivien hyöty tulee ehkä enemmän siinä kohtaa, kun haluaa vähän vaihtelua harjoitteisiin. Aloitteleva kuntoilija ei semmoisia mielestäni tarvitse mihinkään. Ensimmäiseksi olisi varmaankin hyvä etsiä itselleen semmoinen laji/semmoiset lajit, josta tykkää ja sitten kehitellä niihin itselleen sopiva tapa harrastaa. Opetella perusasiat kuntoon ensin ja tutustua siihen, että miten oma kroppa toimii. Hifistelyn aika tulee sitten joskus aikanaan, jos on tullakseen.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Kiitos Veljet @sampio ja @adolf. Fillarilla ei ole tullut käytyä muutamaan kuukauteen ajamassa. Ei se iso homma ois ku vaan lähtis "läskillä" ajaan....
Olikohan viime syksy kun kaverin kans käytiin maastossa. Luulin kuolevani ku pumppu hakkasi varmaan 170 sykkeellä. Ja talutin vaan pyörää niitä mäkiä ylös =).
Taidan kuitenkin tyytyä tohon lenkkeilyyn. Siinä on hyvä kuunnella samalla THF:ää kuulokkeilla
 

hihhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Käyttääkös kukaan muuten sauvoja vai onko se vaan eläkeläisten juttu. Pääsääntöisesti lenkkeilen pimeällä eli vois hyvinkin käyttää niitä. Kaikki tutut kyllä muutenkin tietää et oon ihan Urpå, eli sinänsä ei maineelle tee hallaa.
Ja oishan se hyvä et käyttäis sauvoja niin eipä tulisi räplätty tunnin lenkistä 50 minsaa kännykkää
Itse olen jonkin verran käyttänyt, kun olen kävellessä ns. luontainen lonnija, joten reippaaseen kävelyyn pitää keskittyä. Sauvoilla kun menee, niin vauhti on automaattisesti hyvä ja ajatus saa kulkea vapaasti.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Sen verran tulee liikuttua, että on voinut syksyn syödä miten sattuu ja paino pysyy +/- nollassa. No, elokuun sen verran törpöttelin jo överiksi, että pari kiloa tuli takaisin, mutta siinä se on pysynyt. Ehkä tästä talven yli voisi 5-10 kg ravistaa pois.

Toki miten sattuu on suhteellinen käsite, en mitään mättösafkaa (pitsa, kebu, siivet jne.) ole syönyt ollenkaan.
 
Viimeksi muokattu:

U-Do

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, JYP
Viime viikonlopun juhliin olin budjetoinut vähän porsasteluvaraa, eli pyrin etukäteen vetämään runsaammilla miinuksilla sekä ottamaan alkuviikkoon vähän kovempaa linjaa syömisen ja urheilun kanssa. Kiriminen olikin ilmeisen rajua, sillä keskiviikkoaamun "virallisessa" punnituksessa ruutuun lävähti 99,2 kg. Eli reipas kilo viime viikkoisesta, kun tuolloin kertymää oli 100,3 kg. Vyötärönympärys tänään 102 cm.

Yllättävän mukavasti meni taas viikko. Hyvä oli myös huomata, että viikonlopun viinit, oluet ja herkut eivät olleet automaattinen + 2 kg, vaan niitäkin kun kohtuudella nautti, niin kehitystä itselle mieluisaan suuntaan pystyi pitämään yllä. Toki nyt kun paino tuli reilu kilon viikossa alaspäin, niin täytyy varautua jo henkisesti siihen, että näin "hyviä" viikkoja ei ole jatkossa aina luvassa ja joskus voi tulla jopa plussalle jäävä viikko. Siinä oma mieleni punnitaan, sillä aiemmissa painonpudotusyrityksissä kehityksen hidastuminen / pieni taantuma on ollut ensimmäinen kuolemaan johtava isku koko yritykselle.

Olo on oikein hyvä ja energinen edelleen, enkä koe joutuneeni kauheasti nälkää potemaan. Ehkä välillä iltaisin on pieni näläntunne ollut, mutta olen silti jättänyt syömättä. Viikon ravintosuoritukselle vahva 9 ja liikunnalle 9,5. Mennään eteenpäin.

Edit: muokkasin viime viikon punnitustuloksen oikeaksi.
 
