Näin itsekin kuvittelin asian olevan, kunnes joitain vuosia sitten tietoisesti harvensin ateriaväliä ja vireystaso nimenomaan nousi "nextille levelille". Verensokeri pysyy tasaisena ja olo on todella freesi, kun ateriaväli on sellaiset 6-7h, joskus pidempäänkin. Kaloreita pystyy hyvin lisäämään ja vähentämään säätämällä rasvan määrää. Esim. illallisen vakiojälkiruokana toimii monesti combo, johon tulee pari desiä marjoja, sekalainen määrä eri pähkinöitä, kaakaonibsejä, rohkealla kädellä kylmäpuristettua kookosöljyä sekä hunajaa makeutukseen. Jo pelkästään tuollaisella annoksella saa hyvin energiaa ja laadukasta ravintoa ilman, että pitää täyttää vatsaa tunkemalla suuhun jotain etutaskulle maistuvaa täysjyväpastaa.Tuon 3krt päivässä ylittävät annokset voivat olla esim hedelmiä. Itse olen todennut että on suuri merkitys vireystilaan ja nälän loitolla pitämiseen heittää vaikka omena huiviin siinä 4 tunnin välimatkalla aamiaisesta lounaaseen ja samoin lounaasta päivälliseen. Fiilis on ihan eri kun että jättäisin nuo omenat syömättä, myös pähkinät toimii pikkupurtavana pitämässä nälkää loitolla.
Mutta jokainen tehkööt kuten lystää ja jos 5-6 kertaa päivässä syöminen toimii, niin mikäs siinä. Itselleni paras tapa on syödä mahdollisimman laadukasta ja ravinnerikasta ruokaa pari-kolme kertaa päivässä, rasvaa säästelemättä ja jätän broilerit ynnä varsinkin täysjyväpastat kaupan hyllylle.