Viimeksi muokattu:

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Välipunnitus (21 viikkoa)

paino: 104kg --> 93,7kg (-10,3kg, +0,1kg)
vyötärö: 118cm --> 102cm (-16cm, +/-0cm)

Tasoittumisviikko tähän väliin. Paino pysyi viikko sitten saavutetun 94 kilon alapuolella kuitenkin.

Työmatkapyöräilyt jäi 30 kilsaan, kun oli pakko mennä töistä johtuvista syistä kolme kertaa autolla töihin. Iltalenkkeilytkin jäi yhteen pidempään ja yhteen lyhyehköön.

Matka jatkuu...

Painoni kehitys (historia)

0 viikkoa 104,0 (tavoite 75,0)
**

3 viikkoa 101,8
4 viikkoa 101,4
5 viikkoa 100,1
6 viikkoa 99,4
7 viikkoa 98,1
8 viikkoa 97,5
9 viikkoa 96,7
10 viikkoa 96,9
11 viikkoa 96,6
12 viikkoa 96,7
13 viikkoa 95,5
14 viikkoa 95,7
15 viikkoa 96,0
16 viikkoa 95,6
17 viikkoa 95,1
18 viikkoa 94,6
19 viikkoa 94,4
20 viikkoa 93,6
21 viikkoa 93,7

Vyötäröni kehitys (historia)

0 viikkoa 118 (tavoite 94)
**

3 viikkoa 112
4 viikkoa 110
5 viikkoa 108
6 viikkoa 108
7 viikkoa 107
8 viikkoa 106
9 viikkoa 106
10 viikkoa 106
11 viikkoa 105
12 viikkoa 105
13 viikkoa 104
14 viikkoa 104
15 viikkoa 104
16 viikkoa 104
17 viikkoa 103
18 viikkoa 103
19 viikkoa 103
20 viikkoa 102
21 viikkoa 102
 

Baldrick

Jäsen
Nyt voi taas tyytyväisenä useamman viikon paikallaanpolkemisen jälkeen todeta, että viimeiset pari viikkoa ovat tuoneet tulosta, kun jätti kaljat viikonlopulta pois.

Paino uunituoreessa mittauksessa 82,0kg eli viimeisestä ilmoittamastani ennätyksestä tultu 800g alaspäin. Elo-syyskuun vaihteesta tultu tässä kolmessa kuukaudessa 5kg tiukkaa painoa alaspäin.

Hieman ehkä harmittaa iso osa marraskuuta, joka vähän tuhraantui, kun paino voisi olla myös 81kg tällä hetkellä. Noh, jossittelu on pelleilyä ja menneeseen on vaikea vaikuttaa. Päätavoite nyt kirkkaana mielessä ja jos paino ennen tammikuuta alkaa 7:lla, niin vedän semmoset mytkeet, että puntari näyttää hetkellisesti elokuun lukuja. Olen lopulliseksi tavoitteeksi kyllä alkanut funtsimaan tuon alle 80kg sijasta n. 75kg. Siinä vaiheessa kroppa rasva% puolesta olisi Nissen eli ilo silmälle. Tämän jälkeen muuttunee painonhallinnan luonne itselläni ja tähdätäänkin lihasmassan kasvattamiseen.
 
Viimeksi muokattu:

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Välipunnitus (22 viikkoa)

paino: 104kg --> 93,7kg (-10,3kg, +/-0,0kg)
vyötärö: 118cm --> 102cm (-16cm, +/-0cm)

Jahas, täsmälleen samat lukemat kuin viikko sitten. Kroppa kerää selvästi jälleen voimaa seuraavaan loikkaan.

Työmatkapyöräilyjä tuli taas 60 kilsaa, mutta iltalenkkeilyt jäi yhteen viikon aikana.

Painoni kehitys (historia)

0 viikkoa 104,0 (tavoite 75,0)
**

3 viikkoa 101,8
4 viikkoa 101,4
5 viikkoa 100,1
6 viikkoa 99,4
7 viikkoa 98,1
8 viikkoa 97,5
9 viikkoa 96,7
10 viikkoa 96,9
11 viikkoa 96,6
12 viikkoa 96,7
13 viikkoa 95,5
14 viikkoa 95,7
15 viikkoa 96,0
16 viikkoa 95,6
17 viikkoa 95,1
18 viikkoa 94,6
19 viikkoa 94,4
20 viikkoa 93,6
21 viikkoa 93,7
22 viikkoa 93,7

Vyötäröni kehitys (historia)

0 viikkoa 118 (tavoite 94)
**

3 viikkoa 112
4 viikkoa 110
5 viikkoa 108
6 viikkoa 108
7 viikkoa 107
8 viikkoa 106
9 viikkoa 106
10 viikkoa 106
11 viikkoa 105
12 viikkoa 105
13 viikkoa 104
14 viikkoa 104
15 viikkoa 104
16 viikkoa 104
17 viikkoa 103
18 viikkoa 103
19 viikkoa 103
20 viikkoa 102
21 viikkoa 102
22 viikkoa 102
 

Baldrick

Jäsen
Vastaantulija päivittikin jo perinteen mukaan omansa, mutta mites @U-Do :lla mennyt?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: U-Do

U-Do

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, JYP
Vastaantulija päivittikin jo perinteen mukaan omansa, mutta mites @U-Do :lla mennyt?

Kiitos kysymästä! Tämän viikon punnitus venähti torstaiaamuun työreissun vuoksi. Viikko meni taas kohtalaisen hyvin. Yhdelle päivälle tuli melkoinen repsahdus, kun nälkäisenä menin työpaikan kahvihuoneeseen, jossa oli karkkia ja pullaa pöytä notkollaan. Siitä sitten pari kourallista makeisia ja iso siivu viineripitkoa ruuan lämmetessä mikrossa. Ruuan päälle vielä toiset mokomat mässyä. Morkkishan siitä tuli ja pari seuraavaa päivää tulikin minimalisoitua kalorinsaanti. Tänä aamuna paino oli 98,4, joten alaspäin tultiin melko paljon taas viime viikosta. Vyötärönympärys 101 cm.

Liikuntaa oli 3 x lihasjumppaa ja kolmena päivänä reipas kävelylenkki. Ihan tyytyväinen tähän, vaikkakin kaipuu pallopeleihin on kova. Tuntuu, että lenkkeilyn ja salin pitäminen osana arkea vaatii enemmän kuin pallopelit hyvässä porukassa vaatisi. Kaipaan sitä tunnetta, kun aamulla on fiiliksissä illan futsalpeleistä ja puolentoista tunnin vuoro tuntuu tulevan loppuunsa aivan liian nopeasti. Silloin liikkumisen nautinto on aitoa, eikä väkisin puurtamista, kuten itselleni varsinkin kuntosali on. Tällä hetkellä on vain hyväksyttävä elämäntilanne, jossa tuo ei ole mahdollista.

Viikon ravitsemukselle arvosana 8+ ja liikunnalle 9+.

Mites @RäpyläRepe :n arki sujuu kaukomailla?

Edit: RäpsäRepen kuulumiset olikin jo edellisellä sivulla...
 

smugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Pitäisi varmaan olla tyytyväinen, että viimeisen 3kk ”dietin” aikana olen tiputtanut painoa n. 15kg ja vyötäröltä on lähtenyt 5cm. Dietti lyhyesti: ensimmäinen 3 viikkoa tiukasti noudatettua ruokavaliota ammattilaisen ohjeiden mukaisesti ja loppuaika mitä tahansa syöden, joista yli 2 viikon ajan sairaalaruokaa helvetinmoisten selkäkipujen ansiosta. Nyt alkaa selkä olla parempi, mutta salille ei ole vieläkään asiaa. Eli yli puolen vuoden tauko urheilusta on toiminut minulle diettinä, mutta varjopuolena mainittakoon, että en omista enää lihaksia.
 
Viimeksi muokattu:

U-Do

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, JYP
Viikko vierähti, mutta hieman eri merkeissä kuin toivoin. Perjantain juoksulenkillä metsäpolkua juostessa nilkka taittui juurakkoon astuessa. Siitä lähtien ollaankin oltu saikulla kyynärsauvojen varassa. Kivut on estänyt oikeastaan kaikenlaisen liikunnan, joten sohva on tullut hyvin tutuksi. Kova oli pelko puntarille mennessä, kun tuntuu, että kaikki neste on jämähtänyt poskiin ja vyötärölle.

Yllätyksekseni vaaka osoitti lukemaa 97,4 kg. Eli ehkäpä alitajunta on pitänyt kalorit todella alhaisina, kun käytännössä makaamalla on lähtenyt kilo viime viikon lukemista.

Kouluarvosanoja on tälle viikolle vaikea antaa. Sanotaan vaikka näin, että herkkujen välttelylle 9,5 ja liikuntaa ei arvostella.

Tuleva viikko tulee edelleen olemaan haasteellinen, sillä aiemmin vastaavanlaisen nivelsidevamman kokeneena tiedän, että toinen viikko vielä tekee kipeää, ennen kuin turvotukset häviää. Tässä samassa kun saisi painon pysymään ensi keskiviikkoon, niin olisin vähintäänkin tyytyväinen.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eilen aloitin 8 viikon rykäisyn VHH dieetin merkeissä Fitfarmin ohjeilla. Katsotaan miten käy. Lähtöpaino jotain 99-100 välillä. Pääasiallinen tavoite olisi tästä saada jonkinlainen rytmi ruokailuun ja parantaa yleistä jaksamista. Jos siinä ohessa pari kiloa lähtee niin aivan mahtavaa. Tämän jälkeen sitten joku tiukempi setti 4 kuukaudeksi kohti tulevan kesän potkupallosesonkia.
 

Baldrick

Jäsen
@Jarnan Rysty tervetuloa kevenevään joukkoon!

@U-Do kyllähän se läski lähtee, kun miinuskaloreilla vetää, vaikka ei maratoonia joka aamu juoksisikaan. Kertomasi perusteella sulla myös sitä lihasmassaa on jonkun verran, mikä myös tarvitsee energiaa jo pelkkään ylläpitoon. Kunhan et herkutteluun sorru ja syöt siististi, niin ei tarvitse puntarille astuessa pettyä jatkossakaan.

Itsellä tänä aamuna uusi ennätys 81,1kg, aiempi ennätys 82,0kg, jossa olin myös eilenaamuna. Eilen tuli työkaverin kanssa muutama olut juotua useamman viikon jälkeen, mikä toimi hyvänä nesteenpoistajana, mutta kerännee jatkossa kroppaan nestettä, mikä tulee näkymään muutaman tulevan päivän lukemissa. Täytyy tänään välttää roskaruuan syömistä, mikä yleensä on tapana muutamaa olutta ja huonoja unia seuraavana päivänä, kun väsyttää ja laiskottaa.
 
Viimeksi muokattu:

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Välipunnitus (23 viikkoa)

paino: 104kg --> 92,9kg (-11,1kg, -0,8kg)
vyötärö: 118cm --> 102cm (-16cm, +/-0cm)

Oho, melkein kilo lähti viikossa, mutta taustalla olikin pari viikkoa paikallaan polkemista.

Kelpo viikko takana, eli syöminen järkevää ja liikuntaa kertyi. Työmatkapyöräilyjä tuli 45 kilsaa, ja iltalenkille sain kammettua itseni peräti neljä kertaa. Tällä kertaa kampesin itseäni liikkeelle suht nopeille, mutta kovavauhtisille juoksulenkeille, ja se toimi. Kynnys lähteä oli pieni, kun sanoin itselleni, että tähän menee vain 20-30 minsaa.

Merkkipaaluja kiikarissa
- paino alle 90 kg <-- 3 kiloa enää
- vyötärönympärys alle 100 cm <-- 3 senttiä enää
- painoindeksi alle 30 (= siirtyminen merkittävästä ylipainosta lievään ylipainoon) <-- 2,3 kiloa enää

Painoni kehitys (historia)

0 viikkoa 104,0 (tavoite 75,0)
**

3 viikkoa 101,8
4 viikkoa 101,4
5 viikkoa 100,1
6 viikkoa 99,4
7 viikkoa 98,1
8 viikkoa 97,5
9 viikkoa 96,7
10 viikkoa 96,9
11 viikkoa 96,6
12 viikkoa 96,7
13 viikkoa 95,5
14 viikkoa 95,7
15 viikkoa 96,0
16 viikkoa 95,6
17 viikkoa 95,1
18 viikkoa 94,6
19 viikkoa 94,4
20 viikkoa 93,6
21 viikkoa 93,7
22 viikkoa 93,7
23 viikkoa 92,9

Vyötäröni kehitys (historia)

0 viikkoa 118 (tavoite 94)
**

3 viikkoa 112
4 viikkoa 110
5 viikkoa 108
6 viikkoa 108
7 viikkoa 107
8 viikkoa 106
9 viikkoa 106
10 viikkoa 106
11 viikkoa 105
12 viikkoa 105
13 viikkoa 104
14 viikkoa 104
15 viikkoa 104
16 viikkoa 104
17 viikkoa 103
18 viikkoa 103
19 viikkoa 103
20 viikkoa 102
21 viikkoa 102
22 viikkoa 102
23 viikkoa 102
 

U-Do

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, JYP
Nyt on U-Do kovan paikan edessä. Viikko meni aivan reisille. Nilkkavaiva piti saikulla koko viikon, joten aktiivisuus oli nollassa. Sitten tuli vielä ne houkutukset. Ystäväpariskunnan kanssa vietimme lauantai-iltaa ja siinä tuli maistelua viiniä ja juustoja, sekä hieman muita herkkuja. Toivat mukanaan vielä ison juustokakun. No näitähän jäi tietysti yli todella runsain mitoin, eikä niitä seuraavana päivänä kehdannut roskiin heittää. Tuli mätettyä lopulta kolme päivää ihan vanhaan malliin, toki olutta en ottanut lainkaan.

Tänään vaa'alle astuessa ahdisti ja tiesin lopputuloksen ennen kuin lukemat piirtyivät verkkokalvolle. 98,3 kg, eli 1,2 kg plussaa viime viikkoon nähden. Todella huono suoritus, mutta ei kuitenkaan pitäisi olla mikään katastrofi. Tässä on kuitenkin sellainen taitekohta, jossa aiemmin on aina kamelinselkä katkennut (kuten joskus aiemmista painonpudotusyrityksistäni olen kertonut).

Nyt astukoon esiin jatkoajan voima. Se, että tulin ulos nimimerkin suojissa tämän yritykseni kanssa, johtui juurikin siitä, että halusin muutosta vanhaan. Halusin, että näissä hetkissä en luovu tavoitteistani ja palaa entiseen normaaliin. Nyt on otettava itseään niskasta kiinni ja painettava kohti tuulta ja tuiskua!

Sinällään mitään ei ole vielä todellakaan mennyt pieleen, mutta masentaa kun hyvän alun jälkeen tuli näin selkeä takapakki. Toki matka lähti liikkeelle tavoitteita selkeästi ripeämmällä tahdilla, joten jos jonkinlaista väliaikatavoitetta olin mielessäni ajatellut, niin siinä vauhdissa olen edelleen hyvin mukana.

Tuleva joulun aika vähän hirvittää, mutta hyvällä tsempillä siitä mennää yli kohti uutta arkea!

Arvosanat: liikuntaa ei arvostella, ruokailu 6-.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Nyt astukoon esiin jatkoajan voima. Se, että tulin ulos nimimerkin suojissa tämän yritykseni kanssa, johtui juurikin siitä, että halusin muutosta vanhaan. Halusin, että näissä hetkissä en luovu tavoitteistani ja palaa entiseen normaaliin. Nyt on otettava itseään niskasta kiinni ja painettava kohti tuulta ja tuiskua!

Se on pitkä tie, jonka varrella on kuoppaa jos minkälaista. Mikään ei ole ikuista ja ihminen ei ole kone, mutta lohduttavaa on se, että ihan joka päivä voi aloittaa uudestaan viemään asiaa taas oikeaan suuntaan. Pystyt kyllä, anna mennä!

Mullakin tää tänne raportointi toimii hyvänä sosiaalisena paineena, kun hävettää kirjottaa tänne takapakeista ja kaikista huonoista valinnoista. Ens viikolla taas paremmin.

Voi olla, että mullakin on huomenaamulla pieni takapakki tulossa, mut katsotaan. Jalkavaivaa ollut meinaan itselläkin tällä viikolla ja iltalenkit jäi tän projektin varrella ensimmäisen kerran pyöreään nollaan. Pyörällä ajaminen onneks onnistui ja 60 kilsaa sain tauluun työmatkapyöräilyjä.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Välipunnitus (24 viikkoa)

paino: 104kg --> 93,5kg (-10,5kg, +0,6kg)
vyötärö: 118cm --> 103cm (-15cm, +1cm)

Jep jep, heikko viikko takana. Jalkakipu jalkaterässä pitänyt tosiaan poissa iltalenkeiltä, mutta pyöräillessä se ei ole tuntunut niin voimakkaasti, joten niitä edes 60 kilsaa kertyi.

Ei tarvi varmaan lukemien jälkeen sanoa, että vähän herkuttelun puolelle luiskahti myös tämä viikko.

Mutta, tästä on hyvä ponnistaa taas uuteen nousuun, kuten @U-Do :akin tsemppasin. Samassa veneessä ollaan. Katse eteenpäin.

Painoni kehitys (historia)

0 viikkoa 104,0 (tavoite 75,0)
**

3 viikkoa 101,8
4 viikkoa 101,4
5 viikkoa 100,1
6 viikkoa 99,4
7 viikkoa 98,1
8 viikkoa 97,5
9 viikkoa 96,7
10 viikkoa 96,9
11 viikkoa 96,6
12 viikkoa 96,7
13 viikkoa 95,5
14 viikkoa 95,7
15 viikkoa 96,0
16 viikkoa 95,6
17 viikkoa 95,1
18 viikkoa 94,6
19 viikkoa 94,4
20 viikkoa 93,6
21 viikkoa 93,7
22 viikkoa 93,7
23 viikkoa 92,9
24 viikkoa 93,5

Vyötäröni kehitys (historia)

0 viikkoa 118 (tavoite 94)
**

3 viikkoa 112
4 viikkoa 110
5 viikkoa 108
6 viikkoa 108
7 viikkoa 107
8 viikkoa 106
9 viikkoa 106
10 viikkoa 106
11 viikkoa 105
12 viikkoa 105
13 viikkoa 104
14 viikkoa 104
15 viikkoa 104
16 viikkoa 104
17 viikkoa 103
18 viikkoa 103
19 viikkoa 103
20 viikkoa 102
21 viikkoa 102
22 viikkoa 102
23 viikkoa 102
24 viikkoa 103
 

Undrafted

Jäsen
En ole monessa asiassa suuresti onnistunut tai ollut erityisen hyvä. Tämä elämäntapamuutos on kuitenkin sujunut yli kaikkien odotusten ja tavoitteiden. Hulluinta on, että aamulla vaa'alla olin ensisijaisesti pettynyt. Halusin nähdä seiskalla alkavan lukeman ja kuitenkin takana alun jälkeen toiseksi paras kuukausi.

Alunperin suunnittelin vajaata syömistä kestävän vudenvaihteeseen, mutta taidan jatkaa helmikuulle. Ystävänpäivä sopivana takarajana päivien suhteen ja sitten voi pyrkiä parantamaan lihaksia. Odotan jo mielenkiinnolla ensi kesän maantiepyöräkautta ja miten fillari liikkuu, kun osien grammaviilailun sijaan on polkijasta viilattu isolla kädellä kiloja.

Alkutilanne: 190cm / 102,4kg
1. kuukauden muutos -5,4kg -5,3% -1,22kg/viikko
2. kuukauden muutos -2,7kg -2,8% -0,59kg/viikko
3. kuukauden muutos -3,0kg -3,2% -0,75kg/viikko
4. kuukauden muutos -3,5kg -3,8% -0,78kg/viikko
5. kuukauden muutos -4,1kg -4,7% -0,91kg/viikko
6. kuukauden muutos -3,6kg -4,2% -0,89kg/viikko
Kokonaismuutos -22,3kg 21,7% -0,88kg/viikko
Paino nyt 80,15kg
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mahtavaa suorittamista @Undrafted. Tuli itsellekin tuosta lisää motia, kun samoista mitoista kutakuinkin olen lähtenyt taivalta taittamaan eli 187/100 ja nyt 2 viikkoa menty -1,8 yhteensä(tavoite 90 toukokuu alkuun ja 80-85 elokuu). Onko heittää jotain tiivistelmää että minkälaisia konsteja ja keinoja olet urakan aikana käyttänyt vai onko ne taikurin salaisuuksia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